Shopping, grym musikal och mysig middag!

Hej Vänner!

Efter en häärlig dag i London med shopping , halvgod lunch , superbra musikalbesök och mysig middag känner jag mig mer än nöjd…!

Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder , då det bara snurrar och snurrar, med resultat noll när jag försöker , men jag får låta ordet tala istället! :-)

Har hunnit förbi både Baby Gap och Cos idag, vilket innebär att Theo är den som  fått mest i påsarna just nu! Även Selfridges fick sig ett besök, och även där drog där barnskoavdelningen mest…!

Nu har vi precis kommit hem till hotellrummet igen, efter att ha sett Wicked som var gryyyym!!! Riktigt bra sång insatser från båda huvudrollerna och en fantastisk musikal med massa bra musik!

Efter det blev det en riktigt skön midddag, och nu väntar sängen…!

I morgon är det planerat för lite mer kulturella inslag…!

Här i London är det kallt som attan , så mina tankar går just nu till mina kära bloggkollegor Susanne och Shatilla som båda njuter av solen på betydligt varmare breddgrader just nu….!! (Lyllos er!)

Ha en underbaar tisdag och  Ta hand om er!

Kram…….

37 reaktioner på “Shopping, grym musikal och mysig middag!”

1 2 3
 • Tetty skriver:

  nu har e4ven Bih Jolokia hittat hit. inget att stykra med direkt utan den fe5r helt sonika f6vervintra ff6r att be4ttra pe5 sig.

 • tomas nilsson0706433417 skriver:

  hejpernilla
  vad kan jag hitta dig
  jag vill ha dig kram till dig från tn
  du är vacker

 • alice skriver:

  Just det…..Vi bodde på Hotell Landmark…så jäkla fint. riktigt lyxigt. Det kan jag varmt rekommendera, dom har även fått pris för sitt Afternonthe. Så jäkla fint och STOORA rum och sängen va som ett hav, låg på samma gata som Madame tussauds på Marylebone road upptäckte jag när vi satt i taxin.

 • alice skriver:

  TYPISKT…jag var i London 19/12-22/12 och inte såg jag DIG haha….Hade blivit dösnopen och se DIG där. Jag var inne 3 ggr på Selfridge, så himla mysigt,. Allt gick bra med flyget men vi flög till Stansted.
  GRATTIS I EFTERSKOTT, jag fyllde år 25/12 :)

 • Jonas skriver:

  Haha,, det kanske är Markus schenkenberg hon reser med! 😉

 • http://hazedesign-smyckesblogg.blogspot.com skriver:

  God jul! och Grattis!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram