Plain Vanilla hos ”Vain Pernilla”! :-)

Alla i huset sover sen länge och snart jag också…!

Jag har faktiskt inte gått utanför dörren idag och det har varit superskönt.

När det är välstädat hemma och man inte har tusen grejer som ligger över en, så kan jag verkligen njuta av att bara sitta i mitt kök en hel dag!   Jag sitter vid köksbordet eller vid min mysiga köks-ö med en kopp kaffe och arbetar vid datorn, (dvs bloggar och svara på mail) och plötsligt har halva dagen gått och jag har inte rört mig en milimeter…! Det är lätt att fastna där man trivs , och köket är ju just den plats som brukar kallas för ”husets hjärta”!

I dag hade ju dessutom trevligt besök i mitt kök av först Teresa och Tove på Gangstar , och strax efter dom så kom två sköna tjejer till , nämligen Ingela och Johanna på Plain Vanilla!

Dom hade med sig en hel flyttkartong fylld med skitsnygga armband  i härliga pastelliga färger , som vi bestämde att vi alldeles snart kommer att sälja ut här på BloggshoppenBARA FÖR ERför HALVA PRISET!!

Fina va?! Så håll utkik, så kommer dessa snart att dyka upp till ett toppenpris på Bloggshoppen!

Det här är ett smakprov ut vårens nya kollektion som också snart kommer att finnas på min Bloggshop!

Jag älskar verkligen de ljusa fräscha färgerna i nude och rosa – lika mycket som jag gillar den starka turkosa färgen!  Såå snyggt i sommar när man är brun!

Också nytt från Plain Vanilla!

Det här är också en glad nyhet för många utav er som har eftersökt skinnarmbandet med strass-korset som jag ofta brukar bära! Nu kommer vi att ta in det inte bara i svart , utan även i fräscht vitt till sommaren!

Den snygga skinnkedjan finns i flera färger och med olika tillbehör till – om man väljer att använda den som halsband. Man kan också vira den flera varv runt armen , så blir det ett coolt armband!

Fin-fina grejer att vänta in i Bloggshoppen med andra ord!

Jag brukar skämta med tjejerna på Plain Vanilla och säga att jag kanske också skulle börja designa smycken och kalla märket för Vain Pernilla – eftersom jag är så oerhört fåfäng! 😉   (vain = fåfäng)

SÅ fåfäng att jag lägger in den här bilden bara för att jag tycker att den är så fin! 😀

(Tagen av Caroline Rosmark – gryyym fotograf och vän till mig!)

Ps. Den här texten råkade bli väldigt stor. Är det bra eller dåligt tycker ni? Vilken storlek föredrar ni?

Kram på er och godnatt – alldeles för sent som vanligt…..47 reaktioner på “Plain Vanilla hos ”Vain Pernilla”! :-)”

1 2 3 4
  • Elina skriver:

    DU är så vacker på bilden. Du är så lik din mamma. Benjamin är så lik Nicklas. Hur kan ni vara så lika och hur kan ni vara så vackra. Nu får jag ont i magen av avund…hahaha

    Ha det bäst!

  • Käthe skriver:

    Stor text funkar för mig! Så gärna om det blir majoritet!

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram