Söndagsmiddag i repris

I går efter helgen sista Priscilla-föreställning så hämtade jag upp Bianca , Benjamin och Linnea och så gjorde vi en repris av förra söndagen.  Dvs vi drog kosan till Den gamle och havet för att äta en äkta italiensk söndagsmiddag.

20140331-022533.jpg

20140331-000059.jpg

20140331-000104.jpg

20140331-000109.jpg

20140331-000116.jpg

20140331-000054.jpg

20140331-000810.jpg

20140331-000758.jpg

Det blev som alltid med det här sköna gänget en lång och härlig middag fylld av skratt och roliga samtal!

Vi saknade dock Oliver som är i Brasilen på DJ-turné och Theo som är hos sin pappa.

Men nästa söndag hoppas vi få ihop hela familjen. Och vem vet, då kanske det blir en favorit i repris igen…! 😉

 

PS: Tack fina ni för alla gulliga kommentarer efter mitt förra inlägg. Lovar att svara under dagen…! :)

 

19 reaktioner på “Söndagsmiddag i repris”

 • mia.s skriver:

  Ni är så härliga. Ät o njut o betala som ni vill. 😀

 • Ella skriver:

  Hej Pernilla,
  snälla du , kan du i ett inlägg puffa för att Emma, som hjälper gatubarn i Uganda och driver ett barnhem där, behöver hjälp. Pengarna börjar sina… läs mer på Våra Skitungar.

 • Marie skriver:

  Mums vad gott o trevligt de ser ut! :-) Ska till Stockholm om ett par veckor o bo på hotell på Östermalm. Du som är mycket i farten där kanske har några bra tips på bra o mysiga restauranger i närheten av Östermalmstorg? Ha en fin dag! :-)

  • Pernilla skriver:

   MARIE; Det ligger massa bra restauranger runt Östermalmstorg. Rest PAPA på Riddargatan. Taverna Brillo på Stureplan. Rest Un Poco på Karlavägen. Teatergrillen et c….

  • Marie skriver:

   Tack för tipsen! Ska kolla deras sidor på nätet! Bra med lite tips..finns ju hur mycket restauranger som helst, både bra o dåliga o man vill ju inte göra ett bottennapp när man ska ha en ”myshelg” 😉 Ha en bra dag..Kram fina du :-)

 • Charlott skriver:

  Håller med Linda o Melissa -inget avundsjukt i den frågan alls den är bara vänligt ställd -säkert en fråga fler velat ställa i all välmening MVH Ccarlott

 • Julia skriver:

  Var & såg Priscilla föreställningen igår eftermiddagen och jäklar vad bra den var!!! Du var helt fantastisk och Björn Kellmam var ju larvigt bra!

  Ville bara tacka för en otroligt bra show, var helt mållös när vi gick därifrån :)

 • Annica skriver:

  Ser riktigt mysigt ut! Och jag gillar verkligen din frisyr!

 • Karin i Lerum skriver:

  Vad maten ser god ut!!!

  Såg framsidan av det senaste numret av Se & Hör. Jag blir så trött!!!

  • Pernilla skriver:

   KARIN: Ja, man blir oerhört trött på skvallertidningar som försöker skapa egna rubriker av våra personliga blogginlägg. Det är också det som tyvärr gör att det är svårt att vara så personlig som man vill på en blogg, för man vet att det sedan kommer att ryckas ur sitt sammanhang och bli till skvaller-löpsedlar istället. Trist men sant.

 • Melissa skriver:

  Hej får jag ställa en fråga om det inte är allför privat.. Jag undrar vem det är som betalar notan när ni går ut och äter med dina barn och deras vänner.

  • Neta skriver:

   Avunden blommar ser jag 😀 Om dom går ut o äter så betalar väl dom också. Du tror väl inte på allvar att det är nån sponsring på det?

  • Lina skriver:

   Jag läser ingen avund alls utan bara en fråga. Lägg av att håll på med detta avundsjuka hela tiden, börjar bli lite tjatigt. Jag förstår vad Melissa menar alltså om det är Pernilla som betalar och bjuder flickvänner och kompisar när de är ute tillsammans och äter. Det där är faktist lite knepigt ibland vem som skall betala notan när man är ute många. Fast i detta faller är jag säker på att det är Pernilla som betalar. När barnen har kompisar med ut på restaurang är det självklart att man bjuder tycker iaf jag och har alltid gjort.

  • Pernilla skriver:

   MELISSA: I detta fallet var det så klart jag eftersom jag var den enda vuxna i sälskapet. Men går vi ut med vänner och barn turas vi antingen om att bjuda eller så betalar var och en för sig eller för sin familj.

  • Lotta skriver:

   Pinsam du är Melissa

  • P skriver:

   Melissa om du möter dina grannar utanför huset, och dom har varit ute och ätit. Frågar du då, vem som har betalat? Tycker du att det är en ok fråga? Tycker du att du har med det att göra? Jissses…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram