Redo för vintern!

I dag är det söndag och Benjamin och pappa spelar SISTA föreställningen av Karlsson på taket på Oscars, så vi ska alldeles strax åka dit och titta på dom! Pappa sov över här efter gårdagens hektiska outlet så vi hann med en mysig frukost tillsammans allihop i morse.

Jag har förlagt min kamerasladd nånstans , så jag kan inte lägga upp bilderna från Ouleten just nu, men jag kan däremot visa hur himla BRA de gick för mig när jag beställde barnkläder på nätet – inte bara till barnen – utan även till MIG! :-)

För lika mycket finklänningar som jag har ( eller hade!) aaaalldeles för många av i min garderob, lika litet har utbudet av bra vinter-lek-kläder varit. Jag har verkligen saknat ett par bra täckbyxor och en varm jacka att ha i pulkabacken eller skidbacken på vintern. Men Nu är det problemet löst!

Byxor och jacka från Peak Perfomance!

Jackan beställde jag i stlk 160 och skidbyxorna i samma! Byxorna fanns även i matchande i rosa, men jag ville kunna dela mina med Benjamin , så istället för att köpa varsitt par,w så valde jag pojkmodellen i byxorna. Qt

Många mammor och tjejer som inte är för långa i strumplästen, tänker inte på att dom faktiskt kan shoppa på barnsajterna till sig själva också! Kolla in Kidsbrandstore.se som har ett stort varierat utbud med barnkläder även i större storlekar! :-)

Nu sticker jag på familjemusikal och sen blir det Halloweenparty hos LInn!

Hej så länge!

27 reaktioner på “Redo för vintern!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR: :-)
  TACK söta ni för era otroligt snälla kommentarer! :-)

  Min mössa är gammal och från favoritmärket Missoni!

  MIA: Haha. Varmt klädd i ishallen också. Jag glömde det…! 😉

  MARIE: Kul att du blev nöjd med din nya väska! Och att Johan får laga riktgt smarrig julmat till sin familj i år…! 😉

  KICKELI: Tack, jag har det i det ena datorn. Men inte i den andra…

  KATARINA: Ja, det där är ju en smakfråga. Är man petit och kan handla barnkläder utan att dom är barnsliga ,så tycker jag att det är kanon! Men jag handlar ju inte sånt som inte passar en vuxen, utan det handlar enbart om storleken passar.

  JANNICE: Stämmer att jag dubbade Rock a Doodle för länge sedan. Tror att det kan finnas något klipp på You Tube….?!

  CAJSA F: Trulie Blond från Garnier Nutrisse!

  NICKLAS: haha. toppen TACK! :-)

  LILLAN: Haha. jag har ofta (mest förr) fått höra att jag är prinsessan Madeleine. Eller det är ju HON som är lik mig vet ja´ ha ha….! 😉

  NINA: Mamma MIa var på outleten och hälsade på faktiskt! :-)

 • Sandra 32 JKPG skriver:

  Wow så snyggt :-)
  Allt klär en skönhet 😉

  Skönt att vara rustad för vintern. Nu kan du busa i snön med Theo utan att bli blöt och frysa :-)

  Kram Sandra

 • Lillan skriver:

  Är det bara jag som har reagerat på att prinsessan Madelene poserar på översta bilden?!

 • Nina skriver:

  Var har Mama-Mia tagit vägen?

 • Nicklas skriver:

  Du frågade ju mig om ”Nu har det tänt”… här är den, med en massa sköna 80-talsbilder! :-)

  http://youtu.be/d_LK40z1JeQ

 • Ulrika skriver:

  Haha..jag blir riktigt full i skratt! Vilka fina ord du svänger dig med Katarina! Heja Pernilla! Du är superfin i din dress…och jag känner mig alltid fin i min dotters jackor..och hon i mina..;)

 • Mamma M skriver:

  ja så får jag göra med kläder köper ofta stl 160 och gärna på rean. Skor får jag tyvärr nästan alltid köpa på barnavdelning pga min stl 34-35 beroende på skor det tråkiga är ju klacken men men. I min familj är jag minst fast jag är 44 år 😉 tom min 12 åring har växt om mig haha
  Det är ju kul att göra klipp å kunna spara på sina inköp, blir ju mer pengar till annat

 • Malin Andersson ( Pernilla wahlgrens största fan ) skriver:

  Men snälla katarina hur kan du kritikera pernilla? Jag som är 42 år och min sin 16 år då lånar jag hans adidas jacka det är inget problem med att dela på det varför ska man köpa 2 likadant en till barn och en till mig nej det är slösa med pengar tycker jag, det är enklast och dela på det…Han och jag kan låna varandra utan problem….Jag tycker det spelar ej roll om vuxen köper sina kläder på barnavd, vad är det fel på det? Jag har en kompis som är 40 år och har sko storleken 33 då måste hon gå till barnavd..tänk lite….

 • Anna skriver:

  Då förstår jag att du kan shoppa loss om du kommer billigt undan 😉

 • Katarina skriver:

  sVAR: Jag tänkte stort och i ett vidare perspektiv. Alltså inte någon negativ till Pernilla. Jag anser att fenomenet är utbrett och kanske bör reflekteras över på en ”högre” nivå. Jag tror även att det är andra kommersiella krafter bakom och att det i slutändan, tyvärr blir en fråga om makt och profit. Där är även ett barn redan i tidigt ålder inte kanske främst uppfattar kläder som ett plagg. Diskussioner ang. mode har ju alltid väckt debatt och min tanke var inte att vara elak. Kläder är ju trots att en markör och i daxläget tror jag att många barn redan i mycket unga år ägnar för stort (negativt) fokus på denna markör. Vuxna med för den delen. Ett klassperspektiv på detta kan troligtvis blir ett bra verktyg till att tolka uppkomsten av både billiga kopier,ångest och köphysteri. Jag skulle även vilja se detta utifrån en annan synvinkel. Ålder kanske samt exempelvis territorium. Jag är inte äldre än att jag i alla fall inte ville vara klädd som min morsa. När jag var tonåring så var det unika att eftersträva inte det kommformiska. Kläder är så stort… och egentligen så var nog min tanke med inlägget att reflektera inte nödvändigtvis bli irriterad eller försvara utan bara kanske tänka, fundera alltså reflektera. Tyvärr så tycker jag att många av kommentarerna är elaka och aningen härska. Tråkigt, intensionen var inte denna.

 • Cajsa F skriver:

  Hej igen! Du måste berätta vad du har för hårfärg! Vill ju ha likadant..skitsnyggt! Kram

 • Jenny A skriver:

  Men Katarina, hur tänkte du nu?!
  Jag och min dotters kompisar har både likadana Fjällrävenjackor och likadana Diesel jeans och Uggs. Min dotter skäms inte det minsta över det . Vi delar mycket kläder också fast hon är 15 och jag är 42. Nä, nu ska jag kolla in den där Peak dressen på sidan! Den var nämligen gööörsnygg! :-)

 • Malena skriver:

  Vilka snygga kläder!! Åh vilken tur du har som inte drar större storlek än så!
  Katarina här i kommentarsfältet har nog aldrig varit i en skidbacke, eller så tycker hon att mammor ska åka skidor/pulka i kappa och papporna i rock och hatt kanske?!

  Kram till Pernilla

 • Camilla skriver:

  Snygga kläder på en snygg tjej:)

 • jannice skriver:

  riktigt snyggt!!! =)

  Jo,tänkte höra. Visst gjorde du dubbning av filmen ”rock a doodle”?? De verkar vara svår att få tag i med era dubbningar,vet du var man kan få tag på den? Kram Jannice

  Maila gärna: jannice88lindell@hotmail.com

 • Lice skriver:

  Katarina
  Det var det dummaste jag har läst! Det spelar väl ingen roll var man köper sina kläder? Kläderna såg ju inte barnsliga ut, om Pernilla inte skrivit att hon handlat på barnavdelningen hade ingen ens märkt det. Vad spelar det för roll??

 • Karin B skriver:

  Så skönt att vara rustad för vintern!! Kanonfina kläder!

  http://junitjejen.se

 • nancy.meurk@gmail.com skriver:

  Snyggt! Mössan var har du köpt den?? Är flera som undrar!!

 • siw skriver:

  Glemte å si at du kledde jakka og buksen kjempegodt. Men alt kler jo den smukke da.

 • kickilii skriver:

  ett litet tips som har hjälp mig när jag kom på det. (snarare fick hjälp att komma på det)
  plocka ur minnes kortet ur kameran å stoppa in det i datorn då slipper du leta som en tok efter sladden. du borde ha ett sånt ”hål” i din dator då den verkar bara vara nåt år. 😀
  kram

 • Katarina skriver:

  Hej, jag måste dock säga att jag tycker att det har blivigt ett vanligt förekommande fenomen, dvs att vuxna köper ”barnkläder”. Ett märkligt och förvirrat fenom som troligtvis kan tolkas utifrån en hel del perspektiv. Ett kan väl vara ekonomiskt, ett annat kan vara att storlek 170 är likt en normal 36 idag, ett annat kan vara att jag utifrån att vara vuxen absolut inte vill ha barnkläder men hittar inget annat i min storlek men ett annat perspektiv som jag tycker är viktigast utifrån ett barnperspektiv är att barn inte vill att mamma ska ha samma jacka som tex. bästa kompisen har. Det måste vara skämmigt om man som liten upptäcker något sådant. Här har vi vuxna ett ansvar, anser jag. Jag gillar inte den utvecklingen och jag tänker ibland på att modet är detsamma både på en barnavd. som en vuxen avdelning. Om man nu ska spetsa till denna komentar lite så kan man fråga sig om inte vuxna och klädskapare i stort har tappar lite av sitt vuxenansvar i formen som förebilder och vuxna i rollbetydelse?

 • http://MariaBloggar.se skriver:

  Du är så himla snygg :-)

 • Annica skriver:

  Tycker också att mössan är jättefin och du också förstås som vanligt!Var har du hittat mössan?

 • siw skriver:

  Hallo! Gleder meg til å se bildene fra Outlet`n.

  Oi, buksen og jakken er veldig lik Missig Link dressen eg har – så og si nesten helt identisk. Men det er mange sportsklær som ser likedan ut. Jobber i en sportsbutikk – mye fint innen sportsklær. Mitt favoritt merke innen sportsklær er HAGLØFS.

  Har du mulighet å vis en del av skoene du solgte på Outlet`n?

  Ha en fin søndag.

 • Mia skriver:

  Pernilla…

  Och i ISHALLEN, då THEO börjar me hocky…eller?????

  Jag bara älskar PEAK tycker de är bra kvalité, har ett antal jackor…

 • Lisa skriver:

  Jättefina kläder! Vad är det för märke på mössan? Den tyckte jag var snygg!

 • Marie skriver:

  Kläderna var jättesnygga på dig :) Men… allt klär en skönhet ju 😉
  Tack för ett trevligt möte igår :)
  Jag var på bio och såg ”Tintin” på kvällen och hade min skitsnygga väska som jag köpte av dig! Den passa mig som en smäck :)) Jag är så stolt över den! Hihi..
  Kramar Marie

  P.s Min kompis Johan som köpte ett par kokböcker av dig planerade HELA julbordet igår 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram