Söndagens

Hej Vänner!

Solen skiner utanför fönstret och jag befinner mig för tillfället ute i Täby där jag passar mina brorsbarn idag. Fast just nu är det väldigt lugnt här. Linn är på dans och lille Colin ligger och sover.

I går natt efter giget i Oskarshamn så bilade jag, Janne och Richard hem till Sthlm, så vid tretiden blev jag avsläppt hemma och fick sova och vakna i min egen säng. Skönt!

20121028-135158.jpg
Tillställningen i går var väldigt trevlig! Sittande middag för flera hundra och det delades ut flera priser under kvällen.

Vår show gick i Schlagerns tecken och Richard som var konferensier tog publiken genom en Melodifestivals-resa från 1968 – 2012!

20121028-135146.jpg

Och här står mannen bakom 1968 års bästa bidrag och repar. Claes-Göran Hederström som självklart sjöng sin hit ”Det börjar verka kärlek banne mej”!

20121028-135206.jpg
Och här står Janne och repar i täckjacka eftersom vi befann oss i en ishall.

20121028-150841.jpg

Snygg-Wahlgren trotsade alla moderegeler och repade i sin Onepiece…. Men det var så kallt och jag orkade inte byta om helt enkelt.

20121028-150827.jpg

Jag veeet att några av er kommer att skriva nu att ni skulle aaaaaldrig visa er ute i en Onepiece och att det är det är fuuulaste plagget som finns och bara passar på små barn, etc etc…..

20121028-135214.jpg
Men Hey, ser det ut som jag bryyyyyr mig?!  😉

20121028-135137.jpg
När vi hade repat klart, så åkte jag till hotellet och la mig på sängen och kollade på Tv i några timmar tills det var dags att fixa sig ordning inför kvällens show. Älskar såna här stunder för mig själv på mysiga hotellrum utan några måsten….!

När jag och Janne sedan skulle köra tillbaka till Arenan, så hade vi båda glömt bort vägen och dessutom namnet på gatan där Arenan låg, så det tog en stund för oss att hitta dit igen…..  😕

20121028-162544.jpg

20121028-162552.jpg

Hahaha, JAG i ett nötskal….!   😆

20121028-171803.jpg20121028-162841.jpg

Till slut kom vi iallafall fram 😛  och en halvtimma senare var det Showtime! Här står Janne bakom scenen och twittrar lite i väntan på sin entré..

20121028-150849.jpg

Alltid lika kul att få jobba med dessa härliga killar! Två superprofffs som alltid levererar på scen och dessutom har vi fruktansvärt roligt ihop!

20121028-135058.jpg
Richard, jag, Janne och Claes-Göran ombytta och klara efter avslutad mycket uppskattad Schlager-show uppbackade av grymma Settsons!

Bilresan hem gick helt utan problem. Antagligen för att det var Richard som körde,  och inte jag eller Janne…! 😉

Tänk, vilket roligt jobb har ändå!! :-)

35 reaktioner på “Söndagens”

1 2 3
 • Carina skriver:

  Man blir både arg och ledsen när man ser alla elaka kommentarer som vissa av er skriver på Pernillas blogg. Och varför går ni överhuvudtaget in på Pernillas blogg om ni nu tycker hon är så hemsk. Att kalla en människa pantad tycker jag är hemskt. Pernilla är absolut inte pantad, hon har humor och barna sinnett kvar vilket är underbart. Det är ni som är elaka, som är pantade. Att som vuxen mäniska sitta och skriva att hon är en dålig mamma är hemskt. Jag har träffat Pernillas dotter och man märkte att Pernilla fostrat sina barn med bravur. Nå må vara extremt avundsjuka på Pernilla. Men jag anser och tycker man ska vara glad åt andras glädje och framgångar.

  Tack Pernilla för en rolig, fin och hjärtlig blogg.
  Kram Carina

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR FRÅN PERNILLA:
  Tack för gulliga komment
  arer!
  Och till er som inte fattar:
  JAG ÄR I R O N I S K när jag skriver att jag INTE BRYYYR MIG – SOM EN TONÅRING TYP. Det är min humor som kanske inte alla riktigt förstår. Som stackars tråkiga Z t ex.

  OJ, vilket trist liv du måste leva!!

  Tycker du på fullaste allvar att man ska SLUTA ”LEVA LIVET” så fort man får barn??!
  Gör det dig till en BÄTTRE människa för att du aldrig roar dig eller har ett jobb som du glädjs åt, med härliga kollegor som du kan skoja med om dagarna?! JAG är oerhört glad och tacksam för mitt roliga jobb och mina underbara vänner som jag GÄRNA går ut och roar mig med ibland! Och är det något som mina barn uppskattar hos mig, så är det min humor och att vi har så kul ihop!

  Så dina kommentarer säger mer om dig själv och din trångsynta syn på livet.
  Jag tror att dom flesta här inne som skriver till mig och har barn fortfarande vill ”Leva livet” så länge det bara går. Du förstår, man är inte DÖD bara för att man har fyllt 40…! 😉

  MINA BARN

 • cissi skriver:

  Du är verkligen skön, och det är så härligt att du skriver med glimten i ögat.
  Go girl….

 • ann skriver:

  pernilla jag hoppas verkligen inte att du inte bryr dig om elaka komentarer här,jag förstår inte varför vissa bryr sig om att skriva här när dom verkar känna sån avsky mot dig,men det kanske har med avensjuka att göra, för jag tycker du är en helt otrolig
  kvinna som verkar lyckas med allt som du tar dig för,du har uppfostrat dina barn nästan skälv och vad jag förstår så verkar din barn jätte fina.du bor i ett jättefint hus som du har betalat helt skälv,,,..pernilla bry dig inte om nördarna ,fortsätt med ditt race, för det har du lyckats med hela ditt liv.hälsningar från ann pernilllas näst största fan

 • Anna skriver:

  En sån söt liten ”kicka” i sin onepiece. Du ser inte alls snart 45 år gammal, snarare sweet sixteen. Varför slriver du att du inte bryr dig om någn tycker annorlumda än du? Får man inte det? Kram,kram

 • Rosa skriver:

  Villken lång dag,, men förstår verkligen att det måste vara skönt att få komma. En schlagertema fest kan ju bara bli succé, så roligt det låtet.
  Tycker det ser jättemysigt och behagligt ut med en onepiece och du Pernilla passar då i allt.
  Hoppas du hade en mysig söndag med alla barnen.
  Kram Rosa

 • Sandra.R skriver:

  Pernilla.. visst är det väl underbart att vara en slappe-fis då & då, tycker du ser häääärlig ut i din Onepiece! :)

  Och ett tips till ni korkade (M & Z) som skriver kommentarer, gillar ni inte Pernilla så vad fan gör ni här???
  Tufft att ni vågar skriva ut era namn också! 😉
  Se över era egna liv i stället, för det är där erat fel ligger, bittra små människor!

  Kram på dig fina Pernilla.

 • speedo skriver:

  M: Finns det någon anledning till att du skriver sådana kränkande kommentarer? Dina kommentarer är ju väldigt svåra att ta på allvar.
  Skulle du vara tvungen att skriva under med ditt namn så skulle det nog bli annat ljud i källan!
  Eller du kanske bara vill ha en reaktion?
  Vad du måste må dåligt i ditt liv! Gör något åt ditt liv istället!

 • M skriver:

  Snygg-Wahlgren? Måste vara något allvarligt fel på dig, har förståelse att du har komplex över din korta kropp, en kvinna ska vara lång med smala snygga ben.
  Dessutom dina behov att konkurera med din dotter, när man själv bli mamma brukar dom flesta inse att det är barnens tur att leva livet, något du borde lära av andra mogna vänner.
  Finns! det någon liknande patetisk i *kändis* världen som, Pernilla???
  Ditt omogna betende är många gånger *pinsamt*

  Vore du min mamma skulle jag be dig dra åt h-e och återkomma när du växt till dig.
  Förstår att barnen till bringar sommaren hos Emilio med flickvän.

 • M skriver:

  Z….Hon är riktigt urblåst! en riktig patetisk fjolla, dum så klockorna stannar.

  Barnen har betydligt mer *smartness* än deras mor någonsin har haft.

  Emilio och Jocke måste känna stor befrielse idag! hahaha.

 • Alex skriver:

  Fina kläder och det skrev du ju själv att du var, Snygg-Wahlgren..

 • Cecilia skriver:

  Hej Pernilla! Jag tänkte gå på Dirty dancing med min 10-årige son. Passar det honom eller är han för liten? Nu har jag gjort 2 inlägg den senaste tiden, brukar inte skriva ngn kommentar, tycker att det är så många andra som gör det…på gott och ont. Men jag läser din blogg så ofta jag får tid. Suverän verklighetsflykt i det stressiga vardagshjulet! Kram Cecilia

 • Z skriver:

  Varför Vill du framställa dig som pantad? Tycker
  du det är gulligt eller roligt? Dina barn verkar ha mer
  smartness än dig…. Pinsamt och lite sorgligt.

 • Victoria skriver:

  Härlig dag ni haft:)
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • Is skriver:

  Gud va ung du ser ut i din Onepiece.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram