Picknick på ett hopptorn

Vi fortsätter att leva farligt här ute på landet.

I går hade vi picknick på ett hopptorn tre meter ovanför vattnet – utan flytväst. 😉

Jennifers lillasyster Antonia och hennes pojkvän följde också med.

20140720-115206.jpg

20140720-115214.jpg

20140720-115221.jpg

20140720-115228.jpg

20140720-115235.jpg

20140720-115256.jpg

20140720-115310.jpg

20140720-115445.jpg

Efter maten ville ungarna hoppa i plurret såklart!  Vad annars när man har picknick på ett hopptorn….?! 😉

20140720-115320.jpg

20140720-115453.jpg

Theo ser bokstavligen upp till Jennifers äldsta dotter Celeste som är världens gulligaste…

20140720-115548.jpg

…precis som sina söta småsystrar Caprise och Margaux (som jag är Gudmor till.)

20140720-115611.jpg

Theo älskar alla våra små äventyr!

20140720-115537.jpg

När solen gick ner blev det ”A Kodac moment” för alla..!

20140720-115512.jpg

Kolla in denna magiska bild som JAG har tagit! :-) Vattnet var så spegelblankt att det såg ut som en dubbel himmel!

20140720-115554.jpg

Bara att njuta av naturens under och ta in allt det vackra…..

58 reaktioner på “Picknick på ett hopptorn”

 • davve skriver:

  Ser nu också att du har använt namnet Maja till att skicka ytterliggare meddelanden. Men du avslöjar ju att du är en och samma person.. alla meddelandena är skrivna i samma irrationella, ouppfostrade, och framförallt narcissistiska stil.

  så nu är du uppe i Maja, Veronica, Sussi och Katja :) så körd är du!

 • davve skriver:

  Och återupprepar, sussi du är redan avslöjad, du är en och samma person. Varför är du så korkad att du svarar med Annica namnet på ena inlägget och sen med Sussi på nästa, som var till Annica personen. Nästa gång du försöker luras och försöker trolla och vara flertalet personer tänk på vem du är i stunden. Har du svarat med Annica namnet så kan du ju helt plötsligt inte börja svara som Sussi.

  Det är folk som du som antagligen lever för att nättrolla som gör bloggar som exempelvis Pernillas sköna blogg till tråkiga platser. Sen när ett nättrollet som du i detts fallet.. lider av narcissism så är det inte mkt poäng i att resonera som med dig som man annars resonerar med vanliga vuxna människor :)

  lev väl mitt lilla sjösjuka nättroll :)

 • davve skriver:

  Sussie, förstår att min åsikt är viktig för dig. För du har ju skrivit en halv uppsats om mig, e person du aldrig har träffat i hela ditt liv :) Men känns betryggande att veta att du vet precis hur allting står till :D. Samtidigt i den riktiga världen… VÄX UPP :)

 • Sussi skriver:

  LOL. Du är allt lite paranoid Davve… och inte så lite heller. Du tror bla. att jag var den som skrev om drunkningen i första hand, så tolkar jag din förra kommentar men du har fel. Så här skrev du högre upp i tråden:
  ”Jag ställde en helt normal fråga till denna person angående varför hon börjar blanda in sin pappas död i ett helt irrelevant blogginlägg bara för sympatier.”

  1. Frågan var inte normal, den var kränkande.
  2. Irrelevant? Så länge du inte äger bloggen eller är admin. så har du ingen talan där. Här brukar vi komma in på andra saker ibland, vi ventilerar saker, skickar cyberkramar där det behövs… är det jobbigt för dig, macho-davve så kan du ju sluta läsa.
  3. Du tror dig veta att hon skrev så enbart för att få sympatier… förmätet av dig, vem tror du att du är? För det första; skulle det vara så fel? Har man sorg känns det fint att få stöd. Här skriver också mammor som gått igenom skilsmässor och förlorat barn. Aldrig någonsin har någon svarat så hårt som du gjorde mot denna tjej. Att folk reagerar är inte så konstigt! För det andra; är det mer rätt av dig dig tycker du, att kränka denna tjej med din dryga kommentar, än av henne att reagera och ventilera sin sorg på bloggen? Du har en skev uppfattning om vad som är okej och inte.

  Jag har noterat att du har tjatat om självhat och att projicera och blabla… du vet inte ens ordens rätta innebörd eller så är det dig själv du talar om. Dags att stiga ner från det piedestal som du själv har satt dig på.

 • davve skriver:

  Sussi, annica, veronica eller vad du nu än heter. Du är avslöjad och körd. Jag har absolut ingenting att säga om dig eftersom jag inte känner dig. Så borde du rimligtvis tänka istället för att häva ur dig en massa självhat mot mig :D. Men tackar dock för underhållningen, alltid kul att avslöja ett nättroll.. för det har jag förstått att du är :)

  du borde prova sjöräddning….du verkar vara expert 😀

 • Sussi skriver:

  Tyvärr du får nog tugga i dig att vi är fler som ogillar dig… ledsen att göra dig besviken. Efter att ha läst alla kommentarer så får man ganska lätt uppfattningen av att du är en riktig gris, oavsett om du kallar dig för man eller om du egentligen är en stackars troll-tjej utan empati. Du beter dig osympatiskt men kräver att vi andra ska visa dig någon slags respekt. Du får leta ihjäl dig efter det, säger jag bara.

 • Davve skriver:

  Annica heter du sussi nu helt plötsligt 😀 behöver jag säga mer! Sluta trolla 😀
  Tyckte jag kände igen samma irrationella skrivsätt i samtliga kommentarer. Sjukt att skriva om en drunkning och sen använda flertalet namn för att tjafsa 😀

 • Sussi skriver:

  Haha, ja ditt psyke verkar ju så intakt! Jag darrar inför dina ”dräpande” svar… haha. Förresten: om du vill imponera på Pernilla eller ngn annan här, så gillar vi inte slem som ser ner på kvinnor per automatik som du gör. Men det är ju en vanlig härskarteknik när argumenten inte räcker till… du har inget annat för dig va, typ ett liv??

 • davve skriver:

  Annica, ja uppenbarligen är det ju du :) Har du inget bättre för dig än att stöjda nätmobbare och hatiska människor som Maja? som uppenbarligen inte har något bättre för sig än att spendera sin tid med att ”läsa in fel saker på Pernillas blogg” och få ur sig sitt självhat lite vartstans. Kom igen. Ta ett lyckopiller och njut av sommaren. Eller varför inte Pernillas fina blogg. Nej tack, tackar nej till mer idiotiska meta-debatter med kvinnor vars psyke är på lägsta nivå :)

 • davve skriver:

  Annika, hur skulle det vara om alla bara lade ner diskussionen. Detta är Pernillas blogg, och om vissa vill använda den för att sprida sin egen idioti så gärna för mig. Men kan alla bara försöka se detta klart, Pernilla gjorde sig inte rolig eller försökte skoja om någon drunkning. Sen att det finns personer som du som uppenbarligen ser sig själv som sannings sägare är en annan femma. Jag har varken intresse eller tid att fördjupa mig i din psykiska hälsa annika.

 • Annica skriver:

  ”Davve” – lägg ner! Undrar vem som är ett troll här.

 • Annica skriver:

  Det är väl ändå en himla skillnad mellan att förlora ngn närstående på ett personligt plan och att ha en syster som miste ett barn i magen eller en gammal klasskompis för hundra år sedan? För övrigt vet alla som är insatta att sorg ser olika ut.

  Detta rabalder skulle ha varit avsevärt mindre i omfattning om inte denna ”Davve” och Kalmartjej hade svarat så enormt känslokallt! Har en del här inne ens läst hur de svarade den stackars tjejen..? De gjorde ett stort medmänskligt fel, sedan kan man tro eller diskutera vad eller om Pernilla menade något, men det är en helt annan sak. Att några personer reagerade på spec. ”Davves” kommentar får man väl ändå se som ett sundhetstecken! DÄR ligger den viktiga aspekten här.

 • Davve skriver:

  Nej det bästa vore väl om alla bara kunde ha lite god tro och utgå ifrån att Pernilla menade väl. Istället för att använda hennes blogg som ett bollplank för inre frustration.

 • Lena skriver:

  Maja! Jag vet nog hur det är att sörja! Har förlorat 2 barn och föräldrar,så jag har full förståelse för människors sorg efter förluster! Dessutom håller jag inte någon bakom ryggen,utan jag är uppriktig när jag skriver,att jag INTE kan tyda eller tolka Pernillas inlägg! Det bästa vore väl,att Pernilla själv gör en kommentar och förklarar vad hon egentligen menade!!! Kram i värmen! Lena

 • Davve skriver:

  Finns tyvär alltid folk som söker uppmärksamhet ( bland annat) igenom att i tid och otid bli kränkta av olika bloggare osv… Varför vara glad och se det positiva när man kan vara negativ och se allting dåligt. Sen är det märkligt att man nämner en personlig händelse över nätet för sympatier. Sen finns det alltid nättroll som gärna hänger på och förvärrar situationen ytterliggare. Har man en annan åsikt då förtjänar man i princip att dö 😀

 • Davve skriver:

  Maja jag skrev det en gång och skriver det igen. Projicera inte dina egna problem på mig. Jag ställde en helt normal fråga till denna person angående varför hon börjar blanda in sin pappas död i ett helt irrelevant blogginlägg bara för sympatier. Det är både fel och konstigt. Pernilla skojar inte någonstans i sitt inlägg om drunkning eller att hon hoppas någon ska drunkna.

  Sen får man ju räkna med att nättroll som du och Veronica alltid finns. Ja människor som tar tillfället i akt att få ut sitt eget självhat i text mot någon annan. Jag borde skriva att du ska skämmas men då jag tror du är oförmögen att sympatisera med andras åsikter så besvärar jag mig inte.

 • Helena skriver:

  Jag kan inte heller se att Pernilla (eller någon annan) skämtar om drunkning. Hon skrev med glimten i ögat att de hade picknick nära vattnet utan flytvästar. Ja, man brukar oftast ha picknick utan flytväst. Självklart är det tragiskt med drunkningsolyckor, och det måste vara fruktansvärt att förlora någon på det sättet. Men det innebär inte att man ka ta illa upp av minsta lilla. Då får man ju låta bli sociala medier om allting som involverar vatten och flytvästar ska tas som en personlig kränkning.

  När jag gick i mellanstadiet dog en av mina klasskompisar i en bilolycka. Fruktansvärt och tragiskt men det innebär inte att jag tar illa upp för att folk skriver om bilturer, eller om någon ibland skämtar om att de kör fort.

  Min syster och hennes man förlorade sitt andra barn, det dog i magen i vecka 21. Jättehemskt och en sorg för dem men dem tar inte illa upp för att andra skriver om sina graviditeter eller beklagar sig över krämpor.

  Alla har vi våra sorger men varför lägga det på någon annan? Särskilt när det gäller en blogg, där just meningen är att skriva om sitt liv och sin vardag. Är man så känslig eller att det ligger så nära i tiden är det väl bättre att hålla sig borta från nätet. För den som vill kan ju tolka allt som kränkingar…

 • Maja skriver:

  Lena, det vore bättre att du skriver exakt vad som upprör dig. Tycker du att Davve verkar vara den vettiga här? Eller Kalmartjej?

  Davve – självhat?! Haha, kan du inte skilja på självhat och sunda reaktioner på en synnerligen osympatisk och hatisk kommentar (din)? Det är så lågt att skriva ”attention whore” (men du borde ju veta) om någon vars pappa har drunknat, du har uppenbarligen inte alla hästar hemma. Tyvärr sjunker jag till din nivå nu, men såna som du framkallar oftast såna reaktioner! Jag har inte råkat ut för detta tack och lov så jag kan ta din skit lille vän, spy på du bara!
  Pernillas två första meningar (som jag redan pekat ut om ni hade orkat läsa) var antagligen det som Katja reagerade på. Pernilla menade säkert inget illa, men ändå… Ni har väl aldrig haft sorg eller gått igenom något riktigt traumatiskt så ni har ingen aning om hur starkt man kan reagera på antydningar och undermeningar. Är det viktigare Lena, att hålla Pernilla om ryggen i vad hon än skriver, än att visa hänsyn mot någon vars far har förolyckats..?

  Hur har du mage Davve, att ens antyda att hon ljuger?! Man måste vara sjukligt cynisk för det. Tyck vad du vill, men sparka inte på en som ligger! Det är väl synd om dig på ett sätt, men jag har väldigt svårt att sympatisera med dig med tanke på hur du uttrycker dig.

 • Davve skriver:

  Ja, men det är alltid lättare att hata! Så är vi människor. Någon nämner helt irrelevant att dess far hade drunknat och att Pernilla skämtade om det. Man måste vara ganska svart i själen för att inte se det fina i Pernillas alla inlägg. Sen blir denna person påhejad av två andra dårar, maja och veronica.. Man blir mörkrädd.

  Hoppas Pernilla fortsätter blogga precis som vanligt!

 • Lena skriver:

  Men hur orkar ni med er själva? Vilka otroligt fula påhopp! Jag blir både arg och ledsen! Däremot kan jag inte med bästa vilja i världen läsa,att Pernilla skämtat om drunkningsolyckor! Sårar jag någon nu så ber jag om ursäkt! Men som sagt,jag kan inte se att det nämns någonstans i texten!!! Sorry! Kram/Lena

 • Davve skriver:

  Maja och Veronica, har bara några frågor. Varför känner ni er ha rätten att häva ut era egna sjäkvhatande åsikter på mig. Jag ifrågasatte varför man tar upp sin pappas drunkning i ett helt irrelevant sammanhang. Inte någonstans i sin text skojar eller ens nämner Pernilla drunkning. Ni två är dom som borde skämmas. Ni har ju uppenbara attityds problem och antagligen psykiska besvär som jag inte är intresserad av att höra om. Ni är ett stort skämt. Sluta spy ut er sörja på Wahlgrens jättepositiva blogg. Och få ut pinnen ur röven tjejer. Världen roterar inte runt er.

 • Davve skriver:

  Maja och alla ni andra som spyr ut ert eger självhat. Lämna mig utanför era egna sjuka ekvationer. Jag frågar igen.. Vad har en drunkning med det Pernilla postade? Hon skojar ju inte alls om drunkning. Ni tar er själva på sånt allvar att ni antagligen föddes med pinne upp i röven :) kom ner på jorden!

  Ber absolut inte om ursäkt för att jag ifrågasätter en attention whores kommentar.

 • Maja skriver:

  Nu är det bevisat! Davve är inget annat än en totalt psykstörd människa och Kalmartjej kan ta honom i hand! Fy f-n, för era kalla och elaka kommentarer. Tagit för många selfies i dag? Inte fått några kramar? Era kommentarer ligger i topp på listan över de mest hjärtlösa och onödiga kommentarer någon kan skriva. Det är nästan så man hoppas att ni råkar ut för något som skakar om era liv så att ni blir lite mer mänskliga! Era mammor borde skämmas över er! Man blir rent äcklad av tanken på att sådana som ni går lösa ute i samhället!

 • Veronica skriver:

  Katja: Jag är ledsen för din och din familjs skull vännen, förstår att det inte är så kul att läsa sådant när någon när och kär har förolyckats i detsamma. Försök att strunta i Kalmartjejs och Davves kommentarer även om jag förstår att det kan vara svårt. Kram

 • Veronica skriver:

  Kalmartjej och Davve: Nu får ni faktiskt skärpa till er. Vilka oerhört oempatiska och elaka kommentarer. Det är väl självklart att det är jobbigt att läsa sådana skämt när ens pappa dött i drunkningsolycka. Jag blir rädd när jag ser vad ni skriver. Ni vräker ur er saker och ting utan att tänka, helt känslokallt och utan att reflektera det minsta hur det känns för mottagaren. Bara knallar på i betongklossarstrumporna :( Fruktansvärt ouppfostrade är ni.

 • Davve skriver:

  Vad har din pappas drunkning för relevans i detta? Och vart i sin text skojar pernilla om drunkning eller någon anna s fsll av drunkning?
  Sluta lägga dina egna problems vikt på pernillas axlar.

 • Kalmartjej skriver:

  Du kan dö hemma oxså……..

 • Maja skriver:

  Jaha, nu såg jag… du syftade på Pernillas första två meningar. Det är ett bevis på att hon inte tänker efter ordentligt. Tanklöst. Kram igen.

 • Maja skriver:

  Har någon skojat om det? Har bara skumläst här. Ointelligent verkligen… Jag beklagar det som hände din pappa, vilken fruktansvärd upplevelse det måste ha varit för dig. Många kramar från mig.

 • Rosa skriver:

  Underbara bilder när sommaren är som bäst, ser så mysigt ut och vilket paradis Jennifer har. Älskar din blogg och tack för att du är du, har svar på tal och står för det du gör och säger så befriande. Ha en fortsatt mysig sommar finaste Pernilla.
  Kram Rosa

 • Anna skriver:

  Pernilla,

  Vackra bilder!! Särskilt naturbilden med spegeln, där var otroligt sanslöst vackert!!
  Jag vill be om ursäkt, att jag var lite snabb med att kommentera om att sötnosen inte hade halsbandet men nu ser jag att han har sele.
  Man ska egentligen fråga först, än att skjuta före, så att säga.

  Jag ber om ursäkt!

 • Carolina Schewerin, Borgholm skriver:

  Du har fått en jättebra recension i Ölandsbladet, Pernilla!
  http://www.olandsbladet.se

 • Fiona skriver:

  Hej Pernilla, gillar din blogg och läsa om alla upptåg du och din familj med vänner gör. Går du på diet nu? Du som redan är smal ska det verkligen behövas?. Jag och mina väninnor hade en ganska absurd diskussion angående dina bröst. Är dom äkta eller opererade.? Vi slog till och med vad om detta. :)

 • Kakan skriver:

  Då kanske ni ska börja jobba där istället då…

 • Mi skriver:

  Haha, härliga Pernilla!

  Jaaaaa, att kalla in sjöräddningen skulle ju vara kanonbra! Jisses vilka snyggingar där finns :)

  Klart ungarna ska leka i vattnet, det var ju många vuxna med och naturligtvis har/hade de full koll på sina kids!

  Bra Pernilla – lev livet, men … grabbarna på Sjöräddningen är ett bra tips!

 • jessica skriver:

  Hahahaha fan vad jag älskar dig Pernilla, och dina sköna ”pikar” ;). Ge media o moraltanterna bara 😉 haha! Kärlek!

 • Katarina skriver:

  Hej. Läser din blogg dagligen. Ni verkar vara en underbar familj med sådan sammanhållning. Skickade efter din bok Pernillas praliner som kom i postlådan idag (på min födelsedag). Verkar vara mycket gott i den. Kram från en bloggläsare.

 • eva skriver:

  Jag håller med så mycket onödigt trams i Aftonbladet som inte hör hemma där

 • Helena skriver:

  Men vad bra att du kan konsten att uttrycka dig moget och konstruktivt då…. :)

 • Monica skriver:

  Kul Pernilla att följa din blogg med era små och fullständigt oskyldiga äventyr. Detta är sådant man önskar att alla barn kunde få uppleva. Nu underhåller du inte bara dina bloggläsare utan nu underhåller du även Aftonbladet. Himmel vad Aftonbladet gjort bort sig. Tänk att en av Sveriges största tidningar inte har annat att skriva om än att de måste citera ur en blogg. Kan inte vara särskilt betungande att arbeta som journalist på den tidningen. Det föreligger oroligheter över stora delar av världen och så citerar Aftonbladet ur en blogg. Hahaha. Jag önskar dig och din familj en fortsatt skön sommar.

 • lisa skriver:

  Ni fattar väl när hon är så dum att skriva om sina saker hon gör så får hon ju skylla sig själv att folk klagar! Tror hon gör det just för att få kommentarer barnsligt men men ……

 • Susanne skriver:

  Så himla mysigt det ser ut! Och din vackra solnedgångsbild, lovely!

 • Paula skriver:

  Beklagar :(
  Har en vän vars dotter drunknade i deras pool :(
  Finns absolut inget humoristiskt i det alls!
  Känns onödigt att skoja om det…
  Kram <3

 • Åsa skriver:

  Aj, aj, ni borde ALLA haft minst flytväst och flytkuddar plus kallat in sjöräddningen på standby ”ifall att”;-D

 • Eva C skriver:

  Hej bästa Pernilla! Kul att se Er bada vid hopptornet där jag tillbringade alla mina sommrar som barn och tonåring.
  Och att hopptornet håller ihop, haha.Tack för en jättebra blogg som jag nu följt ett tag. Ha en fortsatt härlig sommar!!
  Kram Eva C

 • Manne skriver:

  Tjena! Vi bor på landet och gör lite som vi vill med det mesta! Allt är ju farligt mer eller mindre! Tjejerna kom hem en dag från skola och då hade det varit ett vildsvin på skolgården! De fick fatt i en lärares man som är jägare och kunde skjuta det! Sen kommer det både rådjur och för att inte tala om alla ormarna som vaktis får slänga ut i skogen igen! Kanske dax att hålla dem hemma från skolan till det fått den säker från djur och mobbare!

 • Katja skriver:

  Min pappa drunknade…:(
  Är det kul att skoja när flertalet barn och vuxna drunknar varje sommar….

 • ewa.kempe@nordea.se skriver:

  Härligt Pernilla Fortsätt att göra tokiga och roliga läskiga saker utanför ramarna så folk har något att gnälla och oroa sig för . Lite kul och de bryr sig om sånt som de inte har med att göra egentligen . Hoppas du också tycker det och inte bryr dig. Tror att du har full koll på vad du gör

 • Anna skriver:

  UTAN FLYTVÄST!!! Hur tänkte du där!!! Det är ju lag på att ha flytväst när man har picknick på ett hopptorn… 😉
  Ha en underbar sommar! :-)

 • Catarina skriver:

  Härligt , vackra fina dagar ni har det och lever lite småfarligt. DET är just det lilla som finns kvar i barnens minnen sen i framtiden. Säger sig själv att man har sten koll fast man ”busar” till det. Kan inte finnas mycket för skvallerdagstidningar i världen om man skriver om en sån liten sak.
  Tänk så farligt det är egentligen att gå på ett övergångsställe med barnen ??
  Bara NJUT Pernilla med fler ….stor kram

 • Niklas skriver:

  Hade tänkt ironisera här men folk hann före. Av nån märklig anledning ser det där inte alls lika farligt ut. Förväntar mig alls ingen förståelse för det. Ser supernice ut.

 • Karin i Lerum skriver:

  Så himla mysigt!! Det är så sommar ska firas! De två sista bilderna är fantastiskt fina.

 • susanne skriver:

  Hej! Vilka härliga sommarbilder från landet där ni nu är och umgås med vänner och har det härligt i sommaren. Visst gör ni lite busiga saker, men sånt hör väl till kan jag tro. Bara njut och ta in den härliga atmosfären och tanka energi från vänner och naturen. Tack för din härliga blogg och alla härliga bilder du visar där.

 • Mari skriver:

  Du är säkert rädd om dina barn och älskar dem över allt annat, men detta är ju farligt fastän ni kör väldigt sakta. Tänk om ett djur hoppar fram, tex er hund då bromsar ni ju tvärt, då kommer ju barnen att slå sig, jag skulle aldrig ta den risken. För länge sen fanns det ju inte samma lagar som idag, men det är ju pga att det har hänt olyckor. En olycka händer så lätt.

 • mr hara skriver:

  Go hard babes

 • Em skriver:

  men va f*n Pernilla sätter ni inte hjälm på ungarna när de hoppar? haha ;P

 • Davve skriver:

  Bra Pernilla fortsätt så! :) helt rätt !

 • Sussi skriver:

  Härligt! Vilket samhälle vi lever i när mest lästa artikeln på Aftonbladet är ”Pernilla lät son sjuåring…. Bla bla” – hur orkar de, och hur dumma tror de att folk är, egentligen. Måste egentligen vara smickrande att folk hellre förfasas av det oskyldiga ”brott” du begått överglänser MH17 och det fasansfulla som hänt de stackars oskyldiga människorna ombord. Det kunde lika gärna varit du, jag eller någon annan bloggläsare på väg till något asiatiskt resmål. Aftonbladet vill bara fördumma människor. Bry dig inte – fast det behöver jag inte säga :-) ser att du ironiserar. go Girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram