Sportlov i ÅRE & Torsdag med Wahlgrens Värld!

Hej!

Som ni kanske har sett på min Insta , så befinner jag mig just nu i magiska ÅRE!

Är här med Theo och Linus och kidsen.

Filmteamet har också varit med , men åkte hem idag.

Det har varit så hektiska dagar med fullspäckat schema, att jag inte hunnit blogga dessvärre.

Gått upp tidigt och sedan rakt ut i backen. Och när vi kommit hem på kvällarna har jag varit så slut att jag somnat direkt…!

Vi har det HELT UNDERBART!

Bor FANTASTISKT i ett lånat drömhus, och VÄDRET är MAGISKT!!!

Här kommer några bilder som får tala för själv…!

Följ oss även på Instagram @pernillawahlgren , där jag även lägger upp massa filmer på Insta Story varje dag!

Och i dag när du läser detta är det ju TOOORSDAG!

Och det betyder NYTT HÄRLIGT AVSNITT av ”Wahlgrens Värld”!

Jag renoverar mitt kök och flyttar hem till Bianca, som tycker det är halv-kul kan man säga…! 😅😂

Kl 21.00 på Kanal 5 och på DPLAY!

 

22 reaktioner på “Sportlov i ÅRE & Torsdag med Wahlgrens Värld!”

 • Hanna skriver:

  Enda trösten är att företaget antagligen tjänade bra på jobbet! För P beteende här är klassiskt kändisbeteende. Riktigt äckligt faktiskt.

 • N skriver:

  Jisses P 😂😂😂 Det här med att läsa hela kontexten och förstå den. Gör det du är bra på istället. ❤️

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ett tips till er som blir upprörda över vårt program är ju att ta det med en nypa salt…! 😉
  I bland blir det roligare TV om allt inte är så perfekt och uppstyrt…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, visst ät det magiskt med skidsemester!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Säkert fint där också ! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej finns endast som tabletter och schampo – tyvärr. Det är ju så himla braaaa!

 • N skriver:

  Nån annan än jag som tänker på att B har VÄRSTA cribben som hon behandlar som P behandlar sitt hus – saker överallt. Var det inte så det inte skulle vara? Jag ser inte förebilder i ansvarslöshet (P) och divalater (B och P) och okunskap (B och P). Jag kan förstå att folk uppskattar deras underhållning även om jag inte är målgruppen men förebilder…

 • Cilla skriver:

  Såååååå pinsamt avsnitt. RESPEKTLÖST att behandla människor så. Inte ’härligt’ nånstans. Skämskudden på, Pernilla. Och din dotter sen – divigare får man ju leta efter….Skulle vara Melina då!

 • Ann skriver:

  Har använt priorin ett tag nu. Du som har kontakt med dom. Finns det balsam? Hittar inget iaf och det känns konstigt att använda något annat.

 • Maria skriver:

  Men alltså kom igen Pernilla ” råkade” ju bara bjuda över några vänner på hummer kvällen innan istället för att tömma sin skit i skåpen som hon hade blivit tillsagt av företaget. Nej det skiter Pernilla fullkomligt i och låter någon annan ta tag i det som vanligt. Varför rensa ut skåpen inför renoveringen när man kan dricka vin och käka hummer med vännerna? Det är bara att fnittra bort och verka allmänt vimsig och Härlig.

 • Mallah skriver:

  N Antar att de har mer makt än vad vi tror. Jag skrev kommentar här förut om Olivers beteende när hon hjälpte honom med lyan och köpte möbler inredning. Då fick vi se hur han slänger/lägger en stor tung matta över huvudet på henne med ful attityd. När jag råkade se reprisen från gamla säsonger var det inte med? …

 • Mallah skriver:

  Det var faktiskt det första avsnittet som jag inte åtminstone fick mig ett enda skratt av åtminstone :( Respektlösheten mot företaget firman var rent äcklig.
  MEN
  om det varit någon annan/ej filmad vanlig Svensson hade de vänt i dörren… just sayin´
  B tycks ha glömt att hon inte ens klarade av att sköta sin egen tvätt hemmaboende hos mamsen som definitivt hade annat att göra…
  Deras agerande roller som spelas faller inte tittarna i smaken. Man borde få skratta lite åtminstone. (Så nej, denna säsong är inte den bästa)

 • Anna skriver:

  Hur man kan ” missa” och plocka undan är en gåta för mig, man tar andras människors tid!

 • N skriver:

  Man tror inte sina ögon. Är det er tanke att godkänna ALLA ögonblick (för ni ”godkänner” ju avsnitten vilket jg inte tror ett smack på, precis lika lite som att du är nere på ”din” vingård. Ni får betalt – exekutiv producent och producent bestämmer vad som sänds. Det är deras jobb. Jobbat med flera) där Bianca beter sig som en uberbitch???? Och P bara jamsar med. Inga krav. Inga plikter. Bara fnissande. Att man vill vara den förebilden: blassé, divig, tokkonsument med ett smärtande inre är för mig helt sjukt. Snygg signal att sända.
  Att P är en liten flicka inombords som är livrädd har väl jag skrivit här sen tidernas begynnelse. Vilken skräll. Att skratta bort allt och aldrig ta ansvar är vad barn gör. Att B bor i en borg har jag skrivit nästan lika ofta. Frågan är vad fan de gör åt situationen? Jo de spelar ut den för 10 millar per säsong och hur fan man då kan vara så snåla som de två är är fan en gåta. Jag tycker faktiskt synd om båda samtidigt som de bitvis är helt omänskligt naiva, ansvarslösa och tangerar intellektuella lågvattenmarken jag inte trodde fanns eller iaf inte borde visas upp. Om inte annat för deras egen skull.
  Det här är vad svensk TV kan åstadkomma 2020. Tragiskt.

 • christel skriver:

  Haha ja hon såg halvglad ut Du hade mer än gärna fått bo hos mig under renoveringen haha du är för härlig missade att rensa ut och packa ner resten tur att de var så hjälpsamma och förstående de som skulle fixa köket Hoppas att du har haft en skön ledighet och tankat massa krafter Kram

 • Charlotte skriver:

  Ja, riktigt pinsamt oavsett kändis eller inte…

 • Elisabeth skriver:

  Åh vilka härliga bilder från pisten, men nästa gång tycker jag ni ska prova Vemdalen! Kram o tack för ett superroligt torsdagsnöje!!💕

 • Hanna skriver:

  Typiskt kändisar som du själv att utnyttja folk. Så dåligt att inte rensa ut ditt kök innan arbetarna kom. Men du kör med skratt och vimsighet, som alltid.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Men åhhhh så härligt ni har det i Åre. Magiska bilder ju ☀️
  Jag förstår att dagarna går i ett och du är trött på kvällarna. Du ska självklart priotera att vara med familjen.
  Ja äntligen torsdag igen 🤩
  Ha det fortsatt bra och ta hand om dig
  Kram Sandra

 • Anette Lundgren skriver:

  Ser himla trivsamt ut men dags snart att åka hem för på lördag ska vi se showen på Cirkus! 😘😄❤

 • Fredrika Selén skriver:

  Det är så härligt att följa din blogg! Har precis börjat blogga själv och tycker det är så kul! Finns så få bloggar med kvinnor som är 50+ och som tycker att livet är underbart och fyllt med spännande äventyr. Vi får stötta varandra! Kolla gärna in min blogg om du skulle ha en stunds över… fredrikaselen.se är adressen. Kram!

 • Johanna Grahn skriver:

  Var i Åre förra veckan och vill tillbaka nuuuuu, dina underbara bilder gjorde det ju inte bättre så njuuuut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram