Stellan/Eva/Tessa/Japp osv…. Ge dig nu!!!

Nu är jag RIKTIGT förbannad!!!!
Här skriver jag ett inlägg om barn som far illa och hur viktigt det är att vi alla hjälps åt att stötta och uppmärsksamma det fantastiska jobb som BRIS och Deichmann gör för utsatta barn!
Det finns inget som gör mig ondare än när barn mår dåligt!!!
Och att då SJÄLV bli påhoppad, att JAG skulle göra så att min Theo mår dåligt får mig inte bara att bli heligt förbannad utan också att EN GÅNG FÖR ALLA sätta ner foten och säga : NU RÄCKER DET!!!
Jag vet precis vem som har skrivit detta och det är absolut inte första gången hon klagar på mig som mamma här på bloggen, och jag har aldrig tagit upp det innan trots att många av mina läsare har reagerat, men i detta sammanhang när jag skrev ett inlägg om BRIS, så känner jag att NU HAR JAG FÅTT NOG!!!
  Det här skrev nämligen signaturen ”JAPP” efter mitt förra inlägg om Universiella Barndagen :
   
  //Mening var säkert att du skulle sätta in pengar:) även om det bara blev ynkliga 100 kronor av stro handlande mamma, vissa väljer byxor andra välgörenhet, förvånad att någon krona på din klänning försäljning inte skänks till bättre behövande…
  Du, är mycket frånvarande från Theo där arbeta är viktigare så du kan shoppa, ta massage och annat…där, väljer fler mammor hellre sina barn framför sånt,,,men icke du..
  Theo, kanske känner mer svek än du anar i sin lilla mage! för du är borta riktigt mycke och prioriterar icke han som liten. Varför! skaffar folk barn när dom ändå är mycket frånvarande? Bäst är att först sortera hemma innnan man sorterar hos andra:(//

  Skrivet av: Japp 2012-11-22 00:12//

   

  Ni som läser min blogg varje dag och även kommentarerna, har länge irriterat er och bett mig att göra något åt det kränkande och elaka kommentarer som jag ofta (nästan dagligen faktiskt) får från en viss ”EVA”….

  Denna ”EVA” kan även ibland kalla sig för ”STELLAN” eller ”TESSA” och nu senast har hon bytt (som flera av er redan hade listat ut) till ”JAPP”. :roll:

  Jag har inte brytt mig om att kommentera hennes kommentarer här på bloggen tidigare , då jag tycker att det framgår så tydligt av hennes dagliga påhopp på mig att det här bara är någon som inte tål mig överhuvudtaget och ser fel i precis ALLT jag gör.

  Trots detta går hon in här dagligen och kommenterar allt jag skriver och gör på ett väldigt negativt och ibland nästan komiskt sett.

  Om jag skulle leva mitt liv så som ”Eva/Stellan/Tessa/Japp” vill , så skulle jag inte arbeta, inte ha roligt , inte träffa vänner , inte skratta , inte designa klänningar, inte ha korta kjolar, inte ta massage och jag skulle ALDRIG vara ifrån Theo.

  TRO mig! INGEN skulle vara lyckligare än jag om fick ha Theo ALLA dagar om året!!

  Men som ni vet – och som även ”Eva/Stellan/Tessa/Japp” borde veta efter att ha läst min blogg så pass länge – så bor jag inte med Theos pappa och vi har delad vårdnad om honom – vilket betyder att jag inte l ä m n a r b o r t Theo flera dagar i veckan , utan att han då är hos sin pappa eftersom det är hans pappa-dagar.

  Och FY PÅ MIG – men då brukar jag passa på att träffa mina vänner, jobba , gå ut och äta middag, göra grejer med stora barnen eller nåt annat trevligt som jag INTE gör när jag har Theo.

  Mina stora barn (som bor hos mig jämt) brukar inte vilja sitta hemma med sin mamma på helgerna. Så alternativet om jag inte träffar vänner eller jobbar de helger då Theo är hos sin pappa , är att sitta ensam hemma, och det kan ju vara skönt ibland, men inte varje helg kanske….

  Jag har aldrig behövt vara ifrån de stora barnen när dom var små , trots att jag och deras pappa skiljde oss- Dom har alltid bott ”bara” hos mig, och sen har deras pappa träffat dom mer eller mindre i olika perioder.

  Sen Emilio flyttade till Mallorca , så har dom varit där varje sommar och då bott hos honom en längre tid , vilket har varit toppen för alla i familjen!

  Med Theo blev det annorlunda, eftersom hans pappa ville ha honom lika mycket som jag , vilket har gjort att jag tvingats att vara ifrån min lilla kille mycket mycket mer än vad jag någonsin hade velat….

  Detta har varit och ÄR en stor sorg för mig! Jag ville verkligen inte separeras från honom när han var så liten.

  INGEN mamma vill tvingas att vara ifrån sitt barn! MEN nu var det inte mitt beslut och jag har bara fått acceptera att livet inte alltid blir som man önskar…

  Och JUST DÄRFÖR är dessa kommentarer som denna Eva/Stellan/Tessa/Japp skriver om mig nästan dagligen OTROLIGT KRÄNKANDE och HELT OSANNA!!!

  Jag är TRÖTT på att få höra vilken ”dålig mamma” jag är så fort jag inte är med Theo.

  FATTA hur det känns att få läsa kommentarer som denna nedan från signaturen ”Tessa”, när man varje gång man lämnar ifrån sig sitt barn efter sina ”mamma-dagar” , gråter inombords av sorg och saknad….

  PS: Hur dum får man vara, flera dagar har hon skrivit och varit sjuk. Nu ska hon arbeta? förmodligen rädd att tacka nej, rädd att jobben ska gå ifrån henne. En klyftig som haft så fruktansvärt ont, skulle avboka pg.a sjukdom. Det var inte många dagar lilla Theo fick ha mamma, vilket hattande. Vilken tur att pappa Jocke finns.

  Tessa oj.oj@hotmail.com 79.102.107.239// ;

   

  Det ni ser här ovanför är IP-numret till den dator som ”Tessas” kommentar kom ifrån, som JAG kan se – men inte ni. Ta därför en titt på kommentaren nedan från signaturen ”Eva” :

   

  Hihi! Ner från trappen kommer flicke barnet i Pernilla klänning & styltor.

  Gör bort sig det första hon gör LP på en skiva har alltid & kommer alltid betyda LP! Inte Lena Philipsson. Gallstens & viktväktar tjej?!

  Bor det inte 3 barn i huset? Du behöver inte skriva! Pernilla, att du redan har en av tidningarna! ofint, men du har faktiskt inte slutat att förvåna. Otroligt osmart & nästan åt hållet dum. Nej! Ska byta kanal, det där orkar vi inte avnjuta mysfredagen att höra, väntar till nästa vecka:)

  kramitz Eva

  jag.jag@hotmail.com 79.102.107.239//

   

  Näääämeeeeen vad KONSTIGT???!! 😯 SAMMA IP-nummer??!!!

  Så därför kära Eva/Stellan/Tessa/Japp etc etc, så kanske du fattar nu att du inte behöver byta signatur hela tiden, för jag ser ju ändå att det är en och samma person.

  Dessutom är ditt skrivspråk inte helt hundra, vilket också avslöjar dig ganska mycket….! 😉

   

  Många av mina läsare har reagerat på dessa elaka kommentarer och tagit så illa vid sig att dom inte vill läsa kommentarerna längre, vilket jag tycker är tråkigt eftersom kommentarsfältet är lika viktigt som bloggen tycker jag!

  Det är ju där jag får er feedback och kan läsa vad NI tycker och tänker.’

  Och NEJ – ALLA måste inte tycka som jag och alla måste inte gilla mig!!

  Men den som skriver skit om mina barn eller hoppar på mig anonymt med kränkande kommentarer om hur jag är som mamma hör inte hemma här. Och det är ju faktiskt inte bara jag som tycker det:

  Jag vill verkligen säga STORT VARMT TACK till alla er som ”tar mig i försvar” och skriver så fina och snälla saker här på bloggen! Ni gör mig glad!!! :-)

  Här är några kommentarer från er som har reagerat illa på Eva/Stellan/Tessa/Japp´s provocerande inlägg.

  //Godmorgon!En del människor inser inte att det inte går att gömma sig bakom olika signaturer. Skriftspråket avslöjar en alltid:)

  Japp, Eva eller vad du nu har för festligt namn är ju alltid samma person.

  Personen är som många redan skrivit otroligt avundsjuk på Pernilla och hennes liv.

  Du nämner att Pernilla gör så mycket att hon inte hinner vara en bra mamma. Du glömmer att mycket av det hon gör är sådant hon har som arbete. Vi andra jobbar ju 10 timmar per dag. Är det bättre?

  Jag har ständigt dåligt samvete för att jag inte är mer med mina barn men idag måste vi ju jobba för att klara vardagen.

  Pernilla är dessutom själv så självklart måste hon jobba ännu mer.

  Otroligt lågt att klanka på någon som försöker få livspusslet att gå ihop. Respektera att vi alla är olika.

  Att blanda in Pernillas barn på en offentlig blogg är inte ok. I Sverige är det så många som är avundsjuka på duktiga människor. Tragiskt.

  Gläds åt andras framgångar i stället! Bitterhet och hat förfular världen.

  Jag känner inte Pernilla men jag tror hon gör så gott hon kan och vad hon visar här på bloggen är enligt mig bara positiva sidor.

  Pernilla, ha en fin dag:) Japp, ta och kamma dig och ta en sväng i solen och ladda med lite energi så du börjar må bra. :) KRAM MY

  Skrivet av: My 2012-11-22 07:04 ;

   

  //Japp. Nu tror jag att Du får tagga ner lite! Theo har en pappa som brukar vara med honom.

  Han har en allestädes närvarande mormor och morfar samt en farmor och farfar som finns tillhands.
  Han har flera syskon som ställer upp och så mycket som Pernilla ställer upp för sina barn är det inte många som gör.
  Tänk så mycket roligt de gör tillsammans. Nyss har alla kommit hem från en utlandsresa med bad, sol och äventyr att minnas.
  Hur många gånger tar inte Pernilla med sina ungar på olika resor?
  Tacka sjutton för att hon måste jobba ordentligt för att finansiellt klara av allt. Hon är ju en efterfrågad artist!!
  Är själv en pensionerad egenföretagare med många anställda och har ofta undrat:”Hur hinner Du?? Hur orkar DU”?
  Läser med stort nöje hennes reseskildringar och skriverier varje dag och hoppas att hon mår bra och är rädd om sig.
  Dessutom ska jag baka något gott ur hennes nyutkomna bakbok. :-)

  Skrivet av: Gölin Högggren2012-11-22 01:02//

   //Signatur Japp……. Du kan ju inte ha läst speciellt mycket at Pernillas inlägg här på bloggen.
  Lille Theo verkar ha en mamma som är väldigt närvarande och sätter alla sina barn i första rummet.
  Bara för att man gillar att shoppa och sköta om sej själv betyder inte att man inte prioriterar sina barn.
  Jag känner själv att jag är en bättre mamma om jag i vissa situationer prioriterar mej själv så att jag mår bättre och orkar sedan med barnen och vardagen 100ggr bättre.
  Vad beträffar att man kan minsann ge mer än 100kr så är det ju bättre än inget. Pernilla verkar göra väldigt mycket mer än vad många av oss gör för utsatta barn hon kunde lika gärna ignorera och inte skänka något alls. Men så är inte fallet.
  Nej, var inte så negativ och kom med konstruktiv kritik så kanske du kan få ett trevligare bemötande av andra!!
  Ha en trevlig dag alla goa människor där ute!! :-) Kram Pernilla BS i Göteborg.

  Skrivet av: Pernilla BS

  2012-11-22 06:54// ;

   

  //Postat den 2012/09/01 kl. 10:03

  Jag har skrivit tidigare om den mobbing och trobbing som en ”Eva” håller på med på den här sidan.

  Hon ondgör sig över att P. gör bort sig och emellanåt framstår som dum.

  Trots en mängd kommentarer från andra läsare om att de inte vill se hennes sura och bittra kommentarer härinne så fortsätter hon… om och om igen.

  Jag undrar jag vem som gör bort sig och framstår som dum… bara en tanke.

  Det är skönt med människor som alltid vet bäst… som alltid har den bästa smaken och som vet hur man ska göra i alla situationer.

  Vad enkelt ditt liv måste vara? Jag ser fram emot att läsa din blogg… snälla Eva, starta en om du inte redan har så vi andra får ta del av din enorma visdom.

  Jag vill också gärna se hur en kvinna i P:s ålder förväntas klä sig, något du också utger dig att vara expert på.

  Jag vidhåller fortfarande att det inte är OK att ge sig på en annan person, offentlig eller inte… det du sysslar med är vidrigt och säger mer om dig än vad det gör om P.

  I alla dina kommentarer lyser avundsjukan igenom rätt rejält… och jag förstår fortfarande inte varför du läser en blogg skriven av en person som du ogillar så mycket.

  Lotta//

   

  Så, nu har jag fått skriva av mig och en gång för alla sätta ner foten.

  Nu hoppas jag slippa ta upp det här något mer.

  Kärlek till er alla. ♥

  20121121-171625.jpg

  379 reaktioner på “Stellan/Eva/Tessa/Japp osv…. Ge dig nu!!!”

  1 24 25 26
  • Pingback: spfcc.tsuab.ru
  • Harold skriver:

   ” Eddie looked righteously smug whilst pointing out this obvious flaw in his friends reasoning, and Slikker felt genuinely sorry that he had to dint Eddie’s sense of justice – but it had to be said. It gives you some hint by suggesting plenty of words that match the pattern, along with their definitions. He managed only two paces before the sound of a gunshot, made enormous by the confines of the mill, caused him to freeze.

  • Niclas i Borgholm skriver:

   Tjejen är nog bara svartsjuk på dig, ditt EX var ju en riktig snygging!

  • Marielle skriver:

   Bra att du sätter ner foten Pernilla. Man ska inte ta vad skit som helst! Självklart kan man inte bry sig i vad alla avdundsjuka förlorade själar skriver men som sagt, när de blir påhopp om barnen då är det stopp.
   Det är sorgligt att folks dåliga mående ska få förpesta din så annars underbara blogg. Man önskar att de skaffade sig ett en gnutta innehållsrikt liv så de slapp må dåligt över andras 😉 Det är avdundsjuka & väldigt dålig självkänsla som visar sitt fula ansikte. Man blir rynkig, grå, ful och bitter av det. Undrar om dom tänker på det 😉

   Lev väl! Du är för härlig!

  1 24 25 26

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Instagram