Seg resdag till Sandviken

Det blev ett kul gig i går i Sollefteå! Flera tusen  glada människor i publiken och ett grymt band som kompade mig!

Murphys hette bandet!  Älskar att jobba med begåvade musiker! :-) 


Den här söta tjejen som heter Matilda stod längst fram under konserten och hon lyste verkligen som en sol i publikhavet!

Matilda berättade efteråt att hon läst min blogg sedan hon var 14 år!! Och ända sedan dess längtat efter att få se mig live. Hur gulligt är inte det?! ❤️    TACK Matilda för att du kom, det var härligt att få träffa dig! 


I morse ringde väckarklockan 07:30, och sedan bar det av med bil mot Kramfors och därifrån vidare mot Sundsvall där jag just nu befinner mig och väntar på nästa BUSS som ska ta mig till Hudiksvall och där ska jag byta ytterligare en gång till tåg mot Gävle och sedan blir det bil därifrån till Sandviken där jag uppträder i kväll kl 21

Gillar ju att åka tåg , men inte när det blir så här många byten med ”icke-snabbtåg” och buss….. Sååå segt!

Dessutom är väntan tills bussen avgår nästan TVÅ timmar lång , så jag har laddat upp med lite tidningar för att få tiden att gå……..  😉

Men solen skiner iallfall! Får vara glad åt att jag kan sitta utomhus och vänta….!

31 reaktioner på “Seg resdag till Sandviken”

1 2
 • Sandra skriver:

  Hej Pernilla älskar din fina butik
  och bra att man kan köpa via webben om man inte kan komma till Stockholm vad roligt det hade varit om ni kommit till Eskilstuna men the 80 s jag hoppas att ni gör det om ni inte har planerat in det ännu
  kram

 • Eva skriver:

  Hej Pernilla.
  Gillar din blogg, du ger ett jordnära och ”sunt” intryck även om ditt liv då och då också innehåller lite mer glitter och glamour än för gemena man! För mig steg du ytterligare i aktning efter programmet ”Arga snickaren” – dina köksskåpar ser ju ut som mina (innehållet alltså) och jag har också ett rum som jag helst inte vill öppna dörren till :-) Blir dock lite förvånad att du befattar dig med skvallertidningar efter all skit de skrivit om dig och din familj. Önskar dig en fin fortsättning på sommaren!

  • Eva skriver:

   eller ”stiga i aktning” var kanske fel uttryckt – det jag menar är att du är modig som visar upp även det som inte bidrar till att hålla uppe en fin fasad utåt vilket kan vara lockande då man som du är s k kändis. Andra bloggar innehåller mycket ”yta”. Hoppas kunna ta mig till Stockholm någongång och besöka er affär!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   EVA: Jag brukar köpa tidningen NU när jag är ute och reser . Det är endast utländskt skvaller översatt till svenska . Samma sak med Tidningen BILD. De andra med svenskt skvaller brukar jag hoppa över.

 • Matilda skriver:

  Tack för igår Pernilla, du var jättebra! Så roligt att få träffa dig och kul att du kommer ihåg mig :) hoppas vi ses igen! Kram!

 • Karin skriver:

  Lyssnade just på fredagspodden med Hanna och Amanda och jag tror att de nämner dig i senaste podden.
  Fina Soliga bilder:)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram