Skaldjursfrossa med bästa tjejgänget

Häromkvällen så hade jag och Mia som jag har MiNilla tillsmamans med bjudit in vårt gamla tjejgäng till en TACK-middag!

Anledningen till detta är att dessa tjejer ALLTID ställer upp om man frågar – och när jag var i Thailand och Mia slet med att få vår butik färdig till öppningen , så klev dessa tjejer in och räddade oss genom att hjälpa till med att packa upp alla varor och möbler,  dekorera butik och skyltfönster, packa Goodiebags, och gud vet allt dom gjorde!

Vi hade aldrig klarat det utan dom! Och DET ville vi fira genom att bjuda våra älskade vänner  på en liten mysig middag i butiken!

IMG_5520.PNG

Mia dukade bordet fint uppe i vårt Showroom och jag beställde skaldjur från Erssons Fisk & Deli.  Herregud vad gott det var!!!

IMG_5514.JPGIMG_5513.JPG

Jag vet inte om ni förstår genom bilden hur STOR denna låda med skaldjur var, men den var enorm!!

IMG_5523.JPG

Humrar, Havskräftor, Krabba, Räkor, Musslor , Skagenröra och annat gott gjorde att vi INTE gick hem hungriga om man säger så…! 😉  Erssons kör inte bara catering utan finns också som fisk och skaldjurs-restaurang  på flera ställen i Sthlm. Missa inte det om ni som jag älskar skaldjur!

IMG_5536.JPGSkål för världens bästa vänner!!!  Eja, Mia, Pyret, Pia och Chaplin ♥

Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans och skrattat och gråtit oss igenom alla sorger och glädjestunder! Det finns INGET som vi inte vet om varandra!  Vi delar ALLT.

IMG_5534.JPG

Med oss denna kväll var även MiNillas nya prao THOMAS!  Han kom i ett kuvert till oss och sökte Praoplats!

IMG_5509.JPG

Och det fick han såklart! 😉

IMG_5517.JPG

Det blev en lång kväll med många skratt , men även med många allvarliga samtal om allt mellan himmel och jord. Pyret jobbar som flygvärdinna, och vi kom så klart in på den hemska flygkraschen då över 150 människor miste livet.

Pyret flyger exakt ett sådant plan som kraschade, och här berättar hon ingående deltaljer om hur säkerheten fungerar under en flygning, och vad som antagligen hände under den olycksaliga kraschen då en av piloterna låste ute den andra för att kunna störta planet… Från och med nu är reglerna ändrade så att en pilot aldrig får lämnans ensam inne i cockpit,  utan man måste alltid vara minst två där inne under en flygning.

IMG_5526.JPG

Innan tjejerna gick hem, fick dom alla med sig varsin Goodiebag av mig och Mia. Och det blev uppskattat! :-)

IMG_5527.JPGIMG_5528.JPG

IMG_5516.JPG

”I believe in Old Friends and New Shoes” 

Är så tacksam för att ha dessa tjejer i mitt liv!

  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

 

21 reaktioner på “Skaldjursfrossa med bästa tjejgänget”

1 2
  • Minna skriver:

    Åhhhh, vad det vattnas i munnen :)
    Skaldjur är ju SÅ gott!!

  • Cecilia skriver:

    Tack Pernilla för du månar om dina vänner. Det borde finnas fler som du. Själv har jag hjälp en kompis väldigt mycket och fick skit tillbaks. Idag har vi ingen kontakt. Vad mysigt ni har tillsammans.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram