Melina 30 år, Avslutnings-mingel för Theos klass, samt Padel & tjejmiddag!

För ett tag sedan fyllde vår älskade familjekompis Melina 30 år!

ca4468bd-a7a0-47a3-bd44-2ad5e3575057.jpg

Eder bloggare redo för födelsedagskalas! 🎈🎁

img_0627.jpgMelina firades utomhus med tårtkalas, hemma hos hennes mamma Ulrica här på Lidingö. 

76ec541e-58e1-4c33-8055-b275ccf8c243.jpgimg_0632.jpgSån mysig och härlig dag!   Och i september kommer Mini-Mellis…!   👶   SOM vi längtar!! 😍

ba09ea34-4675-44ff-b725-cdab0862b08b.jpgPå kvällen var det dags för mig att ta mig till restaurang ”Bryggan”  på Lidingö, där det vankades skolavslutningsfest för Theos klass, oss föräldrar och världens bästa fröken Zoey! 
img_2136.jpgimg_2135.jpgMin fina 13-åring som gick ut mellanstadiet med grymma betyg,  samt stipendium för ”Bästa Utveckling Årskurs 6” från Rektorn! ❤️🙌👏

img_2140.jpgimg_2138.jpgimg_2130.jpg

Theos klasskompis pappa driver Bryggan , så vi hade hela uteserveringen för oss själva!

En härlig kväll och en fint avtack av fröken och klassen som har hållit ihop sedan Nollan.

Nu väntar högstadiet i nya skolor för alla!
img_7887.jpgDagen efter körde jag ett skönt Padel-pass tillsammans med Anna, Jessica och Lisa! 

Efter passet åkte Lisa hem,  och Sofia slöt upp istället , och vi tjejer åt middag på Skaldjurs-restaurangen i i Djursholm!

img_2998.jpgimg_2999-1.jpgÄLSKAR Hummer!!
img_2994.jpgimg_3086.jpgÄnnu en härlig kväll i goda vänners lag!

Jag må vara singel – men TRÅKIGT – det har jag inte…! 😅🙌😘

31 reaktioner på “Melina 30 år, Avslutnings-mingel för Theos klass, samt Padel & tjejmiddag!”

 • p skriver:

  Och många tror att dom är duktiga för att dom levt tillsammans länge. Trivs man med varann så är ju allt bra. Men så många lever ihop för att dom inte vågar separera. Det är att kasta bort sitt liv tycker jag.

 • Milla skriver:

  Underbara bilder. Längtar efter nya säsongen

 • Kristin skriver:

  Ser väldigt härligt ut! Är ni inte oroliga för covid-19? Det börjar ju bli lite lättare restriktioner, men känns fortfarande svårt att veta hur en ska tänka.

 • Anna skriver:

  Ängsliga o osjälvständiga kvinnor lever så!!!! Din kommentar säger en hel del, kanske finns en anledning att du lever ensam!

 • Sofia skriver:

  Ha ha! Skrattade högt åt din kommentar. Tycker också så synd om folk som lever i olyckliga förhållanden. Många par är SÅ olyckliga. Men visar inte det utåt. Underbart att vara singel! Fritt och skönt! ”Skulle man mot all förmodan bli sugen på en snopp finns hundratals att tillgå”. Ha ha! Ja, så är det. Inte ofta man blir sugen på det. Men väldigt enkelt för alla kvinnor att hitta om man skulle vilja. Som kvinna behöver man ju i princip bara gå utanför dörren och sen så har man sällskap för kvällen.

 • Ann skriver:

  Precis, alla är olika också därför det är så trist när kommentarer går ut på att singel är allra allra bäst eller förhållanden är bara bäst. Alla är olika. Man behöver inte låta som om man inte kan tro på annat än det man själv gillar bäst.

 • Vera skriver:

  Håller med Dig, Pernilla! Singel är perfekt! Tycker så synd om många som lever i parförhållanden. De kämpar många gånger så hårt för att verka lyckliga utåt. När dörren stängts för kvällen tvingas de se varandra i ögonen och stå ut. Allt för fasaden. Har själv levt så. Aldrig mer. Många lever i par pga ekonomin. Bättre skaffa sig inkomst man själv kan leva på. Och, skulle man mot förmodan, bli sugen på en snopp någon gång finns det ju hundratals att tillgå. Därmed inte sagt att man måste stå ut dygnet runt med snarkningar, fisar och sura miner! Haha, den tiden är förbi. Bara ängsliga och osjälvständiga kvinnor som lever så numer. Grattis till Dig som valt rätt i livet! Du är bäst!

 • Erik skriver:

  Håller med denna listmakare om resultatet i Mellon 1985

 • Sofia skriver:

  Det är vanligt att folk är olyckliga i sina förhållanden, men visar det inte utåt. Fast det är väl ingen som vill träffa folk 24/7. Jätteskönt att vara ensam ibland! Så skönt att komma hem till ett helt tyst hem efter en lång dag med massa folk och prat. Men människor är olika. Vissa gillar att vara singel och ensamma ibland och andra inte.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina! Ja, jag vet inte vad som har hänt riktigt. Det blev fel när jag bloggade från mobilen , men det rättade jag till . Däremot ser det ut som om alla inläggen är kvar utan att dom är det. Och var instagramflödet är vet jag inte heller….?!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det är ju såklart jättehärligt när man finner en livspartner och trivs med den! Men många lever också i olycklig tvåsamhet och då är det ju bättre att vara lycklig singel .

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tina: Jag ÄLSKAR att vara singel! Tror faktiskt aldrig att jag kommer att träffa någon , för jag vill inte , haha…! Mår så himla bra själv och känner sån ro och harmoni att det ska krävas mycket för att riskera att det förändras…! 😉

 • Ann skriver:

  Preciiis så, som Eva skrev kl 19:13, känner jag. Kunde ha varit mina ord 😂

 • Tina skriver:

  Härligt med en förebild för mig som är singel. När jag känner mig ensam och deppig hjälper det att gå in på din blogg och bli påmind om att man inte är ensam och att även ett liv som singel är bra.

 • Eva skriver:

  Tycker så synd om dom som inte lyckas leva tillsammans utan separerar. Tänker så tråkigt att vara ensam när andra har mysigt tillsammans.
  Klart man kan umgås med andra men sen det där att man ska gå hem själv och inte ha den kärleken och tryggheten.
  Och att behöva åldras ensam😢
  Det är allt mysigt med familj, barn och barnbarn💗
  Man stärks tillsammans genom åren och det finns en trygghet och tillit.

 • Ann skriver:

  Ja, låter ju jättetråkigt och framförallt hemskt, om man inte känner något lyckligt par, kan ju inte stämma. Själv, är gift och vi har varit ihop i 31 år, tycker jag det låter tråkigt att vara singel. Ensamt liksom, för man är ju inte med kompisar 24/7. Tråkigt också när folk ibland tror att många år tillsammans betyder att man har tråkigt

 • Anna K skriver:

  Ja, lyckliga äro de som hittar Mr eller Mrs Right och de som trivs som singlar. ❤🧡💛💚

 • Anna skriver:

  Singelliv är nog kul ett tag sedan kommer ensamheten ifatt!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vilka härliga dagar du haft med firande av olika slag och paddel på det, kul 😃
  Så duktig Theo är🥳🎉
  Spännade med högstadiet och nya utmaningar till hösten.
  Mysigt att Melinas lilla bebis kommer i september, 8:e är ett bra datum 😉😍
  Ha en fin sommar 🌼🌸
  Jag fortsätter såklart att följa dig här på bloggen och på insta.
  Kram Sandra 💕☀️

 • Kristine skriver:

  Vad tråkigt att du känner så. Jag och min man har varit ihop i 18 år och vi har fortfarande jätteroligt ihop och gör roliga saker tillsammans. Och jag känner nog mera par som är lyckliga än de som inte är det. Jag hoppas att du och alla andra som lever ensamma hittar sin stora kärlek.

 • Linn skriver:

  Vad trevligt det ser ut!

 • Charlotte skriver:

  Jättesöt klänning du har på dig Pernilla och söt som socker är du i den;) vad har förresten hänt med bloggen , då jag scrollar ner så brukar där komma insta bilder och nu är där tomt plus att på dina äldre inlägg så står där 5 ggr efter varann ” pappas födelsedag” ? Är det bara jag som har det så tro?

 • nina cecilie skriver:

  fine fine Pernilla ..hvilken glød..glow glow glow 😍 sånn vil jeg også se ut når jeg er 52 (37 nå).
  Padel ser superkult ut. jentene må nok samles så man får testet det 🎾

 • Marie skriver:

  Känner många som lever lyckligt ihop visst har de ibland varit i svackor men då har de kämpat för komma ur dem och förhållandet har bara stärkts. Gäller hitta den rätta som kommer bli ens bästa vän.

 • Sofia skriver:

  Håller med. Att vara i förhållande är så överskattat. Och det är ju så urbota tråkigt. Det är bara i början som det är roligt. När man är nykär. Sen så blir det SÅ tråkigt. Jag känner nog inget lyckligt par. Det är mest bara kämpigt och mycket klagomål på partnern och förhållandet. Och tjafs och bråk. Vissa har otrohet i sina förhållanden. Människan är ju inte gjord för att leva i tvåsamhet. Människan är ju gjord för att vara ett fritt flockdjur. Och det är väl därför som människor aldrig lyckas med att få förhållanden att fungera. För människan är helt enkelt inte gjord för det. Singellivet är så roligt! Njut av det!

 • anne skriver:

  Ha kul👏💖🎶🎼
  Jag är singel själv…👍
  Å nu får man resa till Spanien oxo👏🌞
  Kramar till dej

 • Bianca skriver:

  Älskar när du läser upp artiklar från Stoppa Pressarna osv. Fortsätt med det 😀

 • Cilla skriver:

  Bra skrivet!! Precis så tänker jag också 😊

 • Johanna Grahn skriver:

  Ibland tror jag nästan har singlar har roligare än icke singlar to be honest haha 😉

  http://johannagrahn.se

 • AnnaK skriver:

  Att vara i förhållande är överskattat. Allvarligt, av alla mina vänner som är i vår ålder vet jag bara en som lever riktigt bra i tvåsamheten. Alla andra, inklusive mig själv, kämpar på, det finns ju oftast barn med i bilden som man kämpar för att de ska slippa uppleva skilsmässa. Så när det blev som det blev med dina män, häng kvar i singellivet som du verkar trivas så bra med. Det i sig tror jag är få förunnat. Dyker Mr Right upp så gör han, men byt för allt i världen inte ner dig, är han ngt att ha ska du trivas minst lika bra i hans sällskap som du trivs med dig själv. Tycker jag 😉🧡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram