Mor&Dotterdag på BeautyBox i Bromma Blocks

Häromdagen hade jag och Bianca en ”mor & dotter-dag” och bokade in en två timmars-behandling på skönhetssalongen Beauty Box i Bromma Blocks!

IMG_9162.JPGIMG_9160.JPGIMG_9150.JPGIMG_9146.JPG

Vi började  med väääärldens skönaste massage!  Sån där hård, skön välbehövlig massage som känns som en skänk från ovan när man har stressat mycket och inte kopplat av ordentligt på väldigt länge…!

IMG_9151.JPGmask

Efter massagen så vi fick vi båda varsin 24 karat guldkollagenmask från Jamela för ansikte, dekolletage och ögon!

En Anti-age mask som fördröjer hudens åldrande, återfuktar och ökar hudens fasthet och lyster samtidigt som den lämnar huden mjuk och len. Reducerar svullnad och mörka ringar kring ögonen samt förminskar rynkorna.

maskkk

Allt är inte guld som glimmar, men hyn glimrade allt lite extra efter denna lyxiga ansiktsbehandling…!

IMG_9153.JPGIMG_9157.JPG

Vi kände oss såå utvilade, fräscha och ompysslade efteråt!

Jag är alldeles för dålig på att regelbundet gå på massage och ansiktsbehandling,  men nu ska det bli ändring på det!  Det här behövde jag!  Man känner sig verkligen som en ny människa efteråt!

IMG_9164.JPGIMG_9214.JPG

Köpte med mig två riktigt bra ansiktskrämer så att jag kan ta hand om min hy på bästa sätt även hemma!

Kan varmt  rekommendera er som shoppar i Bromma Blox att ta en paus i shoppandet och unna er lite ”egentid” och få pysslas om av tjejerna på Beautybox .   Ni kommer inte att ångra er…!

21 reaktioner på “Mor&Dotterdag på BeautyBox i Bromma Blocks”

1 2
  • Ulrica skriver:

    Härligt med en mor-och-dotter dag. Jag och min 17-åriga dotter ska ha ett par mor- och-dotter dagar i Stockholm i slutet av oktober. Vi ska bl a gå och se ”Förklädet”. Ska bli så kul… En fråga till dig Pernilla. Min dotter älskar italiensk mat. Var äter vi bästa italienska maten i närheten av Göta Lejon? Hoppas på ett bra tips från dig. Jag följer din härliga blogg (men har aldrig kommenterat tidigare) och lyssnar även till din och Sofias helt underbara Podcast. Kram till dig från en mamma i Dalarna

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram