Podinspelning & födelsedagsfirande på tre man hand.

Ledig lördagskväll. 

Har haft en skön dag med Podinspelning med min älskade kompis Sofia . 

Vi skulle egentligen varit i Marbella nu på Padelresa , men det fick vi ju ställa in på grund av rådande omständigheter. Längtar dock som en galning till mitt andra hem i solen… 

Får nöja mig med att se lite suktande bilder på Susannes blogg…! 😘
57143e64-5f16-4f60-bc98-f1ac84efc022.jpg
Gulliga Sofia gav mig sitt nya fina armband med berlocker som man väljer själv från hennes kollektion! 
img_6052.jpgFler favoriter ur hennes fina snyckeskollektion!

facetune_14-11-2020-18-56-58.jpgEfteråt åt vi lunch på underbara Vattenverket här på ön, och sedan blev det en lugn kväll hemma. img_5635.jpgVeckan som har gått har också innehållit långromenad med bästa vännerna på ön mot Vattenverket. 

img_5636.jpgEmilia, Jennifer och Sanna. 😍 Mina älskade pluppar med Antikroppar och ny-testade! 

img_5625.jpgimg_5628.jpgimg_5631.jpgInnan dess han vi med en Padelmatch också ,  men det glömde vi att fotografera. 😅

824ba978-7c99-4ccb-a779-5f5a3aab2b72.jpgPå kvällen firade jag och Jennifer Sannas födelsedag lite i förskott på fantastiska ARC Rooftop! Så gott som ensamma på restaurangen,  och allt fint corona-anpassat i tider som dessa!

img_5993.jpgMaten var FANTASTISK!!!img_5994.jpg64276311-e9d2-4ad5-9124-3393c194bfe0.jpg2103011e-c3a8-4d51-94c3-6dc2732032c4.jpgimg_5998.jpgimg_4342.jpg#stöttarestaurangbranchen !  😋

Jag trängs inte vid diskarna i mataffären  (beställer hem via Mathem istället ) jag flyger inte eller åker kommunalt och shoppar inte i stora köpcentrum med folk överallt. Jag går inte heller på middagar/fester med folk jag inte träffar till vardags.

Däremot sitter jag gärna vid ett avskilt bord med nära vänner ur mina ”pluppar” på Corona-anpassade restauranger – så att inte mina vänner i restaurangbranchen ska behöva gå i konkurs och få stänga ner sin verksamhet för gott!

Så här klokt skrev min kompis ;stjärnkrökaren Thomas Sjögren ;
img_5885.jpgimg_5884.jpg

 

 

 

106 reaktioner på “Podinspelning & födelsedagsfirande på tre man hand.”

1 2
 • Marko skriver:

  Pernilla, du verkar verkligen vara en sån härlig människa synd att du inte vet vem jag är. Lite lika knäppis som du. Vi skulle vara ett perfa par😂🤗

 • Ellis skriver:

  Så ser vi då återigen att vi har en sjukdom som spelar rysk roulett med oss.
  Christina Schollin frisk.
  Sven Wolter död.
  Ingen vet hur den drabbar dig. Tänk om ALLA bara kunde följa de restriktioner som gäller.

  Skärpta råd
  Från den 29 oktober till och med den 19 november uppmanas alla som vistas i Stockholms län att:

  Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

 • Anita skriver:

  Om man läser på lite så förstår man att man även vill förbjuda trängsel som förekommer i andra miljöer såsom kollektivtrafik, köpcentrum, varuhus men att man inte har lagstöd för det i nuläget. Regeringen kan alltså inte gå in och stänga ner IKEA, HM osv vilket förstås är bra. Det finns ett lagstöd för den här åtgärden liksom ordningslagen som reglerar allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Man villl reglera trängsel även i andra miljöer men det finns ingen lag som riktar sig specifikt och kan slå mot de miljöerna. I många länder har man helt stängt ner (sk lockdown) och vi vill väl inte hamna där.

  I det här läget måste man ta till alla medel för att begränsa smittspridningen som annars kommer att skörda tusentals liv. Bara för att man inte kan reglera trängsel i en viss miljö så betyder det inte att man inte ska reglera det som man kan och har lagstöd för. Enkelt!

 • Lena M skriver:

  Håller med om att krögarna har blivit hårt drabbade i detta, de flesta har ju vidtagit åtgärder tidigt och kämpat på för att sköta sig. Det är ju var och ens ansvar att tänka till. Tack Pernilla för att du tänker på alla krögare och för fram deras röster. Håller tummarna att folk snart fattar allvaret och tar sitt eget ansvar och inte bara skyller på alla andra.

 • Lollo skriver:

  Jag förstår din krögar-väns kommentar till vår statsminister. Det har blivit väldigt snett och orättvist och krögaren har en hel del poänger i det han skriver.
  Något som också är väldigt snett tycker jag, är alla moralpredikningar i sociala medier som verkar fått fäste. Inte bara hos dig såklart. Ojoj vad alla bloggare/influencers osv. får värja sig från angrepp genom att i varje inlägg skriva ”jag och mina kompisar har testat oss innan promenaden” och ”vi sitter på coronasäkrat avstånd”. Det är precis som om allt sunt förnuft har försvunnit. Det verkar vara det allra senaste att sitta och läxa upp varandra i olika sociala medier… Tråkig utveckling!

  • N skriver:

   Varför är den tråkig? Pernilla skiter i FHM och vården går på knäna. Är det då de som tycker att hon ska skärpa sig som är oroade för den brutala utvecklingen?

   Och stödja restauranger. Herre gud vd genomskinligt att använda som ursäkt. Det är en toklögn för ville hon stödja och undvika miljöer där smittan sprids så har hon miljoner att göra det med.

   • N skriver:

    Och vi känner igen den där skärmdumpamentaliteten från förr för att försöka jobba med ”auktoriteter” för att ursäkta sitt beteende. Patetiskt. Ditt insta svämmar tydligen över med folk som
    Börjat avfölja och lägga ner dig. Well du står iaf upp för ditt beteende likt den tonåring du förblev livet ut.
    Är Christina smittad? Jag hoppas verkligen att hon mår bättre snart. Jag önskar ingen Corona. Nånsin.

   • Veronica skriver:

    Snälla N ta och skärp dig nu och försök att hitta nån sorts mognad. Du har ju inga som helst bevis för dina påståenden om Pernilla, det enda som blir är att du blir patetisk i ditt kommenterande i Pernillas blogg

 • Sara skriver:

  Allvarligt!!??
  Du hänger ut en kvinna som kommenterat usch på din mammas instagram.
  Du skriver att har man inget snällt att skriva/säga så ska man vara tyst.
  Hur beteer du dig själv??? Det är väl inte snällt att hånga ut denna kvinna! Har man inte snällt att skriva ska man låta bli!? Var det inte så du skrev?
  Du kastar så många stenar fast du sjölv sitter i göashuset Pernilla!
  Jag vet att du kan vara både elak och gå till hårda personangrepp så fort någon ifrågasätter dig eller säger något till dig.
  Så snälla!

  • N skriver:

   Har hon gjort det igen den lilla kränkta prinsessan som aldrig vilja bliva stur och ”aldrig tar åt sig av kommentarrr”? Hon är fan otrolig. Förebild för massa kvinnor. De kvinnorna hoppas jag att jag slipper träffa. Om man kritiserar P är man satan men P hänger ut folk med adress då är det noll problem. Jag är fan RÄDD för de Hä r personerna och inte för de so.M Kritiserar P för hennes beteende o Corona tider där vården går på knäna. Har tidigare stört mig på Bianca men det är synd om henne även om man kan tycka att man närmare 30 än 20 får börj agera vuxen men hon gör det bättre än mamma. Benjamin har jag seRT i smb. Oerhört trevlig och ödmjuk. P däremot. Den med mest livserfarenhet framstår bara som värre o värre. Infantil obildad och superegositisk med en självbild av att hon är värd mest på planeten då man skrapar på ytan av allt fnissande fasad. Vilket folk verkar börjat märka. Bra. Transparens är guld.

   • Veronica skriver:

    Nej N. DU är otrolig som går in på Pernillas blogg och kommenterar som om du har 100 % koll på hennes vardag. Det har du inte. Hade du haft det hade du varit en i familjen eller en nära vän till familjen och det är du med all säkerhet inte eftersom nära vänner inte går och spyr galla i kommentarsfältet som en galen stalker på sin nära väns blogg. Anser man att ens vän gjort fel så tar man det privat. Och nej allt som filmas kommer gissningsvis inte ut i rutan så vi tittare får se det på Wahlgrens Värld

  • Sara skriver:

   Dessutom finns det väl mycket att lära av att din mamma smittats!!?
   Hon som varit försiktigt, hållt avstånd, haft mask osv. Ändå går hon på middag och blir smittad. Jag antar att ingen av hennes vänninor satt där och snora och hosta rätt ut men ändå blev flera i sällskapet sjuka….
   Man vet ALDRIG! därför ska man avstå middagar osv!! Du borde lära av detta som springer runt överallt precis som allt är sig likt.

  • Sara skriver:

   Nu finns ny forskning som visar att mest smittsamma ställena att vistas på är restauranger, cafeer osv

   • N skriver:

    Har du länk för jag har hört det motsatta. Inomhus är smittsamt men just krogar har inte kopplats till de största smittkällorna vilket inte ursäktar P nånstans men man ska ändå försöka ge rätt för rätt.

  • Veronica skriver:

   Var det du som var den kvinnan eftersom du blir så upprörd över en sak som egentligen inte rör dig. Troll ska ut i ljuset så de blir synliga och spricker som det sägs att troll gör när de kommer ut i solsken. Jag tycker det var bra att Pernilla hängde ut henne, beteendet och reaktionen på videosnutten var inte ok och jag håller med Pernilla där att har man inget snällt att säga så håller man tyst. Men jag kan ju tänka mig att mycket av detta gnällande som kom därifrån beror på avundsjuka. Det är ju så att det stod att Christina har haft corona och blivit frisk och nu har antikroppar och Pernilla testar sig nu och då då hon jobbar som hon gör så ja jag tycker det var en vidrig reaktion på videosnutten då det står klart och tydligt hur läget är.
   Det roliga är ju att vederbörande tog ner sitt Instagram-konto efter att Pernilla ”hängt ut” henne. Vilket förhoppningsvis tyder på att vederbörande förstått att hon gjort fel

   • Sara skriver:

    Kvinnan har kontor kvar, alla fall när jag kollade.
    Jag blir upprörd för att man uppmanar andra till att vara vänliga, men själv kan Pernilla betee sig hur som helst. Levde hon efter sin egen folisofi skulle hon ju inte hängt ut denna kvinna, eftersom Pernilla inte hade något snällt att säga till henne så ska Pernilla vara tyst.
    Ex…varför ska hon förlöjliga och slänga glåpord över folk som följer restriktioner och blir upprörd över att Pernilla inte gör det? Har Pernilla inget snällt att säga ska Pernilla vara tyst- det är ju så hon säger till alla andra!!

    Angående smitta på restauranger osv så prata de om det imorse på efter tio, en läkare som var där.

  • Therese skriver:

   Sara, precis så tänkte jag med när jag såg hur uthängd kvinnan blev på Insta-stories….

  • Ellis skriver:

   När man målat in sig i ett hörn som Pernilla gjort, då tänker man nog inte klart längre.

 • Madde Gren skriver:

  Skicka lite kärlek till dig, du är världens coolaste kvinna. Fortsätt vara du!
  Kram ,
  Madde

 • Astrid skriver:

  Brukar aldrig kommentera direkt. Men på riktigt…. Hur orkar ni hålla på..

  Tack för att du sprider glädje Pernilla. Du är alltid hur glad och skön som helst. Skönt att höra att det gick bra för dina päron 🙏❤
  Kram A

 • Charlotte skriver:

  Såg precis din bror Linus på ” helenius hörna” :) förr tyckte jag att du och Niclas var mest syskonlika, men nu tycker jag att du och Linus är mer lika. Älskar skräckfilmer men det är väl förbud att gå på bio nu va? Ha de !

 • N skriver:

  Just nu i Aktuellt så berättas det att Coronatesten inte ens räcker till för de Stockholmare som visar symptom men om jag fattar det rätt testar du och ditt crew we varje dag för kunna filma utan att du har symptom alls? Har du förtur till coronatester pga din reality ?

  • Veronica skriver:

   Och så var det det där att man kan ha corona utan att ha symtom

   • N skriver:

    Japp. Så då kanske man ska prioritera de sjuka och inte de som inte visar symptom om testerna tryter. P och crewet och andra symptomfria som kan får stanna hemma i högsta möjliga mån. Ställ in Ps program för en tid. Ingen går i konken av det.

   • Tilda skriver:

    Ja det är helt logiskt N att just Pernillas inköp av hemmatest påverkar andra. Din dumma fan, hon gör precis som man ska. Du är helt pantad.

   • N skriver:

    Om nu alla andra som har jobb som Pernillas dvs kultursektorn gjorde det skulle fler svenskar som är sjuka kunna testa sig. Dvs om man gjorde det här till direktiv. Jag ville bara veta att jag fattat det rätt: sjuka får inte testa sig – friska får göra det för att kunna jobba i yrken som inte är samhällsbärande.

   • p skriver:

    Veronica, då måste ju alla människor testa sig varje dag?

   • Veronica skriver:

    P: Nu sa jag ju inte att alla har corona utan symtom utan jag sa att det kunde vara så också, men att testa alla utan symtom kanske inte är en så dum ide med tanke på rådande omständigheter oavsett om du var ironisk eller ej. Dyrt ja visst men då kanske vi får nån sorts ordning på det hela istället för dessa kaos som nu är och då menar jag inte bara här inne på bloggen i kommentarsfältet

   • Veronica skriver:

    P: Om inte varje dag så åtminstone om nån i ens närhet testat positivt som Pernilla faktiskt berättat om att det har varit i hennes närhet och även om inte nån testat positivt i ens närhet så kanske man kan testa sig nån gång till flera gånger i veckan. Jag har svårt att tänka mig att gemene man skulle behöva detta varje dag. Det är ju mycket livssituation också och hur mycket man rör sig ute pga jobb t ex.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram