Plåtning för ”Masked Singer”!

Hej igen och TUSEN TACK för den otroligt fina responsen efter avslöjandet att jag tillsammans med underbara Per Andersson ledare den sista delfinalen i Mello 2021!!

Såå taggad och peppad! 🎈🎉

Detta innebär såklart att det är mycket jobb just nu eftersom jag har inte mindre än FYRA TV-produktioner i rullning samtidigt….! 😅

Så de härliga sovmorgnarna under Jullovet är ett minne blott, haha….! 98711f3b-bbc5-46e2-9728-255096f8bb37.jpgf622d8c4-dc81-49ca-ac05-a8b6ca2ee146.jpgOch ett utav alla dessa härliga program jag har glädjen att få vara en del av , är MASKED SINGER,som har Sverige-premiär i höst på TV4!

img_0725.jpgOch i förrgår var det stor fotografering och Trailer-inspeling för oss fyra i Panelen och David som är programledare! 

Och för er vanliga gulliga oroliga och omtänksamma samt alla Corona-poliser som klagar på att jag lever ansvarslöst , eller inte gör ”riktiga” Corona-test –  så kommer här ett litet filmbevis på hur det funkar i TV-världen när man filmar och jobbar i en Pandemi.

Så. Ännu en arbetsdag . Ännu ett Coronatest.

Och ännu ett negativt svar för mig,  som fortfarande har klarat mig utan att bli smittad!  🙌👍
img_0745.jpgSatte mig direkt i sminket när resultatet från testet var klart!

img_0743.jpgimg_0752.jpgVärldens bästa Seb som stylar mig till Masked Singer hade tagit fram massa snygga outfits! img_0750.jpgimg_0748.jpgfacetune_13-01-2021-16-01-13.jpgSminkad och klar av världens bästa Jessica!

img_0795.jpgEn av alla snygga outfits!

facetune_13-01-2021-16-42-29.jpgdbc6516a-c35c-495d-9a68-20c2b3e9c71d.jpgNär Jessica var tvungen att gå , så tog grymma Fanny över!

Sedan var det bara att ställa sig framför Kameran.

img_9393.jpg

Och så här ser det ut från mitt håll när jag blir plåtad.! :-)

78 reaktioner på “Plåtning för ”Masked Singer”!”

 • Angelica skriver:

  Du har så fantastiska outfits på Masked Singer! .Vet du vilket märke den guldiga ”kavajklänningen” och denna svarta med röda blommor kommer ifrån?

 • Camilla skriver:

  Fast tänkte nu mer på påsarna under ögonen…

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men åh Marianne , vad roligt att höra! Han är SÅ gullig och Så himla duktig!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Japp! Så gals för mina långa fransar!! Gjorde även Lashtlift där man böjer fransarna , så nu ser dom alltid böjda ut dessutom!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra! Tusen tack fina!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh vad glad jag blir!! Tusen tack!!!

 • Cilla skriver:

  Behåll dina pengar till dig själv, Malin.
  Pernilla behöver inga presenter – hon får grejer av sponsorer hela tiden!!!

 • Maria skriver:

  Oj vad fin du var i håret! Kan inte du och Jessica visa hur hon går tillväga? Jag har ungefär samma längd på håret som dig men får inte till såna fina vågiga lockar, utan med smålockigt. Skulle så gärna vilja se en video på hu dina skapas.

 • Hanna skriver:

  Jag kan inte se gamla avsnitt längre på nätet, en försämring. ☹️
  Eller så gör jag fel.

 • Lotta skriver:

  Det är inga som trollar med dig Malin. Det många troligen reagerar på är att du lägger ut erhört mycket privata saker om dig själv i en känd bloggares k-fält. Har du svårt att få ekonomin att gå ihop är det ju totalt helgalet att köpa presenter till Pernilla som redan får så mycket saker högt och lågt gratis året runt

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Gäst i Efter fem Pernilla.
  Se reprisen här 👇 …
  https://www.tv4play.se/program/efter-fem/13315576

 • Kristine skriver:

  Nej Malin, jag är inget troll. Bara för att jag tycker att du ska spendera dina pengar på dig betyder det inte att jag är ett troll. Det vill jag inte bli kallad.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  ANN: Tack för din omtanke och jag blev ledsen när några trollar är elaka mot mig för det var inte jag som började med det här insamling det var nämligen bloggläsare CHARLOTTE som började och ändå anklagar dom mig och att jag borde lägga pengar på att köpa soffa än ge present till Pernilla och det är upp till mig om jag vill ge presenter till Pernilla det finns många som har det dåligt med ekonomi kan hitta fynd presenter till Pernilla och min gamla soffa kommer bli såld imorgon kväll och det är jag glad då får jag 1300 kronor för den gamla soffan och ska försöka få ihop pengarna 1300+950 kronor och jag får faktura hem till mig då har jag en månad på mig att betala :-)

 • Kristine skriver:

  Du är absolut ingen tiggare. Det vet vi alla som följer Pernilla på bloggen.

 • Ann skriver:

  Malin,du behöver inte svara o känna att du behöver förklara dig. Vi som följer bloggen vet hur allt startade och vad som hänt. Hoppas du får ihop till en bättre soffa som passar dig och krya på dig

 • Tara skriver:

  Malin – Jag ifrågasatte inte insamlingen, jag bara undrade om du inte fick hjälp med förhöjning och gav förslag att det säkert finns att köpa annars.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  TARA: Dom har varit hemma hos mig och min gamla soffa funkar inte då måste jag ha en ny soffa med högre eftersom min soffan är en divasoffan det är ett problem hade jag en vanligt soffa hade de hjälpt mig med höga ben men inte divasoffan som de har kollat hemma hos mig idag, men jag är tacksam att jag har bra säng och de ska skaffar stödkudde under madrassen och hon kommer nu på fredag och vi ska tränar hela min kroppen för jag har smärta efter covid-19 och har legat 7 veckor på sjukhuset och det har varit hemskt och allvarligt med mig och att det var livshotande sen kritiskt och jag hade tur som överlever men har fortfarande smärta i hela kroppen mvh Malin
  OBS JAG HAR ALDRIG BETT ER OM BIDRAG MED PENGAR TILL MIG, DET VAR CHARLOTTE SOM HITTADE PÅ IDE…

 • Tara skriver:

  Malin – Visst skrev du under ett tidigare inlägg, att arbetsterapeuten skulle komma hem till dig angående förhöjning på din soffa? Hjälpte de dig inte med det? Det går säkert att köpa någonstans annars.

 • S skriver:

  Bra fråga, väntar med spänning på Pernillas svar.

 • Z skriver:

  Pernilla, kan inte du hjälpa Malin med en ny soffa? 🙂

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  LISA: Måste jag svara vad Pernilla har gett mig vi har känt sedan jag var 16 år gammal och det började med att Expressen ordnade att jag fick drömträff med Pernilla hemma hos mig i Bålsta då var jag 16 år och Pernilla 17 år gammal och sen när jag fyllde 18 år kom hon med okej tidningen och gjorde reportaget när jag fyllde år hon har gett mig mycket och jag vill inte kommentera vad hon har gett mig det är privat mvh Malin

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  LILIAN: Ja jag behöver ny sofffa som är högre eftersom jag har legat på sjukhuset grund av COVID-19 har legat 7 veckor och det har varit allvarligt och varje kväll ringer läkare till min mamma och min bror varje kväll när det är allvarligt med mig och att det var livshotande sen kritiskt och jag hade tur som överlever och det är otroligt och jag är tacksam att läkare räddade mitt liv och min gamla soffa är för lågt pga jag har ont i kroppen efter COVID-19 och behöver ny soffa sen började CHARLOTTE skriva om insamling att hjälpa mig och det var inte min ide utan hennes ide, ni behöver inte sänka pengar till mig för jag har inte bett om det läs vad CHARLOTTE har skrivit tack

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  MIA: Det är inte jag som började med samling till min soffa, det är CHARLOTTE som började med sin ide att hjälpa mig, jag tror det är ok för Pernilla att använda i hennes blogg och jag har känt Pernilla sedan jag var 16 år gammal det började med när Expressen ordnade då jag fick drömträff med Pernilla hemma hos mig då jag bodde i Bålsta och även var Pernilla med Okej tidningen hem till mig när jag fyllde 18 år och jag är själv döv och har beundrat Pernilla i många år, kallar inte mig tiggare är du snäll det är inte ok att kallar mig och det var inte min ide med samling och läs vad CHARLOTTE har skrivit mvh Malin

 • T skriver:

  Du! Igenom att skriva på ett publikt forum

 • Elsy skriver:

  Grattis till alla framgångar :) Ser fram emot att se både Mello
  och Masked Singer. Även Benjamins nya matprogram ska bli så
  kul att se.
  Kollade på Talang i fredags, jättebra som vanligt och tycker att
  nya juryn är jättebra konstellation! Biancas goldbuzzer var
  verkligen GRYM! och Bianca gjorde som alltid excellent ifrån sig.
  Mitt absoluta favoritprogram är – YES CHEF! :) Superbra och
  nit två – du & Thomas är FANTASTISKA. Måste ha varit en sån
  spännande och lärorik resa allt ni gjorde. Vilka maträtter ni
  lagat och vilka omgivningar från Skåne till Norrland :)

 • Sara skriver:

  T-vem frågade dig?

 • Lisa skriver:

  Malin, vad har Pernilla gett dig?

 • Eva skriver:

  Stackars dig som måste göra dessa test så ofta! Inte kul! Så himla obehagligt😫

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  KRISTINE:
  Present till Pernilla var beställd för längesedan och det var inte dyrt heller så det är klart hon ska få av mig eftersom Pernilla har gett mig mycket då vill jag ge henne tillbaka. Till de andra som frågar angående varför jag inte köper beg soffa på blocket o sånt och det funkar inte för mig för jag har inte bil och sen får jag inte avbetalningsplan då jag lever på sjukersättning och de tar bara emot faktura och det var inte min ide att det ska bli så här, utan det var CHARLOTTE som föreslog som ni säkert läst vad hon skrivit och jag är bara tacksamma och kräver ingenting och jag är ensamstående mamma och har det kämpigt och jag har heller inte råd gå till tandläkare och köpa kläder och det endast jag har råd är att betala viktiga räkningar hyra, el och hemförsäkring och medicin osv…Jag vill inte köpa soffa hos second hand affär som någon har använt och jag har inte bil och det funkar inte för mig och nu räcker det med mitt svar tack mvh Malin

 • Åsa skriver:

  Håller med om att Malin inte behöver skicka presenter till Pernilla! Lägg pengarna på soffan istället!

 • Yvonne Dahlberg skriver:

  Grattis till Mello och andra program du gör :)
  Plöjde igenom alla avsnitt av Yes Chef! idag.
  OMG – SÅ jäkla bra, helt fascinerad och imponerad
  av dig och Thomas. VILKET underbart team ni två
  är, vilken kemi och karisma har ni båda två så det
  står härliga till! Så spännande när ni är ute och letar,
  fångar era råvaror till matlagningen. Från ostron till löjrom
  och allt annat där emellan. Hoppas ni får ett pris för detta
  program – det är ni verkligen värda. Du och Thomas matchar
  varandra på ett oslagbart sätt.
  Ni måste göra en Yes Chef! nr 2, när denna säsong är slut!

 • Kristine skriver:

  Hej Malin. Jag tror på att hjälpa andra. Kan man hjälpa så ska man göra det. Men för några blogginlägg sen, så jag läste jag en kommentar ifrån dig att du hade köpt en present till Pernilla som du skulle skicka. Det är kanske bättre att lägga dina pengar på dig och saker du behöver, istället för att köpa presenter till Pernilla. Tror också att Pernilla tycker så. Men tanke på din ekonomi.

 • Lovisa skriver:

  Man kan köpa soffa på delbetalning vet själv hur det är att spara ihop till saker och förstår även hur det är att leva med den ekonomi som Malin förmodligen har. Bara ett tips i all välmening.

 • T skriver:

  Vem frågade dig?

 • T skriver:

  Vem frågade dig?

 • Tara skriver:

  Återigen, INGEN TVINGAR ER ATT SKÄNKA EN KRONA. Om någon vill skänka 50 spänn till Malin som har haft det tungt, vad rör det er!

 • Elsa skriver:

  Finns soffor i second hand affärer eller på Blocket!

 • Mia skriver:

  Ja jag hade kanske inte reagerat om det stod att Malin behöver pengar till mat men till en ny soffa hm…
  jag vill oxå ha en ny soffa så om någon känner sig manad så….😅

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  CECILIA I MALMÖ: Tack snälla du min kui kram

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  PERNILLA: Tack snälla du kram

 • Lilian skriver:

  Håller faktiskt med. Vet att Malin är ett MYCKET stort fan av Pernilla, och tycker att om någon ska bidra med pengar till soffan är det Pernilla. Malin har säkert bidragit stort till Pernillas försörjning med alla konserter mm. som hon har betalt för att se.
  OBS! Till Malin : Detta är inte kritik mot dig , utan mot insamlingen. Förstår att du kan ha det svårt .men vi är många som har det.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  SOLVEIG: Vem är det som tigga pengar? Det var fint gjort av Charlotte som hittade ide på att hjälpa mig grund av min sjukdom ( COVID-19) och min soffan fick mig att göra ont i hela kroppen och eftersom min ekonomi är inte det bästa är jag glad att de hjälpte mig. Angående Pernilla då är det upp till henne om hon vill sänka pengar till mig eller inte och jag är bara tacksam att det finns underbara människor som hjälper mig och det var inte min ide utan den fina Charlottes ide mvh Malin

 • Mia skriver:

  Fattar ingenting🤔 Det här är ju Pernillas blogg och man startar en insamling här till någon Malin för att hon behöver ny soffa? Hänger inte med riktigt men vem är Malin och vad har hon med detta blogginlägg att göra?
  Tycker det låter som tiggeri mer i mina öron🙄

 • solveig skriver:

  Tycker inte det är lämpligt att tigga pengar på detta vis. Om nu Pernilla brydde sig om Malin så kunde hon ju skicka en ordentlig slant till henne då att Malin beundrar henne så mycket.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  CHARLOTTE: Tusen tack för hjälp har fått ihop 650 kronor nu och min gamla soffa kommer bli såld nästa helg 1300 kronor och om du vill komma i kontakt med mig då kan du maila mig malin1969@outlook.com tusen tack snälla du för att du hjälpte mig med din ide och tack till dom som sänkte pengar till mig vad är jag utan er? Många kramar från mig <3

 • E skriver:

  Fast Pernilla…….. Det är inte bara när du jobbar det klagas på? Det är även att ni springer på fester, åker till Åre, har restaurangmiddagar med familjen, träffas hela familjen hemma hos dig..som är ofta, vänner träffar, och mkt annat. De är just sånt man ska undgå att göra nu. Jobba bör vi alla göra. De är inte det. Utan andra ansvarslösa saker.

 • Lili skriver:

  Tror det är Carin Wester från Åhlens.

 • Sara skriver:

  Du har agerat ansvarslöst genom hela pandemin- men inte genom att jobba. Man ska göra det man måste, de flesta måste jobba och handla. De mesta andra kan man avstå. Du har inte avstått från saker som inte är nödvändiga. Sen får du förlöjliga folk genom att kalöa folk för coronapoliser om du vill och mår bättre av det istället för att ta en titt på hur du levt ditt liv senaste året.

 • Lisbeth skriver:

  Konstigt att inte någon påpekat varför en 8:a åring satt på restaurang 😂man behöver inte vara dålig förälder för det. Jag gjorde likadant , jag ville vara vuxen och tog på mig mina mammas ” Abbas” stövlar o drog in till en restaurang. Ville äta gott:/ de ringde mamma och jag fick inte ” äta gott” jag fick stanna på mitt rum som det hette på den tiden😉

 • Tezz skriver:

  Ska bli spännande att se detta! OCH Mello OCH Benjamins nya
  matprogram. :) Så spännande!
  Såg honom i svt när han var gäst och även Statsministern med fru
  Så ödmjuk, rolig och charmig Benjamin är, han är så bra på att uttrycka
  sig och det märks att han har mycket djup i sig.
  Så roligt när han berättade att han gick ut själv och köpte en lunch
  och satte sig och käkade själv när han var 8 år gammal :)
  Vilken fin låt han sjöng och så är han så enormt snygg,
  han har blivit en riktig hunk.
  Som de skrev i tidningen, allt Benjamin rör vid blir till guld.

 • Charlotte skriver:

  Vill även säga att, det kanske är många som tänker som så här att, ja det är många som befinner sig i dessa situationer som Malin ? Jo, det är det! Väldigt många! Men vi kan ju inte tänka så för då får ju ingen hjälp 🙅‍♀️

  Hoppas nu att lilla Manin får en summa till sin soffa 🛋💕

 • Pernilla skriver:

  Bra initiativ, en liten summa är nu skickad till Malin.
  Kom igen alla andra, hjälp Malin detta är hon värd💕

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Så roligt att du ska vara med i både ”Masked singer” och ”Mello”, det kommer bli kanon!! :-)
  Kram ♡

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Charlotte: Jag kan vara med och swisha en liten summa till Malin, för jag vet att hon har det kämpigt med sin ekonomi och hon behöver en ny soffa. Mvh Cecilia.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  CHARLOTTE: Tack det var rart av dig som vill hjälpa mig och självklart kan du skriva mitt swish nummer, min kompis Cecilia i Malmö vet hur min ekonomi är och det är tufft för mig med sjukersättning och handikappsersättning plus bostadstillägg och livet är inte lätt :-( Du är verkligen omtänksam och vänlig som vill hjälpa mig och även informera andra om att hjälpa mig och jag är bara tacksam om någon hjälper mig, har sett en soffa som kostar 4995 kronor som skulle passa mig perfekt önskar dig trevlig helg fina Charlotte kram Malin

 • Simone skriver:

  Vacker som få =)

 • Camilla skriver:

  Är det resultatet av Xlash gel som vi ser?

 • Petra skriver:

  Pernilla gillar ju insamlingar så hon kunde ju ge ett bidrag!

 • Rebecka skriver:

  Vart är din mössa ifrån vilket märke ?

 • Charlotte skriver:

  Hej Alla! Jo, jag har tänkt en hel del på Malin som följt Pernilla sen tidiga – 80 tal. Hon har varit en trogen följare i vått och torrt. Hyllat Pernilla oavsett.

  Vi tänker ofta att vi vill ge till de som är sjuka i livet OCH det Ska vi oxå anser jag. Men vi tappar en grupp som lever på existensminimum. Om vi kan Swisha till olika katastrofer i världen , så varför inte till en människa i Sverige som behöver något och har det svårt.

  Vill påpeka att jag jämför inte vem/ vilka som har de värst. Jag vill bara hjälpa Malin som jag förvisso inte känner men som jag har fått ” känna” via bloggen och jag kan nog vilja påstå att denna person är värd en soffa ❤️

  Malin har gett ut sitt nr. Våga Swisha, om så bara en krona. Alla bäckar små blir till slut en Å…..

  Kram Alla! 💕

 • Marianne Hammarberg skriver:

  Hej!
  Du är så himla härlig. Kul att få se dig i dina outfits som stylebyzeb tagit fram, supersnygg blev du. Kanske kan tala om att jag är en stolt mamma till Zeb. 🥰🙏

 • Charlotte skriver:

  Hej Malin:) har svarat dig i föregående inlägg. Kolla där om du vill:) kram charlotte!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tusen tack!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Som jag förstår det så kanske nya säsongen börjar att sändas på Discovery plus , och kommer senare att sändas på Kanal 5 .
  Men jag är osäker.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina!

 • Maria Gustavsson skriver:

  Va fin du är i håret! Jättesnygg 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

 • Hanna skriver:

  Måste man ha abonnemang för att se W V nu ?
  Trist i så fall, har inte sett senaste avsnittet än…

 • Lena skriver:

  Vad vacker du är!

 • Camilla skriver:

  Skal se på

 • Eva skriver:

  Fantastiskt snygg🤗 du blir bara finare för varje år🙏
  Lycka till med alla nya äventyr ✨

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack gulliga du!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra, Malin!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det kommer bli galet kul tror jag !

 • Jennie skriver:

  Jag ser så mycket fram emot Masked Singer, verkar riktigt kul och underhållande! :)

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Snyggaste Pernilla :-) Du är alltid så vacker och snygg och det har du alltid varit :-) Vad roligt att du ska vara med MASKED SINGER och då kommer mina bröders barn tittar på liksom jag :-) Just nu mår jag bättre och tar det lugnt och har hittat soffa som jag ville ha men måste avvaktar pga ekonomi. Igår såg jag Bianca som varit med Talang hon var så grymt och många som var med talang är så duktiga helt otroligt måste jag säga :-) Ha en trevlig helg fina du kram Malin
  Ps Jag skickar paket till dig på tisdag Ds

 • Mia skriver:

  Vad söt du är. Den där rosa mössan är jättefin. Trevlig helg och kram. 😇

 • Lena M skriver:

  Grattis till alla roliga uppdrag, jag ser framemot att få se dig och grymme Per i Mello.
  Vilken snygg blåsa du har på dig, och du är väldigt fin i håret.
  Ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram