Min hårresa del 6 – Festtider

Jag är en riktig hemmakatt. Jag älskar att vara hemma och bara inte göra någonting. Och självklart älskar jag också att ha huset fullt med familj och vänner!

Särskilt så här på sommaren när kvällarna är milda och ljuset fantastiskt.

Midsommar är en av mina favorithögtider. Vi firar ju alltid hemma på Lagnö,  och i år var inget undantag som ni kunde läsa i tidigare inlägg.

img_7856-2.jpg

Genom åren har ju mitt hår varierat i kvalité och jag har i perioder varit orolig för att fixa för mycket med håret med tupering, föning av håret och andra stylingredskap som sliter på håret.

Men tack vara Priorin kapslar och Priorin schampo så känner jag att jag kan jag idag både bleka håret och tillåta mig att använda en del värmeprodukter utan att vara orolig.

Priorin kapslar tillför näringsämnen direkt till hårrötterna t.ex. biotin som bidrar till att bevara ett normalt hår. Priorin kapslar innehåller även en kombination av hirsextrakt, vitamin B5 (pantotensyra) och aminosyran L-cystin.

När jag arbetar så gör ju Jessica alltid mitt hår, men även Bianca hjälper mig innan fest när hon har tid. Min favoritfrisyr till fest eller fotografering är mjuka lockar och utsläppt hår.

img_6896.jpg
img_6898.jpg

facetune_08-06-2018-23-56-52.jpg

I Spanien i maj hade jag ju Jessica med mig och hon gjorde mig fin innan min ”överraskningsfest” med stjärnkock som tjejerna fixat!

img_5908.jpg

img_5903-1.jpgimg_5907.jpg

img_5944.jpg

När jag ledde Mammagalan så blev både jag och Sofia stylade till fest i oerhört vackra klänningar och snygga frisyrer.

Mammagalan var oerhört viktig och rolig att få göra, och det var kul att få vara extra gala-tjusig” kvällen till ära.

mamma

mamma1

Priorin Schampo är ett stärkande och vårdande schampo för hår som behöver extra näring. Läs mer och börja din egna hårresa Här

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

39 reaktioner på “Min hårresa del 6 – Festtider”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det ÄR jag – till alla mina barn!!! 🙌🏼❤️

 • Katja skriver:

  Åh, vilket fint, ärligt , ledsamt och vackert sommarprat din dotter Bianca hade!

 • A-M skriver:

  Wow. Kollade Benjamins video. Amen så bra. Du om någon måste vara en stolt mamma, både till benjamin och Bianca.

 • sofia skriver:

  Okej.. hoppas det hjälper dig iaf. :)
  Såg förresten Theo på Grönalund med fotbollslaget i förrgår. (den 25:e alltså). :) Kul att se nån av er. Ha de så bra

 • Kina skriver:

  Men ’Ferdinand” ska du inte lukta mer på pernilla då? Du som är så bra? Nej, jag trivs här med Pernillas blogg där jag kan kasta ur mig skit och verka viktig😀😂

 • Ulli skriver:

  Hej Pernilla!
  Slänger in en random fråga här, undrar vilken storlek du har på din snygga YSL väska, är det small? Önskar dig en fin sommar!

 • Karin B skriver:

  Tack för tips!

 • Kina skriver:

  Men, är du inte lite överkvalicinerad att tala här?

 • Malin skriver:

  Nu vet vi att pernilla inte går igång på denna skiten som skrivs, så låt oss hållas. Om det blir hotfullt eller de blir påhopp så fula så fula om hennes barn så hoppas jag att hon polisanmäler. Du M och du N, äckel att benämna er 2 är inte nog. Är så förbannad så jag skulle kunna, ja vaddå? Inte krama er iaf!!!!!!

 • @kina skriver:

  Oooo mer härskarteknik 😃👍

 • Kina skriver:

  David, hahahahaha klockrent! Men nåt jag känner i mitt hjärta är att det är lite synd om människan vi skrattar åt. Känns inte bra på nåt sätt. Låt oss vara snälla och hoppas att denna människa ändå har nåt bra i livet o någon hen känner sig hemma hos.

 • Sara skriver:

  Är det kanske våran kära Nike som har vaknat till liv igen? semester nu och inget att göra stackare.

 • M skriver:

  Jag har skrivit en bok. Och jag bryr mig om vad folk tycker vilket jag gjorde klart för dig i ett tidigare skede. Jag tycker du kan skaffa en 3D printer, skriv ut en modell av Pernilla och gosa med då du känner att någon kränker henne eller hennes fans så känns det nog bättre.

 • David skriver:

  Lina, fan vad bra att det finns så glada ooch positiva personer som du då. Tomte.

 • Lina skriver:

  du pernilla vadå bitter vadå gömma sig bakom datan
  Du har ett sett att vara bitter men teater face att skratta igenom allt
  !

 • David skriver:

  N, jisses vad du ordbajsar. Låt mig gissa. Trebarnsmor som är ledig från jobbet och totalt uttråkad.

 • David skriver:

  N, snälla skriv en bok istället. Du verkar ha väldigt mycket att skriva. Och ha väldigt mycket åsikter hit och dit. Och att du bryr dig om vad andra tycker är väldigt uppenbart.

 • N skriver:

  Tja Eva. Jag talar om exakt vad jag vill tills dess kommentatorfältet stängs eller modereras. Trettiotalet ringde och ville ha dig tillbaka till BdM (googla eller se det som ett uttryck för humor att vara påläst – fattar inte ens vart du vill komma märkliga människa) Att åsikterna är ointressanta för p vet jag men att de är ointressant för alla har du ingen jävla aning om så bygg en flotte av dina tonårsargument och segla tillbaka till de kärr du kommer ifrån. Jag har förståndet att alla får uttrycka en åsikt fraulein. Var humorn kommer ifrån i att jag läser på (jag vill gärna veta hur du resonerar kring sådant jag beskrev – Wolfgang Hanson i AB på sin höjd eller orkar du till inrikesdelen?) fattar jag inte men du uppskattar p andra sidan humorn i WV så vad ska jag förvänta mig? Om man vill uppleva en blandning av skräckhuset på Grönan och att Sverige är riktigt på väg åt helvete är det sådana som dig man ska söka sig till. Fy fan.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Slappna av M
  👉 http://www.1177.se

 • Eva skriver:

  Men alltså, du M och ibland N, du presenterar dej som den värsta sortens bonnkärring. Sticker in snoken här och talar om för Pernilla hur hon ska göra, leva,skriva, bo och som grädde på moset tipsar du om att hon borde byta jobb när Bianca var i tonåren.
  Du måste förstå att Pernilla lever det liv HON vill. Dina åsikter är direkt ointressanta. Både för Pernilla och för oss.

  I mina ögon framstår du som lite eljest, en som har ramlat av vagnen. Du har inte förståndet att förstå att var och en lever sitt liv på sitt sätt…
  Du skriver du är kunnig och dessutom läser om världen och om samhället. Jaa-du det är nog veckans mest roliga kommentar
  skrivet av dej…

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Jag trivs bättre här, där jag kan ha det lugnt och skönt och lukta på blommorna…

  Slappna av N
  👉 http://www.1177.se

 • M skriver:

  Men det är ju det här jag säger. Pernillas mycket illaluktande behind the scenes jag. Det här kommer ju fram så fort det blir lite högs kritiska vågor och svansen ska vi inte ens tala om hur de kan gå på!! Men P är offentlig o smittar av sig med sina fasoner – vilket hon självklart skiter i. Att själv sätta sig på pidestal och dömande peka ut andra som inte håller med henne. Varje spår av ödmjukhet och gullighet är raderar. Det här är man helt blind för som hennes hard core fan. Men det underliggande beteendet kontra den heliga kon Pernilla Wahlgren skulle väl inte ens Samnytt våga gå igång på. Nej du. Den här familjen har en del under ytan som flera sagt.

 • N skriver:

  Hej David. Vad jag framstår som i dina ögon intresserar mig noll. Jag läser knappt inläggen längre eftersom de är så sjukt monotona VERSALA och intetsägande: lyx, promotion, hybris och samarbeten. Men ibland rycker det till i kommentatorsfälten. Men ska vi alla göra som du föreslår? Är det Något vi inte gillar? Då lallar vi vidare i våra liv. Jag kommenterar såväl P som SD som feminism som Friskoledebatten som Nato som rysshotet… you name it. Jag ringer polisen direkt då jag ser tex en hotfull kille mot sin tjej. Jag lägger mig i då jag tycker nåt är fel och det värsta som kan hända är att jag lär mig något – något fansen här verkligen borde försöka mer isf att blåögt heja på varje groda som poppar ur mun på folk. Att vara tyst och bara lukta på blommorna får ni andra 99% göra.

 • David skriver:

  N, du framstår som en människa som sitter bakom en datorskärm och stör dig på en kändis. Jag exempelvis gillar Pernilla, då besöker jag bloggen. Du som uppenbart stör dig borde kanske helt enkelt strunta i bloggen och Pernilla.

 • David skriver:

  Appropå ditt hår. Gick du någonsin tillbaka till hypnotisören som gjorde en massa roliga ljud och sa en massa knasiga grejer 😂

  Syntes att du hade svårt att hålla dig för skratt i det avsnittet.

 • David skriver:

  Jag vet inte vad du tycker Pernilla men jag tycker att Midsommarafton skulle vara nationaldagen i Sverige :) Jag håller med dig det är en favorithögtid även för mig.

 • Christina skriver:

  Ovanför rubriken står det REKLAM,TIPS,SAMMARBETE.

 • Julia skriver:

  Vart någonstans är detta märkt som reklam? För du måste ju få betalt för att skriva detta?

 • Anna skriver:

  Hej Pernilla!
  Har du tips på något bra hårbalsam och inpackning, som funkar bra med Priorin schampo?
  Vore super gulligt om du svarar💗 Kram Anna ☀️🌴💗

 • Marie Gustafsson skriver:

  Du är så otroligt fin i håret med lockar .Kan du inte lägga ut lite bilder och tips på hur Jessica stylar dig ? 😁
  Tycker du verkar vara en fantastiskt härlig tjej 💖

 • Mia skriver:

  Varför visar du inte bild på dig i den fantastiska röda klänningen du hade på galan istället för den blå spetsklänningen som tyvärr inte är klädsam varken i form eller färg. I den röda klänningen var du fantstiskt vacker.

 • Mikaela skriver:

  Pernilla, du är så vacker, avslappnad ser förälskad ut. Är det så? Är du kär? En annan sak jag har länge tänkt på… varför bytter du inte profilbilden till nåt mycket bättre, du har många att välja bland. Den bredvid fula, skabbiga växten har du haft alldeles för länge! 😩❤

 • M skriver:

  Hur kan du uttala dig om personers egenskaper som du inte träffat. Att påstå att någon som du överhuvudtaget inte känner är okunnig, ointelligent, svartsjuk, bitter och missunnsam är hårresande. Hur kan du dra den slutsatsen av något som personer skrivit. Då kansle du också dra slutsatsen vad personerna har för skonummer, hårfärg m m eller var går gränsen för dina otroliga övermänskliga egenskaper.

 • N skriver:

  Bästa Pernilla. Jag gör oerhört mycket mer än vädrar åsikter. Fantastiska saker tom. Dessutom är jag kunnig och läser massor om samhället och världen. De där kommentarerna som du nyss släppte om någon du inte ens känner vittnar åter igen om hur du delar in folk i klasser. Folk du inte känner. Vem som då framstår som vad kan man ju debattera.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Förstår vad du menar. En del människor gör inget annat än sitter i ensamhet bakom sina skärmar och försöker göra andra illa. Men det lyser igenom av okunnighet , ointeligens , svartsjuka , bitterhet och missunnsamhet . Mest tragiskt för dom ….! :-(

 • Rospigg skriver:

  PS. Nivån på vissa kommentarer menade jag. Ds

 • Rospigg skriver:

  Du är så fin fin fin
  med eller utan Priorin
  Men, förstår känslan när man hittar en produkt som man känner vårdar och stärker!
  Det är verkligen livskvalité.
  Jag har supertjockt hår. Så det är inte problemet för mig.
  Men det kan kännas torrt och livlöst ibland.
  Kanske ska testa Priorin!

  Läste en kommentar på ditt förra inlägg idag som gjorde mig först ledsen och sen arg.
  Men nu släpper jag den och tänker att det är ju den personen som bär problemet när den uttrycker sig så. Det kan man inte slösa energi på.
  Och jag hoppas du inte fortsätter läsa när du efter några ord inser nivån på vissa inlägg. Nåväl, du har säkert lärt dig detta för längesen. Annars hade du väl inte orkat fortsätta blogga.
  Men jag tycker det är så tråkigt i alla fall med vissa inlägg.
  Kram

 • Anna B skriver:

  *bravo tips pernilla älskade!! 🧒🏾👩🛁🛀❤️♥️*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram