Middag med härligt gäng på Ricordi!

Solen skiner i Sthlm och nu kan man äntligen sitta på uteserveringarna utan att frysa! 

Detta firade vi – ett härligt gäng från Padelresan i Spanien – med att boka bord på nyöppnade Ricordi! 

Sååå gott och trevligt! 48f8fa39-60dc-49b2-a0af-bb168a2a6251.jpgFångade både kväll-solen och mitt CAIA-GLOW i en selfie i taxin på väg in…! 😉
27d9d41a-3c38-475a-8a88-f6d700f53054-1.jpgBathina, Clara, Ann, Anitha, Sofia, Victor, Jessica och jag! img_1758.jpgHärliga Victor serverade iskallt bubbel innan middagen!img_1759.jpgimg_1754.jpgJessica var glad som alltid! 😍img_1752-2.jpgimg_1792.jpgIngen liten Burrata….! img_1793-1.jpgVärldens godaste Carpaccio! img_1756.jpgTryffelpasta ”to die for!!!! 
img_1755.jpgMin älskade vackra Podd-fruga! 66e96427-abf7-4334-ad4d-c51f050477e9-1.jpgVad vore livet utan vänner!!!f23d1c0a-c821-413a-bd5a-3d568d5861a6.jpgd7eebca5-7455-46e3-8e15-3842f001fe75.jpgTuffa Sofia körde hem till ön efteråt på sin Vässla – som jag har likadan. img_1749.jpgSå härligt när Sthlm levererar nya bra ställen!  Hit kommer jag gärna tillbaka!

Och i kväll kl 20.00 på Kanal 5 är det dags för PERNILLAS MATRESA – YES CHEF igen! img_4585.jpgDär gör vi pizza, Kebab och massa annat gott! c08fffac-11cb-4377-ba16-9a018d560a2f.jpgimg_5014.jpgOch jag frossar i KÅL!!!

Hela serien kan ni se HÄR!

179 reaktioner på “Middag med härligt gäng på Ricordi!”

1 2 3 4 5
 • Sofia B skriver:

  GRATTIS GRATTIS TILL KÄRLEKEN!
  Jätte glad för din skull, ta din tid och njuuut utan att bry dig om dina sociala medier. Vi som faktiskt bry oss om dig förstår till 100 % att du inte vill blogga för tillfället. Stoooor kram!!

 • Anna K skriver:

  Kan du var lite respektfull mot oss bloggvänner och åtminstone informera här att du avser att ta bloggpaus ett tag. Nu går många av oss in här flera gånger dagligen utan att det är ngt nytt.

  • Eva olsson skriver:

   Håller fullständigt med otroligt respektlöst mot alla som följt henne o stöttat henne genom vått o torrt.
   Kunde ju iaf lagt ut en kommentar att jag väljer pausa ett tag för jag känner jag vill lägga tiden på annat just nu vilket alla nog förstår fullt ut men säger som tidigare har man tid o insta gramma har man väl tid o slänga ut ett litet Hej jag lever o sådär i ren allmänhet behöver ju som sagt INTE vara de där mastodont inläggen hon skämt bort oss med ju. Men just nu känns det rakt av som om hon skiter fullständigt i alla följare o det är ju helt upp till henne.
   Man får ju bara hoppas det är värt det så det inte går som med Carola o Jimmy.
   För då lär det inte vara många följare kvar om el när det tar slut då….
   Menar inget illa men ibland kanske man ska tänka till lite för som sagt alla är bortskämda här med många o långa inlägg från Pernilla så att bara sluta rakt av utan en kommentar känns ju otroligt respektlöst och man blir lite ledsen även om man inte har anledning till det.

   • Kicki skriver:

    Håller med. Dåligt av Pernilla faktiskt…

   • Klara skriver:

    Svårt det där. Läsarna har blivit vana att regelbundet läsa. Sen kanske det händer något som tar ork/energi i bloggerskans liv. Kanske fantasin tryter. Samt har många andra jobb också. Enligt överläkare Hansen är ju sociala medier bl det bästa sättet att få psykisk ohälsa av dessutom. Man ser ju jämt hur elaka kommentarer skrivs. Tom bloggarna själva ger sig på varandra. Nä, kan nog vara bra med uppehåll från dessa ibland…

  • Ulrika skriver:

   ”Går in här flera gånger dagligen”?!! Men herre gud, ge dig/er! Varför sådan besattenhet? Ägna er tid åt något mer meningsfullt! ; )

   • Eva olsson skriver:

    Så onödigt o skriva sånt bara för o trigga till en massa diskussioner. Negativitet får vi nog av ändå så det behövs inte här….

 • Veronika M skriver:

  Hej Pernilla
  Jag saknar att du bloggar !!!!!!
  Jag gillar din blogg jätte mycket !!
  Vilket jätte snyggt hus !!!! Det skulle vara klart om ett år!!
  Skit snyggt hus !!! Det förtjärnar du verkligen , du som har jobbat så mycket !!! Jag är glad för din skull !!
  Hoppas du kommer tillbaka till bloggen snart.
  Kram Veronika M

 • Sara skriver:

  Sätter du dig bakom ratten efter att du druckit alkohol? Såg nyss Biancas senaste blogg då ni varit ute och hon säger att hon har druckit te och du har tagit dig ett glas. Sedan sätter ni er i bilen och du kör iväg…? Jag gissar att det är ett glas alkohol eftersom hon inte nämner något annat men nämner att hon själv druckit te!?

  • Katja skriver:

   Regerade också på det!

   • Pernilla skriver:

    Har du läst Pernillas blogg på sistone? Hon har berättat att hon varit med om att ta fram ett gott alkoholfritt vin? Nån klocka som ringer ?

  • Klara skriver:

   Hittar inte Biancas blogg…

   • Linda skriver:

    Hej, Bianca har ingen blogg. Har haft för längesedan men lades ner pga att hon fick en massa massa skit på bloggen. Nu har hon instagram och då och då sänder hon via en vlogg. Sök på Bianca vlogg så kanske du hittar 😉

  • Sara skriver:

   Inte vet jag om den restaurangen serverar Pernillas alkoholfria vin. Förmodligen har restaurang ärn alkoholfritt men jag tror då inte att Bianca ens skulle benämna att hennes mamma har tagit sig ett glas.

   Nej ursäkta, vlogg såklart :)

 • Kicki skriver:

  Men alltså, vad är det för trevligt att lyssna på sexläten i eran senaste podd? Vad har de för syfte? Låg på stranden o lyssnade på eran podd idag och flera var med mig då jag hade er utan lurar. Blev pinsamt pga att folk förväntades nog inye att höra sånt via ” Wahlgren / Wistam. Har inget med prydlighet att göra, det var bara helt random:/ inte första ggn det förekommer sexljud vill jag minnas. Den där Sofia behöver nog ett par rejäla ” skjut” så hon lugnar ner sig.

  • Mia skriver:

   Håller med dig Kicki. Och alla vi som har ett aktivt bra sexliv har inte heller behov av att ständigt prata om det.
   Två 50 plussare som sitter och fnissar år snoppar och sexprat som två tonåringar.
   Ja Sofia måste ha det riktigt torrt hemma i sänghalmen!
   Pinsamt!

   • Sofia skriver:

    Så jävla trött på allt sexprat i samhället överlag. Och dom som är värst är ju medelålders människor övre medelåldern som verkar tro att dom är coola och häftiga och speciella som har sex. Det finns ingenting värre än när folk ska berätta om sitt sexliv och gärna också detaljer om hur dom har sex och hur udda och spännande sex som dom har. Och så tror dom att dom är så coola och speciella. Jag ryser av obehag. Dom flesta människor har väl ett sexliv. Det är inget unikt. Det är lika vanligt att ha sex som att skita. Men det skall ju hållas PRIVAT. Men då är man ”prydlig”. Nej, det är man inte. Man vill bara inte höra. Precis som man inte vill höra när andra skiter.

   • Mallah skriver:

    SOFIA! Bästa kommentaren i denna bloggs historia! Privatlivets helgd är ett minne blott… I nästa podd kan vi vänta oss ett riktigt skitinlägg från ett dassbesök med ljud och allt…

   • Klara skriver:

    Vad bra att du har ett aktivt bra sexliv som du precis berättade. Grattis😉

   • David skriver:

    Ni vet att Pernilla och Sofia är på ett visst sätt. Om det inte passar är det bara att byta. Men då får ni ju inte gnälla på bloggen.. och det får ni ju inte missa

  • Cilla skriver:

   Sååååååå barnsligt av två 50 – plusare……
   Bedrövligt.

   • David skriver:

    Alla i vet som lyssnare hur Pernilla och Sofia är. Roliga och lättsamma. Vill ni höra på annat så är det bara att byta. Men såklart, då får ni inte gnälla på bloggen.

   • Kicki skriver:

    David, blanda inte in mig om att jag skulle tycka att Pernilla och Sofia är flamsiga som en del skriver. Då hade jag INTE lyssnat på podden:/ jag är inte dum i huvudet som låter nåt ta min tid jag inte gillar!

    Däremot så reagerade jag för ett tag sen då de spelades upp i podden nåt sexläte från en masturberande man och tänkte att men oj, varför ska vi höra nåt sånt? Skakade av mig de o tänkte mest att jaja, tokfior! Sen nu i senaste podden så händer det igen men äckligare enligt mig då och då tänkte jag att varför? Vad är syftet? Finns ju inget enligt mig och då blir allt så konstigt och jag uppskattade det inte. Får man inte ifrågasätta nånting här enligt dig David utan att kallas ” gnälla på bloggen” ? Vad tycker du själv om detta? Nåt du tycker är fräscht att höra i en podd?

    Mvh Kicki!

   • Bella skriver:

    Ha ha, asgarvar. Har inte lyssnat på podden. Jag skiter oftare än har sex. Är jag prydlig då? Eller unik…

 • Elin skriver:

  Hej, hörde i förra veckans podd och jag är absolut inte något hundproffs(!), har inte ens hund (allergisk) men har läst lite om hundar och tänker att ni kanske skulle göra rätt i att försöka få Ted att tillhöra små hundarnas flock så det inte blir så att han är en egen flock med Philippe .Ni kan lägga en filt som verkligen luktar Ted nära småhundarna där de sover så de vänjer sig vid hans doft och sen ge Ted exakt lika mycket uppmärksamhet som de så de liksom märker att han är något de måste räkna med hädanefter. Kanske vid mat situationer att ge Dino mat först så han känner att Ted inte konkurrerar ut honom (då Ted är större till storlek) ,Dino måste få känna att han fortfarande har sin plats som den som kom först . Glöm heller inte bort att Ted är en ung hund (en liten bebis ,trots sin storlek )och nu ska han formas in i flocken med Dino och Sammy som han ska tillhöra .Dino och Sammi måste acceptera att Ted får ta plats men ta inte ifrån Dino tronen.. Dino kom först och har bestämt över Sammy ganska direkt så det är Sammy som måste se Ted som sin jämbördige . Då mat situationer är viktiga för hundar tycker jag ni kan ge Dino mat först och sen Ted och sist Sammi då han stått nära Dino och nu måste acceptera Ted i samma rang som sig själv så de blir EN flock och inte två .Det här är som när man får en människobebis , hundar som man har ska lära sig att bebisen har hög status och ska ingå i flocken ÖVER hundarna i rang.

 • Lilli skriver:

  Tror inte att det är så smart att bedyra sin kärlek i sociala medier. Håll istället en låg profil, eller gör det om några år!

 • Charlotte skriver:

  Hej, va inne och tittade på din insta och såg huset som såg ut liknande ” Dallas” Southfork hehe… varför vill man bo i ett sånt stort hus nästan själv? Theo är ju den enda som bor hemma? Dina andra barn är vuxna och bor i samma stad utan barnbarn t.o.m. 🤔

  Är det storhetsvansinne? Komplex för nåt?

  • Charlotte skriver:

   Sen kan jag fortsätta att säga att du Pernilla hade inte varit ett skit utan Wallgrens värld. Du hade ingenting men blev nåt. Bianca har hjälpt dig och även Benjamin genom åren. Först ” arga snickaren” oxå tv på det! Sen Wahlgrens värld med storbråk i tv. Vem gillar inte det!

   Sen kom din lilla hybris krypande för lilla Pernilla börjar ju om igen sen idoldyrkan med piccadelly komma tbax. Lite mer Pernilla nu !!

   Du har inte skapat något Pernilla förutom barnsliga åtaganden . Pinsam är du! Dina miljoner är bara FÖR mycket!

   • Åsa skriver:

    Oj oj oj du verkar ha haft otur nu när du skrev?… för mycket miljoner och för stort hus, rit
    Ta dig i spegeln och säg dig själv att du måste vara snällare. Hoppas du inte är genuint elak.
    Själv tycker jag det är ett grymt fint hus, så härligt! Måste man bo litet om man bor själv? Härligt med folk som tjänar pengar. Jag älskart!
    Hej på dig!

   • Lovisa skriver:

    Undrar vem som är mest pinsam? Du gissar jag som jag brukar skriva har man inget trevligt att skriva är det bättre att bara vara tyst..Sen behöver man ju inte läsa någons blogg om man tycker så illa om en person.

   • Mallah skriver:

    Det där skriker missunnsamhet och avundsjuka lång väg. Vet inte hur gammal du är, men jag är nästintill preis i samma ålder osm Pernilla – och unnar henne verkligen både framgång och kapital. (Dom som inte fattar att de binder sina kapital med fastigheter är en gåta) Hon har bättre sångröst än Carola spör du meg. Borde således ha en större karriär bakom sig, men sånt är livet – hon födde barn och hade det i övrigt mödosamt i livet.
    Hon är folkkär och jag måste säga att serien Yes Chef! är ett av de trevligaste programmen jag sett och då har jag intoleranser o allergier men får ögonnjuta av mat.
    Ett riktigt bra koncept av matprogram, den som kom på det ska ha eloge. <3

   • Klara skriver:

    Charlotte, vilken elak människa du är. Vilka är Wallgrens förresten? Anar ett visst mått av avundsjuka…

  • Marie skriver:

   Hon vill kanske bo där för att hon kan. Bara den svenska avundsjukan som talar.

  • Sofia skriver:

   Nu är det inte enkelt att vara avundsjuk på Pernilla i dessa tidee. Både en snygg man OCH ett drömhus. Det är mer än vad den svenska avundsjukan klarar av. ”Nästan själv”? Hon är ju allt annat än själv. Hon har ju en man nu ju, som väl förmodligen kommer att bo i huset tillsammans med henne. Sen har hon ju fyra barn, varav minst en bor hemma, men de andra tre barnen verkar ju umgås med henne flera gånger i veckan, mer eller mindre varje dag. Sen har hennes nya man kanske också barn, det vet jag inte. Och sen så kommer det ju att komma en uppsjö av barnbarn förmodligen framöver. Sen så har hon ju hur många andra familjemedlemmar som helst, syskon, syskonbarn, ex-svägerskor, föräldrar osv, som hon också verkar umgås väldigt ofta och nära med. Och sen mängder av vänner och bekanta också. Jag tror inte att det kommer att bli några problem med att fylla ut det huset med folk, tror huset är perfekt storlek eftersom hon har så många människor i sitt liv.

   Trist att man inte kan glädjas åt någon som verkar jobba som ett djur, hon verkar ha 5-6-7-8 olika jobb samtidigt, och verkar alltid ha jobbat mycket i hårt, i typ 35 år, 35 års stenhårt arbete, samtidigt som hon har varit ensamstående mamma till 4 barn där hon måste ha gjort ett extremt hårt arbete också, med tanke på hur alla dom barnen har blivit, och med tanke på att pappan till barnen inte direkt verkar ha vandrat runt med barnvagnen, bytt blöjor, läst läxor, kört till fotbollsträningar osv, för att utrrycka sig milt. Pernilla har JOBBAT SOM ETT DJUR för att kunna bygga sig det huset!! Hon har jobbat ihop till det huset! Trist att man inte kan glädjas åt det. Bianca sa ju en gång om Pernilla ”Jag tror aldrig att jag har sett henne ta en paus någon gång”.

   • Anna skriver:

    Sofia hur vet du allt detta ? Finns många ensamstående som kämpat, vi har ju aldrig hört ” pappans historia” i det hela.

   • Lova skriver:

    Anna. Han har ju gett ut en bok 🙄

  • Klara skriver:

   Vad elakt skrivet. Hon har jobbat hårt i sitt liv och är värd detta huset…

  • Klara skriver:

   Hon får väl bo hur hon vill. Hon har jobbat hårt och även hennes barn har lyckats med karriärer…

  • Anne skriver:

   Pernilla har ju så mycket prylar. Nu får hon plats med mycket mycket mer

 • D skriver:

  Ps längsta blogguppehåll och folk väntar. Ja ni. P träffade kärleken och då är inte kärleken till bloggen lika stor. Insta däremot: mer publik och lättare att underhålla. Det här är er älsklings stil. Nu är bloggen inte riktigt lika viktig för all kärlek därifrån kan hon nu få hos en riktig person och eftersom kärlek och bekräftelse är det Pernilla söker så är det naturligt för henne att avslöja hur mycket bloggen betyder i förhållande till sitt nya liv och det ljus som där nu skiner. Helt förväntat och helt naturligt då det kommer till Pernilla. Och tänk, då the queen returns, hur alla kommer kasta sig på tangenterna för att välkomna henne. Då får hon kärlek de luxe i omgång 2. Inte för att hon vet om det men det kallas intermittent förstärkning. Asså att man inte bara göra en uppsats på pyskologlinjen om Wahlgrens.

  • Pernilla skriver:

   Snälla gör det, tror många kommer att läsa den.
   Följ upp med en PhD också.
   Du verkar ha en massa kunskap inom området.

   • D skriver:

    Vi får se… Det finns vissa intressen på en annan grej på samma tema…

  • Lena skriver:

   Det är ju inte så att Pernillas blogg är en adventskalender! Trist med så många tråkiga kommentarer, min tolkning är att det är ren avundsjuka. Skämmes!

 • Niina skriver:

  Lägg ner bloggen helt istället och ägna dig åt att vårda ditt privatliv istället! En man i ditt liv, hus att ta hand om, samt stor villa pågång. Lägg tiden där istället! Lycka till!

 • Catharina skriver:

  Vad kul att du har hittat mannen i ditt liv. Det är du verkligen värd.
  Jag tycker bra att du tänker på dig själv nu. Vi får lyssna på podden och kolla Instagram så länge tills du har tid att lägga upp något i bloggen.
  Det är trist att folk blir arga. Det är nog för du brukar uppdatera så ofta. Kramar från mig.

 • Therese skriver:

  Unnar Dig verkligen Din förälskelse. Men, måste faktiskt instämma med en del andra som kommenterat här. Lite nonchalant att så markant strunta i Dina följare så plötsligt. Livet är inte bara kärlek, tyvärr. Det inbegriper också ansvar och hänsyn till de som faktiskt, till dels, föder Dig. En liten uppdatering tycker jag nog att vi ändå är värda? Vad tycker Du?

  • Anni skriver:

   Hon kanske har semester för en gångs skull! Du klarar dig nog ändå ska du se.

   • Lena skriver:

    För en gångs skull??😂😂😂

   • Anette skriver:

    Precis😂semester för en gångs skull😂hon har ju inte haft annat 😂jag bryr mig inte så mycket om Pernilla och bloggen, men jag tror då inte att varken charlotte, eller någon annan bloggare hade så totalt ” dissat”’sina bloggvänner så här 👎

 • Johanna Molander skriver:

  Hoppas att du kan ge din show i slottsruinen i Borgholm i höst eller vinter!

 • Eva olsson skriver:

  Jaha….Ingen uppdatering idag heller…Kunde ju skrivit något litet iaf kan man tycka behöver ju inte vara de stora inläggen du brukar lägga ut nu när du har annat som också kräver din tid ju… Glad för din skull men saknar dagens bästa stund…I skuggan av glamouren 😉 En flicka kan ju bara drömma…

  • Ylva skriver:

   Narcissistisk är ju Pernilla? såååå många sjuka o dumma människor som dömt kvinnan! Människor som faktiskt dömt ut en personlighetsstörning. Hemskt hur ni betett er!!

   Skrivit en massa strunt på Pernillas blogg. Hon kommer nog en vacker dag att svara DIG som undrar?

   Snälla Pernilla, kan inte du trots din kärlek och glädje kolla upp denne ” David” och en massa andra? Hihi 😏

  • Challe skriver:

   Men chilla lite och följ henne på instagram istället 😉

 • Carola skriver:

  Vad roligt att din mamma uttalar sig om din nya kärlek i media!

1 2 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram