Söndagsmiddag hos Bianca!

Hej Vänner! 

Kul att ni är så många som tittar på vår Realityserie!  Och att ni engagerar er och har åsikter om det mesta – är bara kul! :-) 

show-3724-6560937075854900

Just nu ligger ju Kanal 5 i konflikt med Telia , vilket gör att många av er inte kan se Kanal 5….

MEN – för att ALLA ska kunna se, så BJUDER NU Dplay på 14 DAGAR GRATIS på ABBONEMANG ”LIVE”,  där det går att se Kanal 5 och Wahlgrens Värld precis som på vanlig TV!  

Bara att klicka HÄR!

 

img_6133.jpg

Vi har börjat med en ny familje-tradition,  att varje söndag försöker vi att äta söndagsmiddag hemma hos Bianca. 

Sååå mysigt när vi alla samlas och Bianca tänder ljus och fixar, medan antingen Phillipe, Benjamin eller Oliver står vid spisen!

img_6131.jpgddc11e62-e614-44ed-a606-74b4ea4d8028.jpg

I söndags lagade Phillipe grymt god Kyckling med Capris och Salvia! 

img_6283.jpg

Medan Benjamin låg i soffan och kollade på matlagningsprogram (som alltid 😅)  och Oliver hjälpte Theo med läxorna.

img_6284.jpg9286ecc8-520f-44c2-aaaa-6503d415c0c4.jpg

Bianca är bäst på att göra nyttiga sallader & tillbehör!

img_6294.jpg

Otroligt gott!  Och nyttigt! :-)

686367fa-d0db-4f89-b54a-6a0b6866cee4.jpg

Det här stunderna när vi sitter tillsammans – jag & alla mina älskade barn – och pratar och äter god mat , är det bästa jag vet…! 😍🙌

 

img_5220.jpg

Tack och hej Phillippe och Bianca för ännu en mysig kväll hos er! ❤️

img_6137.jpg

Söndagen före det, var även vår ”andra familj” det nygifta paret Jacob och Melina med på vår Söndagsmiddag.
img_6136.jpgimg_6146.jpg

Melina och Jacob som dessutom väntar barn – en liten flicka i Augusti…!   Sååå gulligt! ❤️🙌

img_6145.jpg

Phillippe lagade sin berömda Kyckling Curry! 

Och vill ni laga den själva, är det bara att följa Phillipes recept och matlagningsvideo på hans Succé-Youtube-kanal, där han lagar nya rätter varje vecka! 💥🍳🍲🍝👏😋

 

66 reaktioner på “Söndagsmiddag hos Bianca!”

1 2
 • Therese skriver:

  Lagade Kyckling curry á la Phillipe i helgen! OMG, otroligt gott och enkelt att laga. Kan verkligen rekommendera rätten.

  Tack Pernilla för att du låter oss följa dig och din familjs liv. Såhär på Internationella kvinnodagen ska vi lyfta varandra och hylla kvinnan. Det måste vara tråkigt att ha så mycket ilska inom sig att man har behov att skriva elaka kommentarer.

 • Michelle skriver:

  Jag har provat lite av Phillippes recept, och allt har varit riktigt gott! Önskar jag borde stort nog för att kunde bjuda över hela familjen på det som ni gör 😀

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vad roligt att du testat att laga dom! Ja, visst är det gott! Hoppas du kan laga till hela familjen nån gång!

 • Carina skriver:

  Jag älsksr din familj. Kul och ha nån som kan laga mat. Finaste du och Bianca. Önskar er en härlig vecka som kommer. Ps jag älsksr whalgren & Widstam. Ni är så kul Mvh Carins

 • Anette skriver:

  N, och andra som skriver ner allt Pernilla och Bianca gör och säger, jag har en fundering: ni gillar uppenbarligen inte dessa två kvinnor. Ni skräder inte orden, utan vräker ur er åsikter och resonemang som är så låga att man tydligt får en insikt i er intelligensnivå.
  En undran: umgås ni med människor ni tycker extremt illa om också, eftersom ni nitiskt följer två offentliga personer som ni tycks avsky?
  Jag fattar verkligen inte varför ni lägger tid på människor ni inte tycker om. Har ni inget vettigare att syssla med? Exempelvis läsa en bok, ta en fika, dvs börja bete er normalt?

 • Anders skriver:

  Kul, fick man se nästa avsnitt och tillbakablickarna gratis. 😉 Upptäckte att jag hade missat guldkornet ”Stanna här vi stoppförbudet”. 😂😂😂

 • Steph skriver:

  Dplay verkar tagit bort möjligheten att se nästa veckas program. Annonssvaj? Vad händer?

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Va flott och fin Bianca bor i lgh :-) Hittade många gamla brevet du och din gulliga mamma skrivit till mig under 80 talet, får ta med dom nästa gång vi ses om du vill läsa brevet :-) Även lade din mamma små bilder på dig i brevet :-) Ha en fin lördag fina du och kul att min fina vän Johan ska se på er han är fantastiskt och super vän och jag är glad att jag har fantastiskt kontakt med Johan :-) Kram Malin

 • Susanne skriver:

  Går nästan aldrig in och läser kommentarer längre för det florerar ofta så många elaka människor just där. Det är så mycket trevligare att bara läsa inläggen i bloggen men idag gjorde jag det och återigen ser man kommentarer från människor som stör sig på Pernilla eller Bianca?! Vad är er situation som gör att ni vecka efter vecka ändå tittar på Wahlgrens värld eller läser Pernillas blogg? Ni mår ju uppenbarligen inte bra av det? Enkla lösningen är faktiskt att låta bli. Så kanske ni blir lite trevligare och gladare.

  • Cilla skriver:

   Men får man bara skriva här inne om man ’jamsar med’, alltså…..? Konstigt………..

   • Helena skriver:

    Nej, man måste såklart få framföra sina åsikter om man tycker att något verkar galet anser jag oxå, men det är skillnad på hur man gör det. Detta med konstruktiv kritik har de pratats om oändligt nu men ni som låter arga och spydiga för övrigt verkar inte ha lärt er vad detta innebär? Ni fortsätter att låta hemska och då blir de att folk reagerar som hen ovan. Jag tycker precis likadant .

    Antingen så vet ni inte hur man ska föra sig o bete sig på sociala medier o bland folk, eller så spelar ni bara dumma för att väcka oro och dra igång nåt skit. Nu fick ni min uppmärksamhet oxå , roligt va?

    Hälsningar från en JA ”flamsare” not….

   • Karin skriver:

    Svar till Helena:
    Men om man nu tycker Pernilla verkar flamsig, Bianca oskönt bortskämd o Melina ’bitchig’ – får man skriva det då? Eller inte? Vilka åsikter är OK att uttrycka….?🤔

   • Susanne skriver:

    Konstruktiv feedback är ju helt ok men ni är ju direkt elaka! Vem fan vill läsa skiten som skrivs och dessutom ta det på allvar?! Trollen har bara en mission och det är att få uppmärksamhet som de tydligen inte kan få på närmare håll! Så jag går tillbaka till att bara läsa inläggen för att inte ge er troll det ni vill ha mest! Uppmärksamhet!

   • Helena skriver:

    Susanne, tack för att du svarade! Jag kände att jag inte pallade svara Karin pga att det verkar inte vara nån idé med tanke på allt jag skrev i mitt inlägg:/

    Dom verkar ju tro att jag blandar ihop åsiktsfrihet med konstruktiv kritik och då är det lönlöst att lägga tid på sådana , ja vad ska man säga , lite tröga kanske….

  • N skriver:

   Karin: de goda anser att man bara kan gilla det de själva gillar.Vi andra är för åsiktsfriheten. Den är INTE mycket värd hos Pernilla eller fansen. O jag skiter helt i det. Så länge bloggen är öppen kritiserar jag och når alla hennes läsare. Fantastiskt. Internet hände. Bästa som hänt.

 • S skriver:

  Skulle vara kul att se bianca laga mat med någon gång och inte bara du eller hennes brorsor eller pojkvän. 😀

  • Ann skriver:

   Men alltså 😅det är ju inblick i Pernillas/deras liv vi får se och är väl inget önskeinlägg vi får komma med förslag på, vad vi läsare vill se.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   S : Nu gillar ju inte Bianca att laga mat, medan dom andra älskar det! Så var och en gör väl det den är bäst på. Däremot har hon börjat baka på ”gamla” dar – och är GRYM! 😅👍

 • N skriver:

  Om du VILL resa och ”SETT FRAM EMOT” att resa med Dino så se för i helvetet till att ha koll på att han kan. Sitt inte o gråt ut i tv. Du är så sjukt ansvarslös. Usch.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Oj vad ARG du är! 😅

  • Ulrika Bergquist skriver:

   Du verkar vara missnöjd med Det mesta och använder Wahlgrens som container.
   Fundera över ditt eget liv…

   • Tina skriver:

    Exakt vad jag oxå tänkt många ggr jag läser ”N” kommentarer. Hen har även redan nu kollat senaste avsnittet :/
    Det gör man väl bara om man gillar nåt tänker jag.

    Verkar som om ”N” har Wahlgrens värld som en slags ventil för att få kräka av sig. Måtte denna hen få uppleva kärlek i sitt liv, annars så ta dig en funderare som ovan skrev och reflektera över din livssituation.

    All välmening:)

 • N skriver:

  Pernilla för i HELVETE. Var MAMMA inte DOTTER! (Senaste avsnittet). DU bestämmer om hunden. Inte Bianca. Vi har sett det här för mkt nu. SHIT!!! Väx upp! Eller för sent

 • Z skriver:

  Hehe melina är duktig på att se sammanbiten ut.
  Grattis till deras bebis 🌼

  • Sofia skriver:

   Varför skriver du he he för att en kvinna ser sammanbiten ut. Skulle hon sett gullig, försiktig och glad ut istället? Så fort en kvinna inte ser gullig och timid ut då skall detta poängteras. Titta vilka reaktioner det blev på hennes bröllop, man till och med hackade på hennes make up, utseende. Bara för att hon inte var en alldeles glad och gullig kvinna på sitt bröllop. Jag älskar den här Melina. Jag vet inte ens vem hon är. Det verkar vara ett rejält drag på henne, skinn på näsan så det sjunger om det. En kvinna med power som kan bli arg. Så underbart.

   • Ingela skriver:

    Jag tycker hon mest verkar vara bitter och bitchig jag……

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Sofia :Så sant! Melina är en varmhjärtad underbar vän till oss alla , men med skinn på näsan – precis som du sa! Men dom som klagar på allt här inne har lite svåred att bestämma sig uppenbarligen . För Melina får skit för att hon vet vad hon vill och säger ifrån – och jag får skit för att jag jamsar med. Kontentan…
    Man kan aldrig göra ”de som inte gillar oss men följer oss ändå” nöjda. Det går helt igång på att K L A G A. 😉

   • z skriver:

    CHILLA! det var en kommentar med glimten i ögat. Ta inte allt på blodigt allvar. Livet måste vara jobbigt för dig om du flippar över en sån kommentar, hon får vara precis som hon vill men att bjuda på ett leende ibland kostar ingenting.

 • Eva skriver:

  Härligt med kalaskockar i familjen & trevlig tradition med söndagsmiddag!

 • Ninni skriver:

  Tack för extraföreställningar i Stockholm!
  Bokat och något att se framemot till hösten!

 • Gerd skriver:

  Tyvärr kunde jag inte se veckans avsnitt på Dplay, undrar om någon annan hade problem ? ( bor i Finland )

  • Sara skriver:

   Hände inte mycket än det gamla vanliga. Bianca gnällde om sina lyxproblem. Och Pernilla curlade sönder.

   • Elin skriver:

    Jag såg programmet, men ingen curling denna gången, vad tycker du är curling? Intressant att få höra. 😉

   • Marianne skriver:

    Som vanligt alltså….. Ska se så snart problemen med Telia löst sig!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Gerd ; Vad konstigt?! Försök igen?!

   • Carina skriver:

    Mensr du mig? Ja jag skriver konstigt. Jag älskar dig och din familj. Du har en som lagar go mat pilippe. Finaste du och Bianca. Jag älskar Whalgten& Wistsm ni är så roliga ha en bra vecka mvh Carina

   • Ann skriver:

    Men menades det inte; försök titta på avsnittet igen? Typ gå in igen och titta😅 det som var konstigt var väl att det inte gick att se ?😂

   • Ann skriver:

    Pernilla skrev ju ”Gerd” just för att man skulle veta vem svaret var till…

   • Gerd skriver:

    När jag klickar på bilden står det ”Kunde inte spela upp videon, något oväntat hände ” har försökt flera gånger. Vad gör jag ??

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram