Mitt nya nyttiga liv tack vare Mathem!

Hello my Friends!

Regnet följde visst med oss hem från New York! 😉

Sitter just nu uppe i mitt sovrum och skriver till er medan Bianca filmar synkar till Wahlgens Värld där nere – och då måste jag vara tyst.

Passar mig perfekt. Då kan jag nämligen passa på att planera och beställa veckans leverans från Mathem. 

Nu efter två veckor på resande fot med lite för mycket av det goda, så längtar jag faktiskt efter att bara få vara hemma och laga min egen mat!  Dessutom längtar jag efter att äta NYTTIGT!

Jag har fått min dos av Pasta och Hamburgare  under New York-resan , så nu blir det sallader och soppor för ett tag framöver…!

Så när jag satt här och planerade mina kommande matinköp på Mathem.se ,  så hittade jag värdens bästa START-KASSE framtagen just för dig som vill få lite hjälp på traven med att komma igång och äta kalorisnålt och nyttigt!

 

Tastelines Cleanse-program 7 dagar

Tastelines Cleanse-program 7 dagar

Lev. mån-tis & sön

Denna vara är ekologiskDenna vara är glutenfri

 

Alltså detta är precis vad jag behöver!

Jag har så dålig karaktär att jag lätt trycker i mig en macka eller en pasta , bara för att det är enklast . Jag orkar inte hålla på att väga eller räkna kalorier.  Jag bara äter det som finns i kylen liksom   Men nu tack vare Mathems Cleanse-program , så slipper jag ju tänka själv!  Allt kommer serverat och uttänkt av proffs!  :-)

 

 

Recepten är framtagna av Mari Bergman, utbildad kock ochnäringsterapeut med menyteam.

Det finns flera fördelar med att genomgå en cleanse. Målet med detta Cleanse-program är att jag ska känna mig friskare, piggare, gladare och lättare i kroppen efter min cleansevecka! 

Precis vad jag behöver just nu!  :-)

 

 

 

Mathem har flera olika Matkassar specifikt för just ditt önskemål :

 

 

 

I bland har man ju inte tiden att planera middagar för hela veckan , och då kan det vara skönt med lite hjälp!

Glöm inte att använda min rabattkod ; ”WAHLGREN”  när ni betalar så bjuder Mathem på frakten! 

Vilket betyder att du kan handla dina varor sittande i soffan framfår TV´n om du vill, och få kassarna hemlevererade till dörren –  för samma pris som om du hade varit tvungen att åka iväg till matbutiken och bära hem alla kassarna själv.

Varför ens tveka.?!   😉

 

I morgon ska Theos klass ha Picknick,  så jag sitter även och försöker komma på vad jag kan göra för gott till hans matlåda… 

I kylen har jag bland annat Kycklingfiléer , Mozzarella och Honungsmelon –   och TÄNK så bra att jag hittade världens

bästa recept som jag kan använda då ;  HÄR!   :-)

 

 

kycklingsallad_mathem

 

I stolt samarbete med Mathem.se

 

23 reaktioner på “Mitt nya nyttiga liv tack vare Mathem!”

 • Marie Graff skriver:

  Grattis på namnsdagen! 💕

 • Ann skriver:

  Jag är en kvinna på 50 + som bara måste få göra lite reklam för din Olivers musik. Hans senaste singel somebody spelas hela tiden här hemma kram

 • Linda skriver:

  Då passar mathem kanske familjer bättre, än ensamstående. Som ensamstående är det inte lika lätt att göra av med stora mängder av prisnedsatta varor och jag har en begränsad matbudget varje månad.
  Gillar att äta nyttigt och väljer gärna varor från Renee Voltaire eller Saltå Kvarn, som faktiskt är mycket billigare på NK saluhall.
  Lycka till med cleanse dieten.

 • Maria skriver:

  Varför går man ens in på en blogg om man överlag irriterar sig på bloggaren?

  Jag väljer de bloggar där jag får inspiration och nöje.
  Annars blir ju bloggen en energitjuv om man ständigt retar upp sig.

  I podden upplever jag att Pernilla är både rolig, otroligt kvick och spontan. Snabba kommentarer, ofta med nån ironisk, underfundig dubbelvits.
  Så snabb att hon ibland inte hänger med sig själv. Och det är just DET som blir extra kul. Precis i ögonblicket när hon kommer på hur det lät, det hon sa.
  Det är alltför få som har den här förmågan. Det sprider så mycket glädje och lättar upp så mycket i omgivningen. Det är en gåva.
  Och så Pernillas och Sofias skratt, helt underbart! (Sofia är också jättebra).
  Det är just det som ger mig energi. Det är därför jag lyssnar på podden, följer bloggen och tittar på Wahlgrens värld.
  Sen håller jag inte alltid med om allt till 100 %, naturlugtvis.
  Men skulle jag börja irritera mig skulle jag sluta lyssna och titta bums. Har ingen tid för energitjuvar i mitt liv.

 • Conny Stavros skriver:

  Grattis på namnsdagen 🌞
  Ha en underbar mysig start på dagen…

 • Nike skriver:

  Vet du. Jag gillar eg bara tre träningsformer. Rodd på sjön, simmning och kampsport. Det sista har jag lagt ner. Nu kör jag motionscykel varje dag och äter under 700 kcal minst 5 ggr i veckan tills jag når ditt jag vill nå. Det är verkligen så tråkigt som det låter då man älskar mar och vin men det funkar. Mindre kalorier in än ut. Det passar inte alla men ville bara visa att det går även för en annan livsnjutare. Fast det är trist. Kan lova att peppa om du kör även om jag säkert kommer ”förfasas” över andra saker ;).

 • Nike skriver:

  Jag har mest upprört mig över vad ni som kommenterar tycker. Där förundras man.
  Jag är väldigt glad över att jag inte satte mig ner och tänkte ”allt hon gör är inte perfekt” utan skrev så jag fick svar. Jag kan inte påstå att jag ser humorn i uttalandet men bättre att veta att det inte var allvarligt menat.
  Jag lär säkert förfasas och återkomma och då ska du göra som du själv föreslår vad andra ska göra som inte håller med p: hoppas över bara. Ni är lite dåliga på att leva som
  Ni lär bitvis :)
  Till sist: ful. Ja det ligger i betraktarens öga men att kalla folk fula oavsett ironi eller inte är så jävla o-okej. Jag har jobbat med mobbade barn så du kan säkert räkna ut varför jag reagerade.
  Jag tror verkligen du ska hoppa över mina inlägg som sagt och jag kommer inte klaga på allt. Mathem är grymt bra. Tex.

 • Nike skriver:

  Det var skönt att höra för ibland har du faktiskt sagt saker utan ironi som har varit märkliga. Du fattar säkert att jag hajade till. Men bra att veta. Då återgår vi till lugnet och fortsätter uppskatta Mathem – särskilt skärgårdsleverensen 😉

 • Nicklas skriver:

  Hahaha men snälla lilla Niklas att du bara orkar! Du klagar ju på precis ALLT hos P känns det som. Såååå tröttsamt att läsa!
  Jag erkänner absolut att jag tycker inte heller att precis allt som P säger och gör är fantastiskt, men istället för att skriva långa upprörda inlägg om det ideligen så tänker jag ”jaja ingen är perfekt, inte ens Pernilla” 😉
  Men tack för att du kallar dig Nike så blir iaf inte jag förväxlad med dig här inne! :-) Jag menar, du lär väl förfasas över något annat snart igen gissar jag…
  Och förresten ordet FUL, vad är det? Det sitter väl i betraktarens öga och ingen tycker väl lika där? Människor som jag tycker är attraktiva kanske inte mina vänner tycker likadant om och vice versa. Tagga ner snälla och sluta klaga hela tiden! Men eftersom P svarar dig kanske hon tycker dina kommentarer är uppfriskande, vad vet jag?! Så där, nu fick även din namne skriva av sig lite på morgonkvisten. 😀 Morgonstund har guld i mund….

 • stefan skriver:

  Grattis på namnsdagen! Saknar Piccadilly Circus tiden när du med din coola stil var Sveriges svar på Madonna.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  All form av Cleanse-dieter är dyra. Så detta är ju endast om man vill ta extra hjälp utifrån , och få den kickstart som jag vill.
  Man kan ju självklart handla grönsaker och andra nyttigheter separerat och laga sin egen mat utifrån sin egen idé.
  Cleanse-programmet är ju endast för dom som har svårt att fixa detta själva. Som jag – som har dålig karaktär och behöver något som ”styr” mig för att vara konsekvent i min diet.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Fast det stämmer inte om man handlar dom varor som är nedsatta eller bättre pris om man handlar fler t ex. Det kommer upp tips på dessa varor när man handlar och då blir det mycket billigare! Jag har gjort många bra klipp på Mathem som jag inte har gjort på t e x Coop eller ICA.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det var snällt sagt, men jag trivs inte med alla extrakilon jag har dragit på mig , så för min egen skull vill jag gärna leva lite mer hälsosamt ett tag!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det jag sa i podden sa jag med en stor dos IRONI- vilket man också hör om man lyssnar på podden!
  Sedan sa jag även att jag själv är omöjlig att dejta eftersom jag alltid kommer försent och missar datum , så jag kommer aldrig att hitta någon.
  Jag ironiserade även där , men över mig själv denna gång.
  Sedan är det nu så att jag får väldigt mycket inviter på Instagram och Facebook av killar som absolut inte är min typ och som endast skriver kommentarer om mitt utseende, så det är bara skönt om dom slutar höra av sig!
  Lyssnade du på Podden så hörde du också att min dröm-man har HUMOR och är ROLIG. Det är prio ett. Sedan får han gärna vara snygg också. Det gör mig ingenting! 😉

 • Nike skriver:

  Men snälla lilla Pernilla. Du sitter väl inte i din podcast och säger att fula killar ska sluta höra av sig? Alltså du är så ytlig ibland så man dånar. Nu tappade du ett gäng hunkar också med nåt innnför pannbenet som reagerar på samma sätt. Vad är en ful kille Pernilla? Är det inte bäst att du reder ut det? En mall på bloggen kanske? Bara så att fula inte mejlar dig. Pernillas kravlista? Nån Slags sortering kanske. Undrar vad killar som tagit mod till sig och skrivit till dig men som kanske vet att de inte är en Joachim-hunk känner nu då halva Sverige känner till din utgallringsdevis. Gång på gång känner jag bara att det finns ett barn i dig som bara skriker efter att få komma ut. 50 år och säga nåt sånt. Fy.

 • Linda skriver:

  . . . Och går man in och tittar på enstaka varor i deras sortiment är det ca 10% dyrare än om du handlar på Coop, ICA eller NK saluhall.
  Just saying.

 • Linda skriver:

  Varför ens tveka?
  Jo, för det finns absolut ingen möjlighet att jag skulle ha råd att spendera 1695:- som den där cleanse påsen kostar för bara EN VECKAS mat. Mathem är dyrt och för mig finns bara alternativet att bära hem mina kassar själv från mataffären.

 • Michael skriver:

  bra vaL men du är så söt o bra som du är tänk på det
  kram Micke Lidingö (Singel)!!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  ÄLSKAR Pannkakstårta! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  HUR bra?!!! Måste genast tipsa Susanne om det – om hon inte redan vet dvs…!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello igen!
  Tips till Theo picknick. Pannkakstårta blir snabbt barnens stora kalasfavorit…

  🎧 Ha en fin kväll Pernilla 🕶

 • Nike skriver:

  Och de börjar med båtleverensen efter skolavslutningen. Så jävla skönt att få det till bryggan. Obetalbart då man ska vara där ute nästan hela sommaren.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Efter tomatsoppan Pernilla 😉
  Tips. Finns på http://www.mathem.se Pernilla.
  🎧 Efterrätt Gute Glass vanilj LoVe It njut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram