Överdrivna rubriker…

img_0791.jpg

Så var vi där igen…

Jag tror att det stod exakt samma rubrik angående Benjamin för inte så länge sedan…

Ska vi reda ut det då en gång för alla…! :-)

ALLA mina barn heter sina pappors namn i efternamn,  och mitt namn som mellannamn.

Pappans namn blir då det ”riktiga” efternamnet och mitt/mammans namn blir ett efternamn som man kan välja att använda – eller inte använda.

När man skriver under viktiga papper,  eller i passet eller i skolan står det självklart bådas efternamn, men det blir ganska långt och krångligt att använda sig av båda efternamnen hela tiden.

Därför så väljer barnen i vissa sammanhang att kallas sig för endast sitt ena efternamn för enkelhetens skull.

Som Theo t e x när han har hockeymatch,  så blir det lite långt att skriva båda efternamnen på match-tröjan,  och då står det därför bara hans pappas – alltså det riktiga efternamnet – på tröjan.

Kontentan av detta är alltså att barnen INTE väljer BORT Wahlgren  , utan dom VÄLJER att bara använda sig av sitt riktiga efternamn.  Konstigare än så är det inte. 

Sedan är det ju tidningarna som väljer att bara kalla dom för Wahlgren ibland för enkelhetens skull,  men det är ju deras val och inte mina barns.

Just därför tror jag också att det är viktigt för mina barn,  ju äldre dom blir och ju mer dom hamnar i rampljuset,  att visa att dom står på egna ben och inte behöver rida på mitt efternamn för att lyckas i sina respektive karriärer!

Sedan finns det väl alltid folk som kommer att tycka att dom rider på sin kusins efternamn nu också,  med tanke på Sebastians megasuccé världen över.   Men herregud,  vad ska dom göra liksom haha…! 😉

 

I morgon är det fredag, vilket betyder att det återigen är dags för Let´s Dance för Bianca!  Denna gång bjuder hon och Alex på en spansk Pasodoble!

biannn

Och så här såg det ut när dom övade i går på Torr-repet i TV-studion!

biinknjknbklnslfdbnlsbnjnbjnnfkbd

Dom har övat som tokar hela veckan , och det ska bli sååå kul att se dom dansa live!!!

49 reaktioner på “Överdrivna rubriker…”

 • JuliaRo skriver:

  När nån ska skriva sin kommentar står redan min mail där fast personen tror att dens egen mail står det för det brukar den göra.
  Du tror väl inte jag skriver en kommentar och sedan skäller ut mig själv att nån annan använt min mail fast jag skrivit det själv från början?
  Ja kommentaren jag inte skrivit står det min mail på för att det är så det händer ibland att det står någons annan mail fast man tror att det står ens egen mail. Det är så många som skrivit detta så många gånger att det kommer upp andras mailadresser när man ska skriva sin kommentar. Både här och på Susannes blogg. Trodde du hade sett det. Nu vet du iallafall hur det går till. Prata med Susanne det har hänt några gånger för henne med skrev hon på sin blogg till mig att det ligger kvar andras mail osv. Då blir den personen kommentar i mitt namn istället för att det stod min mail. Min mail mitt namn men inte min kommentar. Och det har hänt mig så många gånger och jag vill inte ha min mail kapad.
  Kram Julia ❤️

 • Eva skriver:

  Yes boss!

 • L skriver:

  Jag skrev nyss en LÅNG kommentar, men – den kom inte in.

  Har du/ni stoppat. Min kommentar var trevlig, artig.

 • LIA skriver:

  Trist att det som skrivs om dina barn och deras namn blåses upp i media, det blir ju inte heller bättre när pappa Ingrosso går ut i stor stil och berättar om sin ”sorg, saknad” och hur han bett om förlåtelse 1000 gånger.

  Jag har liksom inte fattat den negativa grejen med familjen Wahlgren.
  Ni är artister, skådisar allihopa och i och med det är ni en stor del av Sveriges musik/teatervärld.
  SÅ är det och VAD är SÅ fel med det.
  Okej, ni är många :) men ni alla gör det ni gör och det ni är bra på.

  Vore jag dina kids skulle jag vara stolt över att heta … Wahlgren och behålla DET namnet!!!

  Ha en härlig helg och så ser vi (jag) Bianca dansa ikväll. ❀ ❀ ❀

  Detta skrivet med fejknamn OCH med fejkmail (icke-existerande mail)

  Testing, testing :)

 • Eva skriver:

  Har hänt mig med flera gånger men lyckats se det och raderat det namn och mailadress som står där som inte är mitt.

 • Maggie skriver:

  Jo tyvärr så kan man ibland få upp någon annans mejladress där det egentligen borde stå min. Det har hänt mig flera gånger. Då har jag fått radera och skriva min egen istället. Det som hänt nu tror jag beror på att personen ifråga inte uppmärksammade att det var Julias signatur och mejladress som stod där, utan skrev sin kommentar och klickade iväg.

 • Ann-Marie skriver:

  Hej
  Vår dotter har precis samma upplägg som era barn. Mitt efternamn är hennes mellannamn, men eftersom det är ett -son-namn så tror många att hon är lite för ”fin” för att heta det och därför väljer pappans efternamn istället.
  Huvudsaken är ju att ens barn gillar sina namn, eller hur?

 • Eva skriver:

  När man ska kommentera så står ju redan ens namn o mailadress redan men ibland händer det att det står nån annans namn o mailadress här. Har hänt mig flera gånger. Jag har upptäckt det och tryckt bort det men tänker man inte på det så kommenterar man ju i nån annans namn. Och tycker själv att det känns ju inte bra att nån annan skulle kommentera i mitt namn.
  Jag och flera andra har påpekat det några gånger men jag har aldrig fått nåt svar varför det kan bli så här.

 • Anette i Örebro skriver:

  Uj uj uj, tänk hur tidningar/o andra människor kan bry sig om ett efternamn!!
  Bra skrivet Pernilla. Du är stark som orkar med all skit som kommer emellanåt.
  Kram från Anette i Örebro

 • Rosa skriver:

  Har hänt mig också och då syns mailadressen men tror också att man bara inte sett det den här gången och absolut inte för att vara elak.

 • Maggie skriver:

  Kära Julia. Jag tror att någon av misstag fått din signatur och mejladress i sin ”ruta” och inte sett det utan kommenterat som vanligt och trott allt är frid och fröjd. Jag tror inte någon vill dig något illa utan all är ett misstag. Man får verkligen se upp innan man skickar iväg sin kommentar str det verkligen är ens egna signatur och mejladress som står där.
  Fortsätt skriv Julia. Du berikar på många sätt ❤️

 • Maggie skriver:

  Julia menar att det som ofta är förtryckt när vi kommenterar ofta är vårt namn och mejladress. Ibland händer det att det inte är min mejladress och namn utan någon helt annans. Tänker man inte på det och skriver en kommentar så blir det ju som att det är jag som har skrivit det. Det har nämligen hänt mig också flera gånger, att någon annan mejladress och namn står när jag ska skriva. Jag har t ex fått Julias mejladress flera gånger. I det här faller tror inte jag att någon gjort något med flit för att göra Julia illa – kommentarer är ju inte otrevlig vad jag förstår – utan någon har inte sett att det var Julias signatur och mejladress i rutan.
  Men helt klart är det ju något fel någonstans när våra signaturer och mejladresser kan komma upp lite varstans.

 • ellen skriver:

  Dessa tidningar! Ska då alltid förvränga allting. Lycka till till Bianca imorgon (idag).. 😀

 • ellen skriver:

  Är det inte bara som så att någon använder ditt användarnamn efter att ha sett dig skriva många ggr här på bloggen? Ingen kan se din mailadress om du inte skrivit ut den. Eller länkat. Alla kan ju skriva in vilket användarnamn som helst om man vill.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  MÄRTA: Det ska bli jättekul! Först gången jag kan vara med och se livesändningen!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  MAGGIE: Tack, ja det är ju inte svårare än så helt enkelt. Kram

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  P: Nej det var ingen ironi alls dessvärre i den kommentaren, så vi tog bort den då den bara vara elak.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  FREDRICA: Tack för att jag får vara ditt stöd…! Kram-

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  MONA: Tidningarna gillar ju att vinka och överdriva rubriker , så det är tyvärr inget nytt…
  Härligt att ni kommer och hejar imorgon ! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  JULIARO: Jag förstår inte riktigt vad det är som har hänt , mer än att någon har fått tag på din mailadress och skriver kommentarer i ditt namn?! Detta är naturligtvis jättetråkigt, men vad jag förstår så kan ingen här i kommentarsfältet se vad ni som skriver har för mailadress om ni inte själva väljer att länka till er sida i inloggningen .
  Annars ska ni absolut kunna vara anonyma här om ni vill! Admin på Pernillas Värld är dom enda som kan se er mailadress och IPnummer , vilket är bra om någon skriver kommentarer som inte är ok. Det är ni själva som väljer vilken mailadress ni vill skriva in när skriver er kommentar. Det är inget som vi kan ändra eller styra över.
  Så därför vore det bra om du kunde förklara för oss , JuliaRo, hur du kan se att någon skriver kommentarer med din mailadress när det inte syns utåt?! Skulle underlätta för oss att hitta felet om du förklarade det!

 • Charlotte skriver:

  Haha haha att folk bara orkar…

 • Fredrica skriver:

  Tack ❤️

 • P skriver:

  Det har du sagt förut, lämna eller tagga ner!

 • P skriver:

  Ööh, tror nog det va lite ironi i den kommentaren Eva…

 • Eva skriver:

  Hej ”Petter”, Vad tråkigt att du säger så om en person du aldrig träffat och inte heller känner. Att Bianca inte skulle ha några fler kvalifikationer än sina efternamn. Tänker du inte på hur en så ung tjej känner sig när hon läser dina ord. Hoppas livet är snällt mot dig.

 • JuliaRo skriver:

  Nu tackar jag för mig här ❤️
  Det har varit härligt men tänker inte va kvar när folk får tag i min mail.
  Fast jag dessutom är utloggad.
  Hoppas man kan avregistrera sig.
  Ha det underbart Pernilla du har tillfört mig massor!
  Kram JuliaRo ❤️❤️❤️
  Kram till alla andra med ❤️❤️❤️

 • JuliaRo skriver:

  Ursäkta!
  Nån måste ha skrivit utan att kolla att det stod min mail.
  Men kolla det nästa gång.
  Förlåt mig men jag blir mycket upprörd när nån använder min mail och det händer dagligen att det står andras mail när man skriver och det är riktigt läskigt Pernilla?
  Den ska ju va säker att ingen får tag i den.
  Blev chockad när jag såg nåt jag inte skrivit.
  JuliaRo

 • JuliaRo skriver:

  Vem har skrivit det här från min mail med mitt användarnamn???!!!

 • JuliaRo skriver:

  DET HÄR HAR JAG INTE SKRIVIT!!!!
  SLUTA ANVÄNDA MIN MAIL IDIOT!!!
  JuliaRo

 • Anne skriver:

  Tyvärr baksidan på kändisskap-tycker synd om er. Även om man inte bryr sig och är van, ligger det ändå där o gror. Att folk bara orkar bry dig puuuu

 • Lotta Lux skriver:

  Jag längtar till let’s dance imorgon. Bianca är såååå duktig! Jag hoppas att David intervjuar dig i pausen. Passa på då att fråga om hans kompis Peter har wi-fi! :))

 • paula skriver:

  Dessa tidningar… gör artiklar av inget. Klart man har sitt riktiga efternamn för enkelhetens skull. Ser inget konstigt i det alls. Det konstiga är vissa journalister :/

 • JuliaRo skriver:

  Bra där vad det gäller barnens namn, riktigt illa när lösnummer tidningar tjänar pengar på att utnyttja barn i sina löp. Barn är känsliga men som tur är är dina barn stora och förmodligen vana med att tidningarna far med osanning. Go girl

 • JuliaRo skriver:

  Bra där vad det gäller barnens namn, riktigt illa när lösnummer tidningar tjänar pengar på att utnyttja barn i sina löp. Barn är känsliga men som tur är är dina barn stora och förmodligen vana med att tidningarna far med osanning. Go girl

 • Vad tråkigt att tidningarna vinklar och förvränger. Heja Bianca, hon är så duktig på att dansa, magiskt!

 • Karin B skriver:

  Jag har lärt mig att rubrikerna i media inte talar om hela sanningen. Sedan är det ju typiskt att de väljer en bild på dig där du inte ser så glad ut.
  Sedan är det väl också så att Bianca inte vill jämföras med sin bror och därför vill hon inte med mellannamnet.

 • Matilda skriver:

  Jag läser inte tidningar längre. Man vet ju om att dom bara överdriver/hittar på och är ute efter att skapa sensationer. Det är mycket bättre att läsa direkt på personers instagram eller blogg så får man den riktiga bilden.

 • Helen skriver:

  Kramar till dig Fredrica

 • Mona skriver:

  Alltså dessa pinsamma så kallade journalister och deras skitblaskor! Hur kan man förvränga en intervju till en sådan rubrik så som i detta fall? Det är ju pinsamt! Kan inte vara en utbildad journalist som som skrivit detta.
  Det är ju att nedvärdera läsarna också om dom tror att vi är så dumma och går på vad dom skriver… Så himla trist… Vi ska gå på genrepet imorgon och kolla in Bianca och sen ska vi rösta på henne! oavsett vilket efternamn hon använder

 • Fredrica skriver:

  Hej Goa inspirerande du!

  Nybliven singelmorsa från imorgon fredag…hjälp.. 18 år med minnen och känslor… Läser dagligen din blogg och vad vill jag nu säga med detta.. Jo tack för att du är en inspirationskälla och en så god förebild för mig … Jag ska klara detta .. Kan du så kan jag .. Genom följa det du berättar om ditt liv så ger du mig kraft och styrka att gå igenom allt just nu. Tack för du delar med dej, kram och lycka till med allt

 • Veronica skriver:

  Jisses vad fjåsiga tidningarna är, de gör verkligen allt för att sälja lösnummer. Tjatigt blir det.
  Wahlgren eller Ingrosso så är de ju samma fina Bianca och samma fina Benjamin och samma fina Theo i alla fall :)

 • Elisabeth skriver:

  Heja Bianca oavsett efternamn! Hon har iallafall två efternamn som hon inte behöver skämmas för.
  Ni är så schyssta och duktiga allihop, i flera generationer.
  Imorgon röstar jag på Bianca som är jätteduktig!

 • Sanna skriver:

  Allt för att göra en höna av en fjäder… för övrigt tycker jag att Expressen borde hitta en ny bild på dig än denna som de alltid använder! Du är betydligt snyggare än så! Heja Bianca!

 • Josefine skriver:

  Åh jag verkligen älskar Bianca! Hon är såå vacker och otroligt duktig!Hon kommer verkligen att gå långt sanna mina ord!

 • Carina H skriver:

  Huvudsaken att barnen vet vad dom heter i efternamn, sen får tidningarna vinkla hur dom vill. blir till att sätta sig och hålla tummarna hårt i morgon på lets dance, spännande värre.

 • Irene Larsson skriver:

  Hej Pernilla!

  Jag förstår du blir trött på en massa skriverier som tidningar gör för att sälja fler nummer, så dumt så!
  Men du är säkert så slipad men trist för dina barn att man inte kan fokusera på bara att Bianca ska dansa igen i Let´s Dance så måste man få till något smarrigt.

  Kram till er alla

  Iréne

 • Märta skriver:

  Åh, duktiga Bianca! Ser fram emot morgondagens dans, kommer att hålla tummar och tår och rösta såklart :-) Så roligt för dig att få se det hela live!

 • Ramona skriver:

  Hej!

  Hur orkar de med sina jobb? Hitta på en massa skit att skriva hela tiden.
  Jag tycker synd om dem. Tänk vad hemskt att hitta på en massa idiotiska saker hela tiden.
  Pernilla tänk hur dem måste må. Själv blir man ledsen över om man blir förbannad och höjer rösten till någon vän eller familjemedlem. Man ber ju genast om ursäkt.
  Vilket skit jobb att sätta rubriker hela tiden.
  Bianca är jätte duktig skall bli kul att se imorgon igen.

  Ha det fint kram Ramona

 • Maggie skriver:

  Bra förklarat av dig när tidningarna väljer att krångla till det. Mina söner har också dubbelefternamn – och precis som dina kids gör, kapar de bort mellannamnet för enkelhetens skull. Och som du så riktigt skriver; när t ex nytt pass ska fixas så är hela efternamnet med.
  I morgon håller jag tummarna för din überduktiga dotter och hennes fantastiske danspartner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram