SPENAT OCH GETOSTFRITTATA

Idag har jag hunnit med att lämna Theopå dagis.

Gå och träna!!! För tredje gången denna vecka dessutom = STOLT!

Sen åkte jag in till stan och dubbade tecknad film, vilket jag gör lite då och då. I dag gjorde vi sex avsnitt av ”Svampbob Fyrkant” där jag gör ekorren ”Sandy”, samt alla andra kvinnliga roller i den serien.

Sen mötte jag upp min kompis Susanne och vi tog en fika i solen och pratade badrum och annat. Hantverkarna har äntligen kommit tillbaka efter sommaruppehållet, så nu händer det äntligen grejer i vårt blivande nya badrum igen. Längtar SÅ tills jag och Theo kan ta ett bad igen!! Det är inte riktigt lika mysigt att duscha med en liten 1-åring…

Sen åkte jag hem och gjorde världens godaste lunch till mig, som jag tänkte ni skulle få receptet till nu. Tyvärr var jag puckad nog att ta bilder på min fina ”Fritatta” med kameran som jag inte har nån kontaktsladd till för tillfället, så ni får ingen bild tyvärr…

 

SPENAT OCH GETOSTFRITTATA  (för 2 pers)

5 ägg
1 msk vispgrädde
finhackad persilja
1 dl riven parmesanost
70 g hackad färsk spenat
50 g getost

Vispa ägg, salt och peppar, grädde, parmesanost, persilja och getost.

Olja in 4 små ugnssäkra formar, alternativt en stor form.

Häll vispet i formarna och strö över spenat.

Toppa med lite extra parmesan och getost.

Ställ in i ugnen på 200 grader i 20 – 30 min tills frittatan har en gyllene färg.

Servera med salsa verde (om man vill) och en fräch sallad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram