Mys med älskade ungar & nya fina naglar!

ff887731-2ed1-4197-a5a3-7096c471cbbf.jpg

Promenader med vovvarna i skogen är en daglig rutin när de är hos mig!  Älskar hösten och den friska luften!

img_5193.jpgLunch i filmandet med den här gulfisen! ❤️

img_5189.jpg img_5195.jpgOch gulflis nummer 2! ❤️   Åååååh, vad jag älskar att hänga med mina fina kids!

img_5202.jpg img_5204.jpg Snällaste hundarna i världen! 😍  I BLAND! När de inte skäller och drar i kopplet, det vill säga…! 😉

img_4081-1.jpgBianca som är ansiktet utåt för Intimissimi i hela Norden och pryder deras butiker med vackra bilder! ❤️ Stolt mamma! 💥

59731584-d514-4ea9-87ec-8fe5385048fe.jpg

Har varit och fått fina naglar med förstärkning och hos världens bästa Malin , på hennes fina salong här på ön! 

6f947e02-6efe-46b1-8666-caa6ccb58996.jpgSå mysigt med lite egentid med Malin och mycket snack om livet medan jag fick naglarna fixade!

Bor ni på Lidingö eller i närheten så får ni inte missa Malins fina salong NAILBOX  – där man även kan bleka tänderna på en kvart, om man vill! 😍👍

83 reaktioner på “Mys med älskade ungar & nya fina naglar!”

1 2
 • Pernilla skriver:

  Men Tilda, vad är du för en kul typ?
  Dina kommentarer och din hejarklacks entusiasm slår det mesta.
  Haha, korkat och ensidigt.
  Trevlig kväll😘

  • N skriver:

   Vem läser dem ens? Slutade för länge sen. Scrolla bara. Gör faktiskt detsamma med Ps eventuella svar. De har ungefär samma klass och mått av självgodhet och brist på självinsikt.

   • Tilda skriver:

    Du läser det N 😀 och du bryr dig jättemycket. Och om nu Pernilla har ”samma klass och mått av självgodhet och brist på självinsikt” varför FÖLJER DU DÅ HENNES BLOGG.

    Tror DU ljuger. Tror du är Pernillas Pernillas största fan 😀

   • Veronica skriver:

    Tilda: Antagligen med tanke på att N besvarar dina kommentarer hela tiden så har du rätt där :)

 • Ingela skriver:

  Hej finaste Pernilla
  Jag håller med dig helt och hållet. Finns ingenting som är bättre än att umgås med barnen . Det är livet det! 😀
  Ha en skön onsdag-kväll 😀🍁🍂
  Kram

 • Lina skriver:

  Om du har svårt att förstå vilken fruktansvärd allvarlig situation Sverige befinner sig i just nu lyssna på Folkhälsomyndighetens presskonferens som hålls Kl 14.00 varje tisdag och torsdag.

  • Svarar TILL LINA skriver:

   tror du hon har tid att lyssna på Tegnell? Hon måste dricka champange och Cava och luncha varje dag vid den tiden😅

  • Tilda skriver:

   Har Pernilla ansvar för coronapandemin 😀

   Nu är vi där igen… folk ger Pernilla oerhörd makt!

   • p skriver:

    Tilda, varför tror du inte Pernilla tillsammans med alla oss andra ska ta ansvar för att coronasmittan sprids så lite som möjligt?

   • Tilda skriver:

    Och vad vet du om detta förutom det som står på bloggen.

    Du är verkligen ofantligt korkad. Och din tankevärld slutar vid nästippen.

 • Amna skriver:

  Du vet väl att man endast ska träffa sin närmsta familj alltså dina barn och syskon? Ser att du umgås med Yoga Emilia och nageltjejen.. du håller inte avstånd och sitter inte hemma isolerad som du borde göra!!

 • Anna skriver:

  Pernilla driver fattar ni väl! Inte går väl hon och fixar naglar i dessa tider och bilderna är väl gamla

  • Lina skriver:

   Jag tror att mycket av de oansvariga sakerna som Pernilla gör i WV eller som hon visar bilder på eller skriver om i bloggen gör hon för att provocera. Hon vill ha kraftiga reaktioner och hon lyckas med det också. Just nu är det sitt sätt att visa hur hon lever som vanligt i dessa coronatider. Hon gör det för att provocera. Att hon är oansvarig vet vi men kanske inte då oansvarig att hon i dessa tider gått och fixar sina naglar. Håller med att det troligen är en gammal bild

   • N skriver:

    Självbekräftelse Säger jag. Fokus på Pernilla. Hennes lag. Hennes ord. Förutom mot B där hon ofta verkar vara som en dotter. Frågar vad hon får och inte. Kanske beroende på att B har rätt i den särbehandling hon hävdar P gjorde av henne och Benji som små och ni ska det tas igen. Ingen aning. Men narcisism och självbekräftelse är det jag sett sen ev började även om det var något mer tillbakalutat då. Varför tänker du att hon vill provocera?

   • Tilda skriver:

    Har du kul N? Lol 😀

    Du själv söker ständig bekräftelse här. Och har gjort länge.

    Men du läser aldrig bloggen, aldrig kommentarer eller bryr dig om Pernilla… 😀 det har du ju berättat för Pernilla… innan hon satte dig på plats

 • Helena skriver:

  Lite komiskt att denna Tilda säger åt folk att skaffa sig ett liv. Medan hon själv skriver massor av kommentarer på samma inlägg, samt går i spinn så fort inte någon dyrkar Pernilla. Kan nog anamma sitt eget råd lite… för övrigt förstår inte jag heller hur det är i linje med de nya riktlinjerna att gå på nagelsalong. Och ja, det hade jag kunnat fråga vem som helst. Och ja, det rör oss alla hur vi hanterar denna pandemi. Märkligt att förklara en sån självklarhet.

  • Tilda skriver:

   Men nu har du förklarat vad du menar. Mer än en gång. Det räcker. Pernilla är inte dum i huvudet.. gå vidare!

 • Pia L skriver:

  Ni som kommenterar om att Pernilla hela tiden gör fel gällande riktlinjer och råd som gäller nu…. hur vet du att bilden hon lägger upp inte är från tiden innan de nya riktlinjerna gällde. Då var ju det i princip tillåtet att träffa männsikor utan symptom (hålla avstånd) .
  Allt som visas här i bloggen händer ju inte exakt samtidigt som du läser det. Det kan ju vara bilder och resor, middagar från flera veckor tillbaka.
  När det gäller Corona-restriktioner så kan vi ju alla enas om att det är ingen ide att börja peta i detaljer.
  Det är som jag ser det två saker som verkar vara de viktigaste just nu:
  – Håll avstånd
  – Träffa inga människor förutom de du bor tillsammans med (träffa så få männsikor du bara kan)

 • Tilda skriver:

  Folk som skriver om coronan här måste ha ett väldigt rikt privatliv 😀 Not.

  Pernilla är grym! Grym på scen! Grym i TV. Och för jäkla rolig!

  Heja heja!

  • Sofia skriver:

   Och så har folk som inte vill kvävas ihjäl inga liv heller. Vad tar det att skriva en kommentar, 1 minut? Jag tror säkerligen att de flesta har tid med det från sina privatliv. Speciellt nu när man skall isolera sig. Det är vad som är meningen iallafall.

   • Veronica skriver:

    Så om jag förstått dig rätt så är Pernilla ansvarig för att folk kvävs av corona?? Med risk för att folk tror att jag är Tilda så måste jag skriva under på att du/ni tillskriver Pernilla en otrolig makt över om folk ska bli så sjuka av corona att dom till slut får svårt att andas. Har Pernilla helt plötsligt gått och blivit övermänsklig?? Ett epitet du/ni har givit henne. Alltså tror ni att Pernilla är nån sorts gudinna som ni på ett sjukt sätt är besatta av och ser upp till samtidigt som ni anklagar henne för än det ena, än det andra och hur hon än beter sig så är det aldrig bra.

 • Malin skriver:

  Men herregud.. fy fasen va illa att läsa kommentarer här. Avundsjuka bittra kvinns finns det gott om minsann. Vadå, klagar på ditt jobb.. Men byt riktning själv då, sök tv-jobb om du nu tror det är att tälja guld.
  Och om du tror hon gör allt fel, och du allt rätt, så börja med att läsa vilka jädra skitmobbing-kommentarer du skriver, och ta dej sen en funderare!

  Trevlig onsdag!
  / Malin

  • Sofia skriver:

   Nu är folk till och med avundsjuka bara för att dom inte vill kvävas ihjäl. Då antar jag att sjukvårdspersonalen också är avundsjuka?

 • N skriver:

  Träffar du din nagelskulptris ”så gott som dagligen” också? Alltså nu rasar ju ditt korthus så hårt.

 • Malin skriver:

  Du la själv upp de nya riktlinjerna i förra inlägget. Bl.a undvik att vistas i inomhusmiljöer förutom nödvändigheter som apotek och matbutiker. Kan inte se att nagelfix (samt att stå så nära med personen som jobbar där) faller in under dessa nödvändigheter. Så sluta gnäll om att folk inte håller med dig. Du beter dig oansvarigt och idiotiskt. Hade du fortfarande haft förskolebarn hade du väl varit en av de föräldrar som skäller ut personen när de ringer hem barnet för att det uppvisar symptom och tyckt att det är överdrivet och löjligt.

  • Sia skriver:

   Som att Petronella bryr sig om råden hon bajsar ut pengar hänger på sturehoff och skiter i pandemin

  • Tilda skriver:

   Malin, du flippar ut mer och mer 😀

   Kanske dags att skaffa dig ett liv

   • Veronica skriver:

    Eller hur!! Med tanke på att Malin helt verkar snurra till det rejält och har glömt bort vad Pernilla heter och istället kallar henne för Petronella 😀

   • Veronica skriver:

    Förlåt måste rätta till mig själv, det var Sia som kallade Pernilla för Petronella och inte Malin om nu inte Sia och Malin är samma person. Det har ju hänt några gånger förr i denna bloggs kommentarsfält

 • Jenny skriver:

  Tycker folkhälsomyndigheten borde bli ännu tydligare med vad som gäller. De borde förtydliga om det är så att man bara ska ses inomhus med de man bor med om de är så de tänker. Utöver på jobbet då. Jag träffar bara de absolut närmaste inomhus och ingen annan men förstår inte riktigt exakt hur man ska tolka råden.

  • Tilda skriver:

   Varför diskutera det på en blogg för Pernilla Wahlgren. Väldigt oklart 😀

   • Jenny skriver:

    Vet inte om du missat att corona samt restriktionerna kring det diskuteras flitigt i det här kommentarsfältet.
    Tänkte att fler, kanske också Pernilla tycker att de nya restriktionerna är något oklara.. Verkar ju inte vara en självklarhet för alla hur man ska göra iallafall. Kram och önskar alla en bra dag ❤️

 • Kristine skriver:

  Tycker om dig Pernilla men du får skylla dig själv att du får en massa kommentarer om Coronan. Du har precis sagt att du följer alla råd man ska följa och så ställer du upp på en selfie med en som inte bor i ditt hushåll el är nån av dina närmaste släktingar. Det är lite att klampa i klaveret 😅

  • Ann skriver:

   Fick väl naglarna fixade gratis mot bild 🥶. Helt galet beteende ända sen pandemin startade🤔.

   • N skriver:

    Nej det är inte galet sen pandemin började. Pernilla har alltid haft den här attityden men inget har tvingat fram det att visa det om man inte tittat noga. P har högt ego och stort behov av bekräftelse. Det syns inte lika bra som i kristider. Det är synd att det är så men hon riskerar ju tappa en del fans nu. Det handlar om folk som dör.

   • Tilda skriver:

    Nu har trollet tagit en överdos tror jag.

    Underhållande dock.

    Och som vanligt är Pernilla orsaken till alla problem i världen. Innan var det att hon stod för all världens utsläpp för att hon tog ett plan till Spanien. Nu är hon ansvarig för spridandet av Coronan i Sverige för att hon har lite gäster hemma 😀

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   För det första gjorde jag naglarna för två veckor sedan, så bilden är inte ny. För det andra så är Malin min nära vän som jag umgås med.

   • Lina skriver:

    Bör inte inlägget rubriceras som reklam?

   • N skriver:

    Men kan man hålla två meter så ska man. Sluta för fan. Du skiter i det bara du för det du vill ha. Det är så du funkar. Alltid. Helt okej om du bara hade mod att erkänna det men barn har inte det och du har ju iaf erkänt att du alltid tänker vara just ett barn. Men förvänta dig inte att vi tänker behandla dig som vuxen så. Skärp dig. Du kan smitta folk o de kan dö. Och du utsätter sjukvården för problem. Jag är glad att dina fans swr alla dessa resonemang. För flera verkar ju knappast uppskatta dina bilder längre. Bra.

   • Tilda skriver:

    N, Du är verkligen kär i Pernilla.

   • Kristine skriver:

    Menade inget illa med kommentaren, tyckte bara att det var lite roligt med en selfie. Förstod att folk skulle gå bananas här inne över bilden. Skrev den mest med lite glimten i ögat 😉 och ett litet skratt 😂 Tycker om dig och hela din familj allra helst Bianca. Tycker så synd att hon får skit för allt hon gör och säger. Så henne känner jag lite extra för. Ha en bra dag.

   • Camilla skriver:

    Ska du nu börja försvara att alla dina bilder du lägger upp idagsläget med att bilderna togs för flera veckor sen? Det är ingen som går på dessa urusla ursäkter och bortförklaringar längre.

   • Veronica skriver:

    Ok har jag givit dig tillåtelse att prata för mig?? De gånger jag har haft bloggar så har jag haft bilder sparade sen lång tid tillbaka som jag satt in. Så jo jag ”går på” att bilderna är några veckor gamla

 • Trött på influncers skriver:

  Äldreomsorgen behöver mycket hjälp i Lidingö varför ställer du inte upp och jobbar? Jobba från 7-4 varje dag för ynka 17:000kr nejdå du är minsann en snobb Pernilla du sitter på tv och gör bort dig och får massa pengar för det…

  • Tilda skriver:

   😀 alltså vem fan är du 😀

   Komik på hög nivå.

   Tragisk människa.

   Hoppas Pernilla skrattar gott.

  • p skriver:

   Det där var en riktigt korkad kommentar ”trött på….” Håll dig till det relevanta. Att hålla smittan ifrån oss.
   P. söker väl inte ett jobb? Varför skulle hon söka jobb på äldrevården?
   Kommentarer som din är bara onödiga.

  • Charlotte skriver:

   Ska Pernilla söka jobb inom äldreomsorgen får hon allt utbilda sig först. Jag vill inte ha in mer outbildade människor mer i vården. Basta!!

   Och de lär ju inte hända 😂hon har ju ett bra mycket roligare liv vill jag lova. Idag är det WV , jippi 😁

  • P skriver:

   O varför är det bara jobb inom vården som räknas som jobb??
   Ställ dig själv på en scen o sjung o underhåll massa människor om du är kapabel till det. Lr filma… Det är inte alla som kan det.
   Självklart jobbar du inom vården, bara ideellt såklart. Gratis.

 • Alma skriver:

  Du är ju ute och äter och tramsar runt, ser inte något avstånd mellan dig och din vän som gör dina naglar..

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram