Monsters University premiär!

20130728-204012.jpg
I dag direkt efter att vi landat på Arlanda så drog jag, Theo och Linn på biopremiären av Monsters University!

20130728-204247.jpg

20130728-204305.jpg

20130728-204314.jpg

20130728-204327.jpg

20130728-204348.jpg

20130728-204355.jpg

20130728-204400.jpg
Mycket rolig film i 3D som vi gillade alla tre!

25 reaktioner på “Monsters University premiär!”

 • Saffran skriver:

  Det där med fasta tider och barn… Jag har just läst en bok av en dansk förskollärare & psykolog som skriver bl.a att barn inte ska stressas in i vissa sovmönster. (Man ska istället se på barnet när det är trött, då känner sig också barnet sedd och förstådd. Bra för självkänslan! Ibland kanske det behöver sova middag fast barnet egentligen slutat med det).

  När min man var liten skulle barnen ammas var 4:e timme, annars blir dom bortskämda och han skrek & skrek och hans farmor sa ”Ge pojken mjölk, han är ju hungrig” medans hans mamma, iallafall lång tid ”gjorde som experterna sa”. Istället för att se på sitt barn och lära sig tolka det. Det var ett fel många gjorde.

  Många tror fortfarande att alla barn är lika, t.o.m inom en familj kan man behöva uppfostra barnen olika pga olika personligheter & behov.

  Jag tycker inte man behöver vara orolig över andras barn för är det nåt knas så upptäcks det och då larmar nån närstående/förskolan. (Självklart ska man själv anmäla vid misstanke om tex misshandel, övergrepp).

  Jag kan också rekommendera Jesper Juuls böcker; tex ” Det kompetenta barnet. Eller som Astrid Lindgren uttryckte det ”Ge barnen kärlek, kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv”

  Kram till alla mammor därute från en mamma

 • Emma skriver:

  Hihi¡! Tankarma går till fler av er och mamma rollen:) vad, gjorde! Gör ni med era barn? Som anser Pernilla så fantastoskt duktig mamma? Som sällan gör det normala föräldrar gör som te.x leka? Hom kastar in Theo på olika ställen i damband med sitt kvälls arbete” han har sovtider likt en tonåring och ni reagerar inte på något??? Fler av er har förhoppningsvis inga barn” då barn ska ha tider och inte! Mammans….Theo, är ingen vuxen pojke utan har inte ens börjat skolan!!! skärp er och börja tänk på em vuxend nivå

  • Annika skriver:

   Emma: Here we go again….att du bara orkar! Är det leka som normala föräldrar gör? En mammas el pappas roll är väl inte att leka med sitt barn? Det är väl att lära barnet vad som är rätt och fel,värderingar,ge det självförtroende och en trygg uppväxt? Då måste jag också och många med mig inte heller vara ”normala”för jag lekte inte speciellt med med mina barn när dom var små men jag gjorde annat med dom,lekte gjorde dom ändå:-)
   Att säga att en förälder är dålig så som du gör hela tiden pga av att man har ett annorlunda liv och tider,det gör inte någon till en dålig förälder!!

  • Kristin skriver:

   ”Emma”, det är väl inte du som lär dina eventuella barn svenska får vi hoppas? Ett tips om du vill få gehör för dina (i och för sig värderlösa) argument är att lära dig språket så att någon orkar läsa dem.

  • Hacka inte så på Emma skriver:

   Kristin: Lågt att klanka ner på språket! Bryr du dig annars om hur någon stavar eller gäller det bara Emma? Sedan hycklar du, du orkade ju läsa hennes kommentar?!

  • Malin skriver:

   Känns inte riktigt som att ordet ”lågt” hör hemma till någon annan än Emma själv. Så extremt fördomsfullt och elakt som hon uttrycker sig så kan man ju undra var hennes egen intelligenskvot ligger? Att hon sen inte kan stava för fem öre gör ju knappast att man tar henne mer på allvar! Du Emma, om du hade ett så perfekt liv själv så skulle du väl knappast ända din tid åt att läsa en blogg du inte gillar?? Et tips, ägna de där nätterna när du sitter upp till att lära dig stava istället! Vi slipper då din idioti här och du slipper skriva osammanhängande skit som ingen riktigt fattar. Win-win! :)

  • Hacka inte så på Emma skriver:

   Malin: Om du inte gillar Emmas kommentarer, varför läser du dem då, än mindre SVARAR på dem?! Jag skulle gärna slippa era gnälliga hatkommentarer mot Emma, de är inte så himla mycket roligare att läsa om du trodde det!

  • Malin skriver:

   Nästan så man skulle tro att du är Emma själv (för vem annars försvarar en sn person?) men inser att så inte är fallet då du iaf kan stava :) Men med tanke på ditt nick så undrar jag vad det är som gör att du tycker att Emma ska försvaras?? För jag blir uppriktigt nyfiken. Men visst, låt Emma härja är bäst hon vill. Tror ingen tar henne på allvar ändå. Pernilla själv skrattar ju bara åt det. Sm hon uttryckte sig för ett tag sen: Vår kära Emma sitter nog och tittar för djupt i vinflaskan om nätterna. Därav hennes korkade kommentarer! Mitt i prick tror jag faktiskt :)

  • Hacka inte så på Emma skriver:

   Mitt nick antyder min inställning till många bloggläsares lågvatten-kommentarer till Emma. Jag är inte Emma, jag känner henne inte… Era kommentarer till henne är så fulla med ilska och hat. Emma mår uppenbarligen inte bra, men jag förstår inte varför en del anser att deras egna spyor passar på bloggen, men inte Emmas..? Era kommentarer bara osar ”åh, äntligen någon som är lite elak, då kan jag också passa på…”
   Ett fåtal har vett att hålla en hyfsat god ton, utan att gå till personangrepp ang. exempelvis hennes problem att stava och ev. nattdrickande. Är det okej att mobba någon som så tydligt mår dåligt..? Pernilla hade kunnat blockera henne för länge sedan, men hon har valt att låta henne hållas – varför kan man fråga sig?!
   Må så gott!

 • esterii skriver:

  Kram från en annan mamma i en annan del av Sverige:)

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så mysigt, hoppas filmen var bra! Vilken toppen mamma/faster du är!!! Verkligen engegerad mamma och mån om dina barn, nära och kära.
  FANTASTISKA NILLA!!!

  Må så gott
  Kramar Sandra

 • Johanna skriver:

  Såg på din mammas instagram att hon, häromdagen hade sin årliga fruntimmersfest. Gud vad skoj! Har du inga bilder från detta du kan lägga upp på bloggen. Jamena christina var ju också så vacker i sin färgsprakande klänning från din egna kollektion. Så somsagt var, bilder bilder bilder är det vi vill ha!! Kram och sköt om dig

 • Linda skriver:

  http://kladdkakerecept.blogspot.se/

  Något för dig och din son
  Massor goda recept – kladdkakor special!

  Grymt bra!

 • Yvonne skriver:

  Den gröna monstrert är bara för gullig.

 • Karin i Lerum skriver:

  Nu blir jag också sugen på ett biobesök, men det får vänta till en dag med sämre väder.

 • ann@telia.se skriver:

  Varför får jag en stark känsla av attt Linn kommer bli fotomodell eller jobba med film…annars önskar jag er en skön fortsatt sommar

 • Hanna skriver:

  Hej underbara Pernilla. Det är så kul att läsa din blogg. Det händer så mycket i ditt liv. Det verkligen strålar liv från dig.
  Hoppas att bio’n var bra och att barnen var nöjda.

  Kram Hanna

 • Eva skriver:

  Fantastiskt hur du orkar! Var tar du din kraft ifrån?

  • Lindis skriver:

   Jag tror det är så att man inte blir lika trött av att uppträda ett par timmar på kvällen som man skulle bli när man jobbar 7-16 eller långa skift jobb. Sen har hon hon bara grodan som är liten dom andra klarar för det mesta sig själv. Men visst är det kul att se en mamma som gör allt för sina barn.

 • Rosa skriver:

  Du är då helt otrolig Pernilla, hem och så ut igen vilken fantastisk supermamma.
  Kram Rosa

  • Pernilla skriver:

   ROSA & EVA: Tack fina ni! Jag får min kraft av Theo och att vara med honom och göra roliga saker eller att bara va – är det bästa jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram