Semester, och Landat i ”Casa rosa” igen!

Där står det. Mitt lilla rosa hus, och välkomnar mig tillbaka….! 4f43e912-5c73-4c95-893f-bf3a9e577fac.jpg3bf4440b-38a7-4fc6-9790-d9a6b54d5059.jpgÄlskar att var  här igen. I mitt älskade ”Casa Rosa”, och får sitta här på lilla trappan på min terass och njuta av morgon-kaffet till denna magiska utsikt…! img_4696-1.jpgLivet…! img_4688.jpgDenna gång har jag dessutom med mig min THEO, så min semester kunde inte börja bättre…! img_4686.jpgSkönt att bara ta det lugnt i skuggan också…! 00a16bc0-d5bd-406f-a6b1-71bb083b5d66.jpgJag och Theo tog en frukost på vårt stammis-fik i byn. img_4583.jpgimg_4581.jpg0727f6ff-4a27-447d-a7eb-2b316758b149.jpgSå skönt att få landa här och och ”bara vara”.
72942034-7553-496a-9356-c83d0af4be4c.jpgAtt bara få ligga i skuggan och vila till exempel…..! cd1beb60-e5fe-4570-a662-cc46fffbf441.jpgInga måsten. Inga tider att passa.
dfcebf6c-5c8a-44d9-a6de-dcc53a0035ea.jpg Så laddar jag upp bäst.
Hösten kommer att bli galen jobb-mässigt, så jag behöver verkligen detta…!

82 reaktioner på “Semester, och Landat i ”Casa rosa” igen!”

 • Ellinor skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag och min syrra åker till Marbella i september. Ditt favoritfrukost-ställe, vad heter det? Har du för övrigt trevliga, mysiga restauranger, tapas-barer att rekommendera?
  Kram E

 • Klara skriver:

  Det är inte lätt att vara toffelhjälte…☺

 • Ricardo skriver:

  Och jag kan knappt fatta att min fianceé lyckades få mig att gå in på det där Abba mus. Dessutom betala 250 pengar för mig och övriga medföljare så tot. 1000 pengar för Abba skiten. Hade det varit ett riktigt rocknroll band som the Eagles så skulle jag kunnat betala den summan.

 • Riita skriver:

  Den här kommentaren är nog den roligaste jag läst😂

 • Ricardo skriver:

  Pernilla likt de flesta andra svenskar bor i turist området så då får du minst dubbla priset.

 • Ricardo skriver:

  En Boccadillo och en café kan du få för allt ifrån 1 € upp till några .. iaf. I Bilbao där jag fikar.

 • Ricardo skriver:

  Pernilla kan du ta och ringa och tala om för alla radio kanaler att vi lyssare vill höra mer av din och Emillios musik. Abba gör mig bara förbannad av att behöva höra varje jävla dag! Dessutom .. om det är Björn el. Benny som är jävligt girig av sig när det gäller Abba och deras rättigheter som de ska använda sig av överalkt.. och hamnar i domstol titt som tätt gör ju inte saken bättre.

 • MIAP skriver:

  När jag reser med familjen bor vi på hotell där frukost ingår. Var lite nyfiken på vad det kostar att ”äta ute”.

 • Ylva skriver:

  Och Bella och Klara ? Ni verkar ha fastnat på detta forum?

 • Ylva skriver:

  Vem ÄR du Ricardo? Så konstigt du skriver :/

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Köpte det på en amerikansk webshop, men frakten belv typ dyrare än det jag beställde , haha.

 • Lizz skriver:

  Alltså jag dör snart vad knäppa kommentarer. Hur mår ni eg? Ensamma? Ledsna? Bråkiga ? Jag känner mig nästan lite priviligerad för att vara här och kommentera.

  Ha det bäst Pernilla i ditt underbara ” casa rosa” 💕följer dig hädanefter via instagram.

 • Bella skriver:

  Jag ville ha uppmärksamhet från pappsen☺

 • Bella skriver:

  Varför undrar du det eg☺🍴🍍

 • MIAP skriver:

  Jag omformulerar mig: vad brukar ni betala för två frukost av den ni brukar plocka ihop?

 • Klara skriver:

  Du verkar ha ätit för mycket konstiga svampar☺Köp dom på Coop istället så vet du vad du får. Om dom har öppet..

 • Klara skriver:

  Vem vill se Emilio? Efter allt man vet han gjort. Nä…

 • Bella skriver:

  Snacka inte skit om Jimmie Åkesson. Jag tycker du ska kontakta Bodström via mail t ex och spy din galla där istället…

 • Ricardo skriver:

  Pernilla och Emillio har fått alldeles för lite kred. för deras musikalframträdanden. Och Sveriges media patrask var jävligt duktig på att häckla emillio.. rena rama rasismen på -80 talet. Italien är en framstående nation och att häckla andra Europeer har svensk kultur/media inget att kammma hem. Svensk media och journalist patrasket har inget vett om kultur, som vanligt är det något journalist arsle som vuxit upp under förtryck av den svenska arbetarkulturrörelsen, och blivit pumpad och indoktrinerad av T. Bodströms gråa vanvettiga nationalsocialism och likaså av avkommor som Jimmy Åkesson som sitter och skriver.

 • Ricardo i Kalmar skriver:

  Nehä du T.Bodström.. om du din lille snyltare läser på den här bloggen. Vad någon skulle behöva ge dig är en stor jävla laddning COVID långt upp i analen på dig din förbannade snyltare!

 • Charlotte skriver:

  Musical framträdande med Emilio? Dålig cred från media? Nu får du allt läsa på rätt 😉

 • Pia skriver:

  😂😂😂

 • Bella skriver:

  Så du tror Pernilla vill vi ska prata politik på bloggen? Ok, om ni är trötta på vardagliga skjutningar, våldtäkter, sprängningar, pedofiler, gängkriminella (som erbjuds saft och bullar) mm så rösta rätt nästa gång…

 • Ricardo skriver:

  Ni missgynsamma som försöker sänka Pernilla. Inte någon rek. men varför ger ni inte er på politiker istället, de som verkligen utnyttjar andras pengar och dessutom tillförskansar sig legitimitet på genomfalska grunder. Exempelvis sådana idioter till politiker som det finns alldeles för mycket av i det här lilla landet, och allt för många av dem sitter där endast för sin egen maktlystenhet och vinning. Bara för att ta något ex. Thomas Bodstöm, en av de större idioterna inom svensk politik, en stor idiot med omåttligt maktbegär. Börjar sin politiska karriär genom att sparka lite fotboll och sedan vips så tar hans gråaktiga sosse pappa in honom i gråsossarnas näste där han snabbt klättrade upp till en position som justitsiemin. En pos. som han aldrig skulle ha fått sitta på, för att sedan lura hela svenska nationen och folket på dåliga fonder i Allra fonder (Allramest) 😀 😀 Nöjde sig inte med att vara minister utan dubbel jobbade som adv. och tog tydligen ut dubbla ersättningar, för arbetstid som då han satt i plenisalen fast han egentligen var på vift runt och lekte advokat istället, något han heller aldrig skulle fått titel som. Försökte bli Stockholms stadshövding el. vad de jävla titlarna kallas. Nä fy fan att vi Svenskar måste ha sådana, för att inte nämna Jimmy åkesson och allt annat patrask.

 • Ricardo skriver:

  Det finns några avarter av individer? kvalster på den här bloggen ( pernillas) som gör dåliga försök att sänka hennes person och hennes talang genom att göra sig lustig över begåvning och andra idiotiska saker. Vad har ni här att göra? Några avarter gör sig rolig över att hon endast har en mello låt ”piccadilly circus” men hoho! Hallå vakna! Eller finns det inga celler att aktivera?
  Och andra som totalt har missat all annan musikal musik hon har gjort som hon har fått otroligt dålig respons och kred. från en obegåvad media. Jag skulle rek. er att ni kollar/lyssnar in på hennes musikal framträdande med Emillio så kanske ni fattar vilken otroligt bra artist hon är och inte minst otroligt bra låtar.
  Så vad fan har ni själva åstakommit, ni som kommenterar alla möjliga idiotiska saker om hennes egeskaper som individ. Troligen så är ni individer som söker efter uppmärksamhet som ni aldrig fick av lilla mamsen och för att ingen är intresserade av er, ni står så långt ifrån ett normalt socialt liv.

 • Annie skriver:

  Hej! Måste bara fråga vart ditt superfina Leo-set (shorts och t-shirt) kommer ifrån? Såg det nyligen i din Instastory och det såg såå fint ut och helt i min smak! Förresten hela du strålar och du är så fin! Grattis till kärleken! ❤️

 • Veronica skriver:

  Pinsam kommentar, snacka om att leta fel. Det är bra illa ställt med IQ:t om man ifrågasätter varför nån ler på sista bilden 🙄

 • Eva skriver:

  Gillar Dig skarpt och tror nog att Du är ganska smart jämfört med random! 🌷🌷🌷

 • Bella skriver:

  Du glömde Maria Montazami☺

 • Sofia skriver:

  Om man har 50? 100? miljoner – nånting åt det hållet?, och ett helt imperium, med allt från tv-serier till vinflaskor till butik till klänningar till ja, till det mesta, har ett fantastiskt rykte och är väldigt omtyckt, bygger sitt eget palats till hus, osv, då är man allt annat än osmart. Då är man tvärtom, naturligtvis väldigt intelligent. Däremot så spelar hon dummare än vad hon är, ”den dumma blondinen”. Precis som många andra väldigt intelligenta, som t ex Viktoria Silvstedt, som också är väldigt intelligent och rik som ett troll, är aktiehandlare, ett imperium även hon, lever ett helt fantastiskt liv osv men som också spelar ”dum blondin”. Eftersom dom vet om att det är det som går hem i stugorna. Intelligenta människor är inget intressant – det är ”torrt” och tråkigt! ”Dumma” människor däremot ÄLSKAR alla – så gaaaaaalet och härligt och tokigt! Precis vad folk gillar.

 • Klara skriver:

  Jag reflekterar över att Sofia körde moppe hem efter att ha druckit bubbel. Då är väl inte hon heller så smart isf…

 • Charlotte skriver:

  Då är vi två👍Ha en trevlig dag:)

 • Charlotte skriver:

  Fröken Klara, vad du tror är inte relevant. Jag reflekterar precis om vad jag vill. Jag gillar podden väldigt mycket och tänker inte sluta att lyssna på den. Att man någon gång reflekterar över nåt är bara sunt. Tagga ner lite för en gångs skull.

 • Katja skriver:

  Tycker inte heller det är så trevligt när Sofia säger sådär!

 • Blomguiden skriver:

  Vad fint det ser ut. Men roligt att det blev spegelvänt på tröjan. Bananas bak och fram ju!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åhhh så härligt för dig att vara tillbaka i ditt fina Casa rosa och med bästa sällskapet dessutom.
  Njut nu och vila inför hösten.
  Och jag lyssna ofta på Biancas fina fina låt och sångröst 💗

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

 • Ylva skriver:

  Klara har barn😱

 • Mia skriver:

  Lyssnar Theo på dina poddar?

 • Ulrika skriver:

  Men snälla David/Klara sluta kommentera på alla andras kommentarer och följ ditt egna råd. Pernilla är helt kapabel att svara för sig själv.
  Ut i solen med dig, köp en glass eller bara skaffa dig ett liv!

 • Anna skriver:

  Vilka kommentarer😂snackas gör det överallt och tala om att dra alla 50+ över samma kant

 • Klara skriver:

  Sofia. Tyvärr tycker jag det verkar lika illa bland kvinnofolk i alla åldrar. Kommer ihåg vilka intriger det var bland flickorna på dotterns dagis, inte kunde dom leka 3 stycken hemma hos någon heller, slutade ofta med att någon gick hem och grinade.

 • Sofia skriver:

  Om vi bara visste hur det går till? Det vet vi nog redan alla. Folk är inte dumma, folk förstår det. Det skvallras/snackas skit naturligtvis om patienter också. Om det var det du menade. Vilket jag misstänker att du menade. Det gör dom inte bara i vården, utan myndigheter osv, snackar skit/skvallrar om folk. Tystnadsplikten – Den litar inte jag på för fem öre! Och folk på myndigheter går säkert in i registren och läser om folk i sin närhet osv, trots att det är olagligt, det händer säkert otroligt ofta, utan att dom åker fast. Poliser åker ju fast stup i kvarten på sånt att dom kollar i registren. Tänk då mörkertalet! Det upptäcks ju bara om någon misstänker något. Mörkertalet måste bara gigantiskt.

  Kärringar alltså! Jag har varit med om helt otroliga saker. På en arbetsplats, gick några kärringar alltid iväg och snackade skit (om yngre kvinnliga kollegor). Men det sjuka var att dom gick bara in i ett annat rum (med dörren öppen), så vi andra vi hörde ju allting ut i resten av kontoret 😂🤣På en annan arbetsplats där gick dom inte ens iväg utan där kunde dom sitta och viska till varandra över arbetsplatserna 😂Dom trodde inte att folk hörde eftersom dom viskade och tisslade, men det är ju klart att man hörde ändå (och även den personen som dom snackade skit om hörde). Vad har dessa två arbetsplatser haft gemensamt? Att det har varit överskott av bittra kvinnor i 50+ åldern. Det är dom som är värst. Tacka vet jag män! Som är raka och säger saker rakt i ansiktet!

 • Klara skriver:

  Jag tror att Pernilla själv klarar att säga till Sofia om hon går för långt. Är ju hennes val om hon vill köra den. Du får väl sluta lyssna på poden om den stör dig…

 • Charlotte skriver:

  Nu har jag återigen lyssnat på din och Sofias pod👍Vill bara säga att nu börjar jag reagera med lite avsmak för Sofias prat emellanåt om att ” Pernilla är inte den smartaste kanske men så härligt befriande snurrig” … nu var hon tvungen att ta upp om några yngre människor som sagt att Pernilla är helt rätt pga att hon är snurrig. De sa inte att hon inye var smart , men det var ju Sofia snabb med att säga i samma andetag med en slags underton av humor. NEJ, det är inte roligt längre att kalla Pernilla för osmart i tid och otid av Sofia. Pernilla säger att hon inte bryr sig men nånstans innerst inne kan det ju inte vara så kul att höra detta mellan varven.

  Det man/jag kan tycka om Pernilla som kanske framstår att vara osmart är att hon är väldigt spontan och tänker inte efter alltid när hon pratar. Det betyder ju inte att man är osmart. Ville bara säga detta för jag reflekterade att det börjar bli osmakligt.

  Heja dig Pernilla som är så rolig och har självdistans till hundra men ibland kan du gott ryta ifrån💕

 • Kicki skriver:

  Tro fasiken det måste vara nåt kul att se fram emot om man jobbar i vården 🥱

 • Klara skriver:

  Vet inte om jag hamnar rätt nu☺ Ja I, jag kan kontra med att det är illa på kontor också…

 • i skriver:

  Klara: Tyvärr verkar det vara så………Har mest erfarenhet av vården och tänker ibland att om folk i allmänhet bara visste hur det kan gå till……….

 • Klara skriver:

  Skulle vilja påstå att det är skitsnack på alla arbetsplatser där det är överskott på kvinnor… Umgås mycket hellre med män.

 • i skriver:

  Vad är det för jävla fråga?? Måste hon redovisa varje detalj i sitt liv? Du måste jobba i vården, där skitsnack frodas i fikarummen.

 • Karin skriver:

  Jag har också tänkt på det, dom gillar aldrig varandras inlägg längre och kommenterar inte varann, så något har nog hänt. Tråkigt om det är så.

 • Anki skriver:

  Så underbart skönt du har i ditt Casa rosa😍
  Jag tycker att Theo blir mer och mer lik Benjamin💕
  Kram från Skåneland

 • Malin skriver:

  Måste bara säga WOW vilken fin röst Bianca har!! Jag lyssnade på henne på Spotify😍 Jag fick gåshud!! Ljuvligt!! Hälsa henne det! Hon måste bara fortsätta sjunga😍

 • Blocken skriver:

  En nyfiken fråga bara; Vad har hänt mellan dig och Charlotte perrelli? Man ser er aldrig umgås längre o ni har ingen interaktion på sociala medier vad man kan se. Ni var väl nära innan iaf?!

 • Agneta🌹 skriver:

  Njut och bara vara☀️😎bästa semestern Pernilla.
  Fantastiskt vackert hus❤️

 • Maria skriver:

  Men Ww var väl med och filmade? Du gör väl inga resor utan kanal 5 filmteam ?

 • Klara skriver:

  Hon kanske skrattar åt dig☺

 • Lova skriver:

  När du sitter på terrassen? Haha

 • Jeanette skriver:

  Hej ! Vilket otroligt fint hus du har och även stället det är beläget på.
  Verkar det perfekta stället att ladda batterierna på och dessutom kvalitetstid med sonen . 👍

 • Lisa skriver:

  Vad skrattar du åt på sista bilden? Tänkte du på något kul precis där och då du tog selfie?
  Äkta leende NOT🤣

 • N skriver:

  Bianca har spelat in en singel. ÄNTLIGEN. DÄr har hon en helt grym talang o det var jag sagt i fuckin 10 år. HOPPAS hon börjar ägna sig mer åt musiken. Tror det passar henne perfekt. Och bort från den här plastiga Influencer världen. Sången är hjärta. Tror det utvecklar henne. Go Bianca.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Kan inte namnen på de alla, men jag gillar ju ljusbrun/rosa toner – Inte så mörka

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  1 : Theo gillar inte att smila upp sög på bild.
  2 : Vilken fotograf….?! Det framgår väl ganska tydligt att jag tar selfies, haha….

 • Sofia skriver:

  Ser Theo mindre road ut?! Sådär ser typ ALLA ungdomar/tonåringar ut! Han är liksom inte 3 år och springer runt som en sprallig, överlycklig hundvalp på lekplatsen. Dessutom är det väl varmt och han vilar sig kanske eller är kanske trött just då. Jättemärkliga kommentarer från folk alltså.

 • Klara skriver:

  Vad menar du? Det finns hostmedicin på Apoteket…

 • Lova skriver:

  Att läsa av ansiktsuttryck och kroppspråk är ju ingen raketforskning precis så låt mig nämna bara i förbifarten att Theo ser mindre road ut och din stjärnögon-blick till fotografen skvallrar om… hosthost…

 • Charlotte skriver:

  Min kommentar är till Ricardo i Kalmar. Hamnade fel….

 • Charlotte skriver:

  Ted Gärdestad var en fantastisk sångare som tillsammans med sin bror skapade magi , så att du skriver -nej tack om dem är =att trampa Benjamin på tårna. Bara så att du vet😉

 • Jenny skriver:

  Mysigt!! Eller lyx lyx lyx 😉
  Så skönt att bara koppla av! Njut!
  Kram och tack för en bra blogg ❤️

 • jimmie skriver:

  Hoppas du har de jättebra i Marbella.Ses i Jönköping till hösten

 • Anette Elfvingsson skriver:

  Finaste Finaste Pernilla 🥰
  Jag ville bara säga att, jag e såå oerhört GLAD för din skull!! ❤
  Njut & må på din härliga semester nu, de e dig såå väl unt!! 😍😍
  Kram fina ❤

 • Ricardo i Kalmar skriver:

  En hälsning till dig och särskilt till Benjamin.

  Om Bejamins deltagande i sommarpratare i SR.

  Mycket suggestivt och innerligt berättande. medan många eftersträvar att uppnå kändisskap på olika sätt, så har du den sanna musikalistens och artistens blod i dig. Det kunnde jag definitivt höra när du berättade, och inte minst i ditt låtskrivande. Stort!
  Tedd gärdestad och Abba … nej tack jag vill höra Benjamin. Lycka till i fort. vill höra mer av dig.
  Hälsningar från Ricardo och Halina i Kalmar, vi satt och lyssnade med stor entusiasm.
  Ps. Jag tror du skulle kunna bli en excellent författare Ds.

 • Lotta skriver:

  Önskar dig en underbar semester🏖😎☀️!
  Ditt hus ser så otroligt mysigt ut🌸!
  Kram💗

 • Charlotte skriver:

  Hej fina Pernilla 🥰
  Jag undrar vilket av de nya läppstiften från Caia som är din favorit?
  Ha en fortsatt underbar semester 🙌

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja du, det beror ju helt på vad man beställer…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Man tackar!! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, SOM jag längtar också!!!! Ses i Malmö då! :-)

 • Sussie skriver:

  Ljuvligt 🌞🥂

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Japp, mysig egentid med Theo. Men vi har också fullt med vänner här!

 • Merry Mary skriver:

  Låter helt underbart :) Passa på att njuta. Ser fram emot att se din föreställning i Malmö i oktober.

 • Klara skriver:

  Härligt. Är det bara mamma son semester☺

 • Björn skriver:

  Härligt Pernilla! Har alltid gillat dej och det du gör! Du verkar vara så ärligt snäll och trevlig! Jobbar själv som artist / barnunderhållanre / musiker. Ha det bra i solen! / Björn.

 • Miap skriver:

  Vad kostar en frukost på ert café?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram