Stress

Ofta, säkert flera gånger i veckan, får jag frågan om hur jag klarar av att leva ett liv fyllt med lite tid till återhämtning. Jag filmar Wahlgrens värld, är på turné varje helg, är fotbollsmamma, gör samarbeten, bloggar, poddar, gör intervjuer och där i mellan försöker jag ju hinna med vänner och familjen.

 

 

Älskar att umgås med mina vänner

 

 

Filmteamet har blivet som en extrafamilj för mig!

 

 

Jag ska inte sticka under stolen med att mitt liv är hektiskt. Det var ju bland annat därför jag började tappa hår och varför jag började äta Priorin. Mitt liv har alltid varit fyllt med jobb. Jag har haft en stor familj att ta hand om och försörja och pressen har ibland varit enorm både privat och genom media som följt varje steg jag tagit i perioder då jag själv kanske bara velat vara själv.

 

 

Idag har jag bra människor omkring mig, vänner och kollegor som alla jobbar för att hjälpa mig att få välbehövliga pauser mellan alla ”måsten”.

 

 

Missförstå mig rätt, jag ÄLSKAR mina jobb och att ha så många roliga uppdrag, men förr var jag mer stressad. Idag vet jag att en hälsosam kost, promenad med hundarna och en hemmakväll med avstängd mobil tillsammans med familj och vänner faktiskt gör stor skillnad.

 

Att säga Nej till premiärer eller ställa mig frågan om jag ”måste” göra vissa saker fått min puls att gå ner samt att mitt pillande i håret blir bättre så snart jag varvar ner. En orsak till diffust håravfall kan vara stress oxå, vilket jag fått erfara genom åren.

 

 

Huset i Spanien är inte bara en arbetsplats för plåtningar, skapande av nya kollektioner och inspelningar, utan också en plats där jag stressar ner. Och det har varit en dröm som blivit sann.

 

 

Att äta en allsidig kost, ta mina Priorin kapslar, och i vardagen finna tid för massage och umgänge med vänner om än så bara för någon timme har både gett positiv effekt på utsidan och insidan.

 

 

:-)

 

Facetune_14-02-2018-21-47-33

 

 

I samarbete med Priorin

 

19 reaktioner på “Stress”

 • Elin skriver:

  Jag åkte med min sambo och då blir det 1000 kr för oss tur och retur.

 • Elin skriver:

  Hur kan man tro att en artist ska betala transport åt EN det fattar väl jag också(!) men hela arrangemanget kan väl få höra en åsikt eller?Det var inte skrivet personligt till Pernilla utan tänkte om HELA arrangemanget och var i texten har jag skrivit att jag är tvingad att gå jag kanske VILL gå men det blir mycket dyrare än för Umeåbor samt att det är svårt att passa bussar osv.Helt enkelt en åsikt.

 • Anette skriver:

  Facebook ”missing dog Stockholm”

 • Anette skriver:

  Snälla!!! Kan du efterlysa honom här!! Vi börjar bli desperata nu när kylan e här. Missing dog Stockholm Bosse.
  Mvh Anette

 • P skriver:

  Jag kan inte se det…
  Jag undrade vad det var. Scrollade upp och läste igen.
  ”därför jag tappade hår och varför jag började äta”.
  Jag skriver det bara för att du ska förstå att det ser konstigt ut, inte för att vara elak.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Melodifestivalen 2019 spännande.
  Låt: On My Own.
  Artist: Bishara.
  En av låtskrivarna är Benjamin Ingrosso.
  Låtskrivare: Markus Sepehrmanesh, Benjamin Ingrosso, Robert Habolin
  🌟 All lycka…

 • Cecilia skriver:

  Ingen artist ska betala för transport dit och hem. Vill man se en artist ska man stå för alla kostnader själv. Jag har själv sett showen och den är mycket bra.

 • Anna skriver:

  Jag har för mig att de var i Skellefteå och Luleå någon gång innan sommaren, eller nu i och med omstarten i sept/okt..? Sen undrar jag vad du åkte med för lyxbuss som kostar 500kr enkel resa…? Eller var det inräknat något mer i de 1000kr än bara bussen? :)

 • Sofia skriver:

  Såklart är det inte kul att betala extra pengar när man vill roa sig men det är ju knappast Pernillas jobb att se till så att det finns rabatt för de som bor en bit bort. Och inte heller låter det särskilt rimligt, det är ju ingen som tvingar en dit.
  Kontakta bussbolaget i stället och se om de kan anordna en bussresa till evenemanget, då är bussen sällan särskilt dyr per person.

 • Elin skriver:

  Det är fritt att tolka allt hur man vill men vad jag ville säga är att det är trist att vissa artister inte kommer till ens stad och jag förstår ju att man inte kan vara överallt men jag menar när det är VÄLDIGT NÄRA där man bor och att det ändå blir tusen kronor mer( ges ju rabatt på föreställningar på rival i Stockholm efter årsskiftet) Men ni har väl mycket pengar Susanne(?)Det finns alltid ett skäl till att man säger något och grejen är att vi var också och såg Lena Philipsson i Umeå, så en extra kostnad då också. Det skiljer bara 8 mil för oss till Umeå men ändå 1000kr för att ta oss dit tänkte mer att det kunde finnas någon rättvisa i att alla artister hoppar över och bara kommer till Umeå,skulle aldrig komma på tanken att vilja ha rabatt till att fara och se i Stockholm!!men vi är inte så bortskämda med konserter här uppe och Umeå får alla artister,det var bara en tankeställare och tur för Susanne och Sanne att ni är rika!

 • sanne skriver:

  Ha ha. Klockrent svar på väldigt konstigt resonemang.

 • Yvette skriver:

  Nu har namnet Priorin lagts till. Det fanns inte när jag läste inlägget tidigare idag…☺

 • Charlotte skriver:

  Vem f.n bryr sig! Priorin eller inte!!

 • Susanne skriver:

  Är du seriös? Det är väl frivilligt och ingen som tvingar dig att se showen? Undrar om jag får rabatt om jag åker till London och ser en show… eftersom jag lagt ut för flyg och hotell vore ju det rimligt eller hur😂😂😂

 • Elin skriver:

  Hej Pernilla!,såg showen i Umeå i helgen och fick ett gott skratt men det känns smått orättvist för de av oss som inte bor i Umeå som fick ta buss från Skellefteå, det blev 1000 kr dyrare i resekostnader, kanske man skulle kunna ordna någon sorts rabatt till de som inte bor i staden du spelar i (i framtiden menar jag) Sen hade jag önskat mer sång och musik du har ju så bra sångröst!,men kul var det!

 • Inger Andersson skriver:

  Jag kan läsa ordet Priorin två gånger i Pernillas text!

 • Yvette skriver:

  Hejsan !
  om det här skulle vara lite reklam för Priorin så har du glömt att lägga in själva namnet i texten……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram