Sommarfest med Wahlgrens Värld

Hej vänner!

Hann inte titta in här på bloggen tidigare dessvärre-

Har spelat in synkar för Wahlgrens Värld hela dagen och sedan haft Avslutning med Theos fotbollslag.

Fotbollsmatch föräldrar mot barn och efter det grillade vi korv och hamburgare. 

Sedan var planen att åka in till stan och gå på Strandbryggan med Sofia och dricka drinkar.  Men soffan hemma lockade mer då jag var på VÄLDIGT rolig fest i går ,  och jag kände att det fick räcka…! ;-)😅

Det hjälpte inte ens att Linus var gäst-Dj på just Strandbryggan i kväll och tjatade på mig han också.

Jag valde hemmets lugna vrå och har haft en mysig hemmakväll med Benjamin och Dino. Benjamin har lagat Toast och pasta och vi har kollat på två långfilmer på raken.  Heeeelt ljuvligt! 🙌

 

Och det som är härligt här i livet är ju konstrasterna , så igår var det partyhatten på,vårt produktionsbolag ITV hade sin årliga Sommarfest!  🎩🎉😃

Ingen av de stora kidsen kunde tyvärr vara med denna kväll, men mormor och morfar bangar inte en bra sommarfest!

 

img_7217.jpg

 

I taxin på väg ut mot Djurgården…

 

img_7223.jpg

 

Sommarfesten ägde rum på Djurgårdsbrunns Värdshus!  Här är jag med  ITV´s Vd Anna Rydin och några ur hennes gäng , samt Johan Pråmell som är producent för Wahlgrens Värld.

Jag hade på mig Spets-klänning från förra sommarens kollektion.  Finns några kraftigt nedsatta kvar HÄR!

 

img_7230.jpg

Svante, Olivia och pappa var också på Party-humör!  :-)

 

img_7227.jpg

 

Löjromstoast till förrätt! 

 

img_7244.jpg

 

Dennis , mamma och Johan! 

 

img_7241.jpg

Jag, Filip och Malena 

 

img_7239.jpg

 

Bästa gänget!

 

 

img_2849-2.jpg img_2850-1.jpg

Bästa bordet! :-)

 

img_7238.jpgimg_7256.jpg

img_7257.jpgimg_7271-1.jpg

 

De här tre killarna har en sak gemensamt. Familjen Wahlgren.  😅😂  De jobbar nämligen på redigeringen av vårt program vilket betyder att de sitter och tittar på ALLT material som kommer in. Och det är inte lite kan jag lova…!

Som TUR är så sa dom att dom fortfarande älskade sitt jobb, haha….!

 

img_7251.jpg

 

En härlig kväll blev det, och sååå roligt att inte bara festa tillsammans med mitt älskade filmteam -utan även med finaste skönaste mamma och pappa!  😍🎉🎈

 

img_7250.jpg img_7253.jpgimg_7252.jpg img_7269-1.jpg

 

ÄLSKAR detta gäng!!!  Och härligt att vi fick festa lite tillsammans också ,  och inte bara jobba varje gång vi ses…! 😉

 

61 reaktioner på “Sommarfest med Wahlgrens Värld”

 • Vera skriver:

  Tydligen kan man påstå vad som helst i den här bloggen som t.ex. att ALLA som har sett showen älskar den.

  • Charlotte skriver:

   Ok, om man säger så här då, rent generellt så gillar alla showen. När det är såpass många som gillar den så kan man utan att generalisera säga så.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hittills har INGEN skrivit något annat . Och det är fakta.

   • @vera skriver:

    DNs recensent skruvade förvisso mer betyget men det missade P. Men det var säkert den enda. Alla andra besökare gav den garanterat fem plus. Jag menar hur kul är det inte med vaginor på scen och låtar där man driver om tillkortakommanden man inte vill ta ansvar för?

  • Charlotte skriver:

   Det är jättekul med vaginan på scen. Du vet att det är därifrån människan kommer ut o ser dagens ljus. Man behöver inte tycka det är roligt, men man bör ändå med en normal iq förstå dess innebörd varför detta finns med i showen.

   • @charlotte skriver:

    Nu tror jag att just den här bloggen lämpar sig väldigt dåligt att diskutera IQ på. DN gav inte höga betyg. Där har du fakta.

 • Linn skriver:

  Pernilla du och din familj är underbara precis som ni är. Trött på att avundsjuka människor måste klanka ner och vara elaka. Försök att vara snälla mot varandra och visst har man rätt till en åsikt och ge konstruktiv kritik, men det är skillnad på att vara elak och vem har bett om just ”din” åsikt om saker? Ge beröm, lyft varandra eller bara håll tyst! Sprid kärlek så mår vi alla mycket bättre! Det finns ett ordspråk som är väldigt bra, behandla andra så som du själv vill bli behandlad.

  Kram på dig Pernilla och fortsätt vara du!!!

  • @linn skriver:

   De kanske behandlar p så? De kanske är vuxna nog att ta ansvaret för hårdare former av kritik och svara på det isf att hänfalla till en tystnadskultur. Hoppas på massa mer olika åsikter.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina Linn! Vad glad jag blir för dina varma ord!

 • elaglowiak skriver:

  Mycket fina bilder Pernilla! Jag och tusentals andra människor tycker att Du är en glad, talangfull, ödmjuk och vacker kvinna som bjuder öppet på allt som händer i Ditt liv. Och detta beundrar jag hos Dig Pernilla! Hela Din familj består av glada och begåvade människor, inklusive Dina föräldrar. Det är just det som gör ER till speciella och mest populära artister i Sverige! Pernilla, jag läste i en artikel om att fantastiskt begåvade familjer som Du och Dina barn finns det bara EN PÅ FLERA MILJARDER i världen! Ni är mycket omtyckta av 99, 9 % människor i Sverige och även i andra nordiska länder. Synd bara att en liten skara avundsjuka människor visar missnöje på ett otrevligt sätt. Hoppas att de negativa personer hittar snart något annat att avreagera sig på eller ändrar sitt beteende och förstår till slut vad orden vet och etikett betyder…. Undrar varför dessa negativa personer följer familjen Wahlgren? Hmm… kanske just därför att de är mest intressanta och mycket begåvade familj i Sverige?? Isåfall även ni nedstämda människor är stora fan till familjen Wahlgren….

  • @e skriver:

   99.9%? En på miljarden Källa på det? Nej strunta i det? Skriv att vi är avundsjuka istället. :)

  • Vera skriver:

   Vad är det för undersökning som visar att familjen W skulle vara omtyckt av 99,9 % av svenska folket. De allra flesta svenskar har troligen ingen åsikt alls om familjen eftersom de inte tittar på TV5 och inte läser skvallerpress. Möjligen kan de finnas en del som kan ha åsikt om Benjamin eftersom han gjort sig känd då han deltagit i melodifestivalen.

 • @k skriver:

  K: svara jättegärna på min fråga om vem som ska dra gränsen isf att återupprepa dig. Om du kan och vill alltså. 🙂

 • @katarina skriver:

  Att prestera o vara efterfrågade är inte samma sak. P gör en reality med noll prestation. Herre gud. Dubai-avsnittet. Vilken looser att ligga som vuxen i en hotellkorridor full och skita i att hjälpa sin kompis med det jobb som ska göras. Är du imponerad av det? På riktigt? Har inga problem med fylla men skulle aldrig ens överväga att göra så i min podd mot min kollega. Sjukt oproffsigt enl mig. Ps exponering har ökat markant av såpan och självklart hjälper det henne att sälja. Skulle vilka se p sälja sig själv som okänd. Jisses vilken katastrof om man aldrig vill bli stor. När kom senaste albumet? Vilka musikaler har hon medverkat i år? Sommarpratare? Så mycket bättre? Stjärnorna på slottet? De stors programmen och uppdragen lyser med sin frånvaro. De som presterar på riktigt får spotlight. Inte bara en såpa som en fanskara och vi som gillar freakshows glor på.

  Vi kommer kommentera våra motsatta argument till klmmentatorfältet stängs och vill ni ha en snöflingebubbla får ni flytta in i den för här råder verkligheten. Ja. Tom här.

  • Katarina Ellesson skriver:

   Familjen wahlgren-scolin-Ingrosso sysslar med underhållning. Finns komik i hotellkorridor-situationen. Sofias duktighet Pernillas ah ta det lugnt och fnitter. Lätt att förstå att Pernilla någon gång bara är lite trött. Sofia släpper inte Pernilla i första taget. Det är Pernilla och hennes liv och familj som som säljer.

   • @katarina skriver:

    Visst fan säljer hon. Hon vet hur hon säljer sig och har gjort det hela livet. Är man trött och har ett lyxrum
    I Dubai så lägger man väl sig där. Vad Sofia lyckas och inte lyckas med har varken du eller jag en aning om.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   @katarina : Herregud vilket SVAMMEL. Man ska inte uttala sig om saker / människor, när man inte har nån koll .

   Du undrar vilka musikaler jag har medverkat i i år…?!

   Har du missat att jag har varit på turné och spelat min egen Jubileumsshow för utsålda hus sedan i februari och förlängt showen till våren 2019 just för att det är en sån succé!

   99, 6 % beläggning. Det säger en hel del om hur bra det har gått…! Finns knappast tid eller intresse för att medverka i någon musikal då som du kanske förstår.

   Vår realityshow är kanal 5´s största tittarsuccé bredvid Sofias Änglar.

   Vi är inne på vår fjärde säsong nu- just för att Tv-serien är så omtyckt. 1 miljon tittare per avsnitt om man räknar ihop Kanal 5´s tittare med Dplays. Så ja- det finns en stor anledning till att vi fortsätter.

   Sen att du inte förstår humorn eller det roliga i vissa scener går ju inte att göra nånting åt. Men som Katarina Ellesson skrev så sysslar vi med underhållning, och det finns KOMIK i hotellkorridor-situationen, som många andra ser och uppskattar.

   Ang ”Stjärnorna på slottet” som nu nämner så blev jag tillfrågad både förra året och även i år om att vara med , men tackade nej för att det passade inte mig just nu.
   Gör gärna det programmet i framtiden när alla bitar faller på plats.

   Sommarpratare var jag redan 2007 – vilket du uppenbarligen har missat. :-)

   Här kan du lyssna på det, så har du kanske lite mer koll nästa gång du ska uttala dig om något du inte har en aning om.

   https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/371471?programid=2071

   • @pernilla skriver:

    Prestationer är inte samma sak som framgång och i mina ögon är dina prestationer väldigt mediokra i förhållande till din exponering. Vi har olika syn på kvalitet.

   • @pernilla skriver:

    Är det humor att garva åt att tappa Bindefelts glas? Är det humor att låta kompisen göra allt för att podden ska släppas i tid medan man själv ligger i en hotellkorridor? Var är humorn Pernilla? För mig är det bara ansvarslöshet vilket jag tycker kännetecknar hela din person. Du kan ju försöka förklara men jag tror inte du kommer lyckas.

   • Lotta skriver:

    Du har nog helt rätt @pernilla, ja att du inte kommer att fatta hur mkt Pernilla än förklarar för dig. Du gillar inte humorn, fine! Kan du inte nöja dig med de svar du fått? Vad driver dig till att p ska förklara o förklara?

   • @lotta skriver:

    Svar? Försvar möjligen och ohämmat skryt hur älskad hon är precis som vanligt. Jag tror det är få artister som tror så enormt stort om sig själv, berättar om det så fort tillfälle ges utan att prestera i jämförelse.

   • Aina skriver:

    Håller med om att det finns komik i hotellkorridorsituationen. Det är alltid roligt att se berusade som gör bort sig.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Om vi säger så här. Du får tycka vad du vill. Min show har enbart fått fantastiska recensioner över hela landet, och ALLA som sett den har älskat den! DET är det största kvitto man kan få på att det jag gör är kvalitet . Så , ja. Jag är väldigt stolt och nöjd med det jag presterar. Att jag har bra självförtroende och vågar vara STOLT över den jag är och det jag gör, ser jag som en av mina bästa egenskaper!
    Dessutom tycker jag att det är ganska roligt att motbevisa folks dumhet. Humor är individuellt, och inget jag orkar sitta och förklara för folk som inte förstår. Du skulle antagligen inte ha roligt på min show heller , så försök att hitta någon/något som gör DIG glad istället.
    Ett litet tips i all välmening… 😉

  • @pernilla skriver:

   Om vi säger så här. Skärp dig! En minoritet av svenska befolkningen uppskattar att se dig komma ut ur din mammas vagina och en av Sveriges största tidningar gav dig inte direkt lysande recensioner. Du är just nu känd för en realitysåpa sol kräver noll prestation. Energi ja. Prestation? Nej! Hybris är inte samma sak som självförtroende. Tacksamhet är inte samma sak som självbekräftelse. 2 försvarstal på ett dygn där du kallar folk dumma. Jo det lyser självförtroende om dig. Snarare att du ser ner på folk som inte tilltalas av dig (och ja det visar wv och bloggen). Vackert karaktärsdrag p. Passa in i din ”underbara person”. Du är verkligen tjejen som aldrig vill bliva stur för så här beter sig ett barn och det är ju precis det du är. Det är tragiskt att se och hur ingen reagerar på tex hur en vuxen människa konsekvent skiter i att passa tider och därmed värderar sin tid som viktigare. Återigen gör sig själv större än andra. Hur fan orkar folk? Du är så ÄLSKAD av en grupp att du inte behöver ta ansvar vilket du kallar för att ”bjuda på dig själv” så fort du får kritik från den något större gruppen som inte har dig som en helig ko. Jisses. Att dina nära och kära sväljer det här är absurt men så Lever du i en totalt världsfrånvänd värld. Wahlgrens värld. Tyvärr ligger den för nära jorden.
   Och tro mig. Jag lever ett fantastiskt liv som företagare med uppfyllda livsdrömmar. Varför är det en kontradiktion för att vädra sin åsikt? Om vi nu ska debattera intellektuella nivåer som du förespråkar…

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    På riktigt. Skaffa dig ett liv. Är det inte lite patetiskt av en vuxen kvinna att sitta och skriva bajsnödiga kommentarer på en känd persons blogg som hon uppenbarligen inte uppskattar. Snälla rara. Något vettigare måste det finnas som du kan göra med din tid. Vi har förstått att du inte har någon humor. Och vi har förstått att du tycker att du är super-intellektuell. Grattis. Men snälla. Du är sååå tröttsam nu.

   • Va i hela skriver:

    Herregud. Varför gör människan som kommenterar med ”@” inte ngt bättre av sin tid än att spy galla? Heeelt otroligt Folk dör i svält och av psyisk ohälsa varje dag, varje timme – DET är problem. Pernilla wahlgren är INTE ett problem. Varför sprida sådant jävla näthat. Herreeegguuud.

   • @pernilla skriver:

    Du är inte bra på argumentera du. 1. DIN humor har kag verkligen inte. 2. Om du med bajsnödiga kommentarer menar att jag undrar varför du värdesätter din tid mer än dina vänners så är frågan vem av oss
    Som är bajsnödig.
    Vi är iaf överens om att du är och beter dig som ett barn. Och har du inte mer fyraåringsgnäll av typen du levererar ovan så tycker jag som du att vi är klara i den här tråden för du är
    Rätt tröttsam du med.

 • Conny skriver:

  Antar att fotbollsmatchen var roligare än festen?

  • Charlotte skriver:

   Ja, och att det förstår man ju att du pernilla hellre är hemma pga att mycket av ditt liv är i rampljuset o annat. Hade vem som helst tröttnat på i längden utan att veta om vad jag pratat om då😂💜

 • Rebecca skriver:

  Alltså så härliga bilder! Hoppas du får en fortsatt superfin helg också :) Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för ett mer öppet samhälle. Kramar i mängder <3

 • Katarina Ellesson skriver:

  Jag vet inte, producent och och de 3 redigerarna tycker de väljer illa ibland, för mycket om toabesök…. Tycker det är dåligt ofräscht val av dem. Får ni godkänna programmen?

 • Sinna skriver:

  En gång för alla!!!! Ni som inte gillar familjen Wahlgren… SLUTA följ dem

  • Eva skriver:

   Håller med dig! Om man ogillar Wahlgren så mycket varför är man då här inne och läser?
   Känns inte riktigt friskt, haha!
   Finns massa kändisar som mig personligen inte faller mig i smaken och inte fanken är jag inne och läser deras sociala medier eller tittar på deras program på tv.
   Den tiden ägnar jag åt sånt jag gillar.

   Jag tycker Pernilla och hennes familj verkar trevliga, glada och skojfriska.

   • Charlotte skriver:

    Jag är nog lite knäpp haha men bjuder på det då ingen ser mig här, jag är ofta inne på bloggar jag inte känner nån direkt samhörighet med men är lite nyfiken o vill kolla ändå. Kommenterar även ibland saker jag inte gillar men är dock ej elak.

    Nu gillar ju jag Pernillas blogg, men om nåt inte faller mig i smaken så säger jag det. Det GÅR att vara ifrågasättande utan att vara dum. Om jag inte har helt fel så kallas de ”konstruktiv kritik”..

    Ha en fin lördag alla!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Kloka sunda svar. Tack för det , vänner! :-)

 • Carina S skriver:

  Alltså, du är ju galet snygg !!! Ha en fin sommar, längtar till nya avsnitt av Wahlgrens värld :)

 • Mita skriver:

  Jag tycker ni är duktiga och roliga i programmet. Supersnygg är du i den vackra klänningen dessutom👏👏👏

 • Sussie skriver:

  Alltså det har hänt något med dig Pernilla! Som ett nytt skimmer över dig och du ser så lycklig ut. Du är alltid så piffad och fixad och blivit så smal och slank så vad har hänt? En ny vän kanske?😉 vilket fall som helst så strålar det om dig.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack, vad gullig du är! Jag är på en väldigt bra plats i livet just nu m och mår man bra på insidan etc… 😉
   Sen är det skönt att ha gått ner alla mina överskottskilon – det måste jag erkänna . Även om lycka inte sitter i kilon man bär…!

 • Stina skriver:

  Hej Pernilla!! Du är underbar!

 • Lise05 skriver:

  Godmorgon fina Pernilla, ni hade säkert en trevlig kväll på en av många vackra ställen på Djurgården . Jag brukar varje sommar vara ute på Djurgårdsbrunn och ha picknick med familj och vänner, och har länge velat gå och äta på värdshuset, och kanske det blir så senare i sommar, så min fråga är vad tyckte du om maten och menyn där?
  Önskar dig fortsatta bra inspelningsdagar med WV …för den kan man inte vara utan när det blir höst o kyligt ute…ni värmer och sprider glädje💖

  https://www.nouw.com/lises blogg

  /Lise

 • mona-lena skriver:

  vi är jävla trötta o se dessa jävla.Min mor sitter hos frissan o läser tidningarna.FRISSAN SÄGER HON SPY MED DESSA JÄVLA WAHLGRENS FAMIL- BIANCA SOM UPPFÖR SEJ I GAMMLAS MEDIER DE INTE I DET ÄR BARA SEX O ÄCKEL Men de är så jävla dumma i huvudet Bianca o Benjamin som inte klara ett KÖRKORT-Det vill säga noll i huvudet.

  • Dea skriver:

   Ouch, den måste ha gjort ont att få ur sig… 😉

  • Ulrika skriver:

   Ja du Mona-Lena, du avslöjade ju också iq nivå lite grann. Hur kan man skriva så uselt dåligt och ändå klaga på någon annans?

  • Eva skriver:

   Oj då! Du måste ha varit lite på lyset och väldigt bitter när du skrev denna kommentar😂 svårt att förstå vad du skriver då det är både osammanhängande stavfel.
   En svenska kurs kanske innan man hackar på alla andra!

  • @monalena skriver:

   Fast det där är ju faktiskt vad en del tycker fast kanske inte så radikalt. Om man går utanför den hör rosa lilla snöflingebubblan så ÄR många sjukt trötta på den här familjen. Och är det konstigt? Prestationerna väger lätt mot mediaexponeringen. Klart det lutheranska samhället reagerar.

   • Cilla skriver:

    Håller med – många är sjuuuuuuuuuukt trötta på familjen, och inte hjälper det att sluta läsa deras bloggar (så det behöver ni inte föreslå) – de syns nämligen överallt ändå!!!!!! (;

   • K skriver:

    Du är ju ett exempel på att internet inte är för alla. Du kan ju inte bete dig. Har man inget trevligt att säga så är man tyst. Alla kan inte älska alla här i världen men alla kan visa andra respekt och det gör inte du.

   • Ulrika skriver:

    Mona-Lena!
    Svaren till dig handlar inte om vad du tycker utan den språkliga förmågan du visar samtidigt som du uttalar dig om andras IQ.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Men alla har ju ett val Är man så trött på oss så betöver man ju inte titta på Tv-program där vi är , eller läsa våra bloggar. Fokusera på de ni gillar istället!

   • @k skriver:

    K vilka ska stå utanför internet och vilka får vara med tänker du? Vem bestämmer gränserna och hur dkande dras? Utveckla gärna sakligt utan personangrepp (hur ser du på det – får det finnas och isf när? När man inte tycker som Pernilla? Får mig att tänka på diktatur iofs). Uppriktigt nyfiken.

   • @pernilla skriver:

    Absolut bara att glömma allt dåligt i världen och aldrig bliva stur. Du har ju själv vädrat dina åsikter Kring dina dislikes här.
    Bara för att man inte hänger sig åt Dig och din familj innebär det inte att man inte kan tycka att er mediaexponering är orimlig mot Era prestationer. Så klart att folk reagerar och det är deras fulla rätt. Vad då inte få skriva om man inte har nåt trevligt att säga? Vandra vidare i åsiktskorridoren nu.

   • Katarina Ellesson skriver:

    @MONALENA: Pernilla och Bianca presterar bra, de kan nöjesbranchen och likaså Benjamin. Så länge de är efterfrågade så jobbar de på.

   • K skriver:

    Men ägna din tid åt sånt du gillar istället. Vad är det svåra med det?

  • Lena skriver:

   Oj Mona-Lena vad bitter du är. Du kan ju inte ha sovit gott i natt

   • Stina skriver:

    Bitter, bitter, bitter oxå bitter, alla är bittra som framför något mer negativt. Hoppas de kommer nåt nytt i trend väg så det blir lite variation..

   • Cilla skriver:

    Man får iiiiiiiiiiiiiinte tycka annorlund – då är man aaaaaaaaalltid bitter!??!!! Märkligt, tycker jag 🤔

   • Eija skriver:

    Jag känner inte Mona-Lena men det gör tydligen du eftersom du vet att hon är bitter.

  • carola skriver:

   Oj, nu skäms jag å dina vägnar…tack för den 😬 ( om du inte vet vad det betyder så googla )

   • Stina skriver:

    Det är verkligen inte lätt att svara någon pga att det är så många olika namn? Varför byta namn när man kommenterat? Man är ju inte dummare än att man fattar att det är en o samma liksom. Men vilket namn föredrar DU Carola att jag ska svara dig i?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram