Överdrivna rubriker…

img_0791.jpg

Så var vi där igen…

Jag tror att det stod exakt samma rubrik angående Benjamin för inte så länge sedan…

Ska vi reda ut det då en gång för alla…! :-)

ALLA mina barn heter sina pappors namn i efternamn,  och mitt namn som mellannamn.

Pappans namn blir då det ”riktiga” efternamnet och mitt/mammans namn blir ett efternamn som man kan välja att använda – eller inte använda.

När man skriver under viktiga papper,  eller i passet eller i skolan står det självklart bådas efternamn, men det blir ganska långt och krångligt att använda sig av båda efternamnen hela tiden.

Därför så väljer barnen i vissa sammanhang att kallas sig för endast sitt ena efternamn för enkelhetens skull.

Som Theo t e x när han har hockeymatch,  så blir det lite långt att skriva båda efternamnen på match-tröjan,  och då står det därför bara hans pappas – alltså det riktiga efternamnet – på tröjan.

Kontentan av detta är alltså att barnen INTE väljer BORT Wahlgren  , utan dom VÄLJER att bara använda sig av sitt riktiga efternamn.  Konstigare än så är det inte. 

Sedan är det ju tidningarna som väljer att bara kalla dom för Wahlgren ibland för enkelhetens skull,  men det är ju deras val och inte mina barns.

Just därför tror jag också att det är viktigt för mina barn,  ju äldre dom blir och ju mer dom hamnar i rampljuset,  att visa att dom står på egna ben och inte behöver rida på mitt efternamn för att lyckas i sina respektive karriärer!

Sedan finns det väl alltid folk som kommer att tycka att dom rider på sin kusins efternamn nu också,  med tanke på Sebastians megasuccé världen över.   Men herregud,  vad ska dom göra liksom haha…! 😉

 

I morgon är det fredag, vilket betyder att det återigen är dags för Let´s Dance för Bianca!  Denna gång bjuder hon och Alex på en spansk Pasodoble!

biannn

Och så här såg det ut när dom övade i går på Torr-repet i TV-studion!

biinknjknbklnslfdbnlsbnjnbjnnfkbd

Dom har övat som tokar hela veckan , och det ska bli sååå kul att se dom dansa live!!!

49 reaktioner på “Överdrivna rubriker…”

1 2
 • L skriver:

  Jag skrev nyss en LÅNG kommentar, men – den kom inte in.

  Har du/ni stoppat. Min kommentar var trevlig, artig.

 • LIA skriver:

  Trist att det som skrivs om dina barn och deras namn blåses upp i media, det blir ju inte heller bättre när pappa Ingrosso går ut i stor stil och berättar om sin ”sorg, saknad” och hur han bett om förlåtelse 1000 gånger.

  Jag har liksom inte fattat den negativa grejen med familjen Wahlgren.
  Ni är artister, skådisar allihopa och i och med det är ni en stor del av Sveriges musik/teatervärld.
  SÅ är det och VAD är SÅ fel med det.
  Okej, ni är många :) men ni alla gör det ni gör och det ni är bra på.

  Vore jag dina kids skulle jag vara stolt över att heta … Wahlgren och behålla DET namnet!!!

  Ha en härlig helg och så ser vi (jag) Bianca dansa ikväll. ❀ ❀ ❀

  Detta skrivet med fejknamn OCH med fejkmail (icke-existerande mail)

  Testing, testing :)

 • Ann-Marie skriver:

  Hej
  Vår dotter har precis samma upplägg som era barn. Mitt efternamn är hennes mellannamn, men eftersom det är ett -son-namn så tror många att hon är lite för ”fin” för att heta det och därför väljer pappans efternamn istället.
  Huvudsaken är ju att ens barn gillar sina namn, eller hur?

 • Anette i Örebro skriver:

  Uj uj uj, tänk hur tidningar/o andra människor kan bry sig om ett efternamn!!
  Bra skrivet Pernilla. Du är stark som orkar med all skit som kommer emellanåt.
  Kram från Anette i Örebro

 • ellen skriver:

  Dessa tidningar! Ska då alltid förvränga allting. Lycka till till Bianca imorgon (idag).. 😀

 • Charlotte skriver:

  Haha haha att folk bara orkar…

 • Eva skriver:

  Hej ”Petter”, Vad tråkigt att du säger så om en person du aldrig träffat och inte heller känner. Att Bianca inte skulle ha några fler kvalifikationer än sina efternamn. Tänker du inte på hur en så ung tjej känner sig när hon läser dina ord. Hoppas livet är snällt mot dig.

 • JuliaRo skriver:

  Nu tackar jag för mig här ❤️
  Det har varit härligt men tänker inte va kvar när folk får tag i min mail.
  Fast jag dessutom är utloggad.
  Hoppas man kan avregistrera sig.
  Ha det underbart Pernilla du har tillfört mig massor!
  Kram JuliaRo ❤️❤️❤️
  Kram till alla andra med ❤️❤️❤️

  • P skriver:

   Det har du sagt förut, lämna eller tagga ner!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   JULIARO: Jag förstår inte riktigt vad det är som har hänt , mer än att någon har fått tag på din mailadress och skriver kommentarer i ditt namn?! Detta är naturligtvis jättetråkigt, men vad jag förstår så kan ingen här i kommentarsfältet se vad ni som skriver har för mailadress om ni inte själva väljer att länka till er sida i inloggningen .
   Annars ska ni absolut kunna vara anonyma här om ni vill! Admin på Pernillas Värld är dom enda som kan se er mailadress och IPnummer , vilket är bra om någon skriver kommentarer som inte är ok. Det är ni själva som väljer vilken mailadress ni vill skriva in när skriver er kommentar. Det är inget som vi kan ändra eller styra över.
   Så därför vore det bra om du kunde förklara för oss , JuliaRo, hur du kan se att någon skriver kommentarer med din mailadress när det inte syns utåt?! Skulle underlätta för oss att hitta felet om du förklarade det!

   • Maggie skriver:

    Julia menar att det som ofta är förtryckt när vi kommenterar ofta är vårt namn och mejladress. Ibland händer det att det inte är min mejladress och namn utan någon helt annans. Tänker man inte på det och skriver en kommentar så blir det ju som att det är jag som har skrivit det. Det har nämligen hänt mig också flera gånger, att någon annan mejladress och namn står när jag ska skriva. Jag har t ex fått Julias mejladress flera gånger. I det här faller tror inte jag att någon gjort något med flit för att göra Julia illa – kommentarer är ju inte otrevlig vad jag förstår – utan någon har inte sett att det var Julias signatur och mejladress i rutan.
    Men helt klart är det ju något fel någonstans när våra signaturer och mejladresser kan komma upp lite varstans.

   • Rosa skriver:

    Har hänt mig också och då syns mailadressen men tror också att man bara inte sett det den här gången och absolut inte för att vara elak.

   • Eva skriver:

    När man ska kommentera så står ju redan ens namn o mailadress redan men ibland händer det att det står nån annans namn o mailadress här. Har hänt mig flera gånger. Jag har upptäckt det och tryckt bort det men tänker man inte på det så kommenterar man ju i nån annans namn. Och tycker själv att det känns ju inte bra att nån annan skulle kommentera i mitt namn.
    Jag och flera andra har påpekat det några gånger men jag har aldrig fått nåt svar varför det kan bli så här.

   • JuliaRo skriver:

    När nån ska skriva sin kommentar står redan min mail där fast personen tror att dens egen mail står det för det brukar den göra.
    Du tror väl inte jag skriver en kommentar och sedan skäller ut mig själv att nån annan använt min mail fast jag skrivit det själv från början?
    Ja kommentaren jag inte skrivit står det min mail på för att det är så det händer ibland att det står någons annan mail fast man tror att det står ens egen mail. Det är så många som skrivit detta så många gånger att det kommer upp andras mailadresser när man ska skriva sin kommentar. Både här och på Susannes blogg. Trodde du hade sett det. Nu vet du iallafall hur det går till. Prata med Susanne det har hänt några gånger för henne med skrev hon på sin blogg till mig att det ligger kvar andras mail osv. Då blir den personen kommentar i mitt namn istället för att det stod min mail. Min mail mitt namn men inte min kommentar. Och det har hänt mig så många gånger och jag vill inte ha min mail kapad.
    Kram Julia ❤️

  • Maggie skriver:

   Kära Julia. Jag tror att någon av misstag fått din signatur och mejladress i sin ”ruta” och inte sett det utan kommenterat som vanligt och trott allt är frid och fröjd. Jag tror inte någon vill dig något illa utan all är ett misstag. Man får verkligen se upp innan man skickar iväg sin kommentar str det verkligen är ens egna signatur och mejladress som står där.
   Fortsätt skriv Julia. Du berikar på många sätt ❤️

 • Anne skriver:

  Tyvärr baksidan på kändisskap-tycker synd om er. Även om man inte bryr sig och är van, ligger det ändå där o gror. Att folk bara orkar bry dig puuuu

 • Lotta Lux skriver:

  Jag längtar till let’s dance imorgon. Bianca är såååå duktig! Jag hoppas att David intervjuar dig i pausen. Passa på då att fråga om hans kompis Peter har wi-fi! :))

 • paula skriver:

  Dessa tidningar… gör artiklar av inget. Klart man har sitt riktiga efternamn för enkelhetens skull. Ser inget konstigt i det alls. Det konstiga är vissa journalister :/

 • JuliaRo skriver:

  Bra där vad det gäller barnens namn, riktigt illa när lösnummer tidningar tjänar pengar på att utnyttja barn i sina löp. Barn är känsliga men som tur är är dina barn stora och förmodligen vana med att tidningarna far med osanning. Go girl

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram