På väg hem igen

Hej VÄNNER! TACK alla ni som anmält er till Tintinstyle-tävlingen! EN LITEN MISS AV MIG BARA….

Jag glömde att skriva in att ni måste anmäla er till tävlingen via VIPKUBBEN som vanligt! Detta för er att vi ska kunna få era fullständiga namn och adresser samlade på ett och samma ställe , och inte behöva efterlysa ev vinnare i komentarsfältet!

Så SNÄLLA, SÖTA ni som svarat på tävlingen i kommentarsfätet. Gå in via VIP-sidan och anmäl er där igen , så är ni helt säkra på att ni är med och tävlar!!

NU sitter jag på tåget hem igen från Göteborg! Inspelningen av programmet gick jättebra och jag tror att det kan bli ett riktigt roligt program! :-)

Mina underbara tågkompisar var uppdelade i två olika jurygrupper, och sen var även mina mina fantastiska fans Nicklas, Kajsa och Antonmed i programmet i en egen jurygrupp!   Allihop skötte sig galant, och ”fansen” sjöng t om en egen liten ”hyllningslåt” till mig, som jag uppskattadesååå mycket!!

Så här såg det ut i morse när en trött fröken Wahlgren i nattlinne, blev fiffad på hotellrummet av värdens bästa Emir och Jessica…! 

 

Antingen packar jag inte med mig några högklackade skor alls… (läs: NYC) – eller också har jag med mig alldeles för många….!  😉


Den här klänningen bar jag senast i TV när jag sjöng i Sommarkrysset 2006 och hade en liten Theo  i magen.  Då satt den som en smäck och dessvärre gör den det nu med….  Fast utan att jag har nån ”bulle i ugnen” denna gång  – utan snarare några ”bullar för mycket i magen”…!  😛

Jag ska vara lite social nu med mina tågkompisar och fortsätta att imponera på dom med mina  faaantastiska imitationstalanger….! :mrgreen:  

Jag kanske ger er några härliga smakprov på videobloggen nån dag om ni är riktigt snälla….!  😀  (Jag säger bara Shaun Connery…)

12 reaktioner på “På väg hem igen”

 • Sandra 32 JKPG skriver:

  Så kul att inspelningen gick bra! Ska bli kul att se det programmet :-)

  Fin du är i den klänningen. Tro det var så att du inte gick upp så mycket i vikt med söta theo då 😉 hihi
  Inte har du för många bullar i magen nu inte.

  Stor KRAM Sandra

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR: :-)

  CAJSA: Sorry för felstavning! Ni var helt underbara och jättecoola! Tack för att ni var med! :-)

  KARIN: Tack fina du! Ja, en show står på tapeten iallafall…!

  FIA: BRA uppmärksammat! Jag ska snart plocka ut 7 vinnare till ! Det hade vi helt missat. sorry.

  LINDA: Om du tittar bara på en bild , så kan du inte bedömma hur en människa ser ut. Det är i verkliga livet man ser sånt. Hur man ser ut på bild handlar mer om ljussättning, typ av kamera eller fotograf.Sen finns det något som heter ”retusch” som används på alla stora plåtningar nu för tiden. Men man behöver faktiskt inte vara botoxad för att se ung ut och det blir så tröttsamt när såna som du bara tar för givet att man ”gjort” något , för att man ser fräsch ut…! Jag tar hand om min hy mycket bättre i dag än vad jag gjorde förrr. Använder bra krämer morgon och kväll och tar ansiktsbehandlingar som verkl jobbar på djupet! Och det har tydligen gett resultat vilket jag är tacksam för. Men helt rynkfri är jag lååångt ifrån! Då har du bara sett en väääldigt bra bild på mig…! :-)

  LENA: 12 eller 14 tror jag…!

 • MarieL skriver:

  Fin klänning, passar dig jättebra Pernilla.

 • Suzanne skriver:

  Hej Pernilla :)

  Undrar vart och när du ska flytta?

  Trevlig helg på er hela familjen:)

 • Lena skriver:

  Hur hög klack är det på skorna på fotot? Du är alltid så fin, tur att du har en sån bra svägerska som kan hjälpa dig med sminket:

 • Fia skriver:

  Hej Pernilla!

  Om Matric-tävlingen du hade nyligen, på tävlingen står det att 10 st matpaket lottas ut,
  men det finns bara 3 st som dragna vinnare…

 • Marie Graff skriver:

  ser fram emot att se avsnittet på tv :)

 • Browneyedgirl skriver:

  =) Några bullar för mycket i magen, du är bra go du. Kram och ha en toppen dag….

 • Karin skriver:

  Du är otroligt vacker Pernilla, ser inte en dag äldre ut än 30.
  och du blir bara bättre och bättre och vackrare med åren.
  En som också bara har blivit vackrare med åren ä tex Lill Lindfors.

  Nu väntar jag bara på en egen krogshow Pernilla, NÄR ska du ha det, det är verkligen på tiden nu:)

 • Linda Aronsson skriver:

  HEJ PERNILLA

  Jag läser till hurdterapeuth/kosmetolog och vi har just nu lite föredrag om just RYNKOR och vad osm kan göras, och då kom ditt namn upp :)

  Tittar man tillbaks på bilder på dej så redan 2006 och kanske än tidigare hade du ju lite rynkor, helt normalt och vad vi då kallar rynkor ner i läderhuden. Dessa kan man ju ej bli av med av vilken kräm man än använder, fniss!

  Men DU är idag helt RYNKFRI, iaf om man tittar på bilder på dej och jämför med bilder från förr.

  Jag har hört lite rykten om vad du gjort, men vill gärna inte gå på rykten, utan undrar om du skulle vilja berätta själv. Är det botox eller juvaderm, eller? Och hur ofta får du detta?

  vet att du gjort IPL, men det påverkar inte rynkor på det viset, vore tacksam om du kunde svara ärligt då detta är något som kan hjälpa många som ser upp till dej. vårt åldrande måste vi ju acceptera, men det är ju kanon om man kan göra något.

  Mvh Linda

 • Cajsa (cjssong.blogg.se) skriver:

  Åh va kul att du gilla vår såg. ^^ hahaha! Inte för att vara den men jag stavas med C. (a)

 • alice skriver:

  *fniss*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram