Sommarlov!

Hej Vänner! 

Vilka UNDERBARA dagar vi har!!!

Vilket väder!! Vilken VÄRME!!! Vilken sommar!!! 534f31d1-a788-4131-b563-6a3ec14315a9.jpgÅt en mysig lunch med Benjamin ute på Skeppsholmen!  Han fick även äran att ta en ”Dagens outfit-bild” på sin kära lilla mamma. 😘f441551a-f15e-4bde-b008-43b82c55f568.jpgimg_3834.jpg I dag har jag haft sista inspelningsdagen för sommaren!

Firade sommarlovet med fika på Terassen med mina favoritkillar! Johannes , Filip , Johan och hans gulliga lilla son Valentino som fick vara med pappa på jobbet.

Det är sååå fint på min terass nu!  Och det är tack vare MR C!!! 😍

Han har satt ihop mina nya utemöbler, högtryckstvättat trallen och slipat och oljat in mitt matbord så det är som nytt igen!img_3806.jpgOch tillsammans har vi – med Chrilles list – lyckats få upp alla utemöblerna till terassen också!  😃👏👍img_3787.jpgSå nu är det mysiga middagar på terassen som gäller på kvällarna! img_3791.jpgMitt rödvin Pazzione By Pernilla Wahlgren passar perfekt till en god köttbit!

Finns att beställa HÄR!

img_3786.jpgLivets Liv! 🙌

En påminnelse till er som skriver kommentarer. 

Vi ser era IP-nummer och var ni bor, och kan lätt spåra upp er. 

Inte så jätte-smart då att sitta och skriva rena lögner, vars enda mening är att skada…

Inte heller så smart att skriva lögner som är extremt lätt att konstatera att det inte stämmer. 

Så  med det sagt.

Idioter kommer det alltid att finnas.

 

 

Se bara till att inte ha dom i ditt liv…! 👊

 

Reklam för  The Wineteam och Pazzione By Pernilla Wahlgren 

39 reaktioner på “Sommarlov!”

1 2
  • Carin skriver:

    Alltså vilket hus du kommer njuta av. Har vart inne och ögnat runt bland härliga pastellfärger. Vilket ljusinsläpp. Tack för att du är du och ger så mkt positivt till världen. Vacker är du med och Mr C har gjort ett kap. 🙏🏼❣️
    Hepp påre!

  • Catarina Eriksson skriver:

    Alltsåååå … hur står det till i huvudet på vissa?! Om det är så att man ’retar upp sig’ på t.ex. Pernilla eller annan kändis så är man väl totalt ointresserad av att ’följa henne/den personem på TV och sociala medier? Lilla fröken M! Skaffa dig ett liv utan fam Wahlgren. Eller är du ute efter att provocera? Har du ett tråkigt liv och vill ’piffa till’ din egen grå tillvaro? Är du missunnsam och klarar inte att se andras framgång och lycka? Vad orsaken än är så hoppas jag att även du får ett bättre liv med trevligt innehåll. Stäng av Wahlgrens värld! Gå inte in på Pernillas blogg! Gör nåt annat!
    Till Pernilla! Njut av sommaren! Det är du värd 💕 Trevlig midsommar 🌱🌼🌱

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram