Påsklov, inspelning & långa promenader.

img_8640.jpg

Och DÄR kickade jag och Theo igång Påsklovet! 🐔🎈

img_8641.jpg

Theo fick bestämma, så det blev Avocado, äggröra och bacon.
img_8642.jpg

Och JA  – han la bort mobiltelefonen när vi började äta…! 😉

img_8649.jpg

Godis lär vi inte sakna i Påsk….!! 😳😅   Fick dessa två GIGANTISKA Påskägg av Kanal 5 och Dplay – vår andra familj!  😉

img_8650.jpg

Det roliga är att ingen i vår familj är speciellt förtjust i godis.

Lördagsgodis har aldrig varit en tradition hos oss.  Men – till Påsk är det ju befogat att äta godis!

img_8456.jpg

Jag och Emilia har kommit in i ett bra flöde med våra dagliga promenader i rask trakt runt Kottlasjön!

img_8458.jpg

Just det , hålla avståndet är ju viktigt på bild , så inte folk blir arga. 😋😘

Dvs folk som har missat den lilla detaljen, att avstånds-regeln inte gäller nära vänner och familj som man umgås med dagligen…! 

img_8328.jpg

Theo ville ha pannkakor till lunch.  Och då fick han det! 😋👍

img_7844.jpg

I går spelade vi in Wahlgrens Värld hela dagen.  Skönt ändå att vi kan fortsätta att filma, så att man inte går hemma och drar hela dagarna.  Blir ju lätt långtråkigt i längden.  Och glad för teamets och produktionens skull att de fortfarande har jobb i dessa tider.
img_7860.jpg

Världens bästa gäng!!! 😍🎉  Vi gjorde en liten fin musikvideo som ligger på min Instastory  – om du vill kolla!  :-)

img_7849.jpg

Och VÅR i luften!!!

Nu ska jag klä på mig träningskläder och möta upp  Lidingögänget för en skön powerwalk i vårsolen!

126 reaktioner på “Påsklov, inspelning & långa promenader.”

1 2 3
 • Lisa skriver:

  Underhållande text

 • Hanna skriver:

  Det är väl personer i samma hushåll som inte behöver hålla distansen.
  Övriga gör klokt i att göra det.
  Kanske folk kan vakna till nu när Boris Johnson insjuknat och vårdas på intensiven.

 • L skriver:

  Att kändisar skulle tänka att dom är viktigare än andra och att dom kan göra som dom vill i denna Corona är väl inget att förvånas över. Så är dom väl i vanliga fall också. Nu när deras föreställningar, konserter och annat blir avbokar några enstaka månader så förlorar dom så mycket pengar att dom inte längre kan äta ute på dyra restauranger och beställa in 20 rätter varje dag och shoppa handväskor för 50 000 kr i månaden. Och då blir det ju naturligtvis panik i kändisvärlden.

  Det här med att svenskarna skämtar om Coronan. Till och med polisen (!) skämtar om den läste jag. Jag har ingen aning om vad som är roligt och humoristiskt med att tusentals människor varje dag dör, dessutom de som är sjuka, gamla, svaga, tusentals människor kämpar för livet i respirator, folk med dödsångest som vet om att dom förmodligen kommer att dö om dom får det. Var ligger humorn i detta? Jättemärkligt.

  Svenskarna det är ett märkligt folkslag. Svenskarna sticker ut så från alla andra. Vi sticker till och med ut från våra nordiska grannar. Inte nog med att svenskarna tycker att Coronan är roligt att skämta om, dom vägrar även att avstå sitt bekväma lyx-liv i några enstaka månader. Svenskarna går på krogen, shoppar, fikar, gymmar, står som packade sillar på bussar, skickar 10 kg påskgodis. Samtidigt som resten av världen lever i verklighet och tänker på andra. Det som är roligt i allt detta är ju svenska folkets beteende. Det är ju det som är humorn. Rena lyteskomiken. Så bortskämda, bekväma, egoistiska, verklighetsfrånvända att det blir roligt. Svenskarna har alltid serverats ett extremt bekvämlighet liv, Sverige måste vara det mest bortskämda landet. Hela svenska folket är söndercurlade och bortskämda med överflöd av mat, lyx och bekvämligheter. Svensken har aldrig haft ett enda stort problem, inget krig, svält, fattigdom, stora naturkatastrofer, svåra sjukdomar osv – Ingenting. Och söndercurlade av regeringen dessutom med all dess bekvämligheter och överflöd. Och det ser man ju så tydligt nu. Helt borta, helt ”väck”, är svenska folket i jämförelse med alla andra länder.

  • N skriver:

   Kan inte L ta över den här bloggen? While at it ta över WV och podden också. Det skulle vara kul med lite insikter för en gångs skull. Ja du har helt rätt. Svenskarna behöver tuffa order för att lyda. Däremot är en lock down inte med säkerhet rätt sätt att hantera det här. Men vill du ha lite intellektuell höjd (isf för Pernillas länk till aftonbladet alla som länkar till aftonbladet bör tas med viss skepsis) så gå in på youtube och se Henrik Jönssons video från igår ang hur Sverige hanterar det här. Mycket tänkvärt. det är inte första gången nämligen. Swedsplaing (något P är världsmästare på) är ett annat uttryck du kan googla.

   • David skriver:

    Vad gör du ens här om du nu är ett intellektuellt geni? Borde du inte läsa Dagens Industri och senaste nytt om sjukvård i läkartidningen stället för att fjanta runt med omogna inlägg på Pernilla Wahlgrens blogg.

  • Carola skriver:

   Är du svensk?

 • Marie B skriver:

  Från att vara en rolig, förnuftig och helskön Pernilla har du nu tyvärr sjunkit till att agera på en väldigt låg nivå, sorgligt!
  Har du lite panik i denna situation vi nu befinner oss i? Jobben o pengarna har stannat av. Pausa dina sociala medier ett tag och lev som du vill så behöver ingen störs sig på dig och du slipper fälla dessa låga kommentarer för att försvara dig! I all välmening!

  • Karin skriver:

   Ska Pernilla lägga ned sina sociala medier? Är det inte rimligare att du/ni som retar er på henne och hennes inlägg bara SLUTAR ATT FÖLJA/LÄSA??? Herregud.

  • Mal skriver:

   P har alltid varit så där. Så fort hon får kritik fräser hon som det barn hon är. Gullig infantil med noll koll och skitsur för
   Minsta motgång. Pw är ett barn och hon står för det ibland också. Att folk finner det attraktivt säger mer om folket o den svenska kulturen än p själv.

  • David skriver:

   Marie B, i all välmening håll käften!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram