Mitt första videoinlägg!

 

https://www.youtube.com/watch?v=rJpnO2B3Xzk

Hej alla häääärliga bloggläsare. Här kommer mitt första videoinlägg! Kanske mitt enda också på ett tag eftersom det är Rickard som hjälpt mig att lägga upp detta. Det blir ju lite tungt att bära runt på en bög…

57 reaktioner på “Mitt första videoinlägg!”

1 2 3 4
 • Emelie Nordgren skriver:

  Du var ju bäst i melodifestivalen :)

 • Lisa skriver:

  Hoppades verkligen att du och Peter skulle gå vidare. Det var en verkligt bra låt du hade. Håller tummarna hårt hårt för dig på 2:a chansen.

 • Lennart skriver:

  Pernilla – DU behöver verkligen inget smink alls – Du är naturligt snygg – vacker ändå ! Du behöver ALDRIG bli ett Botoxoffer ….!
  Take care !
  Lennart

 • Lennart skriver:

  Hej Pernilla.
  Vill bara säga – att svenska folket har inte längre insikt om vad en VERKLIG sångartist är – de tycks inte fatta eller veta om – när de höroch ser en verklig sångerska med den underbaraste röst som finns – GLOBALT – En flicka som dessutom är bland den syggaste somf finns – som slår de allra flesta i ALLT !
  Det talas om moderniteter…..är det att spela- eller vara idiot….? Pernilla – DU har klass som slår det mesta !! Du har världens bästa röst i allt vad Du gör och när Du sjunger – gör Du det från djupet av Ditt hjärta – som säketr är det finaste som finns….

  Att som Du i 40 års åldern – mamma till fyra barn – kan över huvud taget ägna Dig åt att sjunga – hur får Du tid – hur kan du …??? JAG VET SVARET……Du har redan den underbaraste röst och ton som finns- Du behöver INTE som alla övriga träna och åter träna – Hos Dig finns det redan där för Du är bara bäst !!!
  Al lycka och välgång till Dig – Älskar Dig.
  Lennart

 • Agge skriver:

  såg ut som du fixat dig på 5 min själv innan framträdandet går?
  du var inte alls sådär snygg du brukar? sminket var liksom ”halvdant”
  Hoppas du piffar till dig lite extra till nästa gång :)

 • br skriver:

  äh, det kan väl vara värt besväret att släpa på den där Engfors om han kan lära dig lite moderniteter 😉

 • Annelie skriver:

  jisses Pernilla så bra du va!! ja gjorde va ja kunde för att hjälpa dig till globen, röstade som en tok!! skit oxå att de inte gick vägen!! äntligen en riktig schlagerlåt! som ja väntat!!

  men ja förstår verkligen inte hur Niklas har kunnat boka bröllop till nästa lördag???
  han måste väl vetat att du skulle vara me i mello??

  Lycka till! jag kommer rösta som en tok igen!! 😉

  Kramar från Annelie i gbg

 • hejar på dig skriver:

  den bästa låten av alla bidragen och fin klänning! Synd att du inte gick vidare direkt till final och missar bröllopet! btw jätte rolig blogg läser den dagligen!

 • http://minytajustnu.blogspot.com skriver:

  Otroligt hur mycket alla bloggläsare verkar ha röstat på dig Pernilla, stort elogé till er alla som stöttade Pernilla. Ring för mig också nästa lördag. Kommer ha svårt att själv ringa då, men jag ska hålla tummarna för dig att du får joina Peter och de andra i Globen.

  *kram*

 • Nisse skriver:

  Kan jag ta din plats på bröllopet?

 • Gunnel. skriver:

  Synd att du inte gick direkt till Globen, nu missar du bröllopet.Du får snabba dig att sjunga och sticka till festen sen.Du var jättebra i kväll. Kram på dig.

 • Carro skriver:

  Ja du Pernilla! Så synd! Du hade den klart bästa låten. Jag läser din blogg dagligen, men är dålig på att skriva. Men nu måste jag bara skriva en rad. Jag ringde både från hemtelefon och mobilen, ja nog ringde jag 30 gånger och ändå kom du inte direkt vidare, det känns som om jag förlorat. Men men du tar det i andra chansen. Vi får väl fortsätta ringa på lördag. Måste bara passa på att säga att du skriver väldigt humoristiskt och intressant.

  Ha de gott och alla lycka till dig nästa helg.

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram