Mys, lunch & Podinspelning på Ellery!

Sov som en prinsessa i min sköna hotellsäng på Ellery! img_0323.jpg7c7cf92d-25f0-4c78-bc5f-591c450d3b07-1.jpgEfter god hotell-frukost tog jag en skön promenad längst med vattnet.

img_0326.jpg1f8e0c17-ac8d-40df-9e3d-d5838386c5e5-1.jpgSå vackert och rogivande där ute! c50f7983-fbbc-41cc-9f63-adc8d58e9cb8.jpgTog sedan en dusch och klädde om till lunch. ed02cf02-1ebd-4ee0-bfbd-4e94ac8dd692.jpgPremiär-använde även min nya lilla Chanel…! 36e8a486-387f-4912-893f-361ff517baab.jpgimg_0148-1.jpgÄlskar att den är i lite metall och neon,  och att insidan är knallrosa! img_0373.jpgLagom till lunch kom Emilia förbi och vi åt på terassen i solskenet!  Helt underbart!
img_0372.jpg Vi kunde inte välja så det blev både Cola Zero och Champagne som måltidsdryck , haha…!

9352eadf-5741-4212-be23-ee36dda642bf.jpgSedan kom Sofia och vi förenade nytta med nöje och spelade in söndagens Pod på plats. img_0382.jpgV i fick låna ett av Ellerys fina konferensrum att spela in i! 
1e054df3-477d-4b76-8a33-05a5e45a614a.jpgNär vi var klara åkte jag hem och firade en lugn och skön Valborg – genom att bara vara hemma och inte fira alls,  haha…!

img_0459.jpgOch hur Podden blev –  det kan ni lyssna HÄR!   :-)

13 reaktioner på “Mys, lunch & Podinspelning på Ellery!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Fia! Såna märkliga kommentarer ovan! Vi var väldigt ödmjuka i vårt samtal om Carola, och respekterar självklart hennes beslut, men eftersom vi har varit med båda två (och även mina barn) så har vi stor erfarenhet av hur det är att vara med och hur det känns – och detta pratade vi också om såklart!

 • Fia skriver:

  Herregud vilka bittra människor ni är. Ja alla är olika och tack för det. Jag är nämligen väldigt glad över att jag inte är lättkränk och letar fel hos allt och alla. Jag tycker du är fantastisk Pernilla. Gör din grej ❤️

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh, ingen aning dessvärre . De är ganska gamla och jag köpte loss dom av Stylisten från nån fotografering …!

 • Carolina skriver:

  ”Alla är vi olika” är en väldigt nedvärderande kommentar, som bygger på härskartekniken.

 • Lina skriver:

  Jag har inte lyssnat på podden men tycker det verkar okänsligt att berätta om hur ni kämpade på när ni var med i Let’s dans och samtidigt prata om Carolas avhopp från programmet. Även om ni har sagt att ni tyckte Carola fattade ett klokt beslut förstår jag inte vad ni vill ha sagt genom att ta upp era egna erfarenheter samtidigt ni pratar om Carolas avhopp. Det är svårt att inte tolka det som att ni nervärderar Carola för att hon inte kämpat tillräckligt. Carola var ju otroligt duktig och jag kan tänka mig att hon måste ha tränat otroligt mycke för att nå den nivå hon dansade på, detta till skillnad från både dig och Sofia. För att dansa bra krävs mycket arbete.

 • Charlotte skriver:

  Hej 🥰 undrar var du köpt de snygga jeansen ? ♥️👌

 • Ingela skriver:

  Tycker också att ni vuxna, mogna kvinnor bättre borde förstå och respektera Carolas beslut!! Hon är ingen ungdom längre, o ni själva kanske var med när ni var mycket yngre än vad hon är nu.
  Det är säkert SUPERTUFFT för kroppen säkert – o alla övriga deltagare är ju mellan 20 o 30 säkert….All heder åt Carola som tog ett klokt beslut 👍🏽🥰🌸

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack! Älskar den! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Japp KENZO. Men köpt för längesedan.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Om du lyssnade så hörde du väl att vi också sa att hon såklart kände själv att det var ett rätt beslut. Vi pratade om OSS och hur VI kände när vi var med , då vi bara ville kötta och träna hela tiden rakt in i kaklet! Alla är vi olika , och Carola bestämmer själv över sitt liv och sina beslut. Och just nu pågår Let´s Dance cå inget konstigt att vi tog upp det. Vi har kontrakt med Wahlgrens Värld och inbokade dagar, resor då vi måste filma . Detta vet Bianca , och hon är också värdigt öppen med att filmas även mår hon mår dåligt. Det är HENNES beslut och hon är vuxen nog att bestämma själv vad hon vill och inte vill . Hon har en egen Youtube -kanal där hon är ännu mer öppen och berättar som sina känslor och gråter om det är tungt. Dessutom hade vi en vecka till i Thailand utan filmteamet , så att hon fick vara helt ledig och bara tanka kärlek med oss.

 • Malin skriver:

  Väldigt patetiskt att spekulera om Carola i poden. Vilka är ni att avgöra hur hon mår och varför hon hoppar av? Din dotter tex har ju titt som tätt påstått att hon gått in i väggen, vilket du själv förvarat och förklarat med att hon minsann jobbar så mycket. Snarare kan man väl säga att Carola tog ett moget och sunt beslut när hon inte mår bra och vill ta sitt ansvar för sin hälsa och sin familj. För vissa kan det vara viktigare än att synas jämt… Lite skillnad mot dig som drog med filmteamet på semester till Thailand trots att din dotter då mådde väldigt dåligt.

 • Alex skriver:

  Looooooooooooove din läckra orange college tröja!!! Vad är det för märke? Kenzo? Jag försökte se vad det står men ser inte riktigt. Färgen passar dig så bra!,

 • Pia skriver:

  Härligt o förena nytta med nöje 🤗 Supersnygg väska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram