Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!

Hej vänner!

Ja, jag VET att jag har varit borta från bloggen alldeles för länge….!!! 😭

Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det.

Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också.

Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok!

Men allt det gör jag i farten!  Ska jag uppdatera bloggen , så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.

Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen.

Självklart är det p g a  INSTAGRAM!

Bloggen är krångligare , då det tar tid med att ladda upp bilder och jag inte vill slarva med skrivandet.

Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram.

Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!

Tills dess kommer här en liten uppdatering och några härliga bilder från en av de finaste kvällarna i mitt liv!!!

Antar att många av er såg Benjamins Livekonsert på Skansen i tisdags! 

Herregud, vilken Show han bjöd på!!

Och SÅ fint det var och rörande när Bianca kom ut på scenen och gjorde sin lillebror sällskap i deras vackra ”Blomstertid”…!

Ett MINNE FÖR LIVET!!! ❤️🙌10b5eef4-f9c7-4253-b648-c2cecadb11e1.jpgStoltare mamma kan jag inte vara…! ❤️❤️ktx6129.jpgktx6024.jpgktx7693.jpgktx8471.jpgktx8813.jpgktx8637.jpgktx8909a.jpgFoto ; Karin Thörnblom

Benjamin är verkligen FÖDD till artist. Säker och lugn och ÄGER scenen – vilket han har gjort sedan han var liten…!

img_7604-3.jpgSjälvklart var familjen på plats på Skansen och hejade! img_7598.jpgFör er som inte vet det, så har min begåvade bror Niclas skrivit texten till både ”Allt det vackra” och ”Flicka min gata” .

Så fint att Benjamin har skrivit de vackra låtarna tillsammans med sin morbror! ❤️d2acacea-e2ab-4f97-a957-904ef7a9d78b.jpgStolt mamma avslutade kvällen med att fira med kidsen och Benjamins band på Spesso! 51e86c97-5280-41a3-8d23-a0b0733f1ab7.jpgMin modiga,vackra begåvade fina dotter! Så STOLT att hon VÅGADE trotsa sin scenskräck för sin brors skull på hans kväll..! ❤️img_7601.jpgOch fina grymma Cherry som också gästade på Benjamin och hennes underbara låt ”VHS”! 

Ja, det var sannerligen en STOR kväll för mig som mamma på ALLA sätt! 😍

Ska verkligen göra ett FÖRSÖK att uppdatera oftare här på bloggen – om ni VILL såklart!

Men annars vet ni var ni hittar mig, och vad jag gör om dagarna.

På @pernillawahlgren på INSTA! 😉

134 reaktioner på “Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!”

1 2 3 4 5
 • Eva skriver:

  Vackra vackra ni, så fina ihop, du och C!
  Så vackert med gult tema på dopet! Vackra klänningar på er alla, kram Eva

 • Anne skriver:

  Hej..
  Ser verkligen fram mot nya avsnitten av Wahlgrens värld…..
  Kram

 • Ulrika skriver:

  Hur lång bloggpaus blir det den här gången då?

  • A skriver:

   Skulle du vilja blogga med alla dessa kommentarer…?

   • Ulrika skriver:

    Blogga kan hon ju göra ändå och välja att stänga av kommentarerna.
    Hon måste inte behöva läsa om hon inte vill.

  • Annekrisa skriver:

   Blogging er ut. Insta og Vlog som gjelder nå. Folk skal være glad for at Pernilla i det hele tatt gidder å skrive et og annet blogginnlegg. Spesielt med tanke på hvor mye dritt hun får i kommentarfeltet. Utrolig at hun ikke stenger det.
   Virker som veldig mange er «bekymret» ang. CB, men sannheten vil alltid komme for en dag, og kun tiden vil vise hva slags fyr han er. Om folk virkelig er bekymret, så bør de være tøffe nok til å fremstå med fullt navn og bilde, å kontakte P privat. Regner med at div ekser og dater av CB, kan dokumentere både sms, bilder, samtaler etc, for å vinne troverdighet! 😊

 • Mia skriver:

  Synd att all fokus på lilla söta Cleo överskuggades av att Benjamin och Bianca blev huvudpersonerna den dagen!

  • A skriver:

   Hur då menar du? Vems var barnet?

  • Anna skriver:

   Men Benjamin och i viss mån Bianca var ju huvudpersonerna för kvällen. Varför skulle en söt bebis vara huvudpersonen. Jag förstår inte vad du menar.

   • Ulrika skriver:

    Hon menar nog på dopet där de sjöng och då blev det kanske mer fokus på Bianca och Benjamin istället för på bebisen som döptes.

   • Marianne skriver:

    Exakt. BEBISEN ska det vara fokus på – inte de som sjunger…..🤨

 • Lina5 skriver:

  Men…..Varför har du skurit bort ditt livs stora kärlek från familjefotot?

  • Ulrika skriver:

   Ja jag såg det också. Varför försvann Christian från bilden?
   Han är med på instastory på dopet.

   • Ellen skriver:

    Tror att hans dotter satt bredvid honom, kan det vara orsaken?
    Ser nu även att fler fler personer trätt fram med information om Christian. Pernilla borde verkligen ta en titt på Flashback.

   • Cilla skriver:

    Ett talesätt att tänka på Pernilla:
    ’Om något är för bra för att vara sant – så är det förmodligen det också’……..

  • Johanna skriver:

   Jag vet ingenting om hennes nya kille och jag pratar inte om honom nu.

   Men rent allmänt så är det ju såhär, att det är lönlöst att försöka ”varna”. Det går inte att få en kär person att öppna ögonen. Kära människor är blinda, och lever i en bubbla. Det som omvärlden ser – det ser dom inte själva. När man är kär då ser man bara det som man VILL se. Allt annat slår man undan. Eftersom ingenting ska få förstöra den kärlek som man känner, därmed så ser man enbart det som man själv vill se. Omvärlden, vänner, bekanta osv ser ju däremot klart och tydligt och försöker att varna men det är lönlöst eftersom den som är kär ju inte ser det som dom själva ser och därmed så lyssnar personen inte. Hur många gånger har man inte försökt varna tjejkompisar ”Akta dig för honom”, men dom lyssnar inte, något år senare så ligger dom helt knäckta i fosterställning på golvet och är sedan förstörda i åratal efteråt, behöver psykologhjälp osv. Att vara kär är livsfarligt. Allting kan slås ut – det rationella tänkandet, konsekvenstänket osv – det kan flyga rakt ut genom öronen, på annars intelligenta, rationellt tänkande människor, när man blir uppslukad av kärleken.

   Det finns två grejor som jag tycker att man skall tänka på.

   När något är för bra för att vara sant då är det också det. ALLTID. Det finns inget undantag där. Om något är ärligt och bra då är det ”lagom”, ”vanligt”. När det är perfekt och extremt bra – då är det falskt och något konstigt, för perfektion existerar inte.

   Och när det känns som att du ”sveps med”, att du ”bara sveps bort” tillsammans med en person – då är det också något konstigt. Visst hamnar man på rosa moln osv, men man skall inte svepas bort helt med en person.

   Dom två grejorna ska man tänka på! Som sagt, menar inte hennes kille nu. Men eftersom folk skriver så mycket om det tänkte jag bara dela med lite tips. Var rädd om er tjejer! Det lurar extremt många ulvar i fårakläder där ute, som tyvärr inte visar sitt rätta jag förrän det är försent.

   • K skriver:

    Jag känner igen mig i det du skriver, har själv varit där. Blev jättekär i en som folk varnade mig för men jag tänkte, äh, inte kommer han bli så mot mig. Otrogen, elak mm. Vi hade det jättebra i några år, sen fick jag reda på att han var otrogen och även flera gånger mot sin förra fru. Han träffade en ny, nu vet jag det är slut där med. Men jag VILL ändå tro på att en människa kan ändra sig men vad vet jag…

   • M skriver:

    Mitt ex slog undan fötterna på mig. Virvlade in i mitt liv och VAR och SA allt jag längtat efter. Han fick mig att lämna min pojkvän och snabbt var vi ett par med bebis på väg och efter några år hade vi hus och var gifta.
    Varningsklockorna fanns där hela tiden men i början var det mer än hanterbart men efter ca 3 år small det, när barn nummer två kom. Hen har och hade stort behov av uppmärksamhet och det fixade inte mitt ex. Han började alltså misshandla mig psykiskt för att vårt barn hade stora behov.

    Som ex är han än mer vidrig och bara i veckan som gick skickade han hotfulla mejl till mig när jag satte en gräns mot honom.

    Blev jag varnad?! Jajemänsan!! Lyssnade jag? Nej, nej, nej… Idag 3 år efter skilsmässan lider jag av extrem stress och kronisk PTSD.

    Ja, är något ”perfekt” så är det inte det. Någonstans. Bara för att någon gör ”rätt” behöver inte betyda att personen är sådan… En offentlig person kan man ju lära sig om också.

 • A skriver:

  Om du vill ha kvar bloggen fast du säger att tiden inte räcker till så fundera på att gör som Charlotte, ta bort kommentarsfältet.

 • Jenny i England skriver:

  Hej Pernilla!
  Tack för blogg inlägg, har saknat det, men förstår också att bloggen tar tid och jag tycker dina uppdateringar på Instagram är också bra!
  Gör det som känns bäst för DIG.
  Kramar från England.
  Jenny

 • Anita skriver:

  Pernilla vilka ungar du har. De är fantastiska och så rörande att se när Bianca klev upp på scenen
  och sjöng Den blomstertid nu kommer.
  Har saknat din blogg jättemycket men förstår att tiden inte alltid räcker till.
  Kram ❤️

 • Petra skriver:

  Förstår att du är stolt över dina barn vilka stjärnor.
  Så fint när han sjöng med Sara Z oxå.
  Förstår om du inte orkar blogga länge men du kommer att bli saknad.
  /Petra

 • Annekrisa skriver:

  Du har all grunn til å være stolt av alle dine barn! Når det gjelder negative kommentarer om din CB her, håper jeg du klarer å ignorere dem.
  Og til dere som slenger ut negative kommentarer om CB her:
  DERE kommenterer anonymt her. Hvorfor skal noen sluke noe som helst av det dere kommenterer?? Uansett. Pernilla er en voksen dame. Hun står selv ansvarlig for eget liv og lykke, og må gjøre sine egne erfaringer. Som alle andre! Regner med at når man har gått på noen smeller i livet. så blir man forhåpentligvis flinkere til å se eventuelle røde flagg og blinkende røde lys. I begynnelsen av forhold, viser selvfølgelig alle seg fra sin aller beste side! Sier seg selv. Hva som skjer videre, vil KUN framtiden vise! Og noen gror sammen, og andre gror fra hverandre! Sånn er livet! ❤️

  • Anonym - vilket jag har rätt att vara skriver:

   Pernilla är känd och detta är kändisskapets baksida. Det går inte att kräva ros från alla ”fans” utan man bör kunna hantera ris också. Visst, hon har all rätt i världen att ta bort inlägg och blocka (eller vad man nu gör).

   Jag tror att alla varningar i grund och botten handlar om oro utifrån att det gått snabbt, det är väldigt mycket ”soulmates” och starka känslor, privatliv kletas ihop inför öppen ridå och det jag reagerat på: hur kan en vuxen person gå så helhjärtat in i en annan vuxen persons liv?

   Kan dessutom sätta pengar på att ingen som följer PW har något som helst att vinna på att berätta mindre smickande saker och ting om en ny person som kommer in i hennes liv…

   Jag önskar dem all lycka men som 50+ själv och med viss erfarenhet av män som kommer in som en virvelvind i ens liv, vänder allt på ända (positivt i början), säger att jag är ”the one”, gör sig oumbärlig och värst av allt – ska rädda mig/styra upp mig/fixa mitt liv, osv – för att sedan kräva uppmärksamhet och tacksamhet för ”allt som gjorts för mig” som jag inte ens bett om. Därav en liten varningsklocka som ringer i mig.

   Jag hoppas att jag har fel!

   För övrigt så är du en så fin människa Pernilla och du är grym på det du gör. För att inte tala om dina barn. ❤ Take it easy.

   • Sofia skriver:

    Åhhh, vad jag känner igen mig. Män som ÖVERRÖSER med all dess ”hjälp” och gåvor och tjänster, trots att man aldrig har bett om någonting, och sen så står dom som en ledsen hundvalp och bara väntar på hur tacksam man ska vara och att man ska tacka dom hela tiden. Och om man säger ifrån till dom eller hamnar i nån diskussion med dom då använder dom det mot en och säger ”Men du har ju fått så mycket av mig, men jag har ju gjort så mycket för dig”. Åh, jag bara ryser!!!

   • Ulrika skriver:

    Pernilla har svårt för ris och det visar på dåligt självförtroende. Hon gillar när andra håller med henne men klarar inte oliktänkande.

 • Malin skriver:

  Älskar ding blogg!! Och älskar ditt matprogram Yes chef! Herrgud vad bra det är. Den har allt! Skattat så mycket och blivit inspirerad till matlagning blivit allmänbildad och njuter av all vackert natur och miljöer. Önskar bara varje avsnitt var längre man vill ju hänga mer med er härliga människor. ❤️ 😀 Kram

  • Mallah skriver:

   Bästa matlagningsprogramkonceptet ever! Borde vara Kristallenvinnare. Och just i den serien märks vilken publikfriande och chosefri person Pernilla är. Hon är så härligt divabefriad!

 • AnnaK skriver:

  Jag har en nära vän som dejtat Christian och hennes omdöme är att han är en träningskille som är väldigt pedant och som har hjärtat på rätta stället. Jag tolkar hans rensande och fixande som ett utslag av hans pedantiska sida om det ens behöver vara det. Det kan nog rycka i ordningsfingrarna på väldigt många om de skulle bjudas in i Pernillas hem 😉Det är väl underbart om Pernilla har hittat en man som kan styra upp lite bland hennes bråte och Bianca lär vara överlycklig för det 😋.
  Jag tycker vi ska låta dem vara nu utan att skriva en massa strunt och vara glada för deras skull.
  Trevlig helg allihopa!

 • B skriver:

  Vad tråkigt att läsa att B bara är lycklig när hon festar (dricker alkohol) och inte kände ngt när hon sjöng så jättefint på Allsången.

  • Charlotte skriver:

   Alla kan vi ju hamna i en slags hopplöshet inför livet. Inga pengar i världen kan ersätta känslor som plågar en. Det låter nästan som om hon är lite avtrubbad och på väg in i en depression. Hon får passa sig så hon inte går in i den berömda väggen. Det tär på en att alltid leverera och vara på topp. Ingen människa orkar med det i de långa loppet.

 • Anne skriver:

  Aldrig varit inne på Flashback tidigare. Men, nu har jag läst vad som skrivits om P:s nya man Christian. Så väldigt ledsamt om det som skrivs där verkligen är sant!? Tycker det är så roligt att P verkar vara så lycklig i sin nya relation. Hoppas det bara är skitsnack!

 • A skriver:

  E… som i Einstein? Jag försöker bara förstå vad hon menar med att han tagit ALLT ifrån henne men eftersom du är så smart kanske du kan förklara istället…

1 2 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram