Skaldjursfrossa på min terass , & plåtning med Bianca för nya säsongen!

Sommaren 2020 ska jag minnas som sommaren då jag satt på min terass och åt skaldjur och drack skumpa  – kväll efter kväll. 😅😋

Endast sällskapet ändrades, haha…! 

img_3247.jpgHummer, krabba, havskräftor, Skagen och ostron…! Nom Nom! 

img_3249.jpgimg_3248.jpgimg_3246.jpgHjärnan bakom denna enorma Skaldjursfest är kvinnan på bilden!  Sussane  – vår grymma Exekutiva producent på ”Wahlgrens Värld!    Som tyckte att vi skulle fira vår avslutade Säsong med en riktigt lyxig ”personal-fest”!  😉
img_3252.jpg Behöver jag säga att Bianca, undertecknad,  och vår fantastiska producent Johan inte var missnöjda med det beslutet!

Världens trevligaste kväll hade vi!

img_3278.jpgDagen efter var det ”på´t” igen!   Samma terass, samma skaldjur.  Fast nytt bordsällskap!  😅

img_3279.jpgEn annan Susanne helt enkelt!    Jag och min Susanne hade inte setts på länge, så jag bjöd över henne på lite ”rester”….!  😋

img_3280.jpgLyxigare ”rester” har väl aldrig ätits,  haha….! 😂👌

65aee85f-3f75-4f9d-9a97-b176ea0584df.jpgJag tog det däremot lugnt med drickandet denna kväll, och körde på genomgående alkoholfritt bubbel! 

f8edca70-7ecf-4fc9-a7ae-1f6442b0b646.jpgSusanne var däremot sugen på äkta vara….! :-)

img_3236.jpgJag ville nämligen vakna  pigg och ”fit for fight” dagen efter , då jag och Bianca hade en stor plåtning för ”Wahlgrens Värld”!  

1de05773-f361-4034-b5e1-b8d19ada0296.jpgSminkad och fixad i håret av världens bästa Jessica! 
0beed9a4-4e04-4cdd-9d96-1192efa26703.jpg8f7b90ab-806e-4ccc-9d29-421ac03c65b2.jpg
Bytte om på toan! :-)

369711b5-a7fd-49cc-b1d1-c32c2d9e02cb-1.jpgHur grann är hon inte, min lilla Makeup-artist! 😘

93991f56-2c3c-497d-803c-9214e9977f13-1.jpgVi hade fått låna en gammal skön Folka till plåtningen!

img_3237.jpg img_3238.jpg img_3239.jpgimg_3241.jpgSnart får ni resultatet…!

fcd616f6-2687-4da1-be08-1088d06e2c83.jpgOm ni får abstinensens och saknar oss för mycket i rutan i sommar, så kan ni se alla våra föregående säsonger på DPLAY!  😜

fc28441f-8b15-477a-bf6c-58fcaf2c721c.jpgda405b2b-f834-4c57-9aa4-ad6b7b89417a.jpgBara att klicka HÄR! 🎈

 

Jag avslutar inlägget med denna GLADA NYHET! 🎉

SÄSONG 8!!!  Helt sjukt vad länge vi har hållit på ändå…! 

Och säsongerna blir bara längre och längre verkar det som.    Säsong 7,  var hela 18 episoder!! 😅

TACK, TACK, TAAAACK  till er alla som tittar, följer , supportrar , engagerar er, och kommenterar så flitigt!! 

WE LOVE YOU! ❤️

47 reaktioner på “Skaldjursfrossa på min terass , & plåtning med Bianca för nya säsongen!”

 • Lisa skriver:

  Pluppar (dummaste order någonsin) funkar ju inte! Se på Theos pappa, han blev sjuk, Theo mest troligt, så så fortsätter det… Måste man vara ett geni för att fatta detta? Man bara sprider ni det vidare och vidare. Alla i dess ”pluppar” träffar ju andra också! Så idiotiskt ju! När har Tegenll sagt något om ”pluppar” och att det är ok??????

 • Rob skriver:

  Har försökt publicera ett inlägg men det stoppas. Fräscht.

 • Twdt skriver:

  Bard

 • Rob skriver:

  Ter

 • Gerd skriver:

  Samma här kan inte se sista avsnittet på Dplay, bor i Finland !!

 • Eva skriver:

  Pernilla tycks inte ha dragit ner på kontakten med sin umgängeskrets utan bara döpt om dem till ”pluppar” och tror att det då är ok. Pernillas alla”pluppar” tycks uppgå till ett hundratal människor. Det är inte att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 • Bodil skriver:

  Sofia, jo människor med invandrarbakgrund överepresenter våldsbrott med råge i Sverige. Kan förstå hur du tänker när du skriver att det ”hörs” mer och uppmärksammas mer om det är en invandrare som begår brott men faktum är att det är sant.

 • Ellis skriver:

  Det är inte första gången som Pernilla hänvisar till sina ”pluppar”, ”ploppar”, som hon ”får träffa”. Det är dags att göra rätt nu, bättre sent än aldrig. Det handlar om social distansering som Pernilla har totalt ignorerat. Hon har träffat alla hon känner på middagar, promenader m m och tagit massa bilder där man trängts med varandra, inte 2 meters avstånd där inte.
  Länken går till info om pluppar och vikten av social distansering
  https://www.svt.se/datajournalistik/social-distansering-simulering/

 • Biz skriver:

  Ville bara förvarna med tanke på hur kommentarsfältet sett/ser ut 😉 För den delen känner jag folk som blivit smittade i sina vanliga miljöer…

 • Sofia skriver:

  Fakta det får man ta reda på själv. Precis som man får ta reda på all ”fakta” som folk slänger sig med när det kommer till svarta och utländsk härkomst. Och som sen inte stämmer.

 • Cattis skriver:

  Svar till Sofia 8.57
  Fakta på det Du skriver, tack!

 • Nicklas skriver:

  …och jag hittade hela Roast på Berns med dig från 2009. Inget för känsliga tittare bör tilläggas 🤪🙈🙉🙊
  https://youtu.be/iTpuK6bz0kY

 • Sofia skriver:

  Det är inga speciella grupper som begår våldsbrott. ALLA hudfärger begår våldsbrott. Men det uppmärksammas mer när svarta hudfärger gör det. Eftersom det då blir ”fel”. När vita begår våldsbrott då blir det ”rätt”. Då är det mer okej. Det är t ex mer okej för en vit man att ha ihjäl någon än det är för en svart man att ha det. Det känns bättre för folket om personen är vit. En vit man som har ihjäl sin fru t ex glöms ju bort, det rycks på axlarna åt det. En svart man som har ihjäl sin fru är ett monster och skall absolut inte glömmas bort. Utländsk härkomst är inte överrepresenterade med brott. Det verkar bara som så eftersom det uppmärksammas mer när utländska begår brott. När vita begår brott uppmärksammas det inte, det är okej då. En annan anledning till att det också verkar som att utländska är överrepresenterade med brott är för att polisen oftare griper minoriteter, pga rasism, fördomar osv inom polisen. Och sen så visar det sig inte sällan att dom är oskyldiga.

 • Leila skriver:

  Du menar att just ”svarta” som bard skriver ska ta ansvar och börja jobba o inte gå på bidrag? Det är ju det som blir fel när han skriver. Utmålar en viss hudfärg.

 • Pippi skriver:

  Tänk efter lite…det ligger ju tyvärr en det i vad Bard säger. Tråkigt nog. Vi måste i stället arbeta tillsammans för att utsatta människogrupper slutar begå våldsbrott i sin desperation. Förnekelse av fakta hjälper ingen. Så ledsen för det men, låt oss hjälpa dessa grupper ist för angripa dem som faktiskt påpekar problemen!

 • Veronica skriver:

  Bard är helt och hållet ute och cyklar. Som vanligt

 • Pia skriver:

  Härligt med en säsong till 👏🏻
  O snälla kan inte alla coronapoliser bara sluta o kommentera hos alla bloggare… Var och en tar ansvar för sitt.
  Ha en underbar sommar.

 • Catti skriver:

  Håller med. Ligger tyvärr en hel del i det han säger…

 • Maggan skriver:

  Tyvärr är det många som missuppfattat det här med pluppar.
  Alla har sina pluppar även före Corona. Meningen är att vi nu ska dra ner på våra pluppar för att minska smittspridningen. Endast krama de vi bor ihop med. Hålla avstånd t ex med kollegor som vi träffat 8 Tim/dag och övriga vänner.

 • Sofia skriver:

  Jo, han har väldigt fel, som vanligt. Man är van nu hur han gör allt för att provocera och får galna, aggressiva utbrott men det måste vara det mest vedervärdiga jag någonsin läst. Nästan lika illa var det av TV4 som inte plockade bort honom direkt utan väntade. Dom hade på fullaste allvar tänkt behålla honom och sa att det var hans egna åsikt. Så bra gjort av Bianca som gick ut och sa att hon vägrar sitta i samma program som honom.

 • Anna skriver:

  Vi uppmanas att dra ner på kontakter med andra människor och hålla avstånd. Man kan inte komma rund rådet genom att kalla sina kontakter för ”pluppar”.

 • p skriver:

  Det där med ”nära ploppar” var har du fått det ifrån? Mina nära vänner träffar ju andra människor som dom kan bli smittade av, mellan gångerna som vi ses.
  Lika lätt att bli smittad då väl? Jag fattar inte det där.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Sommarvärd 2007 Pernilla Wahlgren.Personliga berättelser.
  https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/371471?programid=2071

 • Gunde skriver:

  Tror att du blir trollad Pernilla. Personen driver rätt mycket med dig. Eller så har personen alldeles för tråkigt i sitt eget liv.

 • Elin skriver:

  Hej! Skrivit till dig på DM på Instagram hoppas du ser detta och kommer svara mig 😊😊 älskar din blogg

 • Annelie skriver:

  I o m att du själv tog upp det på insta. Bard har inte helt fel,som vanligt.

 • Anna C skriver:

  Saknade er podd idag 😔
  Tar ni sommarlov från poddandet kanske?
  Hur än det ligger till så vill jag tacka för att ni står för en av veckans höjdpunkter!! En långpromenad med Wahlgren & Wistam i lurarna är aldrig fel!👍😘
  Kram & Glad sommar!🌸🌼☀️
  /Anna C

 • Helena skriver:

  Eva, kräks på detta nu! Jäkla tjat om avstånd.

 • Eva skriver:

  Folkhälsomyndigheten uppmanar alla att hålla avstånd till andra både inomhus och utomhus för att hindra smittan att sprida sig.

 • Anna skriver:

  Det är inte första gången som P använder ordet samma fel så det blir roligt. För en tid sedan var det Bianca och en gäst på en restaurang som hade samma klänning på sig. Den synen hade varit roligt att se.

 • Katrin skriver:

  Gulle Dig! Nä, fortfarande inte samma, då skulle de förra gästerna kräkts upp de som intogs dagen före. Förlåt att jag är en så petig lärare i svenska! Love!

 • Alex skriver:

  Kul med ny säsong! Ni förgyller livet! Men varför kan jag inte se ert sista avsnitt för säsongen på Dplay? Jag som utlandssvensk har kunnat se alla avsnitt men inte det sista som sändes förra veckan. Någon som vet varför?

 • David skriver:

  Underbara dagar nu! Då kan det väl som i ditt fall vara ganska skönt att vara helt ledig! Ser fram emot ny säsong av WV. Ni är ju Sveriges svar på Kardashians.. minus könsbyte och lite andra skandaler😂👍

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jo faktiskt, haha! Men det varje dagen efter , så det var inge fel på dom! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra!! Tack fina du!!

 • Katrin skriver:

  Samma terass, javisst! Men inte samma skaldjur, väl? Hihi, hoppas jag inte! Jag ser också mycket fram mot nästa säsong! Hoppas också vi kan se Din show i höst. Biljetterna inköpta för våren men, sedan blev det ju ledsamt i världen! Rädda om Er! Ni är toppen, hela familjen!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad god jag blir! Tusen tack! Och ha en fin sommar du med!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Håller med dig Anette! Kommer att bli en toppen-sommar – tror jag med !

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad roligt att du blir glad av den nyheten! Jag kan bara göra emojis från min Iphone, Inte från datorn.

 • CL skriver:

  Ser fram emot en ny säsong , den senaste var
  bäst , jag har skrattat såå mycket 🤣🤗Hoppas att
  du och familjen får en härlig sommar 🤩

 • Simon skriver:

  Åh vad glad jag blir när jag hör att det blir en säsong 8!! Så taggad!

  Nu verkar de flesta andra ha emojis, men de har jag ännu inte hittat här på bloggen hahah! Men som jag nu längtar efter den nya säsongen! Och jag hoppas ni alla får en jättehärlig dag! Med mycket sol och värme!

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  🎉En säsong till🎉så härligt🎉
  Det ska faktiskt bli skönt och intressant att (åter)upptäcka sitt svenska närområde nu i sommar, alla län har ju sina pärlor och vi klarar oss gott med allt fint vi har i vårt land (ja jag vet vädret, men det får vi ta i år).
  Så social distansering, bra handhygien och god omtanke till medmänniskor så ska detta bli en fin sommar 2020 att minnas🌺☀️🍀

 • nina cecilie skriver:

  Gleder meg masse til ny WV sesong til høsten 🙌noe bedre finnes ikke på tv fortiden. Håper du får en fantastisk fin sommer Pernilla ☀️ venter spent på ukens pod i kveld 👯‍♂️

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Malin för all din support genom alla år!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Menar du innehållet i programmet?! Vi har levt efter de regler och förhållningsorder som landet har fått. Inte rest, inte umgåtts i stora sällskap – och mest träffat våra nära ”ploppar”.

 • Biz skriver:

  Jag tror ni får förbereda er inför smärre folkstorm angående hur ni betedde er och agerade under coronas värsta månader… baserat på kommentarerna här på bloggen under den tiden.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Wow vad snygga ni är och även har ni alltid humor som jag bara älskar :-) Jag och min mamma brukar titta på Wahlgrens värld hon tycker ni är cool och det medhåller jag också och hoppas ni fortsätter spelar i fortsättning utan er blir det bara tråkigt massor kramar från mig :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram