Sommarlov!

Hej Vänner! 

Vilka UNDERBARA dagar vi har!!!

Vilket väder!! Vilken VÄRME!!! Vilken sommar!!! 534f31d1-a788-4131-b563-6a3ec14315a9.jpgÅt en mysig lunch med Benjamin ute på Skeppsholmen!  Han fick även äran att ta en ”Dagens outfit-bild” på sin kära lilla mamma. 😘f441551a-f15e-4bde-b008-43b82c55f568.jpgimg_3834.jpg I dag har jag haft sista inspelningsdagen för sommaren!

Firade sommarlovet med fika på Terassen med mina favoritkillar! Johannes , Filip , Johan och hans gulliga lilla son Valentino som fick vara med pappa på jobbet.

Det är sååå fint på min terass nu!  Och det är tack vare MR C!!! 😍

Han har satt ihop mina nya utemöbler, högtryckstvättat trallen och slipat och oljat in mitt matbord så det är som nytt igen!img_3806.jpgOch tillsammans har vi – med Chrilles list – lyckats få upp alla utemöblerna till terassen också!  😃👏👍img_3787.jpgSå nu är det mysiga middagar på terassen som gäller på kvällarna! img_3791.jpgMitt rödvin Pazzione By Pernilla Wahlgren passar perfekt till en god köttbit!

Finns att beställa HÄR!

img_3786.jpgLivets Liv! 🙌

En påminnelse till er som skriver kommentarer. 

Vi ser era IP-nummer och var ni bor, och kan lätt spåra upp er. 

Inte så jätte-smart då att sitta och skriva rena lögner, vars enda mening är att skada…

Inte heller så smart att skriva lögner som är extremt lätt att konstatera att det inte stämmer. 

Så  med det sagt.

Idioter kommer det alltid att finnas.

 

 

Se bara till att inte ha dom i ditt liv…! 👊

 

Reklam för  The Wineteam och Pazzione By Pernilla Wahlgren 

39 reaktioner på “Sommarlov!”

 • Karin skriver:

  Alltså, hur jävlar dum är du??? Sådana människor som du faktiskt skrämmer mig😱Hoppas du inte har barn🙌🏽

 • Kristine skriver:

  Då antar jag att din händelse gäller dig el nån i din nära omkrets. Inte nåns kompis kompis som har hört nåt. Och om han hade gjort det där som du försöker antyda, du tror inte att kvällstidningarna skulle skriva om det. Men tanke på hur mycket de skriver om fam Wahlgren/Ingrosso. Låt Pernilla vara och börja fokusera på dig istället. Du säger att du bara vill Pernilla väl men det känns inte så.

 • Ellen skriver:

  Håller med gällande Flashback, därav baserar jag min kommentar till en verklig händelse.

 • Ylva skriver:

  Om man läser mellan raderna så förstår iaf jag. Hon menar nog att hon är ett fan av Pernilla, att hon är en bra mamma, att hon gör reklam för sina kläder på GeKås och att hennes kille ”C” varit snäll att fixa till Pernillas altan.

 • Kristine skriver:

  Hur mycket av det som skrivs på Flashback är sant. Det skrivs så mycket skit där som inte stämmer. Det står oftast att det är nån som känner nån som har hört nåt om en viss person. Det är aldrig dem själva som har sett el hört nåt. Ge er nu. Låt Pernilla var lycklig. Det är hon så väl värd. Lägg eran energi på er själva istället, så kanske erat liv blir lyckligare. Jag är iallafall glad att Pernilla har hittat kärleken igen.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det finns fler idioter som bara vill skapa oro , och nej, jag kommer inte att lyssna på dom.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  CATARINA: SÅ kloka ord!!!! Klockrent!!!

 • Carro skriver:

  VAD menar du egentligen? Fattar inget…!!

 • Carin skriver:

  Alltså vilket hus du kommer njuta av. Har vart inne och ögnat runt bland härliga pastellfärger. Vilket ljusinsläpp. Tack för att du är du och ger så mkt positivt till världen. Vacker är du med och Mr C har gjort ett kap. 🙏🏼❣️
  Hepp påre!

 • Ellen skriver:

  Har sett vad som sagts på Flashback och det ligger nog dessvärre en hel del sanning i det. Alla är inte idioter/troll/personer som vill förstöra. Hitta kärleken är ju det bästa som finns om den bygger på ärlighet. Christian måste även förstått vad det innebär att dejta en offentlig person. Förr eller senare kommer verkligheten ikapp.

 • Catarina Eriksson skriver:

  Alltsåååå … hur står det till i huvudet på vissa?! Om det är så att man ’retar upp sig’ på t.ex. Pernilla eller annan kändis så är man väl totalt ointresserad av att ’följa henne/den personem på TV och sociala medier? Lilla fröken M! Skaffa dig ett liv utan fam Wahlgren. Eller är du ute efter att provocera? Har du ett tråkigt liv och vill ’piffa till’ din egen grå tillvaro? Är du missunnsam och klarar inte att se andras framgång och lycka? Vad orsaken än är så hoppas jag att även du får ett bättre liv med trevligt innehåll. Stäng av Wahlgrens värld! Gå inte in på Pernillas blogg! Gör nåt annat!
  Till Pernilla! Njut av sommaren! Det är du värd 💕 Trevlig midsommar 🌱🌼🌱

 • Klara skriver:

  Ok, har du läst Flashback… Nu har hon fått massa kommentarer om honom så hon kan nog ta eget beslut om vad hon tror el vill.

 • Cattis skriver:

  Malin…varför lägger du ens energi på att läsa en blogg och att titta på ett program som du uppenbarligen bara retar dig på. Har du inget liv, har du inget roligt i ditt liv, är du så avundsjuk på andra som lyckas och är lyckliga. Jag förstår att du är en människa som mår dåligt, det visar alla dina inlägg. Du borde kanske ta tag i ditt liv och göra något roligt istället som gör dig glad och inte så bitter. Hoppas du lyckas.
  Glad sommar till dig och till hela familjen Wahlgren som iaf jag tycker är toppen

 • Malin skriver:

  Pernilla skulle aldrig lyssna på någon som inte slickar röv på henne. Narcissister klarar inget annat än att folk säger att de är bäst.

 • Ellen skriver:

  Förstår att du bara försöker skydda mr C, men jag hoppas ändå att du lyssnar på vad som sägs. Det finns ärliga människor härute som bara vill dig väl ❤️.

 • Lisa.N skriver:

  Hej fina du Pernilla, jag förstår att du och Benjamin trivs på mysiga Skeppsholmen. Han har väl fullt upp med att få ihop sitt Sommarprat, och välja bra Låtar
  som passar till, och han känner sig nöjd med.
  Vem är då bäst att ”bolla” frågor med, om sin uppväxt mm om inte sin goa mamma Pernilla så klart.
  Vi håller Tummarna att allt går bra, och han känner sig nöjd.
  Så smart att ta upp möblerna till Terrassen som ni gjorde, blev så mysigt.
  Tummen upp för Mr C Ta väl hand om varandra och den fina Kärleken mellan dig Pernilla och C

  Sommar Kramar Lisa N

 • Yvonne skriver:

  Jag frågade DIG, varför är du här på bloggen?

 • Veronika M skriver:

  Hej Pernilla
  Önskar dig en trevlig sommar😃
  Kram

 • Malin skriver:

  Du är verkligen patetisk Yvonne. Men jag fattar verkligen varför du är så förtjust i omogna egoistiska Pernilla. Ha det fint!

 • Malin skriver:

  Lite samt faktiskt

 • Yvonne skriver:

  Och sen 😂nu måste jag faktiskt skratta, då säger hen att ” kolla ip nr att jag minsann inte skrivit något” 😂

  Tror du på fullaste allvar att Pernilla skulle kolla detta? Återigen, din lilla lilla råtta 😂

 • Åsa skriver:

  Ha en skön sommar med din kärlek med mycket värme och sol. Tyvärr så är inte den sista idioten inte född än hur gärna man önskar det. Man kan undra var är denna värld på väg :( men men vi som gillar dig vi fortsätter uppskatta dina inlägg. <3

 • Anne skriver:

  Hej Pernilla….
  Ja..vädret är underbart nu.. vi hade kraftig åska under helgen…så blev av med strömmen…
  Den kom tillbaka rätt snabbt ändå…
  Gillar när d åskar…sådär lagom….😊
  Ha det så jätteskönt i sommar Pernilla….
  Kram

 • Hilde skriver:

  Blir så glad av din blogg😁. Riktig god sommer!

 • Linnea skriver:

  Sorgligt och tragiskt att vuxna människor ska behöva känna behov av att tycka så illa om människor som man inte känner. Att även känna behov av att lyssna på poddar, läsa och kommentera bloggarna till dessa människor måste verkligen vara jobbigt..

  Ett råd till dig som verkar lägga ner mycket tid på detta, lägg den tiden på att jobba på dig själv istället så tror jag du kommer få roligare dagar och må bättre i dig själv! :)

  Själv blir jag glad och får energi av att se Pernilla och resten av härliga familjen Wahlgren på tvn och likaså att lyssna på podden och läsa bloggen!

  Over and out!

 • Elin skriver:

  Jag tänker att du Pernilla som skänker till välgörenheter och även tror jag informerade om att kunna blocka porr från barns datorer/surfplattor eller mobiler (om jag minns rätt) ,hursomhelst såg jag en dokumentär på SVT om porninfluensers och blev lite illamående ,vad tycker ni kändisar om fenomenet, prata gärna med kollegor , jag tycker ämnet är oroväckande att få obemärkt passera. De pengar som de kan tjäna (!) och vad jag vet inte skänker något till världen så att den blir bättre , jag tycker bara såna här uppkomster skapar mer problem ,i synnerhet tänker jag då på unga vuxna och särskilt om det är helt utan regler ,vilket jag inte vet .Skulle bara vilja lyfta frågan .

 • Maria skriver:

  Hej Pernilla och tack för en härlig blogg! Jag undrar om du vet var Biancas fina rosa korgväska är köpt?🌸Kram

 • Klara skriver:

  Nä, det var onödig sagt. Alla väljer väl själva så klart om dom vill göra hemma-hos-reportage el filminspelning.

 • Klara skriver:

  Jag tycker man är smart om man gjort karriär och det går bra om man är blåst☺(som du skrev).

 • Yvonne skriver:

  Nja, dyrka är fel ord, vet inte om jag har någon som faller in på en sån beskrivning. Skulle väl i så fall vara läkare utan gränser och andra likasinnade. Däremot så är jag här på Pernillas blogg för att jag tycker det är lite rogivande att se och följa en människa som Pernilla som har ett liv utöver oss ” vanliga”.

  Varför är du här smartass?

 • Malin skriver:

  Kära du du verkar inte så smart heller då jag inte skrivit något här på evigheter och framförallt inte om narcissism. Så nej, det får du anklaga någon annan för. Och tror du mig inte så fråga Pernilla, då hon uppenbarligen vet hur man kollar IP-adresser. Och precis som Pernilla alltid förvarar sig med att det är helt frivilligt för hennes familj att vara med i Wahlgrens värld så får man väl anta att två vuxna människor i ett hemma hos-reportage också har valt det själva. Sen är Pernilla knappast så mån om sitt privatliv vad gäller kärleken heller då det pratas vitt och brett om detaljer i flera podavsnitt.
  Förresten borde du ju gilla mig om jag inte är smart. Med tanke på att du verkar kändisdyrka en av Sveriges mest blåsta kändisar.

 • Yvonne skriver:

  Haha, du verkar inte fatta. Om man är vettig i skallen så förstår man vad hon menar och skillnaden med att visa sitt liv i Wahlgrens värld kontra en relation med en person som inte väljer/valt offentligheten. När det kommer till kärlek mellan två människor är det på en helt annan nivå av vad man känner att dela med sig på. Jag hörde även att hon sa att det är såklart upp till var och en med hemmareportage men att det inte var hennes grej när det gäller ju kärlek och uppvisande av det.

  Man kan inte kräva att du ska förstå , då det troligen är du som slängt ur dig om narcissism i tid och otid. Du verkar inte så smart om man säger så.

  Hälsningar ” svansen” skrev det innan du gör det;)

 • Charlotte skriver:

  Härligt att du ger oss ännu ett blogginlägg:) ja, vilket sommarväder vi haft☀️Idag verkar den har tagit en paus, iaf här i Halland. Du njuter nu förstår jag på din ” nya” uteplats😉det är ju inte en dag för tidigt och har ju varit synd o skam hehe på att inte haft de så från början med den utsikten;)

 • Malin skriver:

  Extremt skrattretande att Pernilla sitter i poden och snackar skit om par som ställer upp på hemma hos-reportage. Ja för det är ju mycket bättre och mindre patetiskt att ha ett filmteam i sitt hem större delen av året, fläka ut privatliv, gräl och inte ens kunna åka på semester med sina barn utan att det ska filmas. Det är ju stooor skillnad.
  Patetiska människa med extremt narcissistisk självbild.

 • Moa skriver:

  Åh va mysigt! ha en fortsatt härlig sommar:)

 • Filippa skriver:

  Vad mysigt ni har det. Så roligt att du hittade kärleken nu till sommaren! Stor kram till dig och grattis ännu en gång till <3

 • Pia skriver:

  Ta hand om er i värmen och vårda er fina lycka och kärlek!!

 • Ninni skriver:

  Har du inte problem med knotten i år? Så mysigt och fint med nytt på terrassen. Ha en skön sommar ☀️

 • Sanne Ekstrand skriver:

  Hej Pernilla Wahlgren du är mitt största fann å guuuuuddd var fina kläder klänning du hade gjort såg dem alla i ullared kanon snygggggggaaa ju du är den bästa mamma tjejer till MISTER C så snyggt ta upp möbler era ha en bra midsommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram