Speedating med fina bloggvänner!

Hej Vänner! Här i Göteborg är det fullspäckat schema, så jag hinner inte riktigt med att uppdatera hela tiden…! Men här kommer iallafall de utlovade bilderna från min Speeddating i Bokusbussen på Mässan!


Inne i bussen var det så här mysigt inrett, och det var här jag träffade alla mina 3-minuters ”dejter”…! 😉

Först ut var bloggläsare Tiina som var en av de som hade vunnit tävlingen! Hon hade med sitt en jättefin present till mig. Ett vackert inbundet anteckningsblock. Tack snälla Tiina för det! :-) 


Nästa man på tur var bloggläsare Katarina som hade med sig en gullig Groda till ”Grodan” samt lite härlig choklad till mig! Tacks söta du!!

En annan av oss bloggvänner  här i Pernillas Värld och en glad vinnare var goa Ulrica!

Söta Emelie hade rest med tåg i en och en halv timma för att komma till bokmässan och träffa mig!

Sen jag får jag skylla på lätt minnesförlust – eller möjligtvis åldern 😕 – men den här söta tjejen som jobbade som gymnasielärare i Svenska har jag tyvärr glömt namnet på… Men tack för att du kom!!  😛

Och här försvann minnet också, men det var iallafall en mycket gullig tjej som var blott 17 år gammal och ställde roliga frågor och delade mitt musikintresse!

Om jag inte minns helt fel så hette den här ”Människomusen” Snorpan och hade INTE vunnit tävlingen här på bloggen…!  Men hon var glad ändå! :-)

STORT TACK alla ni som kom , och förlåt mig för mitt dåliga minne, men en ny människa var tredje minut i en timme blev lite för mycket för mitt redan dåliga ”namnminne” att klara av…!  😛

Theo har ju hängt med mig under alla dessa dagar och jag måste säga att han är väldigt anpassningsbar, glad och uthållig, även om han har mycket spring i benen…! Men vilken 4-åring har inte det…?! :-)

Varför vänta med att duka upp maten på ett bord, när man kan ha picknick direkt på golvet….?! Ibland hinner man liksom inte med i lillens svängar….!


Rätt som det är så har han krypit in under bordet och lagt sig och somnat på våra jackor…..

( Anpassningsbar var ordet….! ) ♥

19 reaktioner på “Speedating med fina bloggvänner!”

1 2 1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram