Nyfärgad i håret!

Segare bloggerska än Fröken Wahlgren får man leta efter just nu….! 

Sorry vänner! Men jag vet också att ni förstår mig och vet läget just nu.  Jag har börjat kunna äta lite smått idag, men är ändå orolig att äta nånting fel som triggar i gång ett Gallstensanfall, så jag tar det väääldigt lugnt kan man säga.

TACK också alla ni som delat mer er av era egna Gallstens-erfarenheter!  Jag har läst alla era berättelser med stort intresse, och ser nästan fram mot operationen nu…! De flesta av er verkar ju ha fått en nytt liv efteråt!

Men ni får gärna komma med tips på vad jag KAN äta just nu, som INTE är farligt så länge stenarna och Gallblåsan är kvar!

Jag vet att jag bör undvika typ all fet mat, ägg, paprika, mjölkprodukter  etc. Men det är så himla mycket som man INTE får äta, så jag hänger inte riktigt med om jag ska vara ärlig…!

Här kommer lite bilder från när jag var hos Eva sist på Moduline och färgade håret.

Fick vääärldens skönaste hårbottenmassage av Eva efter färgningen,  och sen fick jag även testa en av deras suuupersköna masssagestolar!

Moduline är grossister för allt som har med hårfrisersalonger att göra så i deras Showroom finns ett gäng med spejsade moderna frisörstolar och annat coolt.

20120510-060159.jpg

20120830-141959.jpg

En av alla coola frisörstolar…

20120830-142029.jpg

I den här stolen får kunden ryggmassage medan man får håret tvättat

20120830-165401.jpg
Och den här sköningen ger en helkroppsmassage, som jag så klart var vungen att testa!

20120830-142013.jpg

Sjuuukt skönt!  😛

20120830-142046.jpg

Köpte  även med mig lite produkter från Artego till håret, samt en brun-utan-sol från Hempz som Eva rekommenderade!

20120830-141938.jpg
Lämnade salongen lika illamående som när jag kom, men betydligt finare i håret…!

20120830-141952.jpg

Tusen tack världens bästa Eva!  Sorry att jag inte var så babblig och ”rolig” som jag brukar…!

24 reaktioner på “Nyfärgad i håret!”

1 2
 • Johanna skriver:

  Jag gick i skolan de få veckor jag väntade på min operation och då fick jag den äckligaste maten någonsin..typ barnmat, burkmat. Dom gjorde kött och potatis till mig varje dag, okej det var väl inte så farligt tänker du då? MEN, dom mixade den så det blev som en sörja! Såg precis ut som barnpuré :)

  Det viktigaste man ska undvika är väl typ frukt, stekt och fet mat, LÖK osv. Det värsta tror jag är lax, äpple och lök.

  LYCKA TILL!!

 • Lisa skriver:

  usj, gallesten er forferdelig! Jeg opererte bort mine i desember og har de i en liten burk her hjemme som ”minne”;) Jeg kunne knapt spise noe uten å reagere, men det hjalp å spise lite og ofte (og nøytral mat).

  Ønsker seg masse lykke til, og GOD bedring. Ta vare på deg selv. Jeg krysser fingrene for at du får tid til operation i rakettfart.

  Stor klem

 • majsan skriver:

  Hej Pernill!
  Tips på vad du kan äta; avocado, fisk, havregurth, popcorn:-)
  Ta hand om dig,

 • Marielle skriver:

  Till mig sa läkaren inte så mycket om vad jag fick och inte fick äta! Ja fet mat går ju bort, sen sa dom att jag inte fick äta grönsaker eller frukt med skal på. Så jag skalade tomter och paprika osv… Kommet dock i håg att jag var så arg på att det var en lång väntelista på operationstider! Kan dom inte bara ta ut den förbaskade stenen så man kan få börja leva igen? Men hade tur som fick en återbudstid!

  Håller tummarna för dig!

 • annelie skriver:

  Ser många bra råd. Tänk magsjuka och småbarn = kokt mat,enkel mat,inte stark, inge mejeri varor mm

 • JoVi skriver:

  Grapefrukt!

  Krya på dig ♥

 • Britt skriver:

  Hej Pernilla !
  Nu tänker jag lära dig ett gammalt huskursknep mot gallbesvär som jag prövat med framgång. Så fort jag känner mig uppkörd och illamående eller fåtr ont på vä sida under bröstkorgen.Tar jag 7-8 st djupfrysta rönnbär som jag tuggar i mig, spottar ut skalet men får i mig saften.Jag plockar några liter rönnbär nu på hösten som jag har i frysen för att ta fram vid behov .Vissa perioder tar jag dem dagligen får ju även i mig bra med c-vitamin på köpet. Illamåendet försvinner och magen känns bra. Pröva får du se..
  MVH Britt

 • Mia skriver:

  Tror inte att någon läsare förväntar sig att du ska be om ursäkt för ”dålig uppdatering” Pernilla. Däremot kan det vara smart för att läsarna skall återkomma. Många läsare- reklaminkomst Färre läsare- mindre reklampengar.

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  Finaste Nilla ❤

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram