Middag med härligt gäng på Ricordi!

Solen skiner i Sthlm och nu kan man äntligen sitta på uteserveringarna utan att frysa! 

Detta firade vi – ett härligt gäng från Padelresan i Spanien – med att boka bord på nyöppnade Ricordi! 

Sååå gott och trevligt! 48f8fa39-60dc-49b2-a0af-bb168a2a6251.jpgFångade både kväll-solen och mitt CAIA-GLOW i en selfie i taxin på väg in…! 😉
27d9d41a-3c38-475a-8a88-f6d700f53054-1.jpgBathina, Clara, Ann, Anitha, Sofia, Victor, Jessica och jag! img_1758.jpgHärliga Victor serverade iskallt bubbel innan middagen!img_1759.jpgimg_1754.jpgJessica var glad som alltid! 😍img_1752-2.jpgimg_1792.jpgIngen liten Burrata….! img_1793-1.jpgVärldens godaste Carpaccio! img_1756.jpgTryffelpasta ”to die for!!!! 
img_1755.jpgMin älskade vackra Podd-fruga! 66e96427-abf7-4334-ad4d-c51f050477e9-1.jpgVad vore livet utan vänner!!!f23d1c0a-c821-413a-bd5a-3d568d5861a6.jpgd7eebca5-7455-46e3-8e15-3842f001fe75.jpgTuffa Sofia körde hem till ön efteråt på sin Vässla – som jag har likadan. img_1749.jpgSå härligt när Sthlm levererar nya bra ställen!  Hit kommer jag gärna tillbaka!

Och i kväll kl 20.00 på Kanal 5 är det dags för PERNILLAS MATRESA – YES CHEF igen! img_4585.jpgDär gör vi pizza, Kebab och massa annat gott! c08fffac-11cb-4377-ba16-9a018d560a2f.jpgimg_5014.jpgOch jag frossar i KÅL!!!

Hela serien kan ni se HÄR!

179 reaktioner på “Middag med härligt gäng på Ricordi!”

1 2 3 4 5
 • Challe skriver:

  Tråkigt med alla som griniga för att du inte bloggat på en dryg vecka nu… Jag tror alla vet vad du pysslat med istället 😉
  Jag vill bara säga STORT GRATTIS till kärleken och jag är såå glad för din och er skull. Grät mig igenom senaste poddavsnittet när du berättade. Du strålar av lycka och det smittar av sig!
  Stor kram!

 • LISA skriver:

  HEJ FINA GULLIGA CHARMIGA PERNILLA !! ***SAKNAR DIG SÅ MKT HÄR PÅ DIN BLOGG PERNILLA !!! ÄR SÅ TOMT UTAN DINA FINA BILDER och DET DU BERÄTTAR !! Förstår du vill ta dig tid med Kärleken, det behöver du och är värd.
  MEN: NÅGRA BILDER och LITE TEXT ( där INTE MR C är med) som Susanne kallar honom, SKULLE BLI SÅ OTROLIGT GLAD, du har ju så många Platser du är på, du kan ta ngn Bild då och då, och lägga hår på Bloggen SNÄLLA !!

  Jag brukar inte skriva på din Blogg. Men jag läser den, och kollar på den VARJE DAG!!. Kände jag skulle pröva skriva till dig, så provar om det fungerar.
  om du gjort ngt trevligt, eller ngn i din UNDERBARA FINA FAMILJ.J. ***För mig Pernilla BETYDER DIN BLOGG, DET DU SKRIVER OCH ALLA DINA FINA BILDER. DU ÄR BRA PÅ ATT FOTA DETTA GER MIG GLÄDJE, FYLLER MINA TRÅKIGA, LEDSNA DA GAR MED SÅ MKT, DU HAR INGEN ANING HUR MKT JAG ÄLSKAR ATT SE VARJE DAG OM DU SKRIVIT OCH FOTAT NGT NYTT. HAR VARIT SVÅRT SJUK I FLERA ÅR, OCH DU UNERBARA, FINA PERNILLA GER MIG SÅ OTROLIGT MKT GLÄDJE OCH MKT MER. OCH ÄVEN HELA DIN FINA FAMILJ. För mig blir jag GLAD av vanliga VARDAGS BILDER OM DU STÄDAR, PLOCKAR UNDAN BLAND DINA SAKER, VANLIGA SAKER MAN GÖR I
  SITT HEM. UTE GÅR MED HUNDARNA mm mm Behöver inte ALLTID vara Resturang besök, eller speciella Planerade saker du gör med kompisar, för att kunna
  få ngr bra Bilder till Bloggen
  Även fast jag förstår att alla yngre tycker det är roligare.
  Jag är äldre, och gillar en blandad ”kompott” Till WAHLGRENS VÄRLD, där måste ni ju planera in och hitta på olika saker ni gör, så det blir bra TV!!!!
  ****Det är en annan sak*** MEN: Bloggen bestämmer du helt själv vad du vill lägga ut för Bilder, och vad du känner för att skriva!!!
  **FÖRSTÅR ATT DU ”TOKLEDSNAR” PÅ DOM SOM INTE SKRIVER SNÄLLT OCH TREVLIGT !!
  ***Kan du inte välja dom som skriver bra och trevligt enligt dig, och dom som inte gör det, kan du spärra, så de kommer inte fram till din Blogg, eller ”insta” och Facebook.Så du kan få lugn och ro ngn ggn. Det är du verkligen värd Fina Omtänksamma Du !!
  Du är FANTASTIK PÅ ATT BJUDA PÅ DIG SJÄLV, OCH TÄNKA PÅ OCH BRY DIG OM HELA DIN FAMILJ, OCH ALLA VÄNNER !! JAG HEJAR PÅ DIG PERNILLA !!
  VARMT TACK FÖR ATT DU HAR DIN BLOGG, DEN BETYDER SÅ MYCKET OCH PODDEN DU OCH SOFIA HAR !!!!!
  Du är värd all KÄRLEK du kan få, från Familjen, Vänner, och den Man du träffat nu.
  Önskar er alla allt det BÄSTA OCH FINASTE !!! ***** Brukar
  även alltid läsa din GULLIGA, HÄNDIGA kompis SUSANNE:s Blogg, gillar att inreda och fixa själv ,
  hon har så smarta lösningar och deras Fantastiska Trädgård ÄLSKAR DEN . Sån tur dom hade att alla dessa Vackra Växter och Träd fanns där redan .
  Önskar DIG allt det Bästa och Finaste , **** VÅRDA DET FINASTE AV ALLT KÄRLEKEN VÄNSKAPEN OMTANKEN TILL DOM DU ÄLSKAR *****
  GO VARM KRAM FRÅN LISA ***

  • Vaaa skriver:

   Men vad är det för patetiska kommentarer om att ni känner er svikna av Pernilla för att hon inte uppdaterat bloggen på en stund och således inte delar varje sekund av sitt liv med er??? Finns ni på riktigt? Såååååå pinsamma ni är. Tänk om hon skulle vilja lägga ned bloggen, hade det förstört ert liv? Som man skäms över kvinnor som ni.

   • Mallah skriver:

    Fast det där är en man. En sann filosof…

   • Pernilla skriver:

    Tänkte precis det samma, ”Lisa” brukar heta ett mansnamn.

   • Sofia skriver:

    Ja, det är bara han, Ancient som han kallar sig bland annat, som skriver så ****(())😂
    Helt besatt!!

   • Ancient1 skriver:

    Hejsan alla Goa Bloggvänner…

    Kul att ni tror er veta, men som de …
    Så gissar ni fel, Denna kommentar har jag ej skrivit..
    utan någon annan.. ( endast Pernilla W kan bekräfta detta, då jag är säker på att ni är för.. hmm ” enkla ” för att lita på mitt ord. ) 👍

    Jag som andra följer Pernila, av olika orsaker..
    Även ni troll.. vilket är kul, det också..
    För er slutledningsförmåga och kommentarer är ” roliga ” i all sin enfald.. 🌝

    Att jag skrivit längre, annorlunda är förvisso sant.. lite tråkigt att ni enkla har så svårt att förstå att inte alla gör som ni, dock.

    Ja, även jag saknar Pernillas inlägg/ blogg..
    Men, till skillnad ifrån er ” Besserwissar ” Så tar jag det med ro, jag läser kommentarerna och finner nöje i att se den stora variation i ämne, som IQ nivå på dessa..

    Det jag skriver, står jag för, de tankar jag har, har jag efter noga övervägande nedtecknat.. ( prova det, vet ja..
    – alltså tänk efter… )
    Då jag är nyfiken så frågar jag eller lyssnar jag..

    Att ni ” gissar ” Så frekvent.. visar tyvärr på er kompetens, det saknas dessvärre grund i de flesta fall..
    Skulle kunna sträcka mig till att ni i vissa fall är patetiska.
    Men då jag vet.. att det skiljer sig enormt, människors kunskap, utbildning, ålder och kompetens..
    Så accepterar jag de löjliga påhoppen.. 😁

    Och då andra uttrycker sig grundligt, accepterar jag detta.. just av detta skäl.
    Däremot Så ni som gissar frenetiskt, väcker enbart munterhet, då era gissningar/ påståenden är
    ” hillarious ” ( blir ett ” rofl ”
    – Då dessa visar på en mental mognad om 17 år, typ. )

    Så Gissa på.. ( tro, spekulera, mm. )
    Jag har mycket roligt åt det… 👌🏻

    Till de som delar sina tankar, fortsätt med det, det är uppfriskande, det visar på djup och engagemang…
    Till skillnad ifrån dessa ” gnälliga, skyltdockor ” 😚

    – till eder alla, ha en vacker dag.
    – den sovande filosofen.

  • Lotta skriver:

   Nu spårar du totalt!

 • Fy skriver:

  KÖR SOFIA MOPPE EFTER DET DÄR BUBBLET SERVITÖREN SERVERAR OCH SOM HON SEDAN HÅLLER I? KÖR HON MIPPE RATTFULL?

  • Lotten skriver:

   Nä, det är bara du som är full din ” mippe”
   Skojar såklart, du har en poäng, men vi VET ju ingenting? Varför tänker du inte längre? Du bara VILL sätta dit för då mår du den lilla människa du är få en klapp på axeln? Det finns alkoholfri champagne och annat, nytt för dig? 😱

   • Fy skriver:

    Det finns ju en bild på vilket bubbel som serveras i hennes glas. Det är av ett välkänt märke som innehåller alkohol. Dessutom är det ju rätt känt att Sofia har haft alkohol problem sedan 90-talet. Så 1+1….

 • Lena skriver:

  Jag brukar aldrig kommentera….men, vet du Pernilla, jag är så glad för din skull, att du nu har mött kärleken och ser så lycklig ut.
  Du verkar vara så genuint sympatisk och trevlig, så jag är uppriktigt glad för din skull.

  Hälsningar en 55 årig kvinna 😊

 • evajohan1@telia.com skriver:

  Nu när det är händer saker,dina följare på din blogg går in varje dag för att få veta,du får pengar, dina följare får inget 🙃

  • Charlotte skriver:

   Du vet att, Pernilla har inga krafter kvar pga att hon är helt sönderpumpad 😂hon går bara från sängen och ut i köket o dricker vatten för att sen in i sängen igen 😂 det vet väl alla!!
   Måste få skoja lite 😉

  • Vaaa skriver:

   Men vad är det för patetiska kommentarer om att ni känner er svikna av Pernilla för att hon inte uppdaterat bloggen på en stund och således inte delar varje sekund av sitt liv med er??? Finns ni på riktigt? Såååååå pinsamma ni är. Tänk om hon skulle vilja lägga ned bloggen, hade det förstört ert liv? Som man skäms över kvinnor som ni.

 • LARZ GUSTAFSSON skriver:

  Hej!
  Absoluta höjdare från ”Yesm chef!”, hittills:

  ”Hur gör man när man stoppar korv? Går man fram till en korv och säger: ’Stopp!'”?
  ”Jag ska fånga ett äpple…”
  ”Vad hette tomaterna?
  ”Bengt, kanske…?”

  Asgarvade!!
  Vi har samma humor du och jag, Pernilla.

 • Désirée skriver:

  Hahaha! Nu är vi minsann inte så mycket värda, vi bloggläsare! Men, vi har ju alla varit nykära och vet hur det känns. Vi finns kvar här, Dina fans, när Du hämtat andan! Kram!

 • Elsa skriver:

  Har du ätit på Philippes restaurang än?

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla och grattis till kärleken 🌹❤️.
  Önskar dig en trevlig helg 😀
  Kram

 • Mallah skriver:

  Ser på Yes Chef. Ni kunde bjudit hemlösa från Foodtrucken.

 • Anne skriver:

  Hahaha! Jag kan bara inte sluta skratta! Ditt inlägg, jämfört med Carolas presentation i ESC, var bara så himla underbart klockren! 😂🤣😂
  Sedan vill jag säga att jag är så väldigt glad att Du funnit kärleken. Ingen är värd det mer än Du! Dessutom, hur ska nu Sofia Wistrand, (heter hon så?) kunna hitta nya vägar att pika Dig, i Er blogg, gällande sexfrekvens? Tror Du numer toppar hennes 1 gång i månaden? Inte sant? 🤣❤
  Hennes avundsjuka gentemot Dig har inga gränser. Tro inte, för ett ögonblick, att inte vi följare genomskådar det. All glädje och lycka till Dig. Ingen är värd det mer än Du! ❤

  • Marie skriver:

   När man kommentera något i en blogg blir det ingen vidare substans när man inte vet vad människan i fråga heter ? En googling bort bara ..

  • Thomas. skriver:

   Hejsan Anne.
   Läser kommentarer, med jämna mellanrum och alla svaren.. tänker, på ditt.
   Ska man läsa hela eller valfria delar utifrån en ironisk perspektiv.. ?
   ( lite svårt att ta in/ förstå.. )
   Tänker på alla delar.. avundsjukan, sexfrekvenser, intresset, namnet, etc… )

   – jag förstår att När man skriver inte allt framgår.. .
   Och… om man inte Vet bakgrund/ kopplingar etc Så varken framgår eller förstår man vad du menar ( tänker )

   ( råkar själv ut för detta, mest hela tiden…
   ( Då jag förväntar mig att folk, vet, kan, förstår.. mer…)
   – Så därför försöker jag förstå även dig och kommentarerna.. )

   T.

  • Klara skriver:

   Jag tycker iofs inte att blogga skådespelare på andra känslor för att göra sig lustiga… Kommer inte håg när Magnus H skilje sig från Magan G. Då hjälpte Denise Lopez och Anna Book med flytten. Anna fick höra typ att denna bilen passade hennes tunna för den var rymlig. Tyvärr är en del av bloggarna inte själva några förebilder och
   smittar i denna mobbing antagligen av sig till följarna😨samt barnen och deras gamla vänner…

  • Klara skriver:

   Elakt att håna Carolas presentation i mellon. Hon var nervös och råkade snubbla över ett ord, ok? Tur att vi alla andra skulle gjort det bättre… vuxenmobbing, det värsta är när bloggarna själva mobbar varandra. Sen ska kritiska kommentarer tas bort i fältet för dom tåler dom inte…

 • Katarina Petersson skriver:

  I dag vid frukosten gjordes upptäckten att det kan vara din C som frontar frukostens flingpaket. Kan också vara så att han även frontar min särbos förpackning för havreris. Hur som helst så är både flingorna och havreriset gott och mannen på bilden ser mycket trevlig ut!
  Önskar dig en fin dag!
  Katarina

 • Marianne skriver:

  En liten undran (i fel forum kanske):
  Går o kommer Philippe lite då o då av egen vilja – eller blir han utkastad o ’tillbakatagen’…..?

 • e skriver:

  Fast absolut inte okej att sitta sådär nära på ett uteställe ännu! Dåligt av restaurangen att inte ha koll på det. Synd det inte kollas bättre vilka som sköter sig eller ej! Blir ju inte frestad att gå dit när de inte sköter de regler som är! Nej tack. Och du som nyss tagit första sprutan ska fortfarande vara försiktig, i upp till 3 veckor efter man fått den. Sa dem inte de till dig?

 • Charlotte skriver:

  Jag kommer att vara nr 1 som säger att Pernilla slutar blogga. Hon ser sig inte att i framtiden ha tid att göra 😉

1 2 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram