Rensningen fortsätter…

 Och titta så fint det blev sen. Nu ser jag ju vad jag har..!

Jennifer har kordinerat alla tröjor och klänningar i mönster och färgordning och rensat bort alla plagg som känns omoderna eller sånt som jag ändå inte använder.

Tack min fina kompis!! Du är en pärla!!!

Jessica hjälpte också till och vek och var smakråd (tack vare henne fick jag behålla en hel del som Jennifer ville göra sig av med, ha ha…)

Och det som inte jag ville ha och som föll nån av damerna i smaken, fick dom så klart behålla.

Hääärligt med vänner, va!!

36 reaktioner på “Rensningen fortsätter…”

1 2 3
 • Alicia skriver:

  Våran nya svenska hjälte heter Amanda Ögren. Det var hon som gick emot ett helt samhälle när dom hyllade våldtäktsmannen. Hennes blogg:

  amandaogrens.blogg.se

 • Ulrika pettersson skriver:

  Hej!
  Jag vill bara ta tillfället att via dig tacka Benjamin för en jättefin föreställning av ”Rasmus på luffen” i eftermiddag!
  Det var första gången som min lille kille var på musikalteater och han sjöng ikapp med koltrasten på vägen hem, kände sig lycklig och ”friiiiiiiiiiii som en fågel”.
  Det var en lycklig fyra-åring med ”rakt och rufsigt hår” som sjöng sig hela vägen hem och till sängs.
  Benjamin har verkligen lyskraft på scenen, han är helproffsig redan.
  Sjunger rent och klart, tydlig diktion, bra tajming, dansar fint- vilken artist han redan är!
  Tacka honom så mycket! Det känns så kul för mig att få presentera duktiga och bra kill-förebilder till min son och vi har spanat in flera klipp på Benjamin från u-tube (Saturday night fever!!) och konstaterar att Benjamin, som det heter, ÄGER!
  Måste kännas kul för honom (och tryggt för dig) att hans morfar jobbar i föreställningen.
  Var stolt över din fina och begåvade son!
  Och tack för din blogg, som jag gärna läser!

 • Jessica skriver:

  Såg dig och Peter Magnusson på S igår. :-)

 • Lovisa skriver:

  Gaaah! Vad mycket kläder haha. Men jag tycker att det är ganska kul att rensa garderoben, man hittar oftast lite fynd! :-)

 • Helene skriver:

  Fint det blev : )
  Ha en skön söndag kväll…
  KRAM Helene

  helenesdagbok.blogg.se

 • Helene skriver:

  Fint det blev : )
  Ha en skön söndag kväll…
  KRAM Helene

  helenesdagbok.blogg.se

 • Malin skriver:

  Vad använder du för duschcreme?

 • kattis skriver:

  Förstår inte vitsen med att ens vänner ska rensa ut ens egna garderob åt en???? Varför gör man inte det själv…. don´t get it!
  Du är väl inte oförmögen att klara ngt sådant själv???!!!!
  Vänner i all ära, men är du bara bekväm, oförmögen att fatta beslut eller har du för vana bara att dina vänner ska supporta dig med det mesta???!!!

 • JennyM skriver:

  Nu inser jag ju en fördel med att inte vara smal o smäcker….utbudet på kläder är KLART begränsat, ingen risk för att behöva köpa för mycket och sedan behöva skiljas. Vilken tur jag har!! ;o)
  samzara73.blogspot.com/

 • Maria fd Lagnöbo skriver:

  TACK för en så sjukt rolig föreställning kl 19.30 idag, jag& min man skrattade så vi grät åt alla era upptåg, tex när Peter hade ”näsmasken” på sig bakom soffan, när ni fick hångla extra länge osv…!!!
  Tårarna rann på mig!!! iVi gick vidare på” Cliff Barnes” och dansade till schlager,perfekt avslutning på kvällen!
  Kram på er!!

 • Lina skriver:

  Hej Pernilla!

  Ikväll var jag och min bästa kompis och såg er föreställning ”Bruden som visste för lite”. Jag ville bara tacka dig och dina kollegor för en fantastisk upplevelse!!! Jag tror inte att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv :-D!!!!!! Ni var suveräna allihopa!! Både jag och min kompis gick från teatern med ett leende på läpparna och med ett humör som var på topp! Tack så hemskt mycket för en fantastiskt bra föreställning :-)!!!!

 • Jessica skriver:

  Haha du är för skön!! Den svarta klänningen där som Jennifer visade upp hade du på dig när jag såg dig på indigo pearlstranden o du satt o åt med Martin Björck osv ( onödig information kanske) men i vilket fall var du jättefin i den,hade jag varit du hade jag behållt den=)

 • Erik skriver:

  Tack för en mycket underhållande 16-föreställning idag. Det märktes att ni alla på scenen gav publiken lite extra att skratta åt . Det brast på många ställen vill jag lova 😉
  Roligt var det och tack för blogg-rabatten.
  Såg i programbladet att din pappa Hans ägnat de senaste 15år med den egna produktionen ”När schlagern slog”: Min vana trogen googlade jag lite och hittade Hans sjungande gamla schlager. Dock bara på bild – men ännu en som räddar schlagern. http://www.prosundborn.se/Bilder/Wahlgren/index.htm

  Kram

 • Ulrika skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag måste bara berätta vad som hände idag. Mina barn letade upp Din melodifestivallåt på Spotify och jag hörde ett gapskratt och fnissande från barnen. När jag frågade vad det var utbrast min 7-årige son- ”titta Nilla är nakenfiiiis” när de såg bilden på Dig. Va? sa jag och mycket riktigt ser det inte ut som om Du har tappat alla käderna på den bilden? Hur som helst var det kul och Du, Du är riktigt snygg på bilden- nakenfiiis och allt!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram