Mysmiddag…

Så . Nu har Susanne varit gullig och mailat mig hennes bilder från vår lilla ”italienska kärlekssmåltid på tu man hand” i går kväll..!

Jag åt en underbar carpacho och Susanne åt Papardelle med scampi och tomat/gräddsås.

Italiensk mat när den är som bäst!!

Det här är ”Lilla Emilio” , som driver rest TARANTINO.

Om ni tycker att han påminner om min exman, inte bara till namnet utan även till utseendet, så beror det på att dom är kusiner. I deras släkt heter typ alla samma namn, (det är iallfall väldigt många Emilios…?!) Så därför säger vi alltid ”Lilla” Emilio , för att inte blanda ihop honom med de större Emiliosarna i familjen….!

 

Tog en cappuccino i baren efter middagen.

Och insåg att jag måste köpa nya barstolar till mitt kök! Jag har fortfarande kvar de förra i ek, och dom passar inte riktigt in längre i mitt nya moderna kök.  Dessa i turkost skinn är riktigt coola tycker jag!

Har ni nåt bra tips på var jag kan hitta snygga barstolar??  Jag har kollat på lite olika ställen men inte hittat några som passar än.

 

 

Maten på Tarantino är iallafall gudomlig och här får man pasta som smakar som pasta ska!!  Dvs al dente, med mycket smaker och inte för mycket grädde i såsen , som är det värsta jag vet. (Inkl överkokt pasta, som inte heller är så kul.)

Jag äter bara pasta om jag vet att den är rätt tillagad. Vilket den aldrig är om du beställer ”pasta Carbonara” på en vägkrog t ex. Då är det bättre att ta falukorv och makaroner, för det kan man iallafall inte misslyckas med…!

Så vill ni ha tips på en bra italiensk krog i Sthlm med toppenservice (Lilla Emilio charmar vilken gäst som helst) , så kan jag varmt rekommendera Ristorante Tarantino!

Adress : Roslagsgatan 43

Telefon : 08 – 15 00 30

 

36 reaktioner på “Mysmiddag…”

1 2 3
 • Lena skriver:

  Vill tipsa om min barstol, som heter Crosby( köpt hos cervera ).Såg förresten den i sista vi i villa på sid 13… annars finns det ju egen sida: barstolar.com eller .se. Där finns det massa läckert. Tror det är fraktfritt tom. Lycka till

 • Kristina D skriver:

  Har faktiskt tänkt besöka dendär restaurangen eftersom du tidigare lovordat den så. Nästa gång vi åker till Stockholm får det bli. Men, undrar om dom har barnstolar månne?

 • SmåAnna skriver:

  Har själv sådana barstolar som Tarantinos, fast mina är i svart. Barnen som numera är tonåringar, kände sig mkt ”stora” när vi införskaffade dem för några år sedan. Alla i familjen älskar stolarna. Men visst är turkost en häftig färg!
  Kram!

 • Marie skriver:

  Du bara måste berätta vart sjalen kommer ifrån!

 • annika skriver:

  Roligt med resturangen.den ligger brevid mina slätingars lägenhet ,de har bott där i evigheter och jag har aldrig sett den..man lär sig.nu vet jag vad jag ska äta nästa gång i huvudstaden.
  kram från götlaborg

 • MH skriver:

  Hotel Rival kan jag rekommendera

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram