”Smash and Smoke” med Doreen!

Vilken sommar!  Vilket VÄDER!!!
Härom kvällen var jag inbjuden till ett härligt event av Doreen Månsson ;  ”Smasch and Smoke” för max 50 personer! 

Vi tog oss till ut till ett vackert ställe med magisk utsikt i Sollentuna där det bjöds på grymma burgare, pizza, egengjorda korvar och världens godaste glass! 

img_8259.jpg img_8239.jpg

Stefan som är kapellmästare och jobbade med Benjamin på  ”Så mycket bättre”,  styrde upp riktigt grymma Smash burgers!  

img_8237.jpg img_8236.jpgimg_8241.jpgDoreens man rökte sina egentillverkade korvar i sitt coola lilla rökeri!

img_8254.jpgimg_8283.jpgEmilia och Lasse var också med!

img_8303.jpgSamt massa andra härliga tjejer!

img_8243.jpgBenjamin och Jacob njöt av grilltallriken!

img_8247.jpgimg_8270.jpgJag och gulliga Doreen! 
img_8272.jpg Sa jag att set serverades världens godaste glass?!   Och jag är inte ens speciellt förtjust i glass..!  :-)

img_8262.jpg img_8268.jpgTack Doreen för världens mysigaste kväll!

72 reaktioner på “”Smash and Smoke” med Doreen!”

1 2
 • Majvor Johansson Borgholm skriver:

  Jag är fattigpensionär, men nu har jag råd att ta bussen till Gekås i Ullared, Ölandsbuss har gratis bussresor dit.
  Jag ska ta med barn och barnbarn dit, vi ska köpa massor av dina kläder!
  Hoppas att din höstjacka inte är allt för dyr!

 • Rickard skriver:

  Ser härligt ut Pernilla!

 • Christina skriver:

  Håller med om att denna bloggen verkligen har blivit traschig. Synd…

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åh så härligt underbart och mysigt det såg ut.
  Vilket ställe 😍

 • Tant Greta skriver:

  Jag hör till riskgruppen flera gånger om och sitter i karantän på landet, som tur är eftersom jag kan vara ute så mycket jag vill. Jag möter någon grann när jag hämtar dagens tidning och ”träffar” barn och barnbarn på håll.
  Ingen av oss vill bli smittad, och ingen vill smitta någon annnan, därför lever vi så även fast det är tråkigt, vi tar vårt ansvar.
  Jag saknar förstås nästan allt socialt umgänge enormt, men det är bara att gilla läget. Jag läser bloggen då och då, och tycker nog att det ärväl nonchalant
  att fam..W. att leva så nära andra.
  om P. och hennes ”pluppar ?” bara umgås inom gruppen, ok om det är bara för er.M en, men, det blir väl ” bra tv”..
  Kommentarerna är ibland roligare än bloggen, och såå hemsk är välinte kritiken, jag kan ge P ett tips: Bloggen vimmelmamman har också haft negativa kommentarer, men slipper hon de värsta; man kan nämligen inte kommentera anonymt. Titta får ni se, måste man uppge namn blir nog kommentarerna mer rumsrena.
  ,

 • Jessica Sandberg skriver:

  Sjukt att du gör reklam för Priorin. Men när pengarna styr så gör man reklam för allt och alla.

  https://www.hemtrevligt.se/icakuriren/artiklar/aktuellt/20180719/harfagra-loften-rena-bluffen/

  Alla bilder du lägger upp på alla människor du festar med, äter middag med m.m m.m gör du bara för att provocera i Corona tider. Ni håller aldrig avstånd. Träffar mängder med olika människor OFTA. Du är så fruktansvärt respektlös Pernilla. Att Adam Alsing drabbades och dog och så många andra i skiter du i.

 • Anette skriver:

  Jag forsätter att förundras hur någon kan vara så totalt egoistisk som p. Hela våren har hon gjort som hon har velat. Trots corona. Det är oförskämt på riktigt. Inget avstånd träffar nya människor och alltså OCH träffar sina föräldrar som är riskgrupp och sitter nära dom äter i hop nära . Jag fattar inte hur man kan vara så otroligt ansvarslös . Och att försvara sig med dessa idiotisk a ursäkter är att skratta och håna oss alla andra i ansiktet som tar detta på allvar. Och sjukvården. Dina föräldrar som jag tycker verkar vettiga har också ansvar att säga ifrån. Inte vara nära. Det är bara att kolla på Era insta . Ni tror att Ni är utanför alla andra hela jävla tiden. Vilket alla kändisar verkar tro. Men Niär också människor. Lite respekt Vore trevligt . Jag har inte träffat min pappa på ett halv år då Han tillhör riskgruppen. Saknar honom totalt men jag utsätter varken honom eller mig mer än nödvändigt. Det är på riktigt förjävligt ditt beteende. Och dina föräldrar och dina barn med vänner. Vilka tror Ni att Niär ? Andra sitter i karantän medans ni garvar åt oss o h försätter med Er arrogans. Usch.

 • Lena skriver:

  Ser väldigt ohygieniskt ut! Men det var säkert gott.😝

 • N skriver:

  Sen Ps eviga mantra om att rädda företag. Sen när blev det en punkt på sin agenda? Så klart att om ekonomin rasar så blir det ett kaos vi inte kan förstå men det går att konsumera på distans. Foodora. Amazon. T.o.m. stödja ekonomiskt Lokala handlare via donation eller be dem köra hem. Det där ni snackar om Att stödja lokala handlare är ett sätt för er att ursäkta er att bete er som vanligt men ni utsätter folk för risker lika mycket ändå. Svagt.

 • Vera Gren skriver:

  Även om Corona är farligt så måste man väl ändå förstår att man måste kunna leva. Corona har varat i cirka ett halv år och det fungerar inte att isolerar sig från omvärlden så länge. Och vem vet – detta kanske håller i sig länge. Om så är fallet så behöver vi kunna leva lite. Självklart tar man det försiktigt och man sprita händerna osv men att tror att man ska sitta inlåst i sitt hus och inte låta någon kommer nära en. Det tror jag inte många gör!

  • N skriver:

   Även om Andra världskriget är farligt så måste man väl ändå förstår att man måste kunna leva. Andra världskriget har varat i cirka ett halv år och det fungerar inte att isolerar sig från omvärlden så länge. Och vem vet – detta kanske håller i sig länge. Om så är fallet så behöver vi kunna leva lite. Självklart tar man det försiktigt och söka bombskydd osv men att tror att man ska sitta inlåst i sitt hus och inte låta någon kommer nära en. Det tror jag inte många gör.

   Ja jag raljerar men pandemier är det närmsta krig vi kommer. Jag har studerat hur folk beter sig under pandemin och eftersom det här är ett krig utan våld så är det intressant att se hur fort folk slutar bry sig. Jag fattar att om ekonomin rasar blir det ett riktigt krig men att folk skulle vara ”nobla” och ”rädda” ekonomin som även P påstår är ju en ursäkt för att leva som vanligt för det finns sätt att konsumera utan att socialisera. Man kan t.o.m. donera.

   Jag tycker ditt och Pernillas sätt att resonera är oansvarigt i det här läget. Jag tycker också att det är superbra att bloggen får handla om något som rör hela samhället ink Wahlgens, fans och alla andra. Också super att se hur Sveriges största stjärna tänker i kristider och hur folk påverkas av det.

   • Vera Gren skriver:

    Härligt att vi alla har olika åsikter!

   • Anders skriver:

    N,
    Har du suttit isolerad sedan Februari/Mars? Tror jag knappt på. Jag tror inte du bry dig ett skit om viruset utan vill bara skapa debatt.
    Tycker det är dags för dig att hålla klaffen. Ta hand om dig själv, du verka behöva det!
    Kram

   • N skriver:

    David. Ja typ. Och oavsett. Utsätter du vården för livsfara för ditt egna nöjes skull förtjänar andra vård före dig. Länka en video då du åker upp till SÖS och ger syrrorna på IVA din psikt. Ta med Pernie. :)

   • Tobias skriver:

    Penillas största fan N är här med sina långa raljerande gnälliga haranger… allt är som vanligt! 😂

   • Anna skriver:

    Förstår inte ditt resonemang. Jämför du pandemin med andra världskriget eller varför skriver du om andra världskriget.

 • Tobbe@david.se skriver:

  Då ska vi se

  Pernilla igår: ”Mitt nära umgänge som jag kramar är mina pluppar. De andra vinkar jag bara till. ”

  Doreen är en av de nära och kära. Det bör stämma för henne har vi sett mycket hemma hos Pernilla de senaste åren.

  Vidare skriver hon: ”Litar på att de jag träffar är friska . Men det är ju bara att hoppas att man klarar sig. Går ju inte att sitta isolerad liksom”

  Ja liksom. Om du blir sjuk Pernilla så måste nån vårda dig. Med tanke på att våra sjuksyrror inte ens har adekvat utrustning så blir ditt ”hopp om att inte bli sjuk” även deras hopp att inte bli sjuk för att det Du inte Känner att det ”går att hålla sig isolerad liksom”.

  Nu önskar jag och många med mig vad Sveriges mest populära TV-personlighet menar med det här? Är dina känslor viltigare en sjuksystrars liv? Du vet nämligen som alla andra att friska
  Kan smitta. Därför kan alla inklusive du smitta.

  Det här är oacceptabelt. Jag vet att många skiter i det men du tjänar MILJONER på det du gör och oavsett du vill eller inte så är du en förebild som nu säger till miljoner (as if) fans: ”orka vara isolerad liksom”. Du säger själv att du är superstor och då har du också inverkan på folk vilket jag antar att du vill. Så Hur tänker det här budskapet alla dina fans tar är sif av Pernilla?

  • Labelle skriver:

   Jag har förundrats länge över faktahistoriken att 2 familjemedlemmar varit sjuka i Corona… man vet ju aldrig när var hur det smittat innan insjuknandet. De facto smittar det ju och man behöver inte insjukna men ändå sprida smittan. Det är uppgraderingen av virus i denna tidsepok och lurigare blir de framöver. Virusintelligens.

 • K skriver:

  Mr K här. 2 Meters avstånd? Skämmes människa , skämmes !!

  • Tobias skriver:

   Ska vi behöva lägga till Margaretha och K till Malin etc etc från tidigare.

   Att du orkar skriva inlägg efter inlägg med rent trams.

 • Margaretha skriver:

  Hur var det med 2 meters avståndet?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram