Mysmiddag innan Wahlgrens Värld

I torsdags var jag –  kors i taket –  ensam hemma ,  så Susanne och Peppe kom hem till mig och käkade lite gott, och så såg vi på Wahlgrens Värld tillsammans.

 

img_7447.jpgimg_7449.jpg

 

Vi festade loss på Charlotte Perrellis härliga Rosébubbel som jag fått av henne i present!  Gott och lyxigt till maten med lite torsdags-bubbel!

 

img_7446.jpg

 

Jag köpte med mig Thaimat hem från Lidingös bästa Thaitruck – Ecothai! 

 

img_7511-1.jpgimg_7462.jpg

 

TV-sugna middagsgäster intar desserten bänkade framför Tv´n!

 

aaa

 

För er som fortfarande inte har sett senaste avsnittet när vi drar till Nerja allihop , kan kolla på reprisen ikväll kl 20.00 på Kanal 5!

 

Dessutom kan ni alltid se alla avsnittet när ni vill på www.Dplay.se

 

19 reaktioner på “Mysmiddag innan Wahlgrens Värld”

 • Annette skriver:

  Vi har helt enkelt olika syn på saken.

 • Linn skriver:

  Bara för att man är tonåring så betyder inte det att man får bete sig hur man vill. Man måste visa respekt och hänsyn till andra.
  Tonåring är inget försvar !!!!

 • Linn skriver:

  Hej!
  Du måste ha ett hjärta av guld och ett tålamod av rang. Blir lite ledsen och se hur dina barn behandlar dig, Bianca gör inget annat än att klaga och ser ner på allt du gör. Och när benjamin inte bjöd dig på mat utan de satt och åt och du fick titta på var så fruktansvärt oförskämt. Tänk om du hade gjort lika dant mot honom. Usch så fruktansvärt själviskt.
  Man får en helt annan bild av din familj efter detta program. Jag håller med om att det är skönt att se att ni inte spelar något och att ni är er själva, dock blir jag ledsen att se hur otroligt själviska de är. Man sitter inte på ett kalas och bara pratar om hur äcklig maten är med mera. Man måste visa respekt.
  Hoppas de själva ser sig och får en tankeställare. Behandla andra med respekt och kärlek för det vill ni säkert ha tillbaka.

 • Annette skriver:

  Med tanke på många kommentarer om dina barn så måste jag bara skriva. De är tonåringar, de uppför sig som tonåringar. Har själv barn i samma ålder och vi är väldigt nära varandra precis som ni. Kanske är det ni som klagar som ska fundera på hur ärliga och avslappnade era barn är. Pernillas barn är bekväma och trygga i sin familj, allt det säjer finns det kärlek i. De är ironiska och driver med varandra med mkt kärlek. Tonåringar gnäller!

 • Hilde skriver:

  Fattar inte att du tycker det är ok att Bianca framstår/uppför sig som värsta gnälliga divabitchen som klagar på allt, dissar allt och alla, tom sin egen mormor, inget är bra nog och är allmänt respektlös hela tiden?! Det kan va kul i typ fem minuter, sen blir det bara tjatigt och irriterande. Kanske hon skulle va lite TACKSAM istället och inse att hon faktiskt har det ganska bra? Ska det fortsätta så här i programmen kommer alla fall jag sluta titta, inte intresserad av bortskämda gnällungar…

 • Titti skriver:

  Kanske bra för din extremt bortskämda dotter att få se sig själv och hur hon uppför sig…
  Märkligt att du godtar det!
  Men hon är ju så skön emellanåt, mellan sina humörsvängningar… Ja, men då så… Heeelt ok att bete sig värre än den värsta divan då eller? Pernilla, ta och tänk efter

 • Agneta skriver:

  ??????

 • Ann-charlotte skriver:

  Älskar ert program, ärligt, härligt och väldigt roligt. Du är fantastisk Pernilla och lyckligt lottad med din fina familj! ❤️

 • Karin B skriver:

  Så mysigt med sällskap framför TVn!

 • Jessica skriver:

  Jag har älskat alla dina program tidigare, Pernillas Jul är en av mina favorit serier. Nu när Wahlgrens värld går på TV så blir jag uppriktigt ledsen. Alltså, utifrån denna serie så ser man endast en sida av dina barn, otacksamma och uppkäftiga och nonchalanta mot dig, hela tiden…… Även mot sin mormor och morfar, så tråkigt att se. Det finns säkert flera sidor hos dina barn men tyvärr så syns inte det i din serie… Den bild som jag har fått av dig och din familj tidigare som mysig och omtänksam är som bortspolad….. Så tråkigt, verkligen.

 • Linda H skriver:

  Mysigt sällskap :) Ha en skön söndags kväll. Älskar din pod,blogg,tv serie,kläder :) Kram

 • Anette kansbod skriver:

  Vilken underbar tavla❤️Älskar hjärtan. Var har du köpt den ?// Anette ❤️

 • Semmelmamman skriver:

  Mysigt middagssällskap. Grattis till seriesuccen. Kram

 • Jaana skriver:

  Hej! Ni är ju bara för härliga!! Så kul att se hur ni bjuder på er själva! Men du…. den snygga svarta handväskan du har när ni drar till ljuvliga Nerja, vilket märke är det på den?? Ursnygg!!
  Måste varit kul att vara tillsammans som ett enda stort kollektiv i Nerja!!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Mysigt att du fick sällskap av Susanne o Peppe :)
  Kul att följa med er till Nerja 😃
  Kolla på repriserna med såklart om jag är hemma, kan inte få för mycket av er.
  Hoppas helgen har varit bra.
  Ha en fin sön kväll
  Kram Sandra

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej det är inte uppgjort, men däremot kan dom välja att klippa det så att det verkar som att hon klagar hela tiden , fast hon egentligen både ger ris och ros. Men vi är inte styrda eller läser något manus, så t om Bianca får väl en ”realitycheck” nu, när hon ser sig själv utifrån och inser att hon faktiskt klagar på vääääldigt mycket haha…..

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh, fina Michaela som vi alla tycker så mycket om!!! Min fina tavla har Susan Gudmundson målat ! Här kan du kolla in hannens tavlor och beställa din egen tavla ; http://susangudmundsson.se/index.html

 • bsth skriver:

  Upplägget på Wahlgrens värld där Bianca tydligen ska KLAGA. Vad är det ? Uppgjort?

 • Sara Arvidsson skriver:

  Så kul att se Wahlgren ’s värld där Michaela som jag är moster åt va med. Så mysig familj ni är!
  En fråga Pernilla Wahlgren var har du köpt den fina tavlan med hjärtan på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram