Premiärtur med båten & sommarlovs-lunch!

Hej vänner! 

I morse var jag uppe tidigt för att möta upp min bror Niclas och filmteamet och ta Jungfruturen med nya båten! 
img_3382.jpgimg_3367.jpg

Brukar ju bara ha båten liggande på Lagnö, men i år har jag även båtplats på Lidingö. Så smidigt!

img_3378.jpg

Hej fina båt!  En Nimbus T8  ! 💥

img_3380.jpgimg_3379.jpg

Bästa dagen också att ta sommarens premiärturen med båten!

img_3377.jpgimg_3369.jpgimg_3372.jpgNiclas W och Nicklas på Nimbus – redo för att ge sig iväg på en provtur!

img_3368.jpg

Men SENÄLLA vilket härligt båtväder!! 🙌    Någon behöver dock sola benen…! 😅

img_3386.jpg

Efter en härlig tur på sjön , så tog jag och Nicke våra vespor  (Nickes är egentligen en MC), och åkte till AGA-kajen för att äta frukost på Coffee and Cava. 

fe70e29e-e179-4c48-b904-abfdc1dd9bba.jpgJag tog en Mozzarella Caprese, 

b492f5e1-775e-4552-b8c3-e5fc29db70ac.jpg

Nicke tog en Ägg & avokado-macka.

61364795359__55d50f6a-c7eb-4f6a-b8ad-1103794eeffa.jpg

Syskon-mys med Nicke & Nilla! 😋😍

Efter frullen åkte jag och hämtade upp Theo som precis slutat skolan , och så mötte vi upp Emilia , Leon och gänget och åt Skolavslutnings-lunchRönneberga Gård här på Lidingö! 
img_3396.jpgimg_3399.jpg

Kan inte vara annat än stolt över min Theo! ❤️ Snäll mot alla , gör sina läxor och pluggar hårt inför alla prov – vilket resulterade i  3 A:n & 6 B:n i betyg!  Lätt smartaste personen i vår familj, haha. 👍😅

img_3400.jpgJag beställde in en grymt god körv! 

img_3404.jpg Otroligt härligt väder! Perfekt dag för skolavslutning och firar-lunch med bästa gänget!

img_3406.jpg

Sedan skulle det mätas vem av Theo och Leon som var längst.   Och Theo försökte fuska, haha….!

img_3408.jpgLeon , Theo och Theo! Vilka stor fina killar de har blivit! 

5bb3dc35-7b65-4fa9-a197-cd2d957b756f.jpg
Så. Då har SOMMARLOVET officiellt börjat!!! 💥❤️🎉🌞👏

35 reaktioner på “Premiärtur med båten & sommarlovs-lunch!”

 • Anna Mountain skriver:

  💥❤️🎉🌞👏

 • Cissi skriver:

  Härligt med sommarlov!! ( Bra jobbat Theo!!👍) Hoppas ni får en härlig sommar!!☀️☀️☀️💞

 • Annika skriver:

  David = regissör? Man undrar ju eftersom han inte blir blockerad.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Lisa! Glad jag blir för dina ord!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh , jäklar!!! Grattis! En sak säker . Din smarta dotter har en mamma med HUMOR iallafall! :-) Minst lika viktigt i min värld! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Carro : Som TUR är han han även ärvt familjens humor , så han förstår det ROLIGA i min kommentar om att han är smartast i familjen. Tyvärr kan man inte säga det samma om dig. Det skämtet flög tydligen över ditt huvud…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det viktiga tycket jag är att man har ett jobb som man trivs med och där man får utvecklas inom det område som passar just dig. Bianca älskar det hon jobbar med, och är uppenbarligen väldigt bra på det hon gör, eftersom det går så bra för henne. Jag hoppas att Theo kommer att hitta ett jobb som passar honom lika bra i framtiden. Och vad det än må bli – så kommer jag att stötta och uppmuntra honom. Så länge det inte är något olagligt…! 😉

 • Veronica skriver:

  Ja och visst är det extremt irriterande att dessa s.k ”låtsasjobb” som du kallar dem gör dessa i dina ögon irriterande youtubers och influencers extremt rika också :)

 • Cecilia skriver:

  Tycker du att ner korv är god, så ska du få smaka på Erikssons Grillkorv (från Nossebro) vid något tillfälle. Lätt godaste korven jag någonsin har ätit. Kan äta den både rå och tillagad.

  Mysiga bilder med båten.

  Kram till dig och de dina.

 • Annsi skriver:

  Hej Sofia, carro o allt vad ni kallar er! Sluta trolla runt med er avundsjuka! Uppenbart har det väl gått bra för Pernilla o hennes barn. Alla jobbar och har egna bostäder. Till skillnad från en annan ”artist” där dom bor sex vuxna varav en arbetar och resten är arbetslösa🙄 ”artisten” själv väntar på det stora genombrottet på 35 år. Och medan hon väntar så har hon egentid såsom manikyr pedikyr ,solar solarium och går till frisören. Ja just det, inte att förglömma…. låtsas ha en egen tv-show framför mobilen 🙈🤪😂

 • David skriver:

  Du verkar inte speciellt smart själv. Sten, glashus.

 • Sofia skriver:

  Då kanske Theo satsar på utbildning och att skaffa sig ett vettigt jobb i samhället istället för alla dessa låtsas-jobb som ungdomar har idag som influencer och youtuber och instagram-modell och allt vad det är. Hans pappa är väl polis så det kanske, förhoppningvis, blir något åt det hållet då.

 • Carro skriver:

  Tur att Theo inte ärvt familjens intellekt. Men det kommer kanske bli jobbigt för honom att umgås med er i framtiden ju äldre han blir.

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Tänkte exakt samma om dottern som gick ut 9:an med 14 stycken A och 3 stycken B👍❤️👍 Undrar om brevbäraren var smart🤔 Härliga bilder😘

 • Anne skriver:

  Så fina bilder! Härligt med svensk sommar!

 • Anne skriver:

  Kan man äga ett namn förresten? Ok då är mitt namn Anne enbart för mig. Och jag kommer få utbrott så fort någon annan använder det och ta på mig min offerkofta.

 • Anne skriver:

  Varför är det hela tiden olika namn som påstår att de någon annan använder namnet Mallah. Skaffa dig ett liv pysen och låt Mallah kommentera. Är Mallah exklusivt för en person. Nej.

  Väx upp.

 • m skriver:

  så less jag är se mitt nickname ännu frekvent förekommande. Tidpunkten 02:33 säger en hel del om personen i fråga…

 • Annsi skriver:

  Önskar Theo ett härligt sommarlov! Lycka till med nya båten och hoppas vädret tillåter många härliga turer. Det är du väl värd! Trevlig sommar🌺

 • Gina skriver:

  Sofia verkar duktigt störd😂😂😂 läst dina kommentarer.

 • Mallah skriver:

  Fina barn!

 • Sofia skriver:

  Du säger åt andra att de ska sluta med sitt drev samtidigt som du själv fortsätter att dreva mot henne? Där gick det inte plus minus noll för dig. Herregud du blir chockad människa. Svårt chockad då eller? Klarar hjärtat ditt chocken? Svenskar blir CHOCKADE, och inte sällan också RÄDDA, när andra svenskar visar upp sitt dåliga mående. Hjälp! Hon är inte en timid, klämkäck, ständigt leende svensk med falsk fasad. HJÄLP! Man blir rent chockad.

 • Anna skriver:

  Heter du Maria nu Anne. Din besatthet är det enda som förstör Pernillas blogg. Lämna bloggen eller gå vidare i livet. Så det blir lite lugnt här. Du skriver alltid inlägg som inte har med blogginlägget att göra.

  Du kanske inte mår så bra.

 • Maria skriver:

  David/ Sara/ Rickard du ger dig aldrig eller hur? Skall vi lägga till Anna nu oxå😂
  Pernilla tappar massa trogna bloggläsare på grund av dig. Tror faktist det är exakt det du är ute efter, tror inte alls att du ens gillar Pernilla utan det du vill är att förstöra här på bloggen. Pernilla har inte fattat det än bara.

 • Anna skriver:

  Vårt kära troll ger aldrig upp. Nu kallar den sig Anne. Att du orkar förstöra vartenda blogginlägg.

  Om du stör dig på folk så är det kanske du själv som har problem. Den enda du kan förändra är dig själv.

 • Lisa skriver:

  Ja! Visst är det härligt när man som i princip ensamstående mamma till 4 (3) barn visar att idogt och engagerat arbete ger att man kan leva exakt som man vill med familj och vänner! Visst är det härligt att se att kvinnor kan allt inklusive skapa ett fantastiskt liv för sig och sina barn! Visst är det härligt att lyx har sin givna plats och att man tillåter sig själv att njuta av allt sitt hårda arbete genom åren trots att man skärskådas i allt man gör!!

 • Hedda skriver:

  OM det nu är Anna , klart att det är men blir chockad. Tycker synd om henne . Vi alla kan må psykiskt dåligt. Ta hand om varann och tänk efter lite. Anna skadar ingen. Anna vill nog ha lite hjälp och närhet. Hon får den kanske inte bara gör att hon visar upp foton på sitt insta. Hon kanske är väldigt ensam. Sluta nu med erat drev.

 • Hedda skriver:

  Men herregud! Förlåt att jag pratar om Anna B. Jag har inte gottat mig i elakheter det kan du se Pernilla ” om du ids”

  Såg på youtube nu nåt klipp som vart nu? Alltså herregud, hur mår människan? Tycker synd om henne. Blev chockad faktiskt. Är klippet i nutid?

 • Maggan skriver:

  Men sluta då att dra upp det. Nu är detta nytt blogginlägg av Pernilla som inte handlar om AB.

 • Anne skriver:

  Kära Ni! Vet inte vad jag ska säga eller tycka, egentligen. Vad är det som händer i Ditt kommentarfält? Någon som kallar sig bl.a. David (tror det är en kvinna) sprider så himla dålig stämning här. Bråket med Anna Book. Inte trevligt det heller. Vet inget on henne men dispyten mellan er verkar onödig. Du är ju en fantastisk artist och Din familj verkar så väldigt rar. Varför rensar du inte upp i kommentarfältet och blockar alla dumheter. Var sträng där. Vi som tycker om dig och din familj, för de duktiga artister ni är, vill gärna slippa alla dumheter i kommentarfältet. Du har råd att blocka dessa troll. Vi är tillräckligt många som tycker om Er. Våga stå upp och ta ställning. Annars förlorar Du oss trogna fans också. Var rädd om Dig ! Kram!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åh så härligt med båttur i det fina vädret ☀️
  Så fina mysiga bilder.
  Underbar känsla med skolavslutning minns man själv. Bra jobbat Theo och grattis till sommarlovet. Hoppas det blir toppenbra.
  Kram Sandra 🌸🌼

 • Ewa skriver:

  Lyx, Lyx och åter Lyx

 • Johanna Grahn skriver:

  Men duktiga lilla stora Theo 😀

  http://johannagrahn.se

 • Helena skriver:

  Åh vilken underbar dag för er alla! Nu verkar sommaren kommit för att stanna😎 det spås t.o.m ett soligt midsommarafton 👍 inte fy skam!

  Själv satt jag mig ute på terassen med ett kallt glas fläder saft och lyssnar på alla studenter som omringar oss. Här sitter dom i sina trädgårdar i partytält kloss intill varann. Det ironiska är att fadern i familjen är överläkare på vårat sjukhus 👎 men men , titlar hr ju visat sig inte stämma överens med sitt eget levende förr så….

  Ha en fortsatt go helg !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram