Stolta familjen!

Det är VI det!!!

Oj oj oj, vad han presterade i går på dansgolvet, Benjamin! Och vilken show de bjöd på han och Sigrid!

Och så 6 tior och stående ovationer på det!!!  Heeeelt otroligt!!!

Och TUUUUSEN TACK  till alla er som röstarBenjamin och Sigrid kvar vecka efter vecka!!!

Så här såg det ut när vi var och kollade på genrepet i går.

20140426-103831.jpg

Theo är lika stolt över storebrorsan som alla vi andra i familjen! ♥

20140426-103823.jpg

Theos farmor och farfar ville också följa med och kolla på Benjamin.

Benjamin var ju bara 4 år när Tomas och Titti kom in hans liv. De kom varandra nära snabbt och Benjamin kallade de för Farmor ochFarfar.  De har sett honom växa upp från liten pojke till den stora fina kille han är idag. Nu ses vi tyvärr inte så ofta längre , så det var fint att de kunde vara med och se Benjamin dansa live i studion i går!

20140426-103839.jpg

Benjamins Gudmor Susanne  var såklart också på plats och hejade på Gudsonen!

20140426-103845.jpg

Och ja , sedan åkte jag till teatern och rev av Priscilla medan Benjamin och Sigrid rev av en Jive så det stor härliga till!

600-7

600-9

Och sedan en grym Rumba/Quickstep på det!

600-3

600-4  600-6

600-8

10 – 10 – 10 blev poängen! BÅDA gångerna!!!

600

 

Theo hade hela sitt killgäng på plats , vilket inte gjorde kvällen sämre direkt!

 

600-2

600-1

Och så de viktigaste kvinnorna i hans liv just nu. ♥ Sigrid och Linnéa (Ja, mamma är kanske liiite viktig också, haha)

20140426-115543.jpg

Den här gången var det Patrik som fick lämna , så nu står det alltså mellan Benjamin, Gunhild och Steffo. Sjukt spännande!!

20140426-115529.jpg

Killarna firade efteråt  med ALKOHOLFRI skumpa!

20140426-103935.jpg

Och själv mötte jag upp mina härliga vänner på Teatergrillen efter föreställningen.

20140426-103919.jpg

Nattamat! Mmmm.

Kvällen avslutades med att jag åkte och hämtade upp alla ungdomarna och såg till att dom kom hem ordentligt . Jag såg även till att Sofia kom hem , eftersom vi båda bor på Lidingö och jag gjorde som ungdomarna i går – firade med alkoholfri champagne! :-)

40 reaktioner på “Stolta familjen!”

 • Henrik C skriver:

  Awesome!

 • ! skriver:

  Pernilla, vad skönt du kunde öppna butiken och ordna ett jobb till Bianca. Skönt för henne och slippa söka för finns inte så många jobb och söka, för utom inom vården nu i sommar, där finns alltid. Tänk om fler föräldrar kunde lösa ungdoms arbetslösheten på detta sätt. Lycka Till!

 • Nathalie skriver:

  Theos killgäng? Jaja varför inte. 😉 Thihi!

  Din son är helt otrolig på dansgolvet! Det är en fröjd att kolla på honom varje fredag! :)

 • Minna skriver:

  Hahaha, vad kul det ser ut – kolla Patriks hand på Benjamins axel..! Lite familjen Adams-stuk. 😉

 • Cia skriver:

  Ja han e så sjuuukt duktig Benjamin så jag blir alldeles rörd varje fredag. Nu i fredags satt jag med tårar i ögonen när jag såg lyckan i honom :) Han verkar så himla fin och gullig! Han SKA & KOMMER att vinna!!!!! Jag va dessutom inne och glutta lite i din butik i fredags, massa fint. Bianca & Någon annan tjej stod där inne, försökte få lite ögonkontakt med dom o hälsa o så, men dom pratade mest med varandra, så jag ”vågade” inte störa!

 • 102an@comhem.se skriver:

  Jag säger som närkingen sa ” uj uj uj” va bra han är sonen Din.
  Han ska bara vinna, han är ju en riktig dansare han!
  /Anette i Örebro

 • Marie skriver:

  Jomen innan Lets Dance var knappt Benjamin med på bloggen, så man har väl rätt att undra varför det är ombytt nu iochmed tv-programmet och Bianca skrevs det ju mer om i samband med Finest bloggröstning, så då ville hon synas då bara eller hur menar du Malin?????. Att Benjamin inte ville innan och Bianca inte nu, bara när det händer något extra i deras liv, eller????? Oliver verkar vara som morbror P som inte vill synas i kändisvärlden mer än nödvändigt och det verkar vara samma oavsett vad som händer i hans liv och vilka jobb han har.

 • P skriver:

  Jaha, det visste jag inte, kanske missat den infon, men är väl stort ändå…?

 • Christina skriver:

  Det är ju inte mycket att skriva om. Är ju en tillfällig butik fram till augusti som Provrummet har där de säler kläder som designats av P.

 • Malin skriver:

  Du har inte tänkt tanken att det inte är HELA Pernillas liv som visas på bloggen? Mycket beröm, peppning och relation till barnen kanske det inte skrivs om. Men det är knappast synonymt med att det inte existerar. Kanske att Bianca (och även Oliver) inte vill synas så mycket på bloggen? Vad vet vi om det? Tycker Camilla Läckberg svarade så himla bra på det när nån följare på instagram blev upprörd över att hon hade så mycket bilder på sitt yngsta barn men knappt några på sina två äldre. Hon sa då att de själva inte ville bli fotade så mycket och att hon är övertygad om att de känner sig älskade av sin mamma även utan bilder i sociala medier. Kanonbra beskrivning! Det man inte vet har man som bekant ingen aning om,

 • Annica skriver:

  Benjamin,sicken fantastisk kille,så äkta och ödmjuk,underbar!Lycka till fine Benjamin

 • Oslojenta skriver:

  Vidunderlige Benjamin! For en innsats! Han må bare vinne. Noe annet er utenkelig. Da han danset på fredag, rant tårene, og jeg er ingen sentimental jente. Det var så perfekt at det nesten gjorde vondt…Jeg vil også gjerne se hans pappa blant publiken i finalen. Og Pernilla med resten av familien. Så stolte ni kan väre!

 • JuliaRo skriver:

  Vet inte om du han läsa det i tidigare inlägg men jag är mycket glad att äntligen fått träffa dig i butiken efter alla dessa år :)
  Fina ni är allihopa :)
  Stor kram från Julia :)
  Underbar kvinna du är!
  Och din dotter är lika fin :)
  Så sprudlande och härlig Susanne är :)
  Precis som här på bloggen :)
  Love you all :)

 • Mari skriver:

  Hur gick det för fina Bianca första dagen på jobbet i butiken, inte ett ord inga bilder:( :(
  Du skrive väldigt lite om din fina dotter, nu hyllas Benjamin flera gånger i veckan, Ja
  han är jätteduktig. Men Bianca som redan har låg självkänsla behöver ännu mer beröm,
  nu är det mest om LD och rösta på B+S……..Lite på Theo och ännu mindre med beröm
  av Bianca. Kan räcka att hon passat brossan , städat hemma och får lite beröm och att
  du är stolt över de andra barnen också och inte bara den som är i Mediabevakningen typ Inte bara Bianca på finesttävling och nu först nästan inget om Benjamin(förutom era klädreklamer)trodde inte han bodde kvar hos dig, men nu skriver du massor om hur stolt du är nu när han är offentlig. Synd att det är så… de vill säkert stå på egna ben och sola sig själva i sin framgång, men alla vi föräldrar är olika. Vi har själva föräldrar i dotterns fotbollslag som är lyriska och facebookar, tvittrar o instagrammar att VI har vunnit när tjejerna har vunnit. Lite tragiskt roligt att man gratulerar och hyllar sina barn, men man får inte glömma att det är barnens resa och äventyr. Hoppas Benjamin tycker det är kul att du skriver mega inlägg och röstnummer redan innan han dansat. Men han upplevs som en bra grabb och han själv håller ju en mer låg och ödmjuk profil, så han tycker kanske det är bra att mamma rycker in och reklamar lite på bloggen. / Lycka till Benjamin och du hade säkert klarat dig utan mammas bloggläsare för du är en gryyyyyym kille , dansar skit bra och är en fin personlighet<3.

 • Neta skriver:

  Ja du vet ju vad jag sagt hela tiden, han vinner och han har det i blodet. Tycker också han blivit vuxnare iaf i det som går ut via TVn, växt så otroligt inifrån liksom.
  Nu har han väl slagit dig och kanske morbror också, minns inte vilken placering N fick.
  Man skulle kunna säga att det går bättre och bättre för Wahlgrens :)
  Men huvudsaken är att dom har kul, och det syns.

 • Marie skriver:

  Sååå duktig han är Benjamin!! dessutom så himla trevlig,mysig och ödmjuk.Alla mina röster går till honom och är säker på att han tar hem allt :)

 • Mis skriver:

  Grattis!! :-).. Åh va kul.. :-)

 • P skriver:

  Men hur gick det med öppningen av butiken?! Måste väl va rätt stort och du har inte skrivit en rad om det? Inte hunnit, jaja ok då…;)

 • Marie i Växjö skriver:

  Vilken kaxig och häftig bil du har :0)! Antar att det var den jag jag såg utanför teatern/Ica?! Har inte sett någon sådan innan….riktigt riktigt läcker! Dottern och jag har Stockholms mys….gick förbi teatern efter att vi varit och käkat på Koh Phangan…kram!

 • Christina skriver:

  Jag är 45 år, har aldrig tidigare tittat på Let’s Dance. Råkade se Benjamin dansa i första avsnittet. Sedan dess är jag fast och kollar varje gång på Play hur det har gått för honom. Han är SÅ duktig, en sann naturbegåvning. Håller med de andra: han är lika bra som proffsen. Han kan vara jättestolt av sig själv!

 • Gen skriver:

  Hej Pernilla
  Vill bara säga att du har en underbar o ödmjuk son som dansar som en GUD Mitt barnbarn heter också Benjamin men dansar inte såå fint namn Kram

 • Obelaten skriver:

  På nått vis har du fött upp barn på guldskor och showsvett, det är inte alla som klara detta, fina barn och en trevlig eller snygg morsa. Ni är sköningar everybody. Benjamins dans igår var nog bland det bästa som framförts i Sverige.
  Kan du förklara barnens namn, dom äldre, är det Disney filmer all over.
  Gör du eller rita du alla kläder i butiken?
  Det ör stå en 100 friare utanför din dörr, grattis.

 • Lilian skriver:

  Sicken go kille du har Pernilla o vilken dansare sen..man blir nästan mållös.. Om inte han vinner Lets Dans så vete sjutton vem som skulle görat. Förstår du känner dig stolt för en sån going. O vilken sammanhållning i familjen, tummen upp för detta också. Hoppas o tror han tar hem allt, ha det bäst önskar Lilian

 • Madde skriver:

  Älskade Benjamins Jive, han presterade som ett proffs. Såg ingen skillnad i prestationen mellan honom och Sigrid om jag ska va ärlig. Om man inte visste sedan innan vem som var proffsdansare så hade man lätt kunnat tro att rollerna va ombytta dem emellan, att han var proffset alltså..

 • susanne skriver:

  Vilken fantastisk begåvad son du har!han förtjänar verkligen att vinna hela Lets dance. Man ser ingen skillnad på honom och proffsdansarna,han är lika bra ! Och vilken fantastisk personlighet han har,så charmig och rolig men ändå väligt ödmjuk. Och väldigt snygg dessutom. Förstår du måste vara helt otroligt stolt över honom!hoppas vi får se honom i många andra sammanhang sen i framtiden också. En lten fråga ,kommer hans pappa har möjlighet att vara med i finalen?Med tanke på hans pappas förflutna som dansare kanske han gärna vill se sin duktiga son!

 • Agnetha H Bjärkerud skriver:

  Grattis!
  Fantastiskt duktig son du har! Sen hur snygg som helst i håret! Hälsa!
  // Agnetha

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  FANTASTISKT gjort av Benjamin så grymt gjort av honom jag och min mamma hejar på Benjamin :-) Han kommer ta hem seger :-) Kram Malin

 • soffan@gmail.com skriver:

  Hej måste också säga att han är en fin kille. Han kan inte haft det lätt alla gånger. Inget fel med det. Glad att se någon kämpa som han gör och att försöka tänka positivt och vara tacksam och godhjärtad. Önskar honom all lycka.

 • Karin i Lerum skriver:

  Vad roligt att Theos farmor och farfar kom!! Kul att de bryr sig om Benji fast att du och Theos pappa inte är tillsammans längre.

  Jag tror verkligen att Benjamin kommer att vinna rubbet!

 • ann skriver:

  pernilla ,en dum fråga kanske ,men sålde din fd svärmor kläder på siggesta för några år sen ,sommaren innan du flyttade ,det var en kvinna som sålde sin svärdotters kläder och det var mycket fina kläder i din stil och jag tänkte direkt på dig

 • Nicklas skriver:

  Njaaaa, jag är besviken faktiskt och till och med lite skeptisk- de kunde ha dansat snäppet bättre!

  SKOJAR BARA!!!!! Benjamin är simply amazing hehe! 😀

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Åh FANTASTISK är vad han är!! Grym prestation och enormt charmig! Ha en fortsatt trevlig helg alla ni Wahlgreens!

  Kramen

 • Eva-borjesson@hotmail.com skriver:

  Härlig son du har. Vi var på Gröna Lund och 9 åriga dottern ville gärna ha en autograf som han snällt skrev trots att han satt och åt. Hälsa Benjamin och tacka!

 • Tant Laila skriver:

  Grattis Benjamin !
  Inga ord räcker för att hylla denna fina pojke. Bästa förebilden. Puss o Kram !

 • Sandra,Jkpg skriver:

  GRYMT BRA IGÅR!!!! Förstår att du är STOLT MAMMA <3
  Ni är ALLA såna GLÄDJESPRIDARE och för mig betyder det jättemycket.

  Stor Kram på er
  Sandra

 • Camilla skriver:

  Hej!
  Benjamin är en fin förebild för dagens tonåringar! Hälsa honom att han ska fortsätta vara sig själv för all framtid! Hans dans fångar hela vår familj, han dansar som en gud! Hans sätt att vara smittar av sig! Gud så stolt du må vara! Allt gott till er på livets väg!
  Kram från mig och min familj.

 • Eva skriver:

  Oj oj ! Benjamin tycker jag skall bli proffs dansare ! vilken kille ! förstår att du är stolt !!

 • Eva skriver:

  Fantastiskt…vilken dans, vilken utstrålning, vilken stjärna! Så söt, charmig och duktig kille..han var ju grym redan som liten. Förstår att ni är stolta, även Emilio måste vara sjukt stolt..han är så lik er båda. Det är en fröjd att se Benjamin!

 • Maria kiruna skriver:

  Hej Pernilla

  Har läst din blogg väldigt länge, men är för blyg att kommentera ville bara säga tack så mycket för en underhållande blogg som får mig att le varje gång jag läser den. Benjamin är också helt suverän i lets dance vilken dans han gjorde under gårdagen, han är min favorit sedan början ochj jag hejar på honom och -sigrid.

  Tack ännu en gång för en udnerbar blogg.

 • Fridoline skriver:

  Jeg finner ingen ord…
  Benjamin er en ekte stjerne. Håper han vinner (hvilket han gjör). :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram