Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!

Hej vänner!

Ja, jag VET att jag har varit borta från bloggen alldeles för länge….!!! 😭

Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det.

Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också.

Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok!

Men allt det gör jag i farten!  Ska jag uppdatera bloggen , så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.

Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen.

Självklart är det p g a  INSTAGRAM!

Bloggen är krångligare , då det tar tid med att ladda upp bilder och jag inte vill slarva med skrivandet.

Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram.

Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!

Tills dess kommer här en liten uppdatering och några härliga bilder från en av de finaste kvällarna i mitt liv!!!

Antar att många av er såg Benjamins Livekonsert på Skansen i tisdags! 

Herregud, vilken Show han bjöd på!!

Och SÅ fint det var och rörande när Bianca kom ut på scenen och gjorde sin lillebror sällskap i deras vackra ”Blomstertid”…!

Ett MINNE FÖR LIVET!!! ❤️🙌10b5eef4-f9c7-4253-b648-c2cecadb11e1.jpgStoltare mamma kan jag inte vara…! ❤️❤️ktx6129.jpgktx6024.jpgktx7693.jpgktx8471.jpgktx8813.jpgktx8637.jpgktx8909a.jpgFoto ; Karin Thörnblom

Benjamin är verkligen FÖDD till artist. Säker och lugn och ÄGER scenen – vilket han har gjort sedan han var liten…!

img_7604-3.jpgSjälvklart var familjen på plats på Skansen och hejade! img_7598.jpgFör er som inte vet det, så har min begåvade bror Niclas skrivit texten till både ”Allt det vackra” och ”Flicka min gata” .

Så fint att Benjamin har skrivit de vackra låtarna tillsammans med sin morbror! ❤️d2acacea-e2ab-4f97-a957-904ef7a9d78b.jpgStolt mamma avslutade kvällen med att fira med kidsen och Benjamins band på Spesso! 51e86c97-5280-41a3-8d23-a0b0733f1ab7.jpgMin modiga,vackra begåvade fina dotter! Så STOLT att hon VÅGADE trotsa sin scenskräck för sin brors skull på hans kväll..! ❤️img_7601.jpgOch fina grymma Cherry som också gästade på Benjamin och hennes underbara låt ”VHS”! 

Ja, det var sannerligen en STOR kväll för mig som mamma på ALLA sätt! 😍

Ska verkligen göra ett FÖRSÖK att uppdatera oftare här på bloggen – om ni VILL såklart!

Men annars vet ni var ni hittar mig, och vad jag gör om dagarna.

På @pernillawahlgren på INSTA! 😉

135 reaktioner på “Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!”

1 3 4 5
 • Ullis skriver:

  Alltså lägg ner bloggen för din (och din familjs skull). Detta har ju spårat ur fullständigt. En j*kla FB-tråd som ses som den enda sanningen med ett gäng påhejande ”privatdetektiver” som minsann känner igen tecknen; ”Han dansar fult och skickar blommor – tydliga tecken på att han är psykopat. Han är omtänksam och hjälpsam – tydliga tecken på att han är psykopat. Han har bytt jobb ofta – tydliga tecken på att han är psykopat. De syns tillsammans på diverse familjetillställningar – tydligt tecken på att han är psykopat. Han berömmer Benjamin och Bianca på IG -tydliga tecken på att han är psykopat. De har (ev) tagit steget till att bli sambos efter 7 månader tillsammans-tydligt tecken på att han är psykopat. När någon backar och skriver att det hen skrivit om CB på FB var överdrivet så är enda möjligheten att hen har blivit hotad till tystnad …”. Seriöst, lägg ner ert löjliga drev och låt Pernilla själv upptäcka eventuella dåliga sidor. Han verkar ju vara en helt normal 50 + man. Att säljare byter jobb ofta är väl mer regel än undantag och att bli sambos efter 7 månader när man hunnit bli över 50 är väl knappast heller ovanligt. Lycka till med livet tillsammans!

 • Ylva skriver:

  Pernilla Wahlgrens blogg=nya Flashback :/ en massa knäppisar som sitter och läser skit och sen vräker ur sig detta till bloggerskan i tron om att det ska göra Pernilla en god gärning med att ” varna” henne 😂jomen visst, hon lyssnar säkert på helt okända människor som just de, bara vill väl 🤨

  • Ulrika skriver:

   Det är inte alla som vill väl. De flesta läser för att få skvaller och drama. Nu när man läser om hennes pojkväns förflutna så vill folk gotta sig i det.
   Många läser ju bloggar som ren underhållning och inte för att de bryr sig om personen.
   Att ge kritik är en sak men att mysa in sig i andras olycka och skriva ner någon är något helt annat.

   • Ylva skriver:

    Ja nu var ju min sista meningen ironi.. budskapet om du läser mellan raderna är ju just det att det menas inte så ”väl” som folk skriver när de predikat för Pernilla utan ren och skär elakhet. Människor som säkert mår dåligt och snöat in på olika människors sociala medier.

  • Annekrisa skriver:

   Må innrømme at jeg aldri hadde hørt om Flashback før Sofia Wistam nevnte forumet på podcasten. Ble nysgjerrig og gikk inn og leste der. Søkte på navnet på en del «kjendiser», og fant PW tråden. Der fant jeg linken til dette kommentarfeltet.

   Tror kommentarer til/om kjendiser generelt, både på F B, Instagram, blogg, vlogg etc, er guilty pleasure for mange.

  • Anni skriver:

   Egentligen borde man göra som vi gör när vi ska köpa kläder online, att läsa kommentarerna först om plagget från andra innan vi beställer =). Få en annans åsikt.
   Pernilla borde ha tänkt lite längre än näsan är lång och kanske kollat lite på Flashback eller på FB men hon föll antagligen för utseendet. Charmörer kan charma, det är dom experter på.
   När jag såg fotot på honom första gången det visades mådde jag illa, fick så dåliga vibbar och jag brukar inte ha fel. Pernilla är fortfarande förälskad och vill nog inte höra någons kommentar. Hon är naiv, flickaktigt fnittrig fortfarande fast att hon är 50+. Kan säkert charma vilken karl som. Hon är ju söt, rolig men fräck i mun, har miljoner på banken och ska flytta till ett jättehus fast att barnen flyttat ut. Hur hänger det ihop? Man flyttar väl till mindre när barnen flyttar ut?
   Ja, det var bara min kommentar. Jag hoppas Pernilla får upp ögonen innan det är försent och barskrapad.

 • Marianne skriver:

  Kommentarerna på F B alltså ang ’superhunken’……😱Oj, oj, oj……..

  • A skriver:

   Möjligt att han har varit ett svin men tror inte han vill riskera hans och P:s relation med att fortsätta i samma stil . Då är han ju mycket korkad…

   • Lova skriver:

    Jag tycker mycket synd om Pernilla som väntat så länge och äntligen fått till det :( Den här effekten var egentligen väntad då hon är såpass känd och figurerar snart överallt. Men att någon med sådant (ev) bagage och rykte skulle haffa henne var nästintill obegripligt; han måste ju ha varit inbegripen med att granskas under lupp?! Hela situationen är ytterst märklig.

   • Annekrisa skriver:

    Når to velger å være kjærester, så velger man også (normalt sett) å ha tillit til hverandre, og være lojale mot hverandre. Da blir naturlig nok dårlige rykter og sladder om den andre, avfeid av begge! Familie, venner og kollegaer av paret, vil naturlig nok også være lojale. Da hjelper det INGENTING hva folk skriver på div forum og Internett kanaler. Ikke engang om alle CB’s ekser hadde ringt Pernilla, ville hun trodd på det. Hun (og de hun kjenner) velger selvfølgelig å stole på CB’s ord og historier. Så helt dødfødt å advare noen. Avslutter med at man håper at de er lykkelige sammen resten av deres liv! 😊

1 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram