Sorry!

 

6 reaktioner på “Sorry!”

 • Nettisens skriver:

  Nu har jag registrerat mig…. Tjohoo

  Ha en fantastisk dag 😉

  Nettisens

 • Jenny skriver:

  Hej hej Pernilla

  Nu har norrlandstjejjan reggat sig hos dig.. 😉
  Ska nu gå och kojsa.
  Natt natt
  /Jenny

 • Caroline skriver:

  Om man mailar från sin mail så ser du väl mailadressen?Hoppas på det!

 • Camilla skriver:

  Men hallo hur mycket synpunkter kan folk ha??? Det är väl din högst privata angelägenhet om du vill vaccinera dig och dina barn eller inte….? Byr dig inte. Det är som vanligt den svenska avundsjukan. Vi har vaccinerat hela familjen, tyvärr var det nog för sent eller en biverkning för nu ligger båda mina småttingar Marcus 6 år och Jessica snart 3 år i hög feber… Fattas bara att jag missar dig och föreställningen på fredag som jag sett fram emot hela hösten. kram kram Camilla

 • Petra skriver:

  Kolla vad Rebecca Scheija skriver om dig efter att ha stött på dig på ett hotell nyligen. Citat ”Vi gick in i hon Pernilla Wahlgren och det var helt sjukt för att hon är JÄTTEKONSTIG OCH JÄTTEKORT!
  ” kolla själv planetgynning.com/rebeccafiona/

 • Ulrika skriver:

  Hej och tack för dina fina blogg. Du har ändrat denna tävling hela tiden, första gången stod varken mailadress eller att man bara fick skriva 25 ord. Andra gången stod mailadressen och att man skulle motivera varför man skulle vinna datorn med 25 ord. Och så nu ska man motivera med 25 ord hur den kan förenkla din vardag. Hur som helst har jag väl gjort nåt mitt emellan och hoppas på tur.
  Ha en underbar helg fina du!
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram