Min hårresa del 6 – Festtider

Jag är en riktig hemmakatt. Jag älskar att vara hemma och bara inte göra någonting. Och självklart älskar jag också att ha huset fullt med familj och vänner!

Särskilt så här på sommaren när kvällarna är milda och ljuset fantastiskt.

Midsommar är en av mina favorithögtider. Vi firar ju alltid hemma på Lagnö,  och i år var inget undantag som ni kunde läsa i tidigare inlägg.

img_7856-2.jpg

Genom åren har ju mitt hår varierat i kvalité och jag har i perioder varit orolig för att fixa för mycket med håret med tupering, föning av håret och andra stylingredskap som sliter på håret.

Men tack vara Priorin kapslar och Priorin schampo så känner jag att jag kan jag idag både bleka håret och tillåta mig att använda en del värmeprodukter utan att vara orolig.

Priorin kapslar tillför näringsämnen direkt till hårrötterna t.ex. biotin som bidrar till att bevara ett normalt hår. Priorin kapslar innehåller även en kombination av hirsextrakt, vitamin B5 (pantotensyra) och aminosyran L-cystin.

När jag arbetar så gör ju Jessica alltid mitt hår, men även Bianca hjälper mig innan fest när hon har tid. Min favoritfrisyr till fest eller fotografering är mjuka lockar och utsläppt hår.

img_6896.jpg
img_6898.jpg

facetune_08-06-2018-23-56-52.jpg

I Spanien i maj hade jag ju Jessica med mig och hon gjorde mig fin innan min ”överraskningsfest” med stjärnkock som tjejerna fixat!

img_5908.jpg

img_5903-1.jpgimg_5907.jpg

img_5944.jpg

När jag ledde Mammagalan så blev både jag och Sofia stylade till fest i oerhört vackra klänningar och snygga frisyrer.

Mammagalan var oerhört viktig och rolig att få göra, och det var kul att få vara extra gala-tjusig” kvällen till ära.

mamma

mamma1

Priorin Schampo är ett stärkande och vårdande schampo för hår som behöver extra näring. Läs mer och börja din egna hårresa Här

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

39 reaktioner på “Min hårresa del 6 – Festtider”

1 2 1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram