Missa inte Priscilla!!!

Nu är det inte många föreställningar kvar av ”Priscilla”…!  :-((

Priscilla_1_572x441-570x440

Absolut en av de roligaste musikaler jag har mederkat i , och publiken bara ÄLSKAR den!!!

Stående ovationer varje kväll!  Det har varit en sån fantastiks resa och jag börjar redan sörja att den snart är över…! :-((

MEN – ni som inte har sett Priscilla än och tvekar om ni ska boka biljetter eller inte.  GÖR DET!  säger jag  Ni kommer INTE att ångra er!!!

Vi har haft flera besökare som sett den inte bara en – utan flera gånger –  bara för att dom älskade den så mycket!!!

Ett lyckopiller och ett minne för livet – är vad besökarna säger när dom lämnar teatern!

20130922-110906.jpg

20130922-104444.jpg

20130922-104406.jpg

20130922-104500.jpg

Här är bara några – av alla de hundratals positiva kommentarer jag har fått av lyckliga bloggläsare som har varit och sett vår Priscilla på Göta Lejon :

—————————————————————————————————————————————————–

Jag hade legat hemma sjuk i en vecka när jag i lördags fick chansen att hänga med svärföräldrarna och se Priscilla. Ångrar inte en sekund att jag pallrade mig ur mjukisbyxorna och begav mig in till Göta Lejon. Det var den bästa musikalen jag sett i mitt liv och de 3 timmarna glömde jag helt bort att jag var sjuk, jag satt bara och log hela showen igenom! Tack för det!

Diana, 23:33 23/03 2014

 1. Hej Pernilla. Jag såg Priscilla igår. Herregud så bra det var/är!

  Inkeri Mjöle, 13:37 24/03 2014
 2.  

  Hej Pernilla,

  Var och såg Priscilla i lördags med min syster och mamma. Vi tyckte att det var galet bra!!! När jag försöker förklara för någon hur bra det var så känner jag att jag saknar ord, det går inte att beskriva. Alla var otroligt duktiga, och vilka kostymer och peruker, wow! Björn Kjellman var fantastisk måste jag säga.

  Tack för en underbar show, njutning hela tiden.

  Kram Maria från Göteborg

  Maria Sandsten, 12:33 24/03 2014
  1. Var och tittade på kvällsföreställningen igår, kan säga att det blev många skratt. En av de bästa musikaler jag har sett.

  2.  

   Såg Priscilla igår och tyckte den var jätte-bra :) Tack för en fantastisk musikal, vilket bra jobb du gör!

   Ida, 12:54 30/03 2014
  3. Var lite besviken idag. Råkade boka in treföreställningen istället för kvällsföreställningen. Tänkte som du att jag missar härliga solstrålar. MEN så jag inte ångrar det!! Vilken show det var! Vill se igen. Jag och min kompis var helt lyriska och babbla som tonåringar på tunnelbanan och tåget hem. Herrejösses vad ni måste vara stolta över er och er show! Full fart från början till slut. Vilken energi. Och vilken glädjekick man fått nu. Tack Pernilla och självklart övrig ensamble för bästa show jag varit på.

   Millan, 01:09 30/03 2014

   Var och såg föreställningen i helgen och säger bara: Wow!!! Vilka proffs ni är!! Såååå bra, är fortfarande glad och lyrisk! Från minut 1 när ni kom ner från taket var man fast! :-) Kunde inte låta bli att sitta och tänka på vilken sprakande och härlig slutfest ni säkert kommer att ha i ensemblen efter att ni spelat klart, kan säkert inte bli annat med alla dessa människor som verkar superhärliga. Ni var jättebra allihop, hälsa gärna lite extra till Björn att hans rollprestation var fantastisk! Kram!

   Anna, 18:37 31/03 2014

   Hej! Var och såg er fantastiska föreställning igår! Så underbar, var länge sedan man fick skratta så mycket! Vilka röster ni tjejer har! Är nu tillbaka i Skåne och kommer att gå med ett leende på läpparna när en ny jobbvecka drar igång! Tack!

   Anna, 15:25 13/04 2014

   Hej!
   Tog med min bror till Göta Lejon igår och kolla på Priscilla. Han är snart 9 och jublade och hade kul hela tiden så otroligt kul att se han så glad. Vilken jäkla show man satt med adrenalin hels tiden och skrattet pumpades ut haha. Måste boka biljetter till en föreställning till så min mamma får se också. Man ville lixom inte att de skulle ta slut. Fortsätt med det du gör, en sån otrolig röst och utstrålning man set att du verkligen gillar det du gör! Ha en bra dag kram

   Micheal, 09:18 14/04 2014

   Hej Pernilla

   Precis vart o sett showen med min man, bästa jag sett nånsin! Ni alla va super bra!! Tack för en super rolig upplevelse! ! :)

   Kram en trogen bloggläsare <3

   sussie, 22:54 17/04 2014

   Hej Perinilla. Såg Priscilla i helgen, herrejäklar vilken härlig och fartfylld resa ni tog med oss på! Du är fantastisk med din utstrålning Pernilla, tack för det!

   Sandra, 12:46 29/04 2014
   Ja , ni hör ju själva!
   Boka biljetter nu och få en oförglömlig kväll med oss!
   Innan det är för sent….!
   ba22e9e6e30c922c1e96a6a036fd9c priscilla
   Biljetterna bokar du HÄR!
   18 maj spelar vi vår absolut sista föreställning – och Priscilla kommer inte att sättas upp någon annanstans i Sverige och heller inte åka på turné, så när jag skriver sista – menar jag verkligen sista…!

21 reaktioner på “Missa inte Priscilla!!!”

1 2
 • Sandra, Jkpg skriver:

  Säger bara MÅSTE SES! Ett lyckopiller utav bara dess like. Jag log, skrattade och sjöng med genom hela Priscilla när jag såg den. Ni som inte sett kommer ångra er, I promise :)

  Bästa jag sett hittills i mitt långa liva 😉

  Kram Sandra

 • Margareta skriver:

  Jag och min syrra har velat se musikalen ända sendan den började men vi är arbetslösa och har tyvärr inte råd att gå fastän vi så gärna VILL, VILL, VILL..se den..

 • Josefin skriver:

  Hej!
  Jag och min familj kommer från Bryssel och ska se Priscilla på fredag kväll. Tror mina barn skulle bli glada om de fick träffa dig på teatern efter föreställningen. Finns möjlighet till detta?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram