Staycation med Emilia på underbara Ellery!

Hej vänner!
Ännu en hektisk vecka , men ack så rolig!
Inspelning för  både Masked Singer och Wahlgrens Värld står på schemat!

Men ibland tar jag mig också välförtjänt ledigt och laddar batterierna…!

Efter min Mello-vecka så överraskade Emilia mig med att boka in oss två på Ellery Beach hotel här på Lidingö.

Sååå mysigt och härligt med bubbel, babbel, spa, god mat och skön sömn i sköna sängar.
img_4757.jpgLitet rum, men exakt lagom stort för två små tjejer, haha…! 7e3af494-da85-4529-b21e-aab8bf087f49.jpgVi klädde direkt om till varsin skön badrockar och gick ner till Spat. 737cd4c3-d27c-47df-9e44-c0d29d49da6b.jpgDär var vi helt ensamma, och njöt av Champagne och en grymt god middag! b37ebadf-1155-4213-a20f-4a70d413a15f.jpgimg_4771.jpgdd91dbd1-1128-4811-9281-3915bb020264.jpg92230659-415a-42a4-b6ad-fe309061400e.jpgVärldens mysigaste kväll…! img_4820.jpgEfter en god natts sömn, satt det fint med en härlig frukost…!

Eller ja, jag äter ju inte frukost, men kaffet var underbart! 😉img_4823.jpgTack älskade Emilia!  Du vet precis vad jag behöver, du…! 😍❤️
facetune_07-03-2021-10-43-34.jpgSom en ny människa!! 11441639-b33e-4d25-85da-82419f7f59d6.jpgHann t om ligga kvar på hotell-rummet en stund och vila lite,  innan det var dags att åka till dagens inspelning av Masked Singer. 7c02fead-9bea-49ee-8f77-6ac883700f12.jpg

Tog med mig en bit av Emilia dit..! :-)

Denna ljuvligt sköna kobolt-blå mjukisdress som jag fick av Emilia , från hennes egen Yoga-serie för Harvest Moon. emiliaSååå fin!!!! 💙   Du hittar den HÄR!

Och Emilias BLOGG hittar du HÄR!

85 reaktioner på “Staycation med Emilia på underbara Ellery!”

1 2 3
 • Elin skriver:

  Det känns halvjobbigt att gå in här på bloggen och det pratas om B och P ’s relation ,de väljer att visa det och visst kan man reagera men jag känner inte att man kan komma med sanningar om huruvida deras personlighet är depressiv eller inte för det vet vi inget om ,vi som tittare känner varken P eller B men modigt av dem att visa så mycket av deras relation💕, (det är nog i botten för en god tanke att visa det i teve)tror jag .Jag tror inte man ska gå så djupt i reality att man börjar gå i taket för att Theo inte skulle behöva vara med i WV ,det är en reality och liksom inte hela deras liv ,det är nog kul för honom också att synas i teve, i den åldern vill man känna sig sedd och få komma till tals, vara viktig vilket han verkligen får i programmet.Vad annars är hoppas jag allt blir bra för både B och P och att B får vila något från att alla ska tycka så mycket om henne.

  • Gunde skriver:

   Tack för vettig kommentar..
   ( gav mig hoppet tillbaka… ) 👍

   • Mia skriver:

    Är inte helt säker på att det bästa för en 13-14-åring är att vara med i det programmet. Bli ”sedd” där inför kompisar som kollar, nja…

  • Mallah skriver:

   Mia, ja säger detsamma fast det angår ju inte oss. Men vi måste ju få tycka o ha åsikter det är ju en serie de bjuder ut och utan tittare… Elak får man inte vara men är jag elak om jag förlängesedan förfasades över hur mobbad han måste bli efter avsnittet med Biancas sexupplysningslektion och hur mäkta förvånad jag blev över att pappan tillät honom fortsätta delta i den efterkommande säsongen. Ja kanske. Uppenbarligen blir han inte det. Och kan lugnt delta vidare.

 • Eva skriver:

  Har följt Wahlgrens Värld i flera år och gillat det, fast veckans avsnitt när det uteslutande bara grälades tittade jag inte ens färdigt…..

  • Linda skriver:

   Så du orkade inte ens titta färdigt? Vad förväntar du dig av WV? Glamour och kul saker hela tiden? Finns många familjer som har det så här, kallas livet. De bjuder på sin verklighet och det kan ju inte i varje avsnitt bara vara nice. Men titta det tycker jag att du ska fortsätta med pga att nästkommande avsnitt är det mest bara skratt och roligheter för hela slanten , så det passar nog dig.

   • D skriver:

    Att lyssna på priviligerade Bianca gnälla om sitt priviligerade liv. Och se hennes dystra min VARJE VECKA börjar bli tröttsamt.

    B är så jäkla oförskämd mot Pernilla

 • Snurre sprätt skriver:

  Å tack och lov att så många duktiga psykologer hörsammat denna tv shows vädjan om terapi hjälp…

  När NI ändå håller på.. når jag var 5-7år gammal kissade jag på mig.. Vad betyder det ?

  Är det inte dessutom som så att man av hövlighet lyssnar på dem som är på tv, i s.a.s showen..
  Så OM dessa uppmanat och bett andra ej misstolka eller ha åsikter som de i stort inte är insatta i..
  Bör man då inte lyssna och respektera detta ?

  Eller anser ni att det är er rättighet att uttala er i saker ni inte har insikt i, utan att ni dessutom har utbildning för detta.. ?
  ( ( är inte det att skvallra, tro.. Och vara dum ? ))

  Tänker jag å funderar vidare…
  … undrar om det är okej å kalla dessa för naiva dumkärringar… eller om det kanske blir fel.. då jag inte vet åldern på dem som ” tänker högt ” – vet inte ens deras kön… Så det får enbart bli en tanke då…
  😎

  • D skriver:

   Tror de flesta är trötta mest på att lyssna på Bianca gnälla om sitt priviligerade liv. Tjejen har ett otroligt egoistiskt beteende. Och verkar stöttas i detta av sin mor.

   I början var Bianca härlig och cool. Nu är hon mest jobbig att se på.. hon verkar mest ha en offerkofta på sig och tycka synd om sig själv.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så gulligt av Emilia att ta med dig på spa. Fint med vänner som vet exakt vad man behöver och när.
  Hoppas du får en fin helg
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💗

 • Eva skriver:

  Hujedamej, Stenbock x 2, in med en Vattuman o lös det förgångna …..

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Snällt av Emilia att ta med dig på spa . Avslappning och ta hand om dig själv tid behövde du Pernilla 👌🏼😀
  Älskar den där blåa mjukis – dressen. Så snygg !
  Ha en trevlig helg 😀

 • Mari skriver:

  Jaha, då var tjatet om Bianca igång igen då😴

 • Anna skriver:

  Helt obegripligt gräl i kvällens avsnitt av Wallgrens Värld. Bianca mår uppenbarligen inte bra som hon går på. Hon borde få hjälp av en psykolog. Jag tror Pernilla och Bianca skulle må bra av att komma ifrån varandra ett tag. Nu känns det som man nöts för mycket på varandra.

  • A skriver:

   Att Bianca är oförskämd mot sin mamma och beter sig som en vuxenbebis är inget nytt. Att sen Pernilla alltid ursäktar Bianca är det som har skapat denna dysfunktionella duo

  • Veronica skriver:

   Istället för att lyssna på hur Bianca låter i grälet kan man ju lyssna på vad hon faktiskt säger

   • Anna skriver:

    Det hon säger är helt osammanhängande. Det känns som hon älskar att höra sin egen röst.

   • T skriver:

    Veronica – Eller hur?! Hon har ju så rätt! Hon säger ju samma sak, om och om igen, förmodligen för att de aldrig verkligen har pratat om det. Hon får bara till sig att släppa det.

   • Veronica skriver:

    Anna: Man brukar bli osammanhängande när man är frustrerad

   • Veronica skriver:

    T: Exakt 👍🏻

   • Sara skriver:

    Precis!! Lyssna på vad det är hon säger. Hon är mycket klok och inte oförskämd tycker jag. Att tala om att man tycker ens förälder gjort/gör fel är inte att vara oförskämd.
    Tycker verkligen man märker att Bianca går just hos pyskolog. Hon är mycket kunnig och klok och förståt hur saker hänger ihop och påverkar.
    Jag tycker det är så synd ör Biancas skull att Pernilla inte har förmåga att möta Bianca i hennes känslor och sätta sitt eget åt sidan, utan att gå i försvar precis hela tiden. Tycker Bianca är fantastiskt modig som tar upp detta gång på gång fast hon inte får något som helst gehör. Också generöst av henne att gång på gång ge Pernilla chansen att förstå Bianca. Många hade nog gett upp och antingen accepterat hålet inom sig (tyvärr) eller sagt upp kontakten för att det blir för smärtsamt att uppleva denna avvisning från sin mamma gång på gång. För att skydda sig själv kan man då ta till sådanna drastiska åtgärder. Dock hoppas jag såklart att Bianca och Pernilla aldrig kommer dit. De skulle ju kunna söka upp en psykolog tillsammans så att båda får komma till tals och ha en oberoende part som ”styr” upp det lite.

   • T skriver:

    Sara – Precis!

   • Anna skriver:

    Jag har verkligen försökt lyssna på vad Bianca säger men förstår fortfarande vad hon egentligen vill. Det kanske beror på mig. Jag hör bara en massa ord utan ett budskap vad hon vill ha ut av Pernilla. Tror aldrig de kommer tillrätta med sin problem om de inte gemenskap tar hjälp av en psykolog.

   • D skriver:

    Du Veronica, Bianca är riktigt jävla gnällig och en total egoist. Pernilla har om något lyssnat för mycket på sin dotter.

  • Lova skriver:

   Har läst så mycket om detta bråket innan men blev väldigt förvånad över att Teo var där?! Att B inte kunde stilla sig och tänka på honom.
   I övrigt förstår jag B´s poäng. OCH P´s. Det är bara tragiskt att upprinnelsen inte förklaras för oss tittare då vi ju vet att B gått igenom en abort –
   och i början av programmet umgås de med en bebis. Läst någonstans att P förklarat upprinnelsen till bråket egentligen berodde på diskussion om födslovärkar…
   Jag har reagerat länge på bilder av B som väldigt liten ser ut att lida av någon form av depression. Något medfött. Så små barn ska inte se så uppriktigt ledsan ut i ögonen.
   Igår zoomade de in ett sådant foto givetvis. Så förlåt att jag tar upp det.

   • Sara skriver:

    Om du ser något sorgset i hennes ögon redan som liten så är det kanskr just det hon ständig försöker få fram, hur hennes barndom har påverlat henne och påverkar hennes mående och relationer idag också. Inte sjutton föds man med depression! Herregud snacka om atg lägga ansvaret åt ett håll. Föräldrarna har ansvar över barnets uppväxt

   • Sara skriver:

    Och herregud….Theo klarara av att höra sin syster arg/ledsen. Han är ingen bebis. Inget Bianca ska ta ansvar över heller!!!!

   • M skriver:

    Herre gud. Be inte om ursäkt för det första. Folk här ber om ursäkt för att de andas något som inte faller P i smaken. Snacka om dålig bloggkultur men talande för P. Anyway. Ps ”förklaringar” kan ju handla om heffaklumpar som anledning till bråk. Tror du B skulle hålla med P om födsloverkar? Såg du deras respektive kommentarer på insta om förra programmet. En aning olika i replik to put it midley. Så här: vi har sett nog av det här bråket i 9 säsonger och P kan komma med hur många ”upprinnelser” hon vill. Bianca känner sig inte sedd av sk. Mamma och mamma Säger att Bianca har fel I vad hon känner. År ut och år in. Att Bianca då menar att deras förhållande är på en skör tråd är ju inte bara rimligt utan sjölvklart. Min personliga bedömning av Bs vilja att bli bekräftad beror på att den ENDA hon sökt bekräftelse av hela livet inte har gett henne det som hon upplever det. Jag menar titta bara på Ps ”vi är visst vänner” i avsnittet. Som P VILL att verkligheten ska vara och som hon ALLTID beter sig i blogg på insta i WV. Som ett litet barn. Bianva är ju för fan mamma till sin mamma ibland. Klart det går åt helvete.

    Ps nästa program kan du gott skippa. . Det händer mer på en kalhygge en vindstilla dag.

   • Carro skriver:

    Jag fattar inte att Theos pappa låter Theo vara med i WV. Det är obegripligt!

   • D skriver:

    Jäkla fjäskande för Bianca här ser jag. Bianca pratar HELA TIDEN. Om något lyssnar Pernilla för mycket på henne. Bianca borde växa upp och ta in att hon lever ett bra liv.

   • Veronica skriver:

    D: Tänkte att jag INTE skulle svara då du bara verkar vilja ha igång en diskussion eller snarare ett gräl men ibland kan man inte låta bli: Alltså snacka om att ge svenska avundsjukan ett ansikte 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Aj aj aj min stackars mage 😂😂😂😂😂😂😂😂 Fast egentligen borde jag väl tacka dig😂😂😂😂😂😂😂👍🏻 Jag har varit extremt irriterad hela dagen tills nu när jag såg dina kommentarer under i princip varje kommentar, det riktigt sprutar ut avundsjuka ur dig 😂😂😂😂😂😂😂😂 Bästa idag 😂😂😂😂😂😂😂😂

   • D skriver:

    Vad har Biancas gnälliga och otrevliga beteende med avundsjuka att göra. Dina argument är på barnnivå. Det är kanske därför du gillar Biancas beteende i senaste avsnittet.

   • Veronica skriver:

    D: Blev du lite grinig?? Avslöjade jag dig??🙂

 • Simones blogg skriver:

  Så mysigt! <3<3

 • Anni skriver:

  Hej! Vet du möjligtvis om ni kommer göra din show nu i vår? Ska se i Malmö i slutet av maj.

 • Ann skriver:

  Varför ta så mycket frukost till bordet då? Får ju slänga det.

 • Ranndi skriver:

  <3<3

 • Nicklas skriver:

  Blev tipsad om Malin Olssons vlogg där hon busringer till bl a dig, Amy D och Danny. Hela klippet är kul men om man bara vill höra dig kan man hoppa fram till 13 minuter! 🤓
  https://www.svtplay.se/video/27345345/malins-vlogg/malins-vlogg-sasong-1-busringer-kandisar

 • S skriver:

  Varför äter du inte frukost? Man har ju sett dig göra det tidigare så?..

  • Dalkullan skriver:

   Ja, gud jag håller med. Varför ingen frukost? Dagens absolut godaste måltid :)

  • Ylva skriver:

   Men orka bry sig 😂 bara för er som undrar varför så kan jag upplysa om att Pernilla flera ggr sagt att hon inte gillar frukost. Hon går direkt på lunch/middag så nu vet ni😉

 • Ancient1 skriver:

  Mors,
  Som vanligt, ser det underbart trevligt ut..
  (( Du har bra vänner du.. lyckost. Men som du jobbar är du värd varje sak, ** tycker jag. ))
  Å som mormor sade: finns det hjärterum finns det stjärterum..
  ** Dock tror jag att du har vissa andra som ibland kommenterar är troll och i sitt oförstånd är sådana ni pratade om på er podd. – Så räkna till 100 när dessa är ’ dumma. O.s.v. 😎

  Ser verkligen fram emot Masked singer,..
  ( blir succe’, garrat.. ) 👍

  Avslutar med att den där blåa dressen ser superskön ut..
  Dessutom.älskar jag kulören, hade densamma i gamla arbetsrummet mitt.. 😃

  Ha en bra vecka.
  T.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram