När jag var liten…

Kommer ni ihåg förut? När man låg ute i trädgården och pressade i timmar för att bli den brunaste, utan att tänka på att skydda sig från solen? Det skulle jag aldrig göra i dag

img_7368.jpg

Så på senare år har jag helt ändrat rutin på vår- och sommarhalvåret. Innan sminket brukar jag använda ACO Sun Anti Age för ansiktet som både skyddar och återfuktar huden. Perfekt om du vill undvika rynkor! Till resten av kroppen använder jag Sun Spray som är så lätt att applicera utan att kladda..

facetune_06-05-2019-13-54-25.jpg

 

Det är också så viktigt med ett läppbalsam som skyddar! Ett tips är ACO Sun Soft Lips som är ett rosaskimrande läppglans som återfuktar och har SPF 25.

 

Bild 5

Bild 3

Förr var det annorlunda men i dag skulle jag aldrig tänka mig att vara i solen utan solskydd!

 

Vill därför tipsa er alla om att gå in på Apotea  och bunkra upp inför sommaren! Fram tills 12/5 får ni 20% på alla produkter från ACO Sun så långt lagret räcker.

 

4 reaktioner på “När jag var liten…”

 • Linda skriver:

  Hej Pernilla!
  Tack för att du delar med dig av ditt liv ❤️. Får sådan energi när jag följer dig! Skulle inte du och Jessica kunna göra en liten sminkfilm där hon visar hur hon sminkar dig och med vilka produkter. Gärna med era egna favoriter. Tror det skulle uppskattas och ses av mååånga. Vi som kommit över de fyrtio behöver våra tips 😉. Fortsätt vara den härliga människa som du är och ha en fin sommar framöver!
  Linda

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack, vad glad jag blir! Bra idé! Får se om vi får till det nån gång!

   • Linda skriver:

    Tack för snabb respons!
    Det ser jag fram emot! Hoppas ni hinner få till det! Kan du redan nu tipsa om någon brun ögonskuggefavorit?
    Linda

  • Anne skriver:

   Hej. Hade varit så intressant och se Jessica sminka Pernilla. Bra förslag. Köp Biancas ögon-skugga. Så fin o bra Caia smink 👍🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram