Min hårresa del 10 – När man tappar onormalt mycket hår

Vi tappar alla hår, men ibland kan man tappa mer än vanligt. När jag insåg att mitt håravfall kanske var i yttre kanten av vad som var normalt började jag fråga runt om vad jag själv kunde göra för att bryta trenden, eller på annat sätt stärka håret.

Som jag tidigare skrivit så var det först min frisör som tipsade om Priorin kapslar. Hon rekommendera dem tillsammans med mindre stress och en välbalanserad kost.

Efter mina misslyckade extensions, som även de bidrog till att mitt hår blev slitet så bestämde jag mig för att ge Priorin en chans.

 

56201365232__C0DACBB8-090B-465C-87AD-9012C05E59D8

 

Redan efter ca tre månader sa Jessica, efter att ha stylat mitt hår att hon tyckte färre hårstrån följde med i borsten.

 

img_1680.jpg

 

Jag fortsatte med Priorin och kände att mitt ”hårförtroende” långsamt kom tillbaka.

Tänk att det kan ligga så mycket känslor i ens hår? Jag minns när mitt hår började gå av första gången efter de dåliga extensissens. Och att kvaliten blev sämre desto mer jag slarvade med mat och stressade mycket. Jag har ju tidigare berättat om det här på bloggen. Att jag öppet grät och var ledsen. Hur mitt pillande i håret påverkade min vardag. Livet pågick som vanligt med mycket jobb och jag försökte ta hand om mig.

Efter en hektisk sommar började jag åter igen tappa mer hår än normalt. Tillsammans med min frisör kom vi fram till att jag behövde fortsätta med Priorin. Sedan dess har jag ätit Priorin kapslar och kombinerar det med Priorin Shampoo.

IMG_9866

Här kan du läsa mer om hur du tar hand om ditt hår!

Nu när jag är på turné runt om i Sverige har jag alltid kapslarna med mig. Det blir som vilken rutin som helst. Här med en del av min tomat (frukost) och kapslarna haha…

img_1748.jpg

 

Utanför scen och på scen 😉

 

img_5172-1.jpg

Priorin är ett kosttillskott som innehåller bla biotin som bidrar till normalt hår och hårtillväxt. Kosttillskott bör ej ersätta en väl balanserad kost eller hälsosam livsstil.

.

I samarbete med Priorin

10 reaktioner på “Min hårresa del 10 – När man tappar onormalt mycket hår”

 • Lillemor skriver:

  Tycker det oxå. Dessa samarbeten antingen de är betalda eller ej är ju en massa snack om hårkvalite som förbättras. Nyligen läste jag att P hyllade någon annan för sin hårkvalite.Ttöttsamt se den reklamen

 • Ann skriver:

  Vi är inte intresserad av din hårresa. Det behövs inga dyra tabletter för att få bra hår det räcker med bra kost.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, jag skojade bara med henne eftersom det var första gången hon bakat! Minjag skrev ju också att det blev GOTT! 😉

 • Hege Ellesson skriver:

  Blir lite ledsen av HUR du skriver på instagram om när Bianca bakat en kladdkaka. Men jag kanske är överkänslig.
  Hanna Hedlund får fint beröm på nästa instagram-inlägg.

 • Tse skriver:

  Det här är en annan tragisk grej med p. Hon gör 5 (7 hörde jag senast) miljoner per säsong men det räcker inte till konsumtionen. Tror hon tar i stoet sett vad som helst för att leva lyx även om Kanal 5 också sponsrar.

 • Mia skriver:

  Hur många hårresor ska det bli? Innan årets slut kanske vi är uppe i hår resa nr. 32😉
  Tips, åk på en annan resa så blir det inte så tjatigt

 • Petra skriver:

  Jag gillar dig Pernilla OCH Wahlgrens värld, och läser gärna tips om bra produkter. MEN den här reklamen om Priorin börjar faktiskt kännas lite tjatig nu.

 • Marie skriver:

  Börjar bli trist med så mkt reklam inlägg ( inte bara din blogg). Har arbetat inom hälsokost i 12 år o tycker det är så konstigt att ni får göra så mkt reklam för dom produkterna som vi i butik inte får säga så mkt om. Tycker om dig, älskar Wahlgrens värld, men är emot reklamen. Tänk vad många som kanske ser upp till dig o går o handlar en massa som ni på bloggarna gör reklam för, men som inte alls har råd egentligen. Jag har själv handlat en del, men slutat. Menar verkligen inte illa, men tycker reklamen ska bort. Blir för mkt. Ha en bra dag.

 • Eva skriver:

  Hela du verkar vara en reklampelare
  Det är så hysteriskt
  Man blir så stressad av dej !

 • Harald Stubbe skriver:

  Tack för tipset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram