Podcasten

IMG_6491

Ni har väl inte missat veckans pod!? Nu finns ett nytt väldoftande podavsnitt uppe. Det handlar om bleka vinterkroppar, berusning, kärlek och hiv. Vet ni inte hur ni ska ladda ner den på telefonen? Kolla in denna utmärkta sidan som på ett enkelt sätt berättar hur man gör :)

Du har väl inte heller missat vår favoritapp just nu?  Wrapp ! Med Wrapp går det inte att glömma sina belöningar på diskbänken. Så fort du har sett ett erbjudande i appen registreras det på ditt Wrapp-kopplade kort. När du sedan betalar med kortet, aktiveras erbjudandet och man får tillbaka pengarna helt automatiskt.

Genom Wrapp tar du del av en mängd olika erbjudanden från varumärken som finns knutna till Wrapp.

Wrapp har nu gett oss möjligheten att ge ut ett specialerbjudande till alla er som ännu inte kopplat ert kort till Nya Wrapp. Det kostar inget, och ger dig som lojal kund bra erbjudanden från dina favoritbutiker direkt i telefonen.

Laddar du hem appen, anger promokoden ‘PS2015’ och kopplar ditt Nordea-kort får du nu 100 kr i välkomsterbjudande att använda på valfri biograf. Detta får du enbart som podlyssnare/bloggläsare denna veckan – så passa på att registrera dig redan idag! Superbra så här i jultider också.

1. Ladda hem Wrapp

2. Koppla ditt Nordea-kort eller ansök om ett nytt re:member flex via appen

3. Ange koden ´PS2015´

4. Få 100 kr att använda på valfri biograf. Perfekt i vintermörkret!

 

I podden denna vecka berättar vi också om vår adventspresent till en lyssnare. Varje vecka kommer vi välja en fin bild som hashtaggat #wahlgrenochwistam på instagram och skicka ett litet (eller stort) paket.

9 reaktioner på “Podcasten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram