Pod-fika & stolt mamma till min grymma entreprenörs-tjej!

img_6496.jpgHej vännner!

Lite fredagsmys så här en mörk novemberdag…!
img_6498.jpg img_6500.jpgimg_6499.jpgBrukar alltid försöka göda Sofia Wistam lite extra när vi spelar in våran Pod…! 😉

4b16d24e-a6a9-49b0-b3cf-d770018da0f4.jpg

Hur STOLT är inte jag över Bianca – som bland 700 deltagare från början – som sedan minskat ner till dessa 10 finalister kvar i VÄRLDENS STÖRSTA  Entreprenörstävlingen ”ENTREPRENÖR OF THE YEAR” , där då Bianca var en av finalisterna i Sthlm-regionen! 

c0bc95a4-b30b-4938-868a-b1081af0a906.jpg868a8f13-9f3c-44fc-a39d-97ff657dda4a.jpgBianca satt hemma framför datorn uppkopplad, och väntade nervöst på att vinnaren skulle presenteras On line….!

And the winner is…….

img_6640.pngBIANCA INGROSSO med BIANCA INGROSSO AB!  💥🎉🎈👏🙏🙌👏😍❤️

img_6637.jpg3ba2f206-f443-4993-9f7b-5ddbe960a272.jpgDenna FANTASTISKA tjej – som går från klarhet till klarhet! 

Målmedveten, hårt arbetande, lojal och kunnig och med en arbetsmoral och kärlek till sitt yrke som är beundransvärd! 

SÅÅÅÅ stolt över dig Bianca!!!! ❤️❤️

f018c46b-ec06-470b-ab47-9a6bf271450d.jpgMorgonen efter intervjuades Bianca i Nyhetsmorgon angående sin vinst ”Årets Kvinnliga Stjärnskott” i världens största Entreprenörstävling! 

img_6677.jpgDet har hänt mycket sedan den här tjejen var en trött tonåring som hoppade av plugget och låg hemma i soffan och kollade på Dokusåpor hela dagarna…! 😝

Ni föräldrar till trötta tonåringar utan mål eller visioner.  Håll ut..! 😩

En vacker dag hittar dom förhoppningsvis sitt kall i livet, och då kommer energin och målmedvetenheten av sig själv  – utan att du som förälder behöver tjata och tjata varje dag…! 😅

 

49 reaktioner på “Pod-fika & stolt mamma till min grymma entreprenörs-tjej!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  ANNA K : Bianca driver Sveriges mest framgångsrika sminkmärke. Hon är med och tar fram produkterna och provar ut dom och sitter i långa möten med Italien och nu mer även Asien för att vara delaktig i alla beslut som tas om paketering , fabriker , innehåll , design etc. Utöver detta är hon även ansiktet utåt för CAIA och lägger ner många timmar på att fotografera och filma reklamkampanjer och även visa upp produkterna på sina kanaler – och då givetvis måste hon sminka sig själv för att visa hur resultatet blir av de produkter som hon marknadsför.
  Hon sitter alltså inte och ”sminkar sig och putar med läpparna” . för att hon inte har något bättre för sig – utan för att det är hennes jobb, då det är ett SMINKMÄRKE hon har!

 • Harald skriver:

  Anna K, du förolämpar Bianca i vartenda mening i ditt inlägg. Men påstår att du inte har något emot henne.

  Sluta bete dig som en barnunge!

 • Anna K skriver:

  Oj, nu blev jag själv ett troll upptäckte jag. Hm…svårt det här att med skrift. Ser mkt hårdare ut än man tänker i huvudet. Bianca är såklart duktig på mycket också. Så, nu blev jag lite mindre troll.🙃🥰

 • Anna K skriver:

  Jag vill ändå tacka N som nyanserar bilden. Måste också säga att det är sorgligt att unga influensers som Bianca inte kan vara bättre förebilder än att stå och puta med munnen och sminka sig i varenda video, det kanske är smart som Pernilla skriver. Men jag tycker att man är jäkligt ego som drar in storkovan på det och influerar en ung generation småtjejer att tänka och handla så ytligt. Korkad helt enkelt. I vardagligt prat med människor är det den bilden folk har. Men kändisbranchen håller varandra om ryggen.

 • Anna skriver:

  N, frågan är då vad du gör här. Om du stör dig på Pernilla, så fokusera på att ge positiv feedback till Bianca. Uppenbart mår du inte bra av att följa Pernilla, och sen blir du triggad när du får svar på tal.

  Du verkar ju gilla Bianca. Så försök följa henne och du, även om man tycker saker. Så behöver man inte delge den man ogillar att man ogillar den. Du märker ju att Pernilla och många av hennes läsare ogillar din negativitet och påhopp. Du skriver att Pernilla inte utvecklas och växer. Du kanske behöver växa själv och inse att det du skriver sprider dålig stämning. Antingen skärper du dig, eller så lär Pernilla få blockera dig. Eller sätta Bloggen i granskningsläge så hon tar bort dina inlägg innan publicering.

  Förövrigt undrar jag hur du tycker att skriva ” Som vanligt då Ps barn lyckas med något mer avancerat än gå upp ur sängen så tappar P all sans och vett. Jag får väl som vanligt bringa ordning i kaos.” INTE är att försöka trycka ner Bianca.

  Nä skärp till dig och höj nivån N

 • p skriver:

  Annak jag håller med dig. Det är väl inget negativt med information?

 • N skriver:

  Du ljuger om mig. Jag ”trycker”
  Inte ner Bianca. Det kan du inte få det till på något sätt. Min intention var att ge den riktiga bilden av tävlingen vilket jag gjorde. Jag skrev också att hon förtjänade priset. Försök inte leka retoriker om du inte behärskar retorik. Jag fattar att en del stör sig då jag och andra kritiserar men i det här fallet så är det inte det jag vill med B. Däremot rättar jag P. Tvärtom. B och B växer i mina ögon. P däremot rör sig inte en millimeter.

 • Anna skriver:

  N, du försökte trycka ner Bianca. Och fick bakläxa. Och då helt plötsligt skriver du att du inte menade det på sättet du skrev.

  Pernilla skriver 17.56. Du svarar 18.04😂

  Du lever verkligen ditt liv här.

 • N skriver:

  Jag är glad att mina budskap som alltid går fram till dig. Bra. Du missar hela resonemanget fast det står klart och tydligt i mitt inlägg och du har inte heller rätt då det kommer till influencers men varför du har fel ska jag inte lägga ner tid på att förklara här och det är du troligen inte intresserad av heller. Som sagt tycker jag B förtjänade priset mtp hur snabbt hon vuxit och hur mkt hon omsätter.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hej och TACK för alla gratulationer till Bianca ! SÅ välförtjänt!
  N mitt största fan har dock fått det lite om bakfoten.
  Detta pris hade inget med CAIA att göra , utan det handlar om Bianca själv som varumärke och hennes egna bolag Bianca Ingrosso AB och hur hon har ökat värdet i sitt bolag genom att på bästa sätt utnyttja sitt kändisskap ihop med sitt entreprenörsskap och ta fram produkter och marknadsföra sig själv och sitt varumärke på ett sådant enastående sätt på så kort tid. Bianca är just nu en av Sveriges absolut största affärskvinnor , och att hon har lyckats att ta sig dit så snabbt och gjort det så galant banar väg för många andra unga kvinnliga influensers – som är de NYA STORA affärskvinnorna i Sverige. Dags att folk börjar förstå det.
  De stora Företagen går inte längre till män i kostym på stora reklambyråer. De går till stora influensers – vilka i huvudsak är unga smarta tjejer som har vett att förstå sitt värde och ta betald där efter! GIRLPOWER!

 • Anna skriver:

  Håller med. Det är sorgligt att en person med en så stor plattform inte utnyttjar den till något vettigare än att uppmana ungdomar till att köpa mer smink och kläder. Vår värld blir inte bättre av ytterligare ett sminkmärke. Det kan knappast vara något att vara stolt över som mamma. Däremot förstår jag att Pernilla är stolt över att Bianca hon gjort sig en förmögenhet oberoende på vad. Allt handlar om pengar.

 • Annette skriver:

  Du framstår verkligen som en sorgligt tragisk figur, N. Helt besatt.

 • Annette skriver:

  Grattis Grattis till Bianca. Härligt

 • David skriver:

  N du är verkligen familjen Wahlgrens största fan😂

 • David skriver:

  N är lika besatt av Pernillas liv som vanligt. N jag tycker du ska skriva en Pernilla Wahlgren faktabok. Du verkar ha ett stort behov av att skriva dina tankar om henne 24/7.

 • AnnaK skriver:

  Tack för klargörande. Sanningen står sig alltid bäst.

 • Kristine skriver:

  N-jag väljer att fokusera på glädje istället. Det mår jag bättre utav. Är så trött på att allt negativt men fortsätt du att skriva all fakta du hittar om familjen. Mår du bättre av det så ska du fortsätta med sånt. Jag hittar glädjen och du hittar det som är lite negativt. Alla är vi olika.

 • Sanna skriver:

  GRATTIS Bianca ❤️🌟❤️ Vad kul! Bra jobbet 💪 Och TACK för ännu ett härligt avsnitt av podden. Det var så fint med hyllningen av Wahlgrens Värld ❤️ Det senaste avsnittet som visade Biancas svåra val att avsluta graviditeten var SÅ rörande och fint ❤️💔❤️ Vilken underbar mamma hon kommer bli när det är rätt för henne ❤️❤️❤️ Ha en fin första advent 🕯

 • N skriver:

  Vad gör livet tråkigare med lite basic fact? Jag skrev att B var välförtjänt av utmärkelsen eller hur? Men det ska också sättas i sin rätta kontext. Varför ska vi hitta på sagor för att få folk att se bättre ut än vad de redan är?

 • Kristine skriver:

  Eller så kan man skriva – Grattis va roligt för Bianca. Istället för att lägga energi på att hitta allt fel fam Wahlgren/ Ingrosso gör. Livet blir så mycket roligare om man är lite mera positiv än negativ. Så tänker jag 😀

 • N skriver:

  Som vanligt då Ps barn lyckas med något mer avancerat än gå upp ur sängen så tappar P all sans och vett. Jag får väl som vanligt bringa ordning i kaos.
  1. 700 var nominerade i hela Sverige. Inte i region Sthlm där B deltog.
  2. Bs bolag slipper kriteriet 5 års verksamhet pga att hon är nominerad i årets stjärnskott.
  3. Ca 10% av alla nominerade vinner priset.
  4. Detta var en deltävling och finalen Sveriges entreprenör går av stapeln 2021. Sen går en vidare till världsfinalen.
  5. Juryns motivering innehåller inget av Pernillas ord ovan utan avser mest att B nått dit hon nått pga en stor spridning vilket man får om man tillhör Kanal 5s fd största flaggskepp och där igenom synliggjort sig i alla medier man kan med alla medel man kan.
  Det jag sett i WV handlar om just exponering och flitigt instagrammande. Möten, strategier och affärsplaner har jag aldrig nånsin set B jobba med snarare fly från. Så Bianca förtjänar detta pris för hon har lyckats exponera sig i alla tänkbara kanaler.
  Och man sitter inte och ”väntar” på att ens barn ska ”bli motiverade”. Man är där och hjälper dem i alla lägen.
  Det är precis sånna här överdrifter som gör en del av oss tveksamma till sanningshalten i dina påståenden om alla möjliga saker, inte minst Covid.

 • N skriver:

  Killarna bakom Bianca är två stora entreprenörer som var smarta nog att ta hennes varumärke först. De fattade snabbt vad som höll på att hända. B är en gallionsfigur och det är bäst uppmärksamhet att ge dem priset givetvis. Har du sett B göra en enda affärsplan, budget eller verksamhetsberättelse i WV som ”visar allt”?

 • Ann skriver:

  Så är det så klart. Bianca står för kändisskapet som gör att många vill köpa men det är de övriga delägarna i bolaget som står för kunnandet. De får inget pris tyvärr.

 • Anna K skriver:

  Grattis Bianca, jag antar att det är fler som ligger bakom succén??? Nu verkar det som att Bianca är själv. Vad gör Bianca på företaget, egentligen? Och vad gör de andra? Får känslan av att de andra är de med entreprenörskänsla, som lyft in Bianca för att hon är ett namn och är snygg och jämt sminkar sig i sina vloggar. Eller??

 • Lena skriver:

  Och du vet att P åt allt? Om någon tar en bild på ett middagsbord innebär det inte att personen ifråga äter upp allt. Sen har väl du egentligen inte med att göra hur P hanterar sina points.

 • Malin skriver:

  Bianca är ingen större förebild precis…

 • Gunilla skriver:

  Wow, bra jobbat tjejen 😃😃

 • Lovisa skriver:

  Stort grattis Bianca !

 • Camilla skriver:

  Jeg er veldig stolt av Bianca ❤️💕 hilsen Camilla norskewahlgrensupporters på Instagram

 • U skriver:

  1 bulle, 1 donut ,1 brödskiva , lite korv ca 23 points totalt

 • Linp skriver:

  Det är de! Det har dom sagt flera gånger i tv, skriv inte saker innan du vet!!

 • Emma skriver:

  Åh stort grattis till Bianca!! 😊 Förstår att du blir super stolt! Den där fikan går inte av för hackor heller 😍 kram

 • Nina. skriver:

  Stort grattis till Bianca 🍾🎉 Hon är så grym.

 • Marianne skriver:

  Hurra for Bianca! Gratulerer så mye!

 • Åsa skriver:

  Oj, hur många viktväktarpoäng blir den fikan?

 • Charlotte skriver:

  Vad menar du egentligen med den kommentaren? Skulle de inte vara stolta över sin mamma ? Det är väl mer vanligt att mödrar/fädrar berömmer sina barn än tvärtom antar jag. Löjlig kommentar.

  Sen så Grattis Bianca 💕

 • Nina skriver:

  Stort Grattis till Bianca! 🥳🎂💐🎈

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  🏆Stort grattis till Bianca och hennes team🎉
  Mascarorna är fantastiskt bra, bästa jag har haft genom alla år👏🏻 Parfymerna -gudomliga dofter! Lei absolut bäst av alla, men La Nuit väldigt god också! Bra jobbat!
  Ha en god advent, Pernilla 🕯

 • Spindelulla skriver:

  Hon är vass den tjejen <3 Min två döttrar älskar hennes produkter =)

 • Pia skriver:

  Stort grattis till Bianca🎉🎉
  Förstår att du är jättestolt❤️

 • Ingela skriver:

  Grattis fina Bianca till utmärkelsen , hurra ! 👍🏼🥳🥳

 • Lova skriver:

  Tänk om de var stolta över sin mamma. Just sayin. 🙄

 • Cecilia I Vara skriver:

  Så roligt att läsa. Såg intervjun i Nyhetsmorgon. Förstår att du är STOLT! De visar att man inte måste gå en massa utbildningar för att ta sig någonstans i livet. Både Bianca och Benjamin har visat prov på det. Båda är idag hårt arbetande inom varsitt område. GRATTIS till Bianca.
  Kram till er!

 • Nina Cecilie skriver:

  Grattis til Bianca🥳🥳Det var hun så verdt👏🏼👏🏼Elsker CAIA å nærmer meg vel å ha alt som har lansert av produkter 😁😁💄

 • JennyE skriver:

  Nämen wow!!! Så himla kul för henne 🤗 Och Benjamins hyllningar efter hans medverkan i ”Så mycket bättre”. Hur sjukt stolt mamma är inte du?!?!?! 👏😘

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Så himla skoj att Bianca vann, grattis till henne (och till dig som är hennes mamma)!!
  I kväll skulle jag ha sett din show här i Malmö om allt hade varit som vanligt, men den är framflyttad till maj, puh!
  Kram <3

 • Veronica skriver:

  Jag såg det och blev så glad eftersom jag bara väntade på att de skulle utse Bianca (jag förväntade mig det, allt annat hade varit extremt underligt) och så började jag gråta i vanlig ordning 😉 ;P Väldigt stolt följare här (Y) <3

 • ELIN skriver:

  Jag sag Wahlgrens varld igar och maste saga att Bianca var sa modig att dela med sig av graviditeten och aborten. Hon visade att det inte alltid ar sjalvklart hur man kanner och hur tankarna kan ga. Hon ar alltid genuin och det syns, aven genom TVn! All karlek till henne och resten av familjen saklart!

 • Rosie skriver:

  Grattis till Bianca och tack för att ni ger sådan glädje på torsdagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram