Säsongspremiär av ”Wahlgrens Värld” i kväll!!!

 

img_3248.png

 

ÄR ni redo för BÄSTA SÄSONGEN hittills?!!! 

Det blir renovering, flytt och bröllop i en salig blandning. 

Nu kööööör vi!!! 💥🎉🎈👏

 

 

 

Bänka er framför TV´n i kväll & zappa in Kanal 5 eller Dplay  kl 21.00 – och låt OSS underhålla er! 

Skratta, gråt , förfasa er!  Det bjuder vi på!  😉

 

Med MIN KOD ; ”WAHLGRENSVARLD”  – så får ni kolla GRATIS på Dplay i 30 dagar!!!

Klicka HÄR!

127 reaktioner på “Säsongspremiär av ”Wahlgrens Värld” i kväll!!!”

1 2 3 4
 • Helen skriver:

  Hej Pernilla☺️Älskar älskar älskar Wahlgrens värld! Bor i Shanghai och mina fredagar är bänkade vid tvn! Skratt skratt skratt och jag har en dotter ock det är såååå många igenkännande… crazy va vi skrattar! Ni gör livet lättare❤️Kram

 • Mike skriver:

  Kul.Tänk om jag bara hade fått vara med.Jag hade kunnat betala av mina studieskulder och haft råd att betala skatten på min gamla bil för att komma ut med dom som kan köra.
  Själv har jag cancer,som ska vara borta sen april,och polyneuropati,akalasi och ett gigantiskt bråckrecidiv som ska opereras i 10 timmar.
  Jag vill bli frisk och börja jobba igen,ingå i ett socialt sammanhang. Jag är musiker,kan skådespela, sjunga,stå på ett ben(fast jag har 2). Min hemtjänst,mina sjuksköterskor som kommer och sorterar alla mina mediciner är mina änglar,MEN: Jag brukar titta på ert program och det gör mig glad men jag tycker att…………………
  Kör hårt.

 • Elin skriver:

  Jag gillar Wahlgrens värld och tycker Bianca får utstå mycket negativa kommentarer ,när hon bara är en helt vanlig tjej liksom.

 • Susanna skriver:

  Toppenbra serie som jag älskar att titta på!Du verkar väldigt ärlig Pernilla och du har verkligen världens viktigaste jobb,Kram!

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram